ПРЕВОДНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ: І.Как Стенли Кубрик фалшифицирал прилуняванията на Аполо – Джей Уайднър – СТАМАТ

Как Стенли Кубрик фалшифицирал прилуняванията на Аполо – Джей Уайднър - 02 – Плоската Земя - СТАМАТ

ПРЕВОДНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ:

І.Как Стенли Кубрик фалшифицирал прилуняванията на Аполо

 

Джей Уайднър е алтернативен режисьор, продуцент и фотограф от 47 години, както и автор на езотерични изследвания. Настоящето негово есе, убедително доказва, че кацанията на Луната са инсценирани и режисирани от Световноизвестния кинорежисьор Стенли Кубрик. Брилянтните му доказателства, хвърлят светлина върху това, как НАСА е фалшифицирала „космическите си достижения” преди появата на съвременните компютърни методи. В същото време, нека не забравяме, че мейнфрейм компютрите се появяват в края на 50-те години, а Суперкомпютъра на Сиймор Крей през 1964 година, като дори по това време има разширени графични възможности, които се използват от Специалните Служби, Министерството на Отбраната и НАСА. Откъсите от това есе изчерпателно допълват Зететичното изследване НАСА –CGI-измами, Зиро-Джи самолети, басейни и акробатика  и представляват допълнително неопровержимо доказателство за манипулациите и фалшификациите на НАСА преди усъвършенстването на компютърните технологии, въпреки че Джей Уайднър е Хелиоцентрик и е в неведение относно Истинната парадигма на Плоската Земя.

 

 
Откъси от:

Как Стенли Кубрик фалшифицирал прилуняванията на Аполо,

или: Как престанах да се безпокоя и обикнах   Лъжите.

Алхимическият Кубрик II

 
От Джей Уайднър
Copyright July 20, 2009
Превод : СТАМАТ
29-ти Март 2015 година
 
„Съществуват велики идеи, важни научни открития са на разположение на онези, които могат да премахнат някой от слоевете покриващи истината.”
 
Нийл Армстронг, Първият човек на Луната”, 20-ти Юли 1994
 
Изминаха вече четиридесет години от легендарните „лунни кацания” на бандата Аполо от НАСА. Когато се стигне до темата за кацанията на Луната, хората се разделят по убеждения на две групи. Първата група, със сигурност най-многочислената от двете, приема факта, че НАСА успешно кацна на Луната шест пъти и че 12 човека действително са ходили по повърхността на Луната. Втората група, макар и далеч по-малка, е по-гласовита относно своите вярвания. Тази група заявява, че ние никога не сме пътували до Луната и че цялата афера е фалшификат.

 

……
 
2). Кой ще направи инсценировката?
 

Съдържанието е заключено!

За да прочетете по-нататък, моля, влезте в профила си!

Джей Уайднър
20-ти Юли 2009

Послеслов от преводача

 

Струва ми се наложително отново да поясня, че моя мироглед се различава основно от мирогледа на автора на есето по това, че аз осъзнавам истината за Плоската Земя и детайлно я доказвам в настоящата книга, посредством собствени изследвания, изобличаващи лъжата за „космическите пътешествия”, тъй като Слънцето, Луната и звездите са просто Светила на Небосвода, а не Терра фирма – Твърда Земя, по която Човек може да ходи. И колкото по-бързо Човечеството прозре през мъглата от заблуди и лъжи на Властващият Елит, толкова по-скоро ще счупи оковите приковали го в хилядолетна робия.

 

 

 


СТАМАТ

МИР и ЛЮБОВ!
15-ти Февруари 2016 година
Оставете коментар