Магазин

Промоция-по-време-на-СВЕТОВНАТА-ИКОНОМИЧЕСКА-КРИЗА---Уникалните-Книги-на-СТАМАТ

Уважаеми Посетителю на Трансценденталния Портал на Зететичния изследовател СТАМАТ,

В този Магазин Вие можете да закупите Уникалните Книги на СТАМАТ, които са ръчно изработени и нямат никакъв аналог в съвременното Българско многотиражно нискокачествено книгоиздаване. Уникалните Книги на СТАМАТ са отпечатани на висококачествен лазерен принтер HP върху луксозна хартия Fabriano Eminence, подлепени са с лепило Ц-200, прошити са с двумилиметров конец и са подвързани с ламинирани корици и еко кожа.

Едновременното надлъжно и напречно прошиване на книжното тяло, състоящо се от 249 листа А4, е реализирано по древна Японска технология, прилагана за първи път в България, която гарантира многовековен живот на Уникалните Книги на СТАМАТ!

Уважаеми Потребителю, Вие можете да закупите „Книга Първа“ и „Втора Зететична Книга“ на PDF файл, който да изтеглите от своя компютър или мобилно устройство чрез Електронна препратка. Натиснете бутона „Опции“ под избраната книга и от падащото меню „Вид на Книгата“ изберете „Електронна книга в PDF формат“, след което довършете поръчката.

Уважаеми Посетителю, уебсайтът „Плоската Земя“ предлага Виртуалните услуги безплатен или платен, срочен или безсрочен достъп до определеното за Потребители съдържание, посредством Регистрация и Абонаментен план. Кликнете върху Абонаментните карти, за да се информирате до какви ресурси дават достъп съответните планове.

Показване на 5 резултата