Магазин


Уникалните-Книги-и-Филми-на-СТАМАТ---Магазин

Уважаеми Посетителю на Трансценденталния Портал на Зететичния изследовател СТАМАТ, в този Магазин Вие можете да закупите или четете онлайн Уникалните Книги и да купите Документалните филми на СТАМАТ.

Уникалните Книги на СТАМАТ са както ръчно изработени, така и тиражно печатни и нямат никакъв аналог в съвременното Българско книгоиздаване. Ръчно изработените Уникални Книги на СТАМАТ са отпечатани на висококачествен лазерен принтер HP върху луксозна хартия Fabriano Eminence, подлепени са с лепило Ц-200, прошити са с двумилиметров конец и са подвързани с ламинирани корици и еко кожа. 

Едновременното надлъжно и напречно прошиване на ръчно изработеното книжно тяло формат А4 е реализирано по древна Японска технология, прилагана за първи път в България, и гарантира многовековния му живот!

Уважаеми Потребителю, в нашия Магазин Вие можете да свалите файл или закупите DVD-диск с Документалния филм „Живеем в последните дни на Човешката цивилизация“. Филмът е продуциран от „Вечна Истина 2015“ ООД и разкрива същината на Историческите факти през последните години, променили изцяло съдбата на Хомо сапиенс и отбелязващи края на Човешката Цивилизация. Той има продължителност 3 часа и 15 минути и се състои от три части, като подробно изследва 15 теми.

Уважаеми Потребителю, Вие можете да закупите „Книга Първа“, „Втора Зететична Книга“ и „Книга Трета“ на PDF файл, който да изтеглите от своя компютър или мобилно устройство чрез Електронна препратка. Натиснете бутона „Опции“ под избраната книга и от падащото меню „Вид на Книгата“ изберете „Електронна книга в PDF формат“, след което завършете поръчката.

Уважаеми Посетителю, уебсайтът „Плоската Земя“ предлага Виртуалните услуги безплатен или платен, срочен или безсрочен достъп до определеното за Потребители съдържание, посредством Регистрация и Абонаментен план. Кликнете върху Абонаментните карти, за да се информирате до какви ресурси дават достъп съответните планове.

Показване на 6 резултата