ПРЕВОДНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ: ІІ. Двеста Доказателства, че Земята не е въртящо се кълбо! от Ерик Дубей – СТАМАТ

200 Доказателства, че земята не е въртящо се кълбо - от Ерик Дубей - превод - Плоската Земя - СТАМАТ

ПРЕВОДНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ:

 

01.Ерик Дубей – 200 Доказателства, че Земята не е въртящо се кълбо - превод - Плоската Земя - СТАМАТ

ІІ. Двеста Доказателства, че Земята не е въртящо се кълбо!

 

от  Ерик  Дубей
превод, коментари и линкове : СТАМАТ

 

 

 

Увод от преводача

 „Образованието е чудесно нещо, но когато ти се дава, винаги помни, че нищо, което си струва да знаеш, някога ще бъде изучавано.”
 
Оскар Уаилд
 
***
 
„Само малките тайни се нуждаят от опазване. Големите се пазят в тайна, поради недоверчивостта на обществото.”
 
Маршал Маклуън
 
***
 
 „Тези, които могат да те накарат да повярваш в нелепости – могат да те накарат да вършиш и зверства.”
 
Волтер
 
***
 
„Най-опасният човек за всяко правителство, е човекът, който може да обмисля нещата за себе си… Почти неизбежно той достига до заключението, че правителството, под властта на което живее, е безчестно, безумно и непоносимо.”
 
Х. Л. Менкен
 
***
Нека за момент спрем кръговрата на събитията около нас и осмислим горните мъдрости, произнесени от велики представители на Човешкия род. Ако имаме честност в себе си и сме се научили да разсъждаваме самостоятелно, ще установим, че тежкото масово програмиране и индоктриниране, провеждани от Властващия Елит, за да държи в подчинение Човечеството, са не само възможни, но и абсолютно задължителни за всички общества, описани в историята. Вън от всякакво съмнение, в наши дни, всеки индивид, ежеминутно – от люлката до гроба, е насилван, много по-често подсъзнателно, отколкото директно, да се съгласява и приема за даденост фундаменталните положения в системата от ВЯРВАНИЯ  на контролиращият го Елит, известен под името Илюминати. Без психосугестивното индоктриниране на номинираните от Върхушката, догматично и безусловно наложени програмни модели на взаимовръзка между субект и обект, не би могла да съществува съвременната цивилизация. И от тази гледна точка, всеки дисидент, поставящ под съмнение или неприемащ дори малка част от лъжовната парадигма, налагана, насаждана и втълпявана от Световната върхушка, днес е смятан вначалото за смахнат или за луд, а с течение на времето, ако въпросният индивид не се „вразуми”, и за обществено опасен „терорист”.
 

Съдържанието е заключено!

За да прочетете по-нататък, моля, влезте в профила си!

***

Биографична анотация от преводача

 

Ерик Дубей е роден в щата Мейн и е на 32 години. Завършва Английска Филология и Философия. През последните десет години живее в Банкок, Тайланд и преподава Йога и Уинг-Чун в свободното си време, докато разобличава Новия Световен Ред през цялото време. В средата на Ноември 2014 година, той издаде първата си книга по настоящата тема „Заговорът Плоска Земя”, а през Декември излезе едноименния му филм The Flat Earth Conspiracy Documentary.

 

 

140.Ерик Дубей - 200 Доказателства, че Земята не е въртящо се кълбо - превод - Плоската Земя - СТАМАТ
140.Ерик Дубей – 200 Доказателства, че Земята не е въртящо се кълбо – превод – Плоската Земя – СТАМАТ
На 4-ти Август 2015 година, той публикува в уебсайта си „Двеста доказателства, че Земята не е въртящо се кълбо!”. Негови уебсайтове са: atlanteanconspiracy.com и ifers.123.st.

***

 

 

 

СТАМАТ

МИР и ЛЮБОВ!
22-ри Септември 2015 година
Оставете коментар
Защита на авторските права! Copyright protection!