Изследване Шесто: НАСА – CGI-измами, Зиро-Джи самолети, басейни и акробатика – СТАМАТ

0600. НАСА – CGI-измами, Зиро-Джи самолети, басейни и акробатика - СТАМАТ10

Изследване Шесто:

НАСА – CGI-измами, Зиро-Джи самолети, басейни и акробатика

 

 

 

Измамата „Ератостен”. Прилагане на компютърните технологии за заблуда и измама. Какво представляват Зиро-Джи самолетите. Лабораторията за Неутрална Плаваемост на НАСА в Хюстън. Измамата за съществуването на „космически полети”. Криптокрацията – Тайните Властващи.

 

 

***

 „Може смело да се попита, къде би се намерил такъв човек, притежаващ необикновените дарби на Нютон, който би могъл да понесе да бъде заблуден от подобен фокус-мокус, освен ако той най-напред самоволно не е заблудил сам себе си. Само онези, които знаят силата на самозаблудата и степента, в която тя понякога граничи с нечестността, са в състояние да обяснят поведението на Нютон и на Нютоновата школа. В подкрепа на своята неестествена теория, Нютон трупа измислица върху измислица, стремейки се да обърква, когато не може да убеди. По какъвто и начин или форма да се е появила цялата тази афера, аз все пак трябва да кажа, че проклинам модерната приказка, наречена теория на Космологията, и се надявам, че може би своевременно ще се появят някои млади гениални учени, които да съберат достатъчно кураж, за да обезпокоят това всемирно разпространено бълнуване на лунатици.”
 
 
 
Йохан Волфганг фон Гьоте (1749–1832) – Немски писател, поет, драматург, учен, философ и държавник.
 
 
***

 

След като завърших престижна гимназия с отличен, години наред бях много горд със знанията си. И макар че съдбата ме засипваше с трудности и започваше да ми доказва, че животът въобще няма нищо общо с представата, създавана на училищната скамейка, все пак бях благодарен на моите учители. Още от младеж четях мистична, езотерична и забранена литература. По онова време, много неща бяха забранени, а забраненият плод е много, много, много сладък, защото е изкуствено подсладен от онези, които са го забранили! Когато си млад, дързък и любознателен, обаче, нямаш много време, за да задаваш въпроси, като например: кой е написал тези книги, как и защо са издадени и се разпространяват, а ги поглъщаш с очи, както се поглъща с очи млада красавица.
 
 
Но годините течаха, без да ми дадат шанс да се спра, да се огледам и да разсъдя какви са взаимодействията в живота, как действа Светът и дали това, което съм научил в „образователната система”, чел, слушал и гледал по Масонските масмултимедии и в което убеждават във високопарните си речи Властниците-милиардери, има нещо общо със собствените ми наблюдения, житейския ми опит и здравия Човешки разум.
 
 
Минаваха десетилетия, но колкото и стотици мистични, езотерични и забранени книги да четях, никога и никъде в тях не се засягаше един определен въпрос. Темите в тази всеобхватна литература бяха сякаш „неизчерпаеми”: от скритата древна история и произхода на Човечеството и Земята, през древните мистични култури и Тайни общества, до съвременните свръх-секретни „космически” технологии, връзките ни с извънземни цивилизации, плановете на Илюминатите за поробването ни и така нататък. Но, все пак, никъде в тази изглеждаща така всеобхватна езотерична, окултна, метафизична и забранена литература не се говореше по една определена тема – никъде дори не се загатваше, че през последните няколко столетия всред учените тече дискусия относно формата на Земята: дали тя е плоска или кълбовидна.
 
 
Тъкмо напротив! В цялата уж окултна и мистична литература на Български и на Английски език, която бях в състояние да закупя от книжарници и антиквариати или да взема назаем от стари колекционери, убедително се твърдеше, че още древните учени, математици и философи знаели, че Земята е кълбо, а само безпросветните езичници твърдели, и по-късно в Средновековието, Християнските догматици заблуждавали, че Земята е плоска. Никъде не се споненаваше, че до средата на ХХ-ти век, в научните кръгове има разгорещени спорове, дали Земята е плоска или кълбовидна. Никъде не се казваше, че Плоската Земя има много известни поддръжници, както в миналото, така и днес, като например: геният на ХХ-ти век Никола Тесла, най-великият Немски поет Гьоте, нобелистът Джордж Бърнард Шоу, далновидният Джордж Оруел, великият поет Едгар Алан По, Френският писател и драматург Йожен Йонеско, Канадският писател, с издадени над 17 милиона книги на 52 езика, Фарли Моуат, магнатът Барон Лю Грейд – собственик на телевизионни мрежи и много други. В нито една издадена книга не се пишеше, че и досега има действащи общества на Плоската Земя, нито за изследователите й и за техните трудове: Д-р Самюел Роуботъм „Зететична Астрономия: Земя, не кълбо”, Уилям Карпентър „Сто доказателства, че Земята не е кълбо”, Дейвид Уърдлоу Скот „Терра фирма”, Томас Уиншип „Зететична Космогония”, Гебриел Онриет „Небеса и Земя” и много други. Мълчанието беше оглушително!

 

 

Измамата „Ератостен”

 

Налагането на тотално затъмнение относно Истината за Плоската Земя е съпроводено с активна дезинформация и манипулация още от детските ни години. Така например, всички сме учили, как в древността Ератостен „измерил” Земята. Описва се, как той поставил два еднакви стълба в градовете Александрия и Асуан и измерил сенките им по едно и също време на деня. Той знаел, че двата града са разположени приблизително на един и същи меридиан, знаел разстоянието между тях, разликата в ъглите на падане на Слънчевите лъчи и уж успял да изчисли стойността на Земната окръжност по Александрийския меридиан (схемата долу).
 

 

Измамата Ератостен - Плоската Земя - СТАМАТ
Измамата Ератостен – Плоската Земя – СТАМАТ
 
 
 
НИКОГА не се казва на децата, обаче, когато им се преподава решението на тази задача, че тези изчисления са частен случай при следните условия: първо, ако Слънцето се намира на десетки милиони километри разстояние от нас, за да бъдат лъчите му успоредни и второ, ако Земята е кълбо.
 

 

При еднакви по височина предмети по-отдалечените хвърлят по-дълги сенки спрямо сенките на по-близките - Плоската Земя - СТАМАТ
При еднакви по височина предмети по-отдалечените хвърлят по-дълги сенки спрямо сенките на по-близките – Плоската Земя – СТАМАТ
 

Но по-важното е, че никога не се казва на децата, че И ПРИ ДРУГО УСЛОВИЕ стълбовете ще хвърлят сенки с различна дължина по едно и също време на деня на един и същи паралел, а именно при условие, че Земята представлява плосък и неподвижен диск, а Слънцето се върти по спираловидна траектория в близост над нея. Както се вижда от схемата по-горе, когато Слънцето обикаля близо над Плоската Земя, при еднакви по височина предмети, по-отдалечените хвърлят по-дълги сенки, спрямо сенките на по-близките, тъй като при по-отдалечените предмети ъгълът на място спрямо Светилото е по-малък.


 
 
Чрез прилагане на Питагоровата теорема, можем да изчислим разстоянието до Слънцето. Такива изчисления са правени многократно от учените, неучастващи в Масонския заговор за измама на Човечеството, които установили, че Слънцето е с диаметър от 60 километра и обикаля само на около 5 200 километра височина над Плоската Земя. И тъй като, независимо дали сме на морския бряг или на десетки километри височина, ние виждаме съвършено равен хоризонт на нивото на нашия поглед, без никакво изкривяване, вляво и вдясно от нас по протежение на 60-70 километра, в първия случай, или на стотици километри, във втория случай, което е убедително доказателство, благодарение на сетивата ни, Логиката, Геометрията и Закона за Перспективата, че живеем върху Плоска Земя, а не върху кълбо, и ние трябва да приемем за достоверни тези изчисления. Така че, няма нужда Масоните да измислят неправдоподобни въртящи се сфери и разстояния от милиони километри, за да се обяснят явленията, които наблюдаваме ежедневно цял живот!!!
 
0603.Сравнение на движението на Светилата и местоположението на Слънчевата и Лунната траектории - Плоската Земя - СТАМАТ 1 - web
0603.Сравнение на движението на Светилата и местоположението на Слънчевата и Лунната траектории – Плоската Земя – СТАМАТ 1 – web
 
 

На горното изображение е представено сравнение на движението на Светилата и местоположението на Слънчевата и Лунната траектории през Януари и Юни. Правейки ежедневни пълни кръгообороти над Плоската Земя, Слънцето ежегодно обикаля спираловидно, постепенно приближавайки се от Тропика на Козирога до Тропика на Рака и обратно, като по този начин предизвиква смяната на деня с нощта, както и сезонните цикли.

 

 

 

През последните няколко години, можем с гордост да заявим, че вече имаме сигурни доказателства, че живеем върху плоска и неподвижда Земя, а Слъцето се върти вблизост над нас. Доказателства за това са хилядите клипове в интернет от аматьорски балони, заснели съвършено равен хоризонт, което означава, че не живеем върху топка, както и все по увеличаващото се по размер Слънце на големи височини и горещите петна върху облачния слой, доказващи неговата близост.

 

Огромното Слънце горещото петно под него и равния хоризонт на 32 км височина - Плоската Земя - СТАМАТ
Огромното Слънце горещото петно под него и равния хоризонт на 32 км височина – Плоската Земя – СТАМАТ

 

Нито един Човек, живял някога на тази Земя, когато и да било, където и да било, не е усещал предположеното от Масонските учени въртене на Земята около хипотетичната й ос или, пък, другите измислени невероятни движения и обикаляния около какво ли още не с милиони километри в час. Тъкмо напротив! Ние, всички, винаги сме усещали, и усещаме в момента, спокойствието и непоклатимостта на Земята! Това най-ясно се осъзнава по време на земетресения, когато дори най-незначителните размествания на Земната повърхност с два-три сантиметра се усещат от всички и предизвикват паника, а представете си как бихме се чувствали, ако се движим с милиони километри в час едновременно в няколко посоки! Но, тъй като още от невръстни деца, когато не сме имали никаква представа за Света, който обитаваме, сме насилствено индоктринирани, чрез „научните авторитети” и властта, да повярваме във фалшивата манипулативна Нютон-Айнщайнова парадигма „Всичко е относително”, наложена ни от Илюминатския Елит, всички ние, дори като зрели Човеци, не сме в състояние да се опълчим срещу нея, понеже програмирането ни е извършено адски съвършено.

 

 

 

Прилагане на компютърните технологии за заблуда и измама

 

Както авторът е писал и преди, индоктринирането ни във фалшивата парадигма се извършва, чрез „научните авторитети” и системата на Образованието, но едва през последните три десетилетия, обаче, Войнстващата върхушка успява почти напълно да подчини Човешкия ум. Това се случи, с помощта на използването на най-съвременни технологии приложени в средствата за масова информация, пропаганда и умствен контрол. Аудио-визуалните мултимедии позволяват насаждането на подсъзнателни послания, чрез въвеждане на един (25-ти) къдър при PAL системата или 6 (от 25-ти до 30-ти) кадъра при NTSC системата, които без да осъзнаваме преминават направо в подсъзнанието и го програмират в желаната насока. Същевременно, масмултимедиите директно влияят на начина, по който възприемаме действителността, тъй като мозъкът, изложен на тяхното въздействие, преминава в хипнотичен транс, или така нареченото Алфа-състояние.

 

Алфа-състоянието на мозъка, с честота на вълните от 8 до 13 Hz, е преходно функционално състояние, при което контролът над възприятията ни и начинът на обработка на информацията от мозъка ни се поемат от външен източник. Когато гледаме телевизия, ние изпадаме в състояние на хипнотичен транс, ставайки благодатна почва за  внимателно подбраните внушения, заблуди и измами, представени ни от Масонските учени като „научни факти”. Телевизията е основното и първостепенно средство, използвано от Елита за умствен контрол върху Човечеството. Абсолютно всичко, което се излъчва по масмултимедийните канали има следните цели: ДЕЗИНФОРМАЦИЯ, МАНИПУЛАЦИЯ и УМСТВЕН КОНТРОЛ, тоест „промиване на мозъци”. Тези цели се постигат планирано и постепенно, в течение на десетилетия, посредством прилагането на някои хитроумни  съвременни технологии за заблуда и манипулация на сетивните ни органи.

 

Какво представлява свръх широкоъгълния или „фишай” – рибешко око, обектив?

 
 
Това е обектив, който има ъглов обхват от 180 градуса, но освен това има и недостатъка да усилва сферичната и перспективната дисторсия, като по този начин изобразява една деформирана действителност.
 
 
Дисторсията, от Латинското съществително distorsio„изкривяване“, е оптически недостатък, вид аберация, при която линейното увеличение се променя по полето на зрението, като се получава нарушение в подобието между предмета и изображението му. Иначе казано, правите линии се превръщат в активно или пасивно огънати, като същевременно се повлиява на дълбочината на изображението. Дисторсията се проявява като бъчвовидна, възглавничковидна и перспективна.
 
 
Изкривяванията във вид на възглавница се появяват, когато правите линии се изкривяват навътре, както е при телефото обективите или в края на телефото варио обективите.
 
 
Бъчвовидните изкривявания се появяват, когато правите линии се изкривяват навън, както е при свръх широкоъгълните лещи или в най-широкия край на варио обективите.
 
 
Изкривяването на перспективата представлява сближаването на успоредни линии и се появява, когато фотоапаратът не е насочен към хоризонта.
 
 
Предизвиканите от обективите дефекти могат да се отстранят, чрез софтуер за редактиране на изображението, предоставящ набор от плъзгачи за корекция на дисторсията и изкривяването на перспективата във вертикална и хоризонтална посока.
 
 
Може би най-известната търговска марка камери с обективи „рибешко око” е Go Pro.
 
 
 
Taken on a GoPro Hero 4 Silver Edition.
 
 
 
Както виждаме на горната снимка, бъчвовидно-изкривеното изображение наистина няма нищо общо с действителността! Кой Човек е виждал с очите си подобен морски хоризонт?!
 
 
 
Как се използва тази технология за измама? Всички камери за височинни снимки,  използвани от НАСА и другите космически агенции, монтирани на балони, дронове, стратосферни самолети и ракети, са свръх широкоъгълни и представят изкривени изображения на действителността!
 
 
 
 
 
 
 

Феликс Баумгартнер е Австрийски небесен гмуркач, а снимките от стратосферния му скок от 39 километра височина са добър пример за сетивната измама наложена от Масонските масмултимедии.

 

Камера с обикновен обектив ни представя равен хоризонт от капсулата на Феликс Баумгартнер - Плоската Земя - СТАМАТ
Камера с обикновен обектив ни представя равен хоризонт от капсулата на Феликс Баумгартнер – Плоската Земя – СТАМАТ

 

Това е кадър от камерата с обикновен обектив вътре в капсулата на Баумгартнер. Вижда се съвършено равния хоризонт на нивото на погледа на почти 39 километра височина.

 

 
Камера с обикновен обектив ни представя външния равен хоризонт при скока на Феликс Баумгартнер - Плоската Земя - СТАМАТ
Камера с обикновен обектив ни представя външния равен хоризонт при скока на Феликс Баумгартнер – Плоската Земя – СТАМАТ

 

Кадър от външна камера с обикновен обектив, на която също се вижда равният хоризонт на нивото на погледа на 39 километра височина. И двата кадъра представляват убедително доказателство, че ние НЕ живеем върху топка, а върху Плоска Земя.

 

Камера със свръх широкоъгълен обектив ни представя бъчвовидни изкривявания при скока на Феликс Баумгартнер - Плоската Земя - СТАМАТ
Камера със свръх широкоъгълен обектив ни представя бъчвовидни изкривявания при скока на Феликс Баумгартнер – Плоската Земя – СТАМАТ
 
 
Обаче, когато гледаме видеото в You Tube, на нас ни се представя невъзможно, фантасмагорично и недействително видео, заснето от камери със свръх широкоъгълни обективи, представящо бъчвовидни и възглавничковидни изкривявания и налагащо измамната представа, че обитаваме някаква твърде миниатюрна топка, дори без океани!
 
 

Какво представляват компютърно генерираните изображения (CGI)?

Си Джи Ай (CGI) представляват приложения в областта на компютърната графика (3D), спадащи към специалните ефекти. CGI-изображенията се използват във филмите, телевизионните програми, рекламите и видео игрите, както и в печатните издания. Тази техника е много по-евтина и ефективна за изпълнение от ръчните такива, като например конструирането на сложни миниатюри за ефектни снимки или направата на специален декор за общите сцени. Също така, тя позволява създаването на изображения, които биха били невъзможни с други методи. Photoshop и GIMP са стандартни инструменти за цифрово фото-редактиране в индустрията. Популярни софтуерни пакети, позволяващи 3D моделиране и създаване на CGI са: Maya, 3ds Max, Cinema 4D, E-on Vue, Poser и Blender. Без да се впускаме в подробности, можем да кажем, че при CGI се използват зелени и сини екрани, пред които се заснема действието, с последващ монтаж на задния план. В сложните сцени с много акробатика се използват специални многофункционални раздвижени установки, на които актьорите са окачени, посредством тънки жици, колани и хамути.

 

Използване на CGI и зелени екрани от Холивуд в Матрицата - Плоската Земя - СТАМАТ
Използване на CGI и зелени екрани от Холивуд в Матрицата – Плоската Земя – СТАМАТ Сцена от филма „Матрицата” на братя Уашовски.

 

Използване на CGI и зелен екран за монтаж на сцени в космоса от Холивуд 0 - Плоската Земя - СТАМАТ
Използване на CGI и зелен екран за монтаж на сцени в космоса от Холивуд 0 – Плоската Земя – СТАМАТ
Използване на CGI и зелен екран за монтаж на сцени в космоса от Холивуд 1 - Плоската Земя - СТАМАТ
Използване на CGI и зелен екран за монтаж на сцени в космоса от Холивуд 1 – Плоската Земя – СТАМАТ
Използване на CGI и зелен екран за монтаж на сцени в космоса от Холивуд 2 - Плоската Земя - СТАМАТ
Използване на CGI и зелен екран за монтаж на сцени в космоса от Холивуд 2 – Плоската Земя – СТАМАТ
 

Сандра Бълок в сцени от „Гравитация” на Алфонсо Куарон.

НАСА е изключително печелившо активно мероприятие от арсенала на Илюминатите за заблуда, измама и манипулация на Човечеството. От създаването си през 1958 година до сега НАСА е субсидирана с около 640 МИЛИАРДА долара от бюджета на САЩ. За 2016 година Конгреса на САЩ й отпусна бюджет от 18,5 МИЛИАРДА долара, а за 2017 бюджета й бе увеличен на 19,6 МИЛИАРДА долара. През 2018 година прахоса 20,7 милиарда долара. А през 2019 Илюминатската върхушка ще я обсипе с 21,5 милиарда долара!

 

Каква полза донесе НАСА на Човечеството за тези колосални суми?

Тя направи колекция изображения, а не снимки, на Земята, наречени „Син мрамор”, или “Синьо топче”. Само ще отбележим, че тези изображения са критикувани от много професионалисти като явни фалшификати, създадени с Фотошопили подобни инструменти за цифрово фото-редактиране. Дори за лаика е видно, че различните изображения имат различно оцветяване на океаните, сушата и облаците, различни размери на континентите и най-вече всичките изображения имат съвършено сферична форма, което седоказва с използването на Фотошоп!

 

NASA измами Човечеството с фотошоп колажите Синьо топче - Плоската Земя - СТАМАТ
NASA измами Човечеството с фотошоп колажите Синьо топче – Плоската Земя – СТАМАТ
 
 

„Но как така абсолютна сфера!” – би възразил запаленият привърженик на „научните” списания и телеканали. „Нали всички сме учили, че Земята е сплесната откъм полюсите, а наскоро беше „доказано от науката”, че е с крушовидна форма изпъкваща в Южното полукълбо??!!” Явно е, че различните отдели на НАСА не могат да синхронизират измамите си, така че един отдел казва, че Земята е КРУШОВИДНА, а съседният отдел фабрикува изображения десетилетия наред, чак от 1967 година, представящи я като съвършена СФЕРА. Но това, изглежда, са най-малките главоболия на НАСА. Напълно фалшифицираните им видео-монтажи на интериора на Международната космическа станция са направо смехотворни. Има много видео материали, доказващи в детайли измамата.

 

NASA - Използване на CGI и зелен екран за монтаж на сцени в космическата станция 1 - Плоската Земя - СТАМАТ
NASA – Използване на CGI и зелен екран за монтаж на сцени в космическата станция 1 – Плоската Земя – СТАМАТ
NASA - Използване на CGI и зелен екран за монтаж на сцени в космическата станция 2 - Плоската Земя - СТАМАТ
NASA – Използване на CGI и зелен екран за монтаж на сцени в космическата станция 2 – Плоската Земя – СТАМАТ

Един от методите за фалшификация е заснемане пред зелен екран в Зиро-Джи самолети и след това монтирането на задния план.

 
NASA - Актьори-астронавти закачени с тънки жици на хамути 3 - Плоската Земя - СТАМАТ
NASA – Актьори-астронавти закачени с тънки жици на хамути 3 – Плоската Земя – СТАМАТ
NASA - Актьори-астронавти закачени с тънки жици на хамути 4 - Плоската Земя - СТАМАТ
NASA – Актьори-астронавти закачени с тънки жици на хамути 4 – Плоската Земя – СТАМАТ
 

Друг метод, прилаган при по-дългите по времетраене епизоди, е използването на тънки жици, на които чрез колани и хамути са окачени актьорите-„астронавти”, или Астро-не-тата, както вече са известни, и заснемането им пред зелен екран, като след това на задния план се монтира интериора на МКС.

 

NASA - Актьори-астронавти закачени с тънки жици на хамути 1 - Плоската Земя - СТАМАТ
NASA – Актьори-астронавти закачени с тънки жици на хамути 1 – Плоската Земя – СТАМАТ

 

На този кадър краищата на хамута, на който с тънки жици е окачен актьорът-„астронавт”, много издайнически стърчат и деформират ризата му.

 

0619.Използване на CGI от НАСА, за да фалшифицира МКС - 6 - Плоската Земя - СТАМАТ - web
0619.Използване на CGI от НАСА, за да фалшифицира МКС – 6 – Плоската Земя – СТАМАТ – web

Тук, за яснота, с Фотошоп е маркирана екипировката.

 

Какво представляват Зиро-Джи самолетите?

 

Корпорация Нулева гравитация, известна също като ZERO-G, е Американска компания, базирана в Арлингтън, Вирджиния, като преди това се е намирала във Форт Лодърдейл, Флорида, която извършва полети, симулиращи безтегловност.

 

NASA-Зиро-Джи самолети - параболичен полет - платформи за фалшифициране на космически полети 1 - Плоската Земя - СТАМАТ
NASA-Зиро-Джи самолети – параболичен полет – платформи за фалшифициране на космически полети 1 – Плоската Земя – СТАМАТ

 

Тази компания прилага цивилна версия на технология, разработена от НАСА преди няколко десетилетия, а именно, пилотирането на специализирани самолети по параболична траектория от 7 300 до 10 300 метра височина на полета, като в горната част на параболата се симулира безтегловност.

 

NASA-Зиро-Джи самолети - платформи за фалшифициране на космически полети 1 - Плоската Земя - СТАМАТ
NASA-Зиро-Джи самолети – платформи за фалшифициране на космически полети 1 – Плоската Земя – СТАМАТ

 

Секретни самолети на НАСА, с познатия на всички ни интериор на така наречената „Международна космическа станция“, летящи по траектория с такъв параболичен профил, служат за заснемане на епизодите, случващи се уж в безтегловността на „космоса”. Тези епизоди се монтират заедно с епизодите заснети пред зелен екран и с други такива, в които Астро-не-тата са окачени на хамути и колани и изграждат цялостната измама на НАСА, както и на другите Космически агенции по Света, по отношение на интериорните видео материали, заснети уж в „космоса”.

 

В последно време, авторът все повече се убеждава, че за заснемането на по-дългите сцени на МКС, както и за снимки на „безтегловно“ придвижване или „летене“ във вътрешността на МКС, се използва също така и минитюаризирана много напреднала и строго секретна технология на базата на електро-магнитната левитация, подобна на МАГЛЕВ, или на основата на акустичната левитация. Но, тъй като е напълно невъзможно обикновеният Човек да знае каквото и да е за свръх-секретните разработки на войнстващия Илюминатски елит, ние няма да се впускаме в безсмислени многословни догадки.

За осъществяване на измамата, наречена „открит космос” се прилагат други най-съвременни технологии.

 
 

Лабораторията за Неутрална Плаваемост на НАСА в Хюстън

 

Лабораторията за Неутрална Плаваемост – Neutral Buoyancy Laboratory (NBL), е управлявана от НАСА и се намира в Тренировъчното съоръжение Сони Картър, близо до Космическия център Джонсън в Хюстън, щата Тексас. Тя представлява голям закрит воден басейн, с размери 62 х 31 метра и с дълбочина 13 метра, където астронавтите са поставени в условия на неутрална плаваемост, тоест безтегловност. В басейна на ЛНП се намират пълномащабните конструкции на „Международната космическа станция“, модули и товари, превозни средства, като например: транспортните модули на Японската Аерокосмическа Агенция (JAXA), автоматичното транспортно средство на Европейската Космическа Агенция, Спейс Екс Дракон, Орбиталната Научна Корпорация „Лебед” и Космическата совалка преди пенсионирането й.

 
NASA-Лабораторията за Неутрална Плаваемост - сцената за фалшифициране на открития космос 1 - Плоската Земя - СТАМАТ
NASA-Лабораторията за Неутрална Плаваемост – сцената за фалшифициране на открития космос 1 – Плоската Земя – СТАМАТ
NASA-Лабораторията за Неутрална Плаваемост - сцената за фалшифициране на открития космос 2 - Плоската Земя - СТАМАТ
NASA-Лабораторията за Неутрална Плаваемост – сцената за фалшифициране на открития космос 2 – Плоската Земя – СТАМАТ

 

Ето, тук именно, с последната дума на CGI и компютърните технологии за цифров видео-монтаж, благодарение на милиардите бюджетни долари, се заснемат всички излизания в „открития космос” на НАСА.

 

CGI-монтаж на зелен екран - инсценировка на открит космос 1 - Плоската Земя - СТАМАТ
CGI-монтаж на зелен екран – инсценировка на открит космос 1 – Плоската Земя – СТАМАТ
CGI-монтаж на зелен екран - инсценировка на открит космос 2 - Плоската Земя - СТАМАТ
CGI-монтаж на зелен екран – инсценировка на открит космос 2 – Плоската Земя – СТАМАТ
Примери за CGI-монтаж, с прилагане на зелен екран.

 

Но, за наше щастие, „специалистите” от НАСА, дали умишлено, както Стенли Кубрик при инсценирането на „прилуняванията” на мисиите Аполо, или по невнимание, винаги оставят следи, за да могат онези, които се освобождават от масовия хипнотичен транс натрапен на Човечеството, да разпознаят фалшификациите. Най-явните гафове се правят при снимки в така наречения „открит космос”, тоест в басейните на Лабораторията за неутрална плаваемост, както например при излизането на майор Тим Пийк. На кадрите от тази „космическа разходка”, по-долу, от пръв поглед става ясно, че тя представлява CGI-монтаж, тъй като се виждат отраженията на студийното осветление в скафандъра на Астро-НЕ-то.

 

Отражения на студийното осветление в скафандъра на Астро-НЕ-то Майор Тим Пийк - Плоската Земя - СТАМАТ
Отражения на студийното осветление в скафандъра на Астро-НЕ-то Майор Тим Пийк – Плоската Земя – СТАМАТ
Отраженията на студийното осветление в скафандъра на Астро-НЕ-то Майор Тим Пийк - Плоската Земя - СТАМАТ
Отраженията на студийното осветление в скафандъра на Астро-НЕ-то Майор Тим Пийк – Плоската Земя – СТАМАТ
 

Други обичайни гафове са въздушните мехурчета, които се отделят от скафандрите и се издигат към повърхността на водния басейн.

 

0629.Мехурчета въздух във водния басейн през фалшива космическа разходка - Плоската Земя - СТАМАТ
0629.Мехурчета въздух във водния басейн през фалшива космическа разходка – Плоската Земя – СТАМАТ

 

Или, пък, водолази в леководолазна екипировка вътре в така наречената „Космическа станция“, които се виждат през люковете й.

 

0630.Леководолаз в люка във водния басейн през фалшива космическа разходка - Плоската Земя - СТАМАТ
0630.Леководолаз в люка във водния басейн през фалшива космическа разходка – Плоската Земя – СТАМАТ

 

Авторът вече чува, как читателят негодува: „Но какво означава всичко това? Та нима Международната космическа станция е измама? Ами „Мир” преди това?! А Космическите совалки?! Ами повече от 20 000 спътника? Нали от 50 години насам Човек „ОВЛАДЯВА КОСМОСА”!!!”

 

Измамата за съществуването на „космически полети”

 

За голямо наше съжаление, измамата е пълна и всеобхватна! Принципът, на който се основава цялата реактивна и ракетна техника е Третия Закон на Нютон, който постулира: Всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие”. Което означава, че задължително условие за работата на ракетния двигател е наличието на веществена среда, като например: въздух, вода или друг някакъв флуид, за да се осъществи постъпателното му движение, посредством оттласкването му от нея.

 

 
Апаратите на реактивна или ракетна тяга извършват определени движения, само защото изхвърляните с голяма скорост от тях газове в определена посока оказват налягане върху частиците от средата, в която се намират и тези частици ги изтласкват в противоположната посока. Следователно, реактивният двигател би бил напълно безполезенвъв вакуум, тъй като там няма частици, с които да взаимодейства!!! Ето защо, ракетните двигатели, явяващи се частен случай на реактивните двигатели, с разликата, че носят горивния окислител на борда на превозното средство, въпреки че могат да достигат до по-големи височини, където кислородът би бил недостатъчен за конвенционалния реактивен двигател, в никакъв случай не биха могли да работят в отсъствието на веществена среда, тоест във вакуум! Когато разглеждаме снимки или видео-материали на изстрелвания на ракети, те винаги описват параболична траектория, която неминуемо ги отвежда отново на повърхността.

 

 

Изстрелването на Аполо 11 - кадър 1 - ракетата преминава в параболичен полет - Плоската Земя - СТАМАТ
Изстрелването на Аполо 11 – кадър 1 – ракетата преминава в параболичен полет – Плоската Земя – СТАМАТ
Изстрелването на Аполо 11 - кадър 2 - ракетата в хоризонтален полет - Плоската Земя - СТАМАТ
Изстрелването на Аполо 11 – кадър 2 – ракетата в хоризонтален полет – Плоската Земя – СТАМАТ
Изстрелването на Аполо 11 - кадър 3 - ракетата се наклонява към повърхността - Плоската Земя - СТАМАТ
Изстрелването на Аполо 11 – кадър 3 – ракетата се наклонява към повърхността – Плоската Земя – СТАМАТ
Изстрелването на Аполо 11 - кадър 4 - ракетата лети към повърхността - Плоската Земя - СТАМАТ
Изстрелването на Аполо 11 – кадър 4 – ракетата лети към повърхността – Плоската Земя – СТАМАТ

 

 

Това са четири кадъра от официалното видео на НАСА на изстрелването на Аполо 11. Долу вляво на всеки кадър на първия ред е отбелязано полетното време, на втория ред – височината на полета, а на третия – скоростта. Височината на полета и скоростта, според стойностите на екрана, непрекъснато се увеличават, но когато гледаме видеото ясно виждаме, че ракетата описва парабола и след 2 мин. и 20 сек. полетно време започва намаляване на скоростта, снижаване и неизбежен сблъсък с повърхността.

 

 

Ракетите летят по параболична траектория отвеждаща ги към сблъсък с повърхността - Плоската Земя - СТАМАТ
Ракетите летят по параболична траектория отвеждаща ги към сблъсък с повърхността – Плоската Земя – СТАМАТ
Земята е плоска и ракетите не отлитат в космоса

 

А какво да кажем за „сателитите”?!

Когато гледаме направо смехотворно нескопосаните конструкции на така наречените „сателити”, уж с компютърна техника на борда, които би трябвало да се носят с над 29000 километра в час всред метеорити, микрометеорити, десетки хиляди останки от себеподобни, ужасяващо висока радиация и невъобразими температури от 2500°C до 15000°C, коментарът като че ли е излишен, но все пак…

 

Металите (без да споменаваме пластмасите!), използвани в сателитите са алуминий, злато и титан и имат температури на топене съответно 660°C, 1065°C и 1668°C, като и трите са далеч по-ниски от 2500°C, температурата на която биха били изложени в термосферата, където уж се носят. Обикновените компютри започват да забиват и изгарят далеч под 100°C, но температури от хиляди градуси, естествено, не влияят по никакъв начин на компютрите на сателитите, използващи същата елементна база!!!

 

 

В Уикипедия четем: „Температурата (там) зависи от слънчевата активност и може да се повиши до 15 000°C. Въпреки високата температура, човек няма да изпита чувство за топлина, защото частиците са преклалено близо до космическия вакууми почти нямат контакт с други повърхности и съответно не могат да предават топлина. Нормален термометърби отчел температура 0°C.

 

 

Това вече е напълно абсурдна небивалица!!! Кое от двете е вярно: 1) 15 000°C или 2) 0°C??!! И как са измерени тези температури, като не могат да се почувстват, тоест да се отчетат??!! В областите, където няма частици – няма какво да се нагрее. Но нали „сателитите” са направени от метали и пластмаси, как тогава самите те не се загряват до хиляди градуси по Целзий, още повече, че няма никакъв начин да се осъществи конвекционно топлопренасяне, което да понижи акумулираната в тях топлина, тъй като наоколо няма частици и, следователно, те трябва да натрупват и натрупват топлина, докато не се изпарят под въздействието на палещата радиация!!!

 

 

Авторите на съчиненията от Уикипедия е по-добре да пъхнат главите си във фурна, загрята само до 200°C и да проверят дали температурата няма значение. В цитираните нелепици ярко изпъква една от основните цели на образованието и масмултимедийната пропаганда, наложени от Илюминатите, а именно, да вкара Човешкото същество в когнитивен дисонанспсихологически конфликт в резултат на едновременното поддържане на несъвместими знания, вярвания и нагласи, като по този начин умъртви критическото мислене и накрая пороби изцяло  ума.

 

 

А тогава, когато тръгналият по пътя на Истината разбере, че системите LORAN и DECCA, далеч преди разпространяването на лъжите за измислените „сателити”, работят отлично, като използват само наземно базирани технологии, когато научи, че оптичните кабели прокарани по дъната на моретата и океаните са гръбнака на интернета, а гигантските кули с клетки на GSM и GPS-системата, служат за разпространение на телефонията, като същевременно триангулират излъчените сигнали на наземната навигация и че ТВ „сателитните” чинии приемат радио-телевизионния сигнал от ретранслаторните кули и от „йоносферното“ отражение (тук трябва да разбираме отражението от Небесната Твърд), позволяващо на радиовълните да се разпространяват навсякъде по Плоската Земя, този Човек започва да осъзнава, че отново е станал жертва на поредната манипулация на Властващия Елит и че всички съвременни комуникации в действителност се създават само с НАЗЕМНИ средства.

 

 

Много трудно е Човешкият ум да разбере и вникне до най-малките подробности в усъвършенстваните с хилядолетия методи за манипулация и измама и в техническата им конкретика, обаче, ние трябва да сме благодарни, че сме благословени да живеем в това време на постепенно Пробуждане, осъзнаване на Истината и откриването на пътя към Освобождението ни.

 
 

Криптокрацията – Тайните Властващи

„Само малките тайни се нуждаят от опазване. Големите се пазят в тайна, поради недоверчивостта на обществото.”
 
Маршал Маклуън
 
***
 
 
Имах един сън. Сънувах, че се прибирам вкъщи по обичайния си път. По този път, който винаги следвам към дома и съм сънувал неведнъж. Но в съня ми имаше нещо необичайно. Оттук-оттам непрекъснато изникваха разни люде, твърдящи съвсем убедено, че това не е пътят към моя дом! Всячески се опитваха да ме накарат да повярвам, че вървя по грешен път, че действително съм се загубил и че воистина трябва да ги последвам, за да стигна дома си. Тези същества бяха гротескно-изкривени, уродливи, войнствени и застрашителни и използваха какви ли не измами, уловки, преструвки и дори заплахи, за да ме отклонят от пътя към вкъщи. Но аз дори за миг не се колебаех и без да им обръщам никакво внимание следвах пътя си. Вървях сигурно и неотклонно по пътя към моя ДОМ!

 

 
Когато се събудих, веднага и съвсем осезателно разбрах посланието на съня.

 

 
Всички ние, ЧОВЕЦИТЕ, имаме един ДОМ, към който непрекъснато вървим в продължение на всичките си въплощения и това е домът на нашия Създател. Всички ние, обаче, сме постоянно и преднамерено заблуждавани и нарочно обърквани по пътя си към него, посредством таен хилядолетен заговор.
 

 

Тези, които ни заблуждават, мамят и лъжат представляват малка клика заговорници, запланували в течение на хилядолетия пълното ни поробване, за да използват нашата енергия за лично облагодетелстване. Понякога те биват наричани Криптокрацията, тоест Тайните Властващи – от Гръцки „κρυπτός” – скритиκράτος” – власт, но са също така известни и като Тайната Ложа на Илюминатите, която съществува от много хилядолетия.
 

 

Ложата на Илюминатите не бива погрешно да се идентифицира с Масонската Ложа на Баварските Илюминати, основана на 1-ви Май 1776 година от Адам Вайсхаупт и чието инсталиране задължително се празнува ежегодно навсякъде по Света.

 

 
Криптокрацията представлява непонятен за обикновения Човек, напълно скрит, властващ от хилядолетия Войнстващ Елит, който използва тайните, но по-малко скрити от него общества като: Клуб на 13-те, Клуб на 33-те, Клуб на 300-те, Б’Най Б’рит, различните Масонски Ложи, Тамплиерите, Розенкройцерите, Опус Деи, Череп и кости, МАФИА и много други, за да спуска надолу по йерархическата стълбица своите заповеди. От своя страна споменатите Тайни общества използват полу-тайни организации с ограничен достъп като Кръглата маса и нейните комисии и групи: Тристранната комисия, Билдербергерите, Съвета за външна политика, Римския клуб и други, за да владеят и контролират, чрез ООН и неговите структури, всички Правителства по целия Свят. Властта и контролът върху Правителствата на всички Държави по целия Свят се осъществява посредством механизмите на икономическата зависимост от 13-те Банкерски фамилии, емитиращи всички валути и осъществяващи всички разплащания между Държавите чрез BIS (Банката за Международни Разплащания).
 


 
Целта на хилядолетния заговор срещу Човечеството е изцяло демонична. Етимологията на думата „Демон”dai-mon-, идва през Латинския, Гръцкия и Санскрит от Праиндоевропейския език-основа  и означава: „Този, който разделя от Монадата”, като  поистина Монадата е Единният, Вечен и Въздесъщ Творец-Творение. Това е именно великата крайна цел на Илюминатския заговор – така напълно да обърка, измами и излъже отделния Човек и съвкупно цялото Човечество, че завинаги да ни отдели от нашия Творец, разкъсвайки животворящата взаимовръзка, одухотворяваща Душата на всеки от нас. Прекъсвайки връзката си с Творецът, ние се оказваме в обвързано робско положение спрямо този, който я е прекъснал – нашият поробител. Така, Душата на всеки Човек остава завинаги Духовно обвързана със същности, не само нямащи нищо общо с нашия Създател, но и активно противопоставящи му се, а именно Демоничните същности на Падналите Ангели. Следователно, ставайки роби на съществата отрекли Творецът-Творение, ние също се опълчваме срещу Него – нашия Създател!!!
 
 

 

Хилядолетното начинание за заробване на Човечеството, наричано в кръговете на посветените „Великото дело през вековете” – „The Great Work of Ages”, едва в последно време, благодарение на съвременните компютризирани средства за комуникация и масов умствен контрол, приближава своя успешен завършек. Успехът е провидян още през 1789 година, когато на 15-ти Септември Конгресът на Съединените Щати официално обявява, че „Великия печат на Съединените Щати“, изработен от най-видните Масони по това време, ще представлява Държавата и Правителството пред Света. Успешният край на заробването бе обявено пред целия Свят от Президента Франклин Делано Рузвелт, 33-та степен Масон, когато през 1935 година нареди Великия печат да бъде завинаги изобразяван върху еднодоларовите банкноти.
 
От многото Едно - Единно Световно Правителство - Плоската Земя - СТАМАТ
От многото Едно – Единно Световно Правителство – Плоската Земя – СТАМАТ
 
 
 
На лицевата страна на печата, освен Масонската символика, върху която няма да се спираме, бидейки извън материята на нашето изследване, е изписана Латинската фраза: „E Pluribus Unum“, която се превежда като „От многото, Едно“ и недвусмислено свидетелства за столетния стремеж на Криптокрацията Света да бъде подчинен на Единно Правителство.
Новия Световен Ред - Начинанието ни се увенчава с успех - Великият печат на САЩ - Плоската Земя - СТАМАТ
Новия Световен Ред – Начинанието ни се увенчава с успех – Великият печат на САЩ – Плоската Земя – СТАМАТ
 

На обратната страна на Великия печат на Съединените Щати, първото мото гласи: Novus ordo seclorum„Новия ред през вековете” или „Новия Световен Ред”, а второто мото прокламира: „Annuit Cœptis”„Начинанието ни се увенчава с успех” !!!

 
Хилядолетното заробване се осъществява главно, и на първо място, посредством флагмана на демоничния заговор срещу Душата на Човека, който е наречен за благозвучие „Светско Образование“. Както авторът е писал и преди, давайки на децата Масонския символен език на измамната си, безнравствена и бездуховна „наука и култура”, учените-материалисти, обслужващи интересите на Илюминатския Елит ги индоктринират в своята Слънцепоклонническа-Сатурнистко-Сатанистката религия, откъсват ги от коренната им народопсихология и ги правят послушни роби, готови да изпълняват всякакви команди, без да се замислят. Материалистическата наука, основополагаща светското образование, е фундаментът, върху който се гради измамната парадигма на Криптокрацията.

 

 

Тя учи Човешките деца, че те са се появили съвсем случайно, абсолютно без никаква причина, чрез еволюционната верига на невероятната непредсказуема случайност, започваща в първичното море от едно-единствено случайно пръкнало се от неживите химически субстанции живо едноклетъчно и преминаваща през амеби, риби, влечуги, „динозаври“ – демонични същества, маймуни и маймуночовеци, населяващи въртящо се около себе си със свръхзвукова скорост скално кълбо, с океани върху повърхността, наречено „планета”, обикалящо с невъобразима за ума скорост от 107 000 км/ч около Слънцето, което заедно с нас и други „планети”, лети с почти милион километра в час около въображаема „Галактика”, носеща се със скорост от над ТРИ милиона километра в час от Големия взрив насам, възникнал преди 14 милиарда години от АБСОЛЮТНОТО НИЩО, който вместо да разруши това същото НИЩО, както всички други взривове, според Човешките наблюдения, той станал причина за появата на всичката Божествена хармония, красота, светлина, Любов и Живот около и вътре в нас и, естествено, това всичкото е станало по погрешка, съвсем случайно, тъй като ТВОРЕЦЪТ-ТВОРЕНИЕ за Материалистите  не съществува!

 

В действителност, Съвременната Наука – езикът, на който властващият Илюминатски Елит задължава всички нас, още от детските ни години да говорим, е неговата религия и се нарича Материализъм. Задълбочавайки се в тази религия, безпристрастният изследовател с трезв поглед би открил нейните божества. БОЖЕСТВАТА в пантеона на Елита са: Материята, Случайността и Големият Взрив! Абсолютно никаква дейност в съвременните университети, „научни и изследователски” институти и Академии не може да бъде извършена без участието на тези ТРИ БОЖЕСТВА – Материята, Случайността и Хаоса, който е неин частен случай, и Големият Взрив. Те се използват във всички съвременни „научни” разработки. Без тях не може да „мине” нито една „научна” работа.
 

 

 
Това е така, защото тези три божества заменят Творецът-Творение в парадигмата на Илюминатския Елит и служат за причина и обяснение на Вселената. „Научното” обяснение на Вселената е твърде неправдоподобно, измамно и нескопосано съшито с бели конци, но това е без значение за индоктринираните маси, тъй като те безрезервно до смърт ВЯРВАТ В „НАУЧНИТЕ АВТОРИТЕТИ”. По този начин, демоничната религия на Падналите Ангели, наречена „Съвременна Наука”, чрез разтрогването на съкровената ни изконна и извечна връзка с нашия Създател, покварява мисълта, заробва Сърцето и погубва Душата на Човека.
  
Въпреки всичко, могат да минат много десетилетия от живота ни или дори да минат много въплощения в колелото на Самсаара, можем многократно да бъдем обърквани, мамени и лъгани от „доброжелателството” на „научните авторитети”, но в края на краищата ние винаги се прибираме у Дома, винаги намираме пътя до нашия Създател! Тъй като, заистина, във всеки един от нас има частица от Творецът-Творение – Духът, обитаващ най-съкровената част на нашето Аз, един тих глас, който, ако се вслушаме в Него, вечно ни нашепва:

 

 
„Ти си вечна, безсмъртна и безценна частица от Творецът-Творение, роден си отново на Плоската Земя, за да извървиш пътя, който,  с помощта на своите Духовни Учители, предварително сам избра, когато беше в Трансценденталния Свят, и си призван да твориш добро и да жадуваш Просветление и Освобождение…”
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
СТАМАТ
 
МИР и ЛЮБОВ!
 
8-ми Февруари 2016 година
1 коментар
  1. Georgi Doishev
    Georgi Doishev
    11.12.2017 at 11:17

    Винаги щте има някой над нас,дали щте е добър или лош? Абсолютна свобода не съществува.

    Reply
Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *