Изследване Шесто: НАСА – CGI-измами, Зиро-Джи самолети, басейни и акробатика – СТАМАТ

0600.-НАСА-–-CGI-измами,-Зиро-Джи-самолети,-басейни-и-акробатика---СТАМАТ
0600.-NASA---CGI-scams,-Zero-G-planes,-Swimming-pools-and-Acrobatics---stamat
0600.-NASA–CGI-scams,-Zero-G-planes,-Swimming-pools-and-Acrobatics–stamat

Изследване Шесто:

НАСА – CGI-измами, Зиро-Джи самолети, басейни и акробатика

 

 

Измамата „Ератостен”. Прилагане на компютърните технологии за заблуда и измама. Какво представляват Зиро-Джи самолетите. Лабораторията за Неутрална Плаваемост на НАСА в Хюстън. Измамата за съществуването на „космически полети”. Криптокрацията – Тайните Властващи.

 

***

 „Може смело да се попита, къде би се намерил такъв човек, притежаващ необикновените дарби на Нютон, който би могъл да понесе да бъде заблуден от подобен фокус-мокус, освен ако той най-напред самоволно не е заблудил сам себе си. Само онези, които знаят силата на самозаблудата и степента, в която тя понякога граничи с нечестността, са в състояние да обяснят поведението на Нютон и на Нютоновата школа. В подкрепа на своята неестествена теория, Нютон трупа измислица върху измислица, стремейки се да обърква, когато не може да убеди. По какъвто и начин или форма да се е появила цялата тази афера, аз все пак трябва да кажа, че проклинам модерната приказка, наречена теория на Космологията, и се надявам, че може би своевременно ще се появят някои млади гениални учени, които да съберат достатъчно кураж, за да обезпокоят това всемирно разпространено бълнуване на лунатици.”
 
Йохан Волфганг фон Гьоте (1749–1832) – Немски писател, поет, драматург, учен, философ и държавник.
 
***

 

След като завърших престижна гимназия с отличен, години наред бях много горд със знанията си. И макар че съдбата ме засипваше с трудности и започваше да ми доказва, че животът въобще няма нищо общо с представата, създавана на училищната скамейка, все пак бях благодарен на моите учители. Още от младеж четях мистична, езотерична и забранена литература. По онова време, много неща бяха забранени, а забраненият плод е много, много, много сладък, защото е изкуствено подсладен от онези, които са го забранили! Когато си млад, дързък и любознателен, обаче, нямаш много време, за да задаваш въпроси, като например: кой е написал тези книги, как и защо са издадени и се разпространяват, а ги поглъщаш с очи, както се поглъща с очи млада красавица.
 
Но годините течаха, без да ми дадат шанс да се спра, да се огледам и да разсъдя какви са взаимодействията в живота, как действа Светът и дали това, което съм научил в „образователната система”, чел, слушал и гледал по Масонските масмултимедии и в което убеждават във високопарните си речи Властниците-милиардери, има нещо общо със собствените ми наблюдения, житейския ми опит и здравия Човешки разум.
 
Минаваха десетилетия, но колкото и стотици мистични, езотерични и забранени книги да четях, никога и никъде в тях не се засягаше един определен въпрос. Темите в тази всеобхватна литература бяха сякаш „неизчерпаеми”: от скритата древна история и произхода на Човечеството и Земята, през древните мистични култури и Тайни общества, до съвременните свръх-секретни „космически” технологии, връзките ни с извънземни цивилизации, плановете на Илюминатите за поробването ни и така нататък. Но, все пак, никъде в тази изглеждаща така всеобхватна езотерична, окултна, метафизична и забранена литература не се говореше по една определена тема – никъде дори не се загатваше, че през последните няколко столетия всред учените тече дискусия относно формата на Земята: дали тя е плоска или кълбовидна.
 

Тъкмо напротив! В цялата уж окултна и мистична литература на Български и на Английски език, която бях в състояние да закупя от книжарници и антиквариати или да взема назаем от стари колекционери, убедително се твърдеше, че още древните учени, математици и философи знаели, че Земята е кълбо, а само безпросветните езичници твърдели, и по-късно в Средновековието, Християнските догматици заблуждавали, че Земята е плоска. Никъде не се споненаваше, че до средата на ХХ-ти век, в научните кръгове има разгорещени спорове, дали Земята е плоска или кълбовидна. Никъде не се казваше, че Плоската Земя има много известни поддръжници, както в миналото, така и днес, като например: геният на ХХ-ти век Никола Тесла, най-великият Немски поет Гьоте, нобелистът Джордж Бърнард Шоу, далновидният Джордж Оруел, великият поет Едгар Алан По, Френският писател и драматург Йожен Йонеско, Канадският писател, с издадени над 17 милиона книги на 52 езика, Фарли Моуът, магнатът Барон Лю Грейд – собственик на телевизионни мрежи и много други. В нито една издадена книга не се пишеше, че и досега има действащи общества на Плоската Земя, нито за изследователите й и за техните трудове:

Съдържанието е заключено!

За да прочетете по-нататък, моля, влезте в профила си!

stamat2015@blogspot10
stamat2015@blogspot10
СТАМАТ
МИР и ЛЮБОВ!
8-ми Февруари 2016 година
1 коментар
Оставете коментар