Изследване Единадесето: Плоската Земя – най-висшето Знание в съвременния Свят – СТАМАТ

1100.Плоската-Земя---най-висшето-Знание-в-съвременния-Свят---СТАМАТ
1100.The-Flat-Earth-–-the-Highest-Knowledge-in-the-Modern-World--СТАМАТ
1100.The-Flat-Earth-–-the-Highest-Knowledge-in-the-Modern-World–СТАМАТ

Изследване Единадесето:

Плоската Земя – най-висшето Знание в съвременния Свят


 

Картата. Зететични въпроси. Истината за формата на нашата непосредствена Вселена. Масонът Адмирал Бърд и Небесната Твърд. Затварянето на морската шир  – Антарктическият договор. Наказвани изследователи. Значение и смисъл на термина „Правителство“. Разкритията на Уилям „Бил“ Купър. Умственият контрол и пророческото програмиране – същност на Холивудизма. Отклоняване на Човеците от Истината, чрез измамата за междузвездните ракетни пътувания. Предупреждения на разкайващи се окултисти и Масони за настъпването на Новия Световен Ред. „Докладът от Желязната планина“ и насаждането на „културата на войната“ – заключителен етап в поробването на Човечеството.

 

 

***
Нашето общество се управлява от душевно болни хора за постигането на безумни цели... Считам, че сме ръководени от луди към маниакален завършек… и мисля, че има опасност да бъда прибран в лудница, защото заявявам това. Ето, това наистина е безумно.
 
***
 
„…Нещо подобно на моята книга „1984“ е много възможно да се случи, това е посоката, в коята се движи Света в момента… В нашия Свят, няма да има никакви други емоции освен страх и ярост, триумф или самоунижение…, но завинаги ще просъществува опиянението от властта… Ако искате картина на бъдещето, представете си военен ботуш, стъпил върху човешко лице – завинаги.“
 
 
***
 
„Най-големият фокус, който дяволът някога е правил, е да убеди Света, че не съществува.“
 
Шарл Бодлер (1821-1867)
 
***
 
 „Ако фактите не пасват на теорията – промени фактите.“
 
Алберт Айнщайн – Eвреинът, на който бе заповядано да измами Света.
 
***

Картата

 
В Конгресната библиотека на САЩ могат да бъдат намерени всички вестници от 1690 година насам. Там се пази и изданието на „Хавайски вестник“ от 11-ти Януари 1907 година, където на втора страница е публикувана статията: „Била ли е направена тази карта на Света преди десет века?“:
 
„Почти толкова странно, колкото романа „Ръкопис намерен в меден цилиндър“ е копието на карта, дошла през моретата от Будистки храм в планините на централна Япония, чак до Хонолулу. Това е карта на Света направена преди 1000 години. Д-р Кобаяши, добре известният японски лекар и хирург от Хонолулу, получил копие на картата, за която той смята, че е направена от китайски свещеници преди десет века.

Съдържанието е заключено!

За да прочетете по-нататък, моля, влезте в профила си!

Оставете коментар