ІV. Измамата на Илон Мъск

Илон Мъск - можеш да кажеш, че е действително, само защото изглежда толкова фалшиво 1 - Плоската Земя - Стамат

ІV. Измамата на Илон Мъск

 

 

 
 
 
 
Авторът, дори не би трябвало да се учудва на безкритичността на „цивилизованите“, изпаднали в транс пред „всесилието“ на масмултимедиите, но фактът, че преди ден-два изключително много люде, смятащи себе си за „образовани“, започнаха да аплодират поредната нескопосно съшитата с ярки конци измама на милиардера Илон Мъск, така го потресе, че той е длъжен начаса да я разобличи!
 
 
Тук, без да се впускаме в многословност, накратко и в целта, веднага ще представим доказателствата за измамата. Програмата Space X на милиардера Илон Мъск, слуга на Крипторкацията, се явява твърде несполучлива алтернатива и уж конкуренция на НАСА, постоянно обвинявана през последните 30 години, посредством представянето на хиляди доказателства от независими смели изследователи, дръзнали да се опълчат срещу лъжите на Илюминатите, че е фалшифицирала целия видео и снимков материал от така наречения „Космос“.
 
 
Нека оставим настрана цялата Хелиоцентрична измишльотина за въртящата се и стрелкаща се с над 3 милиона километра в час в пет различни направления в Космоса планета Земя, която авторът развенча в Книга Първа: Истината за Плоската Земя и Освобождението на Човечеството, или Зететичните изследвания на СТАМАТ, и да покажем фактите за последната измама.
 
 
 
 
Ако Читателят благоволи да отвори Ю Тюб и да изгледа стотиците качени видео материали от изстрелването във Вторник на Space X, уж носеща на борда си електромобил, и, ако гледа наистина много внимателно, със сигурност ще види и кадрите по-долу. Показаните тук кадри са от видеото: SpaceX Launching Tesla Roadster Into Space Footage (Спейс Екс изстрелва Тесла Роудстър в Космоса – видео), но, както казахме, те могат да бъдат видяни и на още стотици видео материали.

 

 

 

 

Измамата на Илон Мъск - електромобилът в Космоса е сниман в студио 1- СТАМАТ
Измамата на Илон Мъск – електромобилът в Космоса е сниман в студио 1- СТАМАТ

 

Като че ли до 9-тата минута и 5-тата секунда от видеото всичко върви достатъчно добре, като изключим че, както и при всяко друго изстрелване на ракета в Космоса, траекторията й описва парабола, което единствено и само означава, че ракетата ще достигне морските глъбини, а не би излязла в „Космоса“, което е ясно обяснено в Книга Първа.

 

 

 

Измамата на Илон Мъск - електромобилът в Космоса е сниман в студио 2- СТАМАТ
Измамата на Илон Мъск – електромобилът в Космоса е сниман в студио 2- СТАМАТ

 

 
 
Но в минута9:05 се случва нещо много интересно – програмата за компютърна анимация и CGIизведнъж се срива и Зрителят, който поистина използва очите си, вижда, че това не е действителен видео материал в реално време на живо, както твърдят масмултимедиите и милиардера Илон Мъск, от камери, намиращи се на борда на летяща в Космоса ракета, а всъщност е видео-монтаж, представящ автомобил, качен на стенд пред фонов екран и заобиколен от камери! С други думи, този видео материал, представящ уж истински случващ се в момента полет на електромобил в Космоса, не е нищо повече от манипулативна фалшификация, създадена с програмите за CGI и по технологията на Виртуалната реалност, която авторът ще разгледа подробно в следващото си Тринадесето изследване: Виртуалната реалност и Международната Космическа Станция, осъзнати извън Матрицата на Цивилизованото Робство.

 

 

 

 
Измамата на Илон Мъск - електромобилът в Космоса е сниман в студио 3- СТАМАТ
Измамата на Илон Мъск – електромобилът в Космоса е сниман в студио 3- СТАМАТ

 

Истинската обстановка, в която е заснето видеото, около уж изстреляния в Космоса от Илон Мъск електромобил, е видна само за две секунди, но това време е напълно достатъчно, за да разобличи лъжата и да разбие измамата в ума на Осъзнаващия се Човек, тръгнал по пътя на Освобождението!

 

 

Измамата на Илон Мъск - електромобилът в Космоса е сниман в студио 4- СТАМАТ
Измамата на Илон Мъск – електромобилът в Космоса е сниман в студио 4- СТАМАТ

 

Минута 9:06 от фалшифицираното „Космическо видео“:

 

 

 
Измамата на Илон Мъск - електромобилът в Космоса е сниман в студио 5- СТАМАТ
Измамата на Илон Мъск – електромобилът в Космоса е сниман в студио 5- СТАМАТ

 

След минута 9:08 програмата „се дебъгва“ и всичко тръгва по старо му: лъжа след лъжа и след лъжата, пак лъжа – иначе казано: Хелиоцентризъм-Атеизъм-Дарвинизъм-Материализъм!
 
 
Но, Вий, Следовници на Истината и Търсачи на Трансцендента, не унивайте без време, а дерзайте: изследвайте, проучвайте и разпространявайте всред заспалите и сънуващите Истината за Плоската Земя, щото няма по-Велико дело днес от това Трансцендентално призвание!

 

 

СТАМАТ2015 - web
СТАМАТ2015 – web
 
 
 
 
 
In Veritate Victoria (В Истината е Победата!) 
 
СТАМАТ
МИР и ЛЮБОВ!
 
8-ми Февруари 2018 година
2 коментара
 1. Jonny de franko
  Jonny de franko
  10.02.2018 at 6:59

  Щях да те питам по каква схема обикаля слънцето, че да има нощ, и то да се скрива от нас. Но видях анимацията ютюбът ти. И задава въпросът – ЗАЩО Е НОЩ СЕГА И НЕ ВИЖДАМ СЛЪНЦЕТО. Над плоскост щом има лампа, то тя където и да се намира над плоскостта, ще е видима за плоскостта и осветена. Плоската земя е адвентистка мисъл. Адвентизмът е тъмна мисъл.

  Reply
 2. Stamen Georgiev
  Stamen Georgiev
  10.02.2018 at 7:33

  Трябва да научите Закона за Перспективата над плоски повърхности, изложен на много места в цялата Книга Първа и, по-специално, в Изследване Четвърто: Закона за Перспективата, или Как работи Човешкото око. Тъй като Слънцето, Луната и звездите обикалят в неизменни ежегодни траектории в непосредствена близост над диска на Плоската Земя, с диаметър около 42 000 – 45 000 километра, поради Закона за Перспективата, скриващ зад линията на Хоризонта всички обекти, образуващи ъгъл под една градусова минута с линията на погледа, както и съществуването на въздушния слой, който е непрозрачен, поради водните пари, смога и твърдите частици, Човешкото око не е в състояние да вижда от повърхността на Земята на повече от няколко десетки километра. Следователно, Човек в никакъв случай не е в състояние да види на десетки хиляди километри или още по-малко на трилиони и секстилиони километри (мними отстояния до звездите, според съвременната Астрономия), както лъже Хелиоцентричната измама!

  Reply
Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *