ІV. Измамата на Илон Мъск

Илон Мъск - можеш да кажеш, че е действително, само защото изглежда толкова фалшиво 1 - Плоската Земя - Стамат

ІV. Измамата на Илон Мъск

 

 
Авторът, дори не би трябвало да се учудва на безкритичността на „цивилизованите“, изпаднали в транс пред „всесилието“ на масмултимедиите, но фактът, че преди ден-два изключително много люде, смятащи себе си за „образовани“, започнаха да аплодират поредната нескопосно съшитата с ярки конци измама на милиардера Илон Мъск, така го потресе, че той е длъжен начаса да я разобличи!
 
Тук, без да се впускаме в многословност, накратко и в целта, веднага ще представим доказателствата за измамата. Програмата Space X на милиардера Илон Мъск, слуга на Крипторкацията, се явява твърде несполучлива алтернатива и уж конкуренция на НАСА, постоянно обвинявана през последните 30 години, посредством представянето на хиляди доказателства от независими смели изследователи, дръзнали да се опълчат срещу лъжите на Илюминатите, че е фалшифицирала целия видео и снимков материал от така наречения „Космос“.

Съдържанието е заключено!

За да прочетете по-нататък, моля, влезте в профила си!

 

 

СТАМАТ2015 - web
СТАМАТ2015 – web
In Veritate Victoria (В Истината е Победата!) 
СТАМАТ
МИР и ЛЮБОВ!
8-ми Февруари 2018 година
2 коментара
 1. Jonny de franko
  Jonny de franko
  10.02.2018 at 6:59

  Щях да те питам по каква схема обикаля слънцето, че да има нощ, и то да се скрива от нас. Но видях анимацията ютюбът ти. И задава въпросът – ЗАЩО Е НОЩ СЕГА И НЕ ВИЖДАМ СЛЪНЦЕТО. Над плоскост щом има лампа, то тя където и да се намира над плоскостта, ще е видима за плоскостта и осветена. Плоската земя е адвентистка мисъл. Адвентизмът е тъмна мисъл.

 2. Stamen Georgiev
  Stamen Georgiev
  10.02.2018 at 7:33

  Трябва да научите Закона за Перспективата над плоски повърхности, изложен на много места в цялата Книга Първа и, по-специално, в Изследване Четвърто: Закона за Перспективата, или Как работи Човешкото око. Тъй като Слънцето, Луната и звездите обикалят в неизменни ежегодни траектории в непосредствена близост над диска на Плоската Земя, с диаметър около 42 000 – 45 000 километра, поради Закона за Перспективата, скриващ зад линията на Хоризонта всички обекти, образуващи ъгъл под една градусова минута с линията на погледа, както и съществуването на въздушния слой, който е непрозрачен, поради водните пари, смога и твърдите частици, Човешкото око не е в състояние да вижда от повърхността на Земята на повече от няколко десетки километра. Следователно, Човек в никакъв случай не е в състояние да види на десетки хиляди километри или още по-малко на трилиони и секстилиони километри (мними отстояния до звездите, според съвременната Астрономия), както лъже Хелиоцентричната измама!

Оставете коментар