IV. Коронавирус – действителните факти

CableFree-V-band-SmartNode-облъчването с 60GHz предизвиква симптоми на грип и ангина

ІV. Коронавирус – действителните факти

***

В тази Държава съществува заговор да бъдат поробени всеки мъж, жена и дете. Преди да освободя тази висока и знатна длъжност, аз ще разоблича този заговор.

 

Изявление на Президента Джон Ф. Кенеди една седмица преди да бъде убит, цитирано в книгата „Тайни, споделени от любовницата на Ел Би Джей“ (SECRETS SHARED BY LBJ’S MISTRESS) на М. Глен Бакстър. Бакстър след повече от 40 години разкрива тайните, разказани му от Мадлен Дънкан Браун, любовница в продължение на 21 години на Президента Линдън Бейнс Джонсън.

 

***

В следващото доста задълбочено изследване за Коронавирус – действителните факти, Дана Ешли прави предположение, което авторът намира за много добре обосновано, че настоящето Световно Активно мероприятие се провежда благодарение на инсталирането на новата 5G мрежа.

 

5G е петото поколение технология при безжичните клетъчни мрежи и е продължение на 4G, като носещите й честоти са многократно по-високи – в диапазона от 24 GHz до 72 GHz (EHF), тоест, милиметровия обхват с дължина на вълните под 10 милиметра. Тези честоти вече десетилетия се използват от военните при разработката на така наречените Несмъртоносни оръжия, предизвикващи изгаряния и повреди на крайници, както и при „Системата за активно отхвърляне“ – оръжие с насочена енергия, причиняващо изгарящи болезнени усещания, разконцентриране, желание за бягство и шокови състояния.

Честотата 60 GHz е носещата честота в инсталираните 5G мрежи в Китай, в град Ухан, в Италия, в САЩ и в градовете, които сега са напълно изолирани. При разпространението си във въздушна среда радиовълните в милиметровия обхват силно затихват, поради резонансното поглъщане на вълновата им енергия от газовите съставки на въздуха, и то главно от молекулите на водата и кислорода. Честотната лента 57–64 GHz се характеризира с особено силното поглъщане, причинено от взаимодействието с молекулите кислород и с хидрометеоритите – дъжд, мъгла, сняг и други.

Micrwavattrp

Вредата от облъчването на Човешкия организъм с нейонизираща микровълнова радиация и патогенезата, до която то довежда е описано на няколко места в Книга Първа и във Втора Зететична Книга. Магнитобиология се нарича науката, занимаваща се с изследване на биологичните ефекти на слабите статични и високочестотни магнитни полета върху тъканите и физиологията на Човека. Тези, които се интересуват, могат да потърсят учебника на Владимир Бинхи „Магнитобиология“.

Magnetobiology Underlying Physical Problems Vladimir N Binhi

Нека разгледаме как въздейства честотата 60 GHz на физиологично молекулярно ниво. За да се осъществи процесът дишане в Човешкото тяло, кислородът, или посредством алвеолите в белите дробове, или през порите на кожата, постъпва в капилярите, където се свързва с хемоглобина, който го пренася до всички клетки, за да участва в процеса клетъчно дишане. Когато микровълнова енергия с честотата 60 GHz бъде насочена към Човешкия организъм, тя се поглъща много активно от електронния облак на атомите в молекулите кислород и те преминават във възбудено състояние. Възбуденото състояние на атомите, обаче, възпрепятства свързването на кислорода с хемоглобина и това довежда до непълноценно клетъчно дишане, което уврежда физиологичните процеси.

60-GHz-насочени-към-Човешкия-организъм-възпрепятстват-свързването-на-кислорода-с-хемоглобина-и-разстройват-клетъчното-дишане

Наред с гореизложения лабораторно доказан процес, със сигурност съществуват и други въздействия на микровълновата радиация както върху физикалното тяло, така и върху Фините тела Етерно, Астрално и Манас (Психика), които няма да разглеждаме тук.

Симптомите, които облъчените с микровълнова радиация проявяват, са следните: главоболие, световъртеж, гадене, повръщане, обриви, сърбежи, трудно концентриране, депресия, косопад, мускулни и ставни болки и спазми, тремор, подпухване на лицето, дехидратация, абнормално кръвно налягане, левкимия, лимфома, имунна недостатъчност, пристъпи на астма, бронхит, пневмония, загуба на памет, припадъци, мозъчни увреждания и така нататък. Наистина облъчването с нейонизираща микровълнова радиация е едно от най-жестоките престъпления срещу Човешкия организъм в съвременната Цивилизация!

 

Институциите и масмултимедиите разпространяват много подобно описание на симптомите при „Коронавирус“. Е, не са ли това симптомите от облъчване с високи нива микровълнова радиация, които са много подобни на тези при грип, бронхит или ангина?!

 

От друга страна, обаче, за да не може да бъда изяснена същността на провежданото Световно Активно мероприятие, в много Държави, без да се прилага на практика облъчване с микровълнова радиация, е наложено пълно информационно затъмнение и дори е обявена Информационна война срещу честните и смели Човеци, които искат да разпространят истината. Така че в някои Държави, като България например, се провеждат само дезинформационна пропаганда, страхова психоза и Информационно затъмнение, но не и същинско облъчване, тъй като тук все още няма достатъчно инсталирани мощности, за да достигне полето определено ниво на напрегнатост.

 

Като доказателство за дезинформационната война и страхова психоза можем да посочим един коментар от 14-ти Март на потребител с никнейм „cardonescarlson“, публикуван под видеото на Ерик Дубей за „Коронавируса“:

Хей, аз съм Американски преподавател по Английски в Хонконг. Женен съм за момиче от Хонконг, което е част от старо, голямо Хонконгско семейство, а съпругата ми е стюардеса в голяма авиокомпания с гигантска група стюарди и стюардеси приятели, всички мигновено свързани помежду си, чрез използването на WhatsApp, WeChat, Instagram и какво ли още не. Целият шибан град е огромна мрежа за мигновени комуникации на новини и слухове, защото всеки познава някой друг или има братовчед, или чичо, или колега, или приятел. Ето причината, поради която ви разказвам това:

Не познаваме никого, който да е болен. Не познаваме никого, който познава някого, който да е болен. Никой от моите ученици не е болен, нито един от техните приятели или членове на семейството не е болен. Жена ми роди в болницата по време на карантината преди 4 седмици….. болницата беше празна. Каквото и да се случва в континентален Китай, има нещо общо с това, че Китайските Комунисти избиват собственото си население, не съм сигурен, че някакъв „вирус“ има нещо общо с това.

 

По-нататък коментатори от други Държави, като Италия например, пишат, че също не знаят за съществуването на мъртви или болни от „вируса“, но полицейските мерки са близки до обявяването на военно положение! Познати на автора от Испания разказват, че свободното придвижване е забранено, а улиците са пълни с полицаи и тежко въоръжени войници! Ерик Дубей описва положението в Тайланд така:

Тук, в Тайланд, 90% от хората носят маски за лице, има проверки на телесната температура, за да се влезе в универсалните магазини, вятърът духа тръни по летищата, а най-притеснителното за мен е, че най-голямата банка в Тайланд току-що затвори всички валутни клонове, призовавайки Обществеността да престане да използва книжните пари, твърдейки, че това спомага за разпространението на „вируса“ и настоява всички да използват безкасови валути.“

 

Тук, Ерик посочва един много важен факт, над който трябва дълбоко да се замислим!

Оставете коментар
Защита на авторските права! Copyright protection!