III. Мрежата 5G, а не „Коронавирус“

5G---а-не-Коронавирус---Плоската-Земя---СТАМАТ

ІІІ. Мрежата 5G, а не „Коронавирус“


5G---а-не-Коронавирус---Плоската-Земя---СТАМАТ

Днес, в момента, огромната част от цивилизованите биха се изненадали, че причина за ДОМАШНИЯ ИМ АРЕСТ е Мрежата 5G, а не „Коронавирус“! В същото време Интернационалните Телекомуникационни мегамилиардни концерни тихомълком изграждат навсякъде по Света безжичната мрежа 5G. China Telecom, един от основните телекомуникационни оператори в Китай, досега е завършил около 75,000 действащи 5G базови станции, а до края на годината има за цел

Съдържанието е заключено!

За да прочетете по-нататък, моля, влезте в профила си!

Д-р Щефан Ланка подробно описва от научна гледна точка как милиардерите и подкрепените от тях Масонски учени са извършили измамата! Единствената цел на цялата съвременна мегамилиарда индустрия на Бялата Мафия е да ограбва, разболява и убива Човеците! „Вирусите“, както и „Коронавирусът“ не съществуват и не разболяват никого! ТОЧКА! Целите на разиграващата се днес трагедия са много точно описани в Глава Дванадесета: Постхуманизмът – безславният край на Човечеството.

 

 

МИР и ЛЮБОВ!

20-ти Март 2020 година

 

СТАМАТ

 

 

 

В тази Държава съществува заговор да бъдат поробени всеки мъж, жена и дете. Преди да освободя тази висока и знатна длъжност, аз ще разоблича този заговор.

Изявление на Президента Джон Ф. Кенеди една седмица преди да бъде убит, цитирано в книгата „Тайни, споделени от любовницата на Ел Би Джей“ (SECRETS SHARED BY LBJ’S MISTRESS) на М. Глен Бакстър. Бакстър след повече от 40 години разкрива тайните, разказани му от Мадлен Дънкан Браун, любовница в продължение на 21 години на Президента Линдън Бейнс Джонсън.

Светът е ПОД ДОМАШЕН АРЕСТ заради обикновена настинка! – видео от Ерик Дубей

Worldwide Lockdown Over the Common Cold

 

Коронавирус, описан в старите Медицински енциклопедии от 80-те години на ХХ-ти век като обикновена настинка, е един от най-слабите вируси, познати на Човека, и е често срещан продукт на респираторните заболявания, като е откриван в от 7 до 15% от пациентите. Респираторните заболявания в действителност убиват над 3,500,000 Души всяка година, но въпреки това днес целият Свят вече е затворен ПОД ДОМАШЕН АРЕСТ, затворени са компании и фирми, въведен е полицейски час и са създадени контролно-пропускателни пунктове, изкарани са войници по улиците, и то само заради един стар, световноразпространен вирус, който от началото на годината е убил 40,000 Души. Следващото видео показва как това възмутително извинение на наблюдаваната свръхреакция е всъщност ПЛАНДЕМИЯ от самото начало, за да се възползва малцинството от Елита за сметка на всички останали. Моля, сваляйте и споделяйте този видеоклип, преди да бъде цензуриран или забранен като половината от хипервръзките в последния видеоклип на Ерик за CV.

Оставете коментар
Защита на авторските права! Copyright protection!