III. Мрежата 5G, а не „Коронавирус“

5G---а-не-Коронавирус---Плоската-Земя---СТАМАТ

ІІІ. Мрежата 5G, а не „Коронавирус“

Днес, в момента, огромната част от цивилизованите биха се изненадали, че причина за ДОМАШНИЯ ИМ АРЕСТ е Мрежата 5G, а не „Коронавирус“! В същото време Интернационалните Телекомуникационни мегамилиардни концерни тихомълком изграждат навсякъде по Света безжичната мрежа 5G. China Telecom, един от основните телекомуникационни оператори в Китай, досега е завършил около 75,000 действащи 5G базови станции, а до края на годината има за цел да увеличи този брой от 300,000 до 600,000. В ранглистата по внедряване на 5G технологията, Китай са следвани от Южна Корея, Англия, Германия и САЩ. В последните седмици, изключително много Човеци с отворени Сърца, живеещи в Англия, Америка, Италия, Германия и навсякъде по Света, публикуват по социалните мрежи снимки и видео материали, как в техните квартали, докато всички са насила заключени под карантина, съвсем на открито денем и нощем се инсталират станциите на мрежата 5G.

Oh-Harlesden-Broken-heart-these-5g-set-ups-are-seriously-gonna-deteriorate-our-health
This-is-being-installed-on-my-road-now-during-London-lockdown---Dee-Dee

Тъй като мрежата 5G изисква инсталирането на оборудване през няколко къщи, и за да не събудят подозрение всред нищо неподозиращите граждани, то голяма част от антените се маскират, като комини например.

YEAH,it's so safe they have to do this,NO virus ,a well timed quarrantine,no coincidence

Родният ни Психотронен облъчвател А1 пoĸaзa пъpвaтa 5G cтaнция в Бългapия и oчaĸвa дa пycнe ycлyгaтa пpeз 2020 гoдинa. В TechTrends четем: „Дни преди Коледа, A1 България демонстрира първата самостоятелна (Stand Alone – SA) мобилна мрежа от пето поколение (5G) в България. Експериментът в основата си повече е техническо постижение, тъй като е вторият подобен в Европа и първият в страната.

А1 пoĸaзa пъpвaтa 5G cтaнция в Бългapия и oчaĸвa дa пycнe ycлyгaтa пpeз 2020 гoдинa

Още през Май 2019 година беше ясно, че Психотронната война срещу Човечеството навлиза в нов мащабен етап. Авторът предлага на Читателя да търси задълбочено и да се запознае с проблема, например гледайки видеото: „Ще бъде по-голяма от катастрофата в Чернобил“ | Дейвид Айк за 5G технологията“ („It Will Be Bigger Than Chernobyl Disaster“ | David Icke on 5G Technology)

Трябва, обаче, да заявим, че Дейвид Айк има погрешно разбиране за Специалната операция на Тайните служби „Коронавирус“. В края на 80-те и през 90-те години той беше на прав път и можеше да стигне до истинското обяснение на Света и Човека така, както е представено в Книга Първа и във Втора Зететична Книга, но той реши да поеме или беше накаран да върви по един път, водещ го до погрешни схващания, разпространявани сред стотиците милиони негови фенове! Както през 2015–2016 година, когато се случваше Голямото Откровение на Истината за Плоската Земя и когато Айк зае погрешната позиция на отрицанието, така и днес той не съумява да види, или му е забранено да казва в Общественото пространство, действителната същност на случващото се.

Айк все още пребивава в лъжата на Микробната теория, която гласи, че съществуват така наречените „вируси“, причиняващи различни заболявания! Микробната теория е наистина само теория, тоест предположение, което не се основава на никакви действителни факти! Микробната теория за съществуването на така наречените „вируси“ е дори по-голяма измама от Хелиоцентризма! Изследванията на Д-р Щефан Ланка, на Д-р Клаус Кьонлайн, както и на много други честни вирусолози и микробиолози, които от десетилетия излизат смело пред Света, доказват, че „вируси“ не съществуват! В студията си Разграждане на теорията за вирусите, Д-р Щефан Ланка подробно описва от научна гледна точка как милиардерите и подкрепените от тях Масонски учени са извършили измамата! Единствената цел на цялата съвременна мегамилиарда индустрия на Бялата Мафия е да ограбва, разболява и убива Човеците! „Вирусите“, както и „Коронавирусът“ не съществуват и не разболяват никого! ТОЧКА! Целите на разиграващата се днес трагедия са много точно описани в Глава Дванадесета: Постхуманизмът – безславният край на Човечеството.

МИР и ЛЮБОВ!

20-ти Март 2020 година

СТАМАТ

В тази Държава съществува заговор да бъдат поробени всеки мъж, жена и дете. Преди да освободя тази висока и знатна длъжност, аз ще разоблича този заговор.

Изявление на Президента Джон Ф. Кенеди една седмица преди да бъде убит, цитирано в книгата „Тайни, споделени от любовницата на Ел Би Джей“ (SECRETS SHARED BY LBJ’S MISTRESS) на М. Глен Бакстър. Бакстър след повече от 40 години разкрива тайните, разказани му от Мадлен Дънкан Браун, любовница в продължение на 21 години на Президента Линдън Бейнс Джонсън.

Светът е ПОД ДОМАШЕН АРЕСТ заради обикновена настинка! – видео от Ерик Дубей

 

Worldwide Lockdown Over the Common Cold

 

Коронавирус, описан в старите Медицински енциклопедии от 80-те години на ХХ-ти век като обикновена настинка, е един от най-слабите вируси, познати на Човека, и е често срещан продукт на респираторните заболявания, като е откриван в от 7 до 15% от пациентите. Респираторните заболявания в действителност убиват над 3,500,000 Души всяка година, но въпреки това днес целият Свят вече е затворен ПОД ДОМАШЕН АРЕСТ, затворени са компании и фирми, въведен е полицейски час и са създадени контролно-пропускателни пунктове, изкарани са войници по улиците, и то само заради един стар, световноразпространен вирус, който от началото на годината е убил 40,000 Души. Следващото видео показва как това възмутително извинение на наблюдаваната свръхреакция е всъщност ПЛАНДЕМИЯ от самото начало, за да се възползва малцинството от Елита за сметка на всички останали. Моля, сваляйте и споделяйте този видеоклип, преди да бъде цензуриран или забранен като половината от хипервръзките в последния видеоклип на Ерик за CV.

 

Оставете коментар
Защита на авторските права! Copyright protection!