II. Развитие на Активното мероприятие „Коронавирус“

Събитие-201-планира-провеждането-на-Активното-мероприятие-Коронавирус

ІІ. Развитие на Активното мероприятие „Коронавирус“

 

Нека проследим как се разви във времето Активното мероприятие „Коронавирус“.

 

На 18-ти Октомври 2019 година, в Ню Йорк, Центърът за здравна сигурност към Института „Джон Хопкинс“, Световният Икономически Форум и Фондацията Бил и Мелинда Гейтс, разработваща плановете за отравянето на всяко Човешко същество с ваксини, организират срещата „Събитие 201“ – Заседание на борда по извънредните пандемии (Event 201 – Pandemic Emergency Board Meeting), с цел планирането и провеждането на настоящето Активно мероприятие. Тази среща е представена пред масмултимедиите като симулационно „настолно упражнение“, една дискусия от вида „брейнсторм“, в което участват 15 световноизвестни Правителствении, военни и банкови представители, както и бизнес експерти от Фармацията и логистиката, търсещи методология за решаването на здравословните и икономическите въпроси, чрез финансови инвестиции при евентуална пандемична обстановка.

 

Събитие 201“ продължило 3 часа и половина, но, това, което прави впечатление от публикуваните видео материали, е, че вместо да решават здравословните и финансовите проблеми, участниците отделят поне 2/3 от времето на срещата, за да дискутират по следните теми: първо, как Властимащите да се справят с нарастващото недоверие на Народите в техните корумпирани Правителства, второ, начините да се цензурира Интернет, чрез използването на SEO и алгоритми, търсещи и пресяващи ключови думи (като например: вирус, Операция под фалшив флаг и така нататък), за да може да се възпрат разобличителите на Операциите на Тайните служби, и, трето, как Правителствата да се справят със Свободолюбивите Човеци, нежелаещи тиранията на Новия Световен Ред, като за тях се определят глоби и наказания, включително и мярката лишаване от свобода!

Според-събитие-201-Коронавирус-заразява-цялото-Човечество-и-за-18-месеца-убива-65-милиона

В изнесения пред масмултимедиите синопсис на „Събитие 201“ разиграният сценарий се развива по следния начин. „Вирусът“ в уебсайта е наречен CAPS (Coronavirus Acute Pulmonary Syndrome), а в официалното видео, отразяващо срещата и публикувано на 4-ти Ноември 2019 година – близо 2 месеца преди започването на Активното мероприятие, е наречен със сегашното му наименование „Коронавирус“. Той се заражда в храносмилателната система на свине в Бразилия, откъдето чрез фермерите се разпространява във всички Държави. Симптомите обявени във видеото са: от лек грип до тежка ангина. Според сценария на „Събитие 201“, „вирусът“ заразява цялото Човечество само за шест месеца, като до 18-тия месец числото на мъртвите е 65,000,000 Души, предизвиквайки по такъв начин Световна Финансова катастрофа. Ето, в такъв дух срещата завършила успешно!

И, о, каква „невероятна случайност“ – точно 72 дни след „пандемичната“ среща, според масмултимедиите „в Света избухва пандемия“! Поистина, във Вселената не съществуват никакви случайности, тъй като, ако съществуваха, то по Законите на Творецът-Творение и по Законите на Логиката тя би се дезинтегрирала за нула време! От друга страна, посветените в Окултизма знаят същността на числото 72 – броят на Демоничните същности от „Шемхамфораш“ на Цар Соломон, и могат да достигнат до заключението, че цялата днешна страхова психоза, раздухвана от Правителствата и масмултимедиите, е в изпълнение на Илюминатския Постхуманизъм, заветната цел на Нисшия Астрал!

 

Сценарият на Активното мероприятие „Коронавирус“,обаче, не е нов! Той е взет почти mot à mot от романа „Очите на мрака“, публикуван от Дийн Рей Кунц през 1981 година. Крипто-евреинът Кунц е роден в град Евърет, щата Пенсилвания, през 1945 година и приема Католицизма още като ученик. Той пише в стиловете трилър, съспенс, фентъзи, научна фантастика, мистерия и сатира и е издал досега над 105 романа, с продадени над 450,000,000 копия. През 2008 година Кунц беше шестият най-високоплатен автор в Света, заедно с Джон Гришам, с годишна печалба от над $ 25,000,000.

 

Масонът мултимилионер Дийн Кунц преди 40 години разработва сценарий за Специална операция на Тайните служби, който в наше време спечелва симпатиите на войнстващия Елит и той решава да го използва в действителния Свят.  На страница 333 (каква символика!) от книгата е описан смъртоносен вирус, наречен „Ухан-400“, който придизвиква „тежко заболяване, подобно на пневмония“, разпространяващо се и в „белите дробове и бронхите“ и „устояващо на всички известни лечения“. Този вирус е синтезиран в генетичните лаборатории на град Ухан.

 

Според масмултимедиите, „Коронавирусът“ предизвиква същите симптоми и се е разпространил от 20-милионният метрополис Ухан, административен център на Китайската провинция Хубей. В града са намира Уханският Институт по вирусология, администриран от Китайската Академия на Науките. През 2015 година в сътрудничество с Френски инженери от Лион в Института беше завършена Националната лаборатория за биобезопасност, която струва $ 44,000,000. Тя е първата лаборатория в Континентален Китай, която има Четвърто ниво на биологична безопасност (BSL–4) и в нея се извършват опити със SARS-Коронавирусите. Ниво на биобезопасност 4 е най-високото ниво на предпазни мерки за биологична безопасност и е подходящо за работа с агенти, причиняващи тежки и смъртоносни заболявания у Човека, за които няма налични ваксини или лечения.

В романа „Очите на мрака“ Китайският учен Ли Чен избягва в САЩ, за да предупреди за опасния вирус „Ухан-400“. Според изнесената информация в масмедиите, Д-р Ли Уенлянг от Централната болница в Ухан предупредил колегите си на 30-ти Декември 2019 за избухването на пандемията, пет дни по-късно бил прибран за разпит в Полицията и пуснат, след което изчезнал и умрял на 7-ми Февруари 2020 година.

 

Между 18-ти и 27-ми Октомври 2019 година в град Ухан се проведоха VІІ-мите Световни Военни Игри – мулти-спортно събитие за военнослужещи спортисти, организирано от Международния съвет за военен спорт (CISM). Във Военната Олимпиада участваха 10,000 спортисти от 100 Държави, състезаващи се в 27 спорта. Но докато Българският отбор беше изпращан от агента на Шесто управление на Държавна сигурност по линия на „промакедонския национализъм“ и сегашен Министъра на отбраната Красимир Каракачанов, то в Ню Йорк големите играчи на Световната политическа сцена пишеха или по-точно копираха сценария на „Пандемията Коронавирус“ от книгата „Очите на мрака“ на Масона Кунц.

 

МИР и ЛЮБОВ!

20-ти Март 2020 година

 

СТАМАТ

Оставете коментар
Защита на авторските права! Copyright protection!