ІХ. Театър на Пандемиите – лекция на Д-р Щефан Ланка (2009)

Глава-ІХ-та-Театър-на-Пандемиите-от-Д-р-Щефан-Ланка

Глава ІХ-та:
„Театър на Пандемиите“ от Д-р Щефан Ланка

  • Тема ХХІ-ва: Д-р Ланка открива първия вирус в океаните

 

  • Тема ХХІІ-ра: Гьоте предупреждава за „пандемиите

 

  • Тема ХХІІІ-та: Учението за телесните сокове и Западната Академична медицина

 

  • Тема ХХІV-та: История на Инфекциозната теория от Древна Гърция насам

 

  • Тема ХХV-та: Микробната теория и научните измами на Д-р Роберт Кох

 

  • Тема ХХVІ-та: Как Ватиканът и Императорите създали Концепцията за заразяването

 

  • Тема ХХVІІ-ма: Луи Пастьор – измамникът измислил „болестотворните вируси

 

  • Тема ХХVІІІ-ма: Опровергаване на съществуването на „болестотворни вируси

Казвам се Щефан Ланка, аз съм биолог и вирусолог. Аз открих първия вирус, който се намира в океаните. Ето как се заинтригувах от настоящата материя. Първо, разбрах, че този вирус не причинява никаква вреда. Второ, Австрийският Професор Фриц Пол ме предупреди за факта, че нещо не е наред с цялата афера със СПИН и вирусът може би изобщо не съществува. Проверих това и разбрах, че наистина случаят е такъв. Помислих си, че това не може да бъде вярно и запазих мълчание половин година, тъй като предположих, че нещо съм разбрал погрешно. Не можех да си представя, че целият Свят би се примирил с това.

Тогава започнах изследвания и бях силно заинтригуван от теорията за инфекциите. Разбрах, че цялата теория е неправилна. Първоначално тя започнала с грешка, след което се превърнала в измама и политическа измама вече при Ото фон Бисмарк, това лесно може да бъде доказано и реконструирано. Тази измамна концепция била изоставена след Втората Световна война, но след това била възстановена от Американците, за да провокира страх и с цел провеждане на контрол върху населението.

По-нататък разбрах, както ще демонстрирам тук, как теорията за инфекциите породила генната теория, така наречената молекулярна технология и генната манипулация и технология. Днешният модел на теорията за инфекциите е използван под формата на ваксини, като страх от материално заразяване…

Оставете коментар