Коронавирус – грандиозна Икономическа криза, водеща към Световната Тирания на Постхуманизма (НСР)

Свободният Живот е най-върховната и прекрасна еманация на Творецът-Творение. Страхът превръща Живота в кошмарен строг тъмничен затвор, стените на който единствено Любовта винаги срутва!

***

Никога не съм искал да бъда лош пророк, аз просто изследвах Живота и Света и описах в Книгите си това, което се случва днес!

 

СТАМАТ

С езика на числата.

Развитие на Активното мероприятие „Коронавирус“.

Мрежата 5G, а не „Коронавирус“.

Действителните факти.

Целите, които са поставени пред Активното мероприятие „Коронавирус“.

Световният Икономически форум – фактическата видима платформа на Световното Правителство на Тиранията на Постхуманизма, или Новия Световен Ред!

С езика на числата

 

Авторът, наблюдавайки случващото се ускорение на събитията по инсталирането на Тиранията на Новия Световен Ред, се чувства длъжен да заеме единствено правилната високонравствена позиция и без страх да обяви пред Човечеството истината за конспиративното Активно мероприятие на Световните Тайни служби, наречено „Коронавирус“!

 

Коронавирусите са определени като ново семейство вируси през 1968 година и са описани в Медицинските енциклопедии от ХХ-ти век, като например на страници 291-298 от Енциклопедията по вирусология (Encyclopedia of Virology – свали от сървъра), издадена в Мемфис през 1999 година. Коронавирусът е един от най-слабите вируси и е продукт на респираторните заболявания, усложненията от които за съжаление убиват над 3,500,000 Души всяка година. Вирусът умира при 80°C и може да бъде унищожен, чрез приемането на силна макробиотична храна и витамини, най-вече Витамин С, и при спазването на елементарна хигиена! Днес, обаче, уж поради този вирус на обикновената простуда, на който Правителствата и масмултимедиите вменяват катастрофично изтребителни сили, всички цивилизовани са поставени ПОД ДОМАШЕН АРЕСТ!

 

Използващият Законите на Логиката трябва да се замисли над следния проблем: откога Правителствата, Полицията и Военните министерства, чиято единствена цел е да ограбват, малтретират, поробват и изпращат на война Свободните Човеци, започнаха да се грижат за тяхното здравословно състояние, посредством силовите методи на полицейския час, домашния арест и хвърлянето в затворите?! В действителност, извънредното и военно положение във всички Държави по Света няма никакво отношение към подобряване на здравословното и имущественото състояние на Човечеството, а тъкмо напротив! Засилвайки до истерия страховата психоза, разпръсквана от масмултимедиите, и установявайки Полицейски и Военен терор във всички Държави по Света, Илюминатите, без притеснения от масови протести, ще изпълнят поредната стъпка по установяването на Новия Световен Ред – Тиранията на Постхуманизма!

 

В действителност, името „Корона-вирус“ е целенасочено избрано, за да покаже на посветените в Окултизма, че Световната операция представлява „Коронния номер“ по сплашване на Човечеството, постепенно и синхронно провеждан от Правителствата, Полицията, военните Министерства и раздухван от пропагандната машина на масмултимедиите, за да бъде забързан Постхуманистичният план на Криптокрацията. И за да бъде подведен и излъган докрай цивилизованият, масмултимедиите разпространяват лъжите, че световноизвестни Личности, милиардери и дори короновани особи от Илюминатската върхушка са “заразени” с вируса. Естествено, в болниците все по-често ще се поставя диагнозата “Коронавирус“, вместо обикновена настинка, бронхит, ангина или грип, за да бъде доведена Обществената истерия до небивали до днес размери, а излекуваните от настинка, бронхит, ангина или обикновен грип ще бъдат представени в публичното пространство като “оцелели от “Коронавируса”, посредством чудесата на медицината и ваксините! Мъдрият, обаче, съвсем естествено трябва да знае, че наистина никакъв демоничен и всесилен “Коронавирус” не върлува на свобода!

 

Твърде интересно е, че на 20-ти Март 2020 година на Пресконференция за „Коронавируса“ в Белия дом Държавният секретар и бивш Директор на ЦРУ Майкъл Помпео, в присъствието на Президента Тръмп от дясната си страна, изплюва камъчето заявявайки: „Тук сме на упражнение на живо“ (We’re in a live exercise here), а Тръмп коментира: „Трябваше да ни уведомите“ (You should’ve let us know). Така че, „Коронавирус“ е упражнение на живо, тоест учение, а не пандемия! Според военната терминология: „упражнение на живо е упражнение, в което участват действителни военни сили“. Следователно, това уж „неволно изпускане“ на Държавния секретар Помпео, трябва да покаже на „вътрешните посветени хора“, че Специалната операция на Световните Тайни служби върви по план и те не бива да се притесняват за нищо!

 

Нека Читателят си припомни страховите психози, които, според масмултимедиите, цитирани в Уикипедия, щяха да избият Човечеството до крак само през последните 20 години:

 • През 2001 година „Атаките с антракс“ в САЩ месеци наред бяха център на масмултимедийната психоза – от тях загинаха 5 Души.
 • През 2002 година „вирусът на западната Нилска треска бе ежедневната страхова психоза на масмедиите, а от него смъртните случаи бяха 284 Души.
 • През 2003 година SARS – тежък остър респираторен синдром, щеше да ни изтрие от лицето на Земята, като негови жертви станаха 774 Души.
 • През 2005 година модната страхова психоза се наричаше „Птичи грип“ и медиите заплашиха, че ще умрат 150,000,000 Души – смъртните случаи бяха 74 Души.
 • През 2009 година „Свинският грип“ H1N1 щеше да унищожи Цивилизацията напълно! Според данните, разпространявани от Институциите и Масонските масмултимедии 1,400,000,000 Души, тоест 20% от Човечеството, бяха заразени и пак според тях смъртните случаи за годината бяха 18,036.
 • От 2014 до 2016 Масонската пропагандна машина въртеше страховата психоза „Ебола“ в съзнанието на цивилизованите, като според тяхната статистика за 3 години смъртните случаи бяха 11,323 Души.
 • През 2015-2016 година, според масмултимедиите, ние трябваше да погинем завинаги от „Треската Зика“, тъй като преносители били стотици милиони, но за 2 години по непотвърдени сведения смъртните случаи бяха 29 Души.
 • През 2019 година масмултимедиите заплашиха Човечеството, че иде краят му поради „Дребната шарка – морбили“, като според Институциите 140,000 Души били починали от усложнения, свързани с болестта.
 • От началото на 2020 година хитът на страховата масмултимедийна пропаганда се нарича „Коронавирус“, като според данните, разпространявани от тях, досега са заразени 180,000 Души, а смъртните случаи са 8,000.

С какво да сравним горепосочените данни?!

 

Може би най-удачно е да ги сравним с ежегодните грипни епидемии. Според Здравното Министерство на САЩ, за грипния сезон 2017–2018 данните са следните: болни – 45,000,000, хоспитализирани: 810,000, и смъртни случаи: 61,000 Души. За САЩ през настоящия грипен сезон, който не е приключил все още, данните са следните – от 1-ви Октомври 2019 до 7-ми Март 2020 година: болните от грип са 36,000,000, медицинските посещения са 17,000,000, хоспитализирани са 370,000 Души, а смъртните случаи са 22,000!

Според СЗО, в Света годишно поради усложнения, вследствие прекарана обикновена инфлуенца, умират 650,000 Души!

Или, нека кажем, че в Европа само от замърсяването на околния въздух всяка година умират над 790,000 Души, но това не пречи на автомобилните компании да бълват милиарди автомобили!

от-замърсяването-на-околния-въздух-в-Европа-умират-всяка-година-над-790000-Души

По причина на замърсяването в дома и на работните места, всяка година в Световен мащаб умират 4,300,000 Души, но заводите и фабриките не подобряват условията на труд и почивка!

По-причина-на-замърсяването-в-дома-и-на-работните-места-всяка-година-в-Световен-мащаб-умират-4300000-Души

Ето, сега вече, виждайки тези данни, Читателят би могъл да оцени истинските мащаби на случващата се Световна пропагандна кампания на страхова психоза от така наречения „Коронавирус“, от който за 3 месеца в Света са починали 8,000 Души, а в България може би са починали 3-ма Души!

Но цивилизованите, които са хвърлени в паника от масмултимедиите, задължително ще искат мнението на Български експерт. На 22-ри Януари 2019 година Директорът на Националния Център по заразни и паразитни болести Професор Д-р Тодор Кaнтарджиев, Д.М.Н, М.З.М, заявява по Дарик радио следното:

Хората у нас, които всяка година умират от усложненията на грипа, са от 1000 до няколко хиляди. Точната бройка обаче е недоказуема, тъй като не може да е ясно дали възрастен човек не е починал от заболяването, от което е страдал, докато същевременно е боледувал от грип. В последните седмици статистиката сочи, че заболелите са по-малко от отчетените през същия период от 2018 година, информира Дарик директорът на Националния център по заразни и паразитни болести проф. Тодор Кантарджиев.

Какво?! Няколко хиляди Българи умират от грип всяка година??! А от началото на 2020 година в целия Свят от „Коронавирус“ са починали 8,000 Души, а в България 3-ма Души?? Но наистина ключовите думи в това интервю, над които трябва да се замислим, са: „Точната бройка обаче е недоказуема, тъй като не може да е ясно дали възрастен човек не е починал от заболяването, от което е страдал, докато същевременно е боледувал от грип.

 

Как така точната бройка не може да се установи?

 

Да, защото всъщност причините за смъртта на болните са, от една страна, хроничните им заболявания, предизвикани от не само неправилното, но и вредно хранене с месо, млечни произведения, бял хляб и бяла захар, довело до отравянето на организма им, и от друга страна, заради поглъщането на химическите отровни субстанции, наричани от Бялата МАФИЯ „лекарства“!

 

Нека да припомним цитираните във Втора Зететична Книга интервюта по БНР, от 14-ти Ноември 2017 година, и пред вестник „Дневник“, от 29-ти Септември 2016 година:

„България е на първо място в Европа по смъртност от сърдечно-съдови заболявания, като са причина за 64% от смъртността… Основна причина за сърдечно-съдовите болести е диабетът… Два пъти и половина по-често са сърдечно-съдовите заболявания при диабетиците, срещу два пъти и половина по-малка честота на сърдечно-съдови заболявания при недиабетиците.“БНР

„…всеки два от три смъртни случая в България на днешния ден и в обозримото бъдеще ще бъдат заради сърдечно-съдово заболяване като миокарден инфаркт, исхемична болест на сърцето, мозъчен инсулт, сърдечна недостатъчност. Това е най-социално значимата група болестти у нас, защото причинява смъртта на над 70 хиляди Души годишно от общо малко над 100 хиляди починали Българи през годината.“ – в-к Дневник

 

Общоизвестен, макар и старателно потулван от Бялата Мафия факт е, че сърдечно-съдовите заболявания и диабетът се дължат на месоядната диета и се повлияват положително до пълно излекуване от макро-биотичната веганска диета – нека месоядците се замислят дълбоко върху тази Истина!

 

Следователно, от 105,850 починали Българи (смъртността в България е 290 Души дневно) всяка година 70,000 са мъртви поради неправилна диета, тоест, поради консумирането на отровното за Човека месо и последвалите медикаментозни интервенции с химическите отрови на Бялата МАФИЯ! Респективно, от началото на 2020 година 16,100 Българи са починали вследствие на вредната месна диета, която практикуват от десетилетия, а 3-ма Души са починали при неизяснени обстоятелства, тъй като няма сигурен тест за така наречения „Коронавирус“, а диагнозите се поставят симптоматично! Ето, над това трябва да разсъждава здравомислещият Човек, а не как през слънчевите пролетни дни на 20°С да си слага маска, която и без това не би могла да го защити дори от бактерии, а пък камо ли от вируси, и да ходи с пуловер, зимно яке, омотан с шал, нахлупил шапка, гледайки с омерзение и гняв околните, които не носят маски, тъй като са положили труд, за да научат истината!

 

Малко отклонение. Науката казва, че вирусите са с диаметър между 20 (или големината на 60 Цезиеви атома) и 300 нанометра, тоест от 0.000 000 02 до 0.000 000 3 метра, или много под дължината на ултравиолетовата светлина – 380 нанометра, така че не биха могли да бъдат видяни от Човешкото око с оптичен уред, а само със сканиращ електронен микроскоп. Бактериите са с големина от 0.2 до 100 микрометра, или микрона, тоест, от 0.000 000 2  до 0.000 1 метра, като повечето от тях могат да бъдат видяни с микроскоп. Така че, нека трезво да разсъждаваме и да признаем, че никаква маска, продавана по аптеките не може да защити от вируси! Единствено специално проектирани противогази и облекла за противобактериална и антивирусна защита, могат да предпазят от такива миниатюрни образувания!

 
Облекло-за-Ниво-на-биобезопасност-4---Плоската-Земя---СТАМАТ
Облекло за Ниво на биобезопасност 4
 

Но, нека пак да кажем високо и ясно, както сме го правили и в двете си книги: когато спазваме чистата веганска диета и не отравяме организма си с химичните субстанции, наречени „лекарства“, а го храним с голямо разнообразие от плодове, зеленчуци, бобови и зърнени култури, засилвайки го със суперхрани, мед, пчелен прашец, прополис, сусамов и ядков тахан, както и с всякакви полезни сурови ядки и семена, то винаги ще имаме отлично здраве, безоблачно щастие и много Любов около себе си!

 

За момент ще се върнем в полето на статистиката, за да подчертаем, че през 2000-та година Човечеството наброяваше 6,122,000,000 Души, а днес то е 7,637,000,000 Души, тоест за 20 години ние сме се увеличили с 1 милиард и 515 милиона Души! След Китай (1,389,618,778) и Индия (1,311,559,204), третата най-многолюдна Държава е САЩ – 331,883,986 Души. Всеки ден на нашата Плоска Земя се раждат 353,000 бебета!

 

На Земята на всеки 9 секунди някоя Дух-Душа се въплощава в тяло, а на всеки 11 секунди по един комплекс Дух-Душа преминава в Трансцендента. И този кръговрат на Дух-Душите, наречен на санскрит Самсаара, никога няма да свърши, освен ако Творецът-Творение не пожелае да преустанови манифестирането на настоящата Махаакалпа и престане да еманира от Себе Си нови Дживи. Следователно, никакъв тип „вирус“, „грип“, „паразит“ или измислена от воинстващия Елит „катастрофична случайност“ не би могла да ни унищожи. Краят на настоящето Космическо Проявление ще настане след много, много време, когато достигнем края на Космическия Ден и трябва да настъпи Космическата Нощ, но за да се осъществи това Космическият Ден трябва да стане перфектен, а ние сме все още много, много далеч от съвършенството! Продължителността на Проявлението – Космическия Ден, и Непроявлението – Космическата Нощ, споменавани в Бхагавад Гита, Шримад Бхагаватам и други древни и Езотерични писания е иносказателно завоалирана, така че не бива да се разбира дословно. Човек е длъжен да твори, върши, мисли и говори само добро, за да се усъвършенства, а не ежеминутно индоктриниран и психясал от масмултимедийна пропаганда да се страхува за кожата си, което няма да му остави време за Духовните дела…

 

„Воистина, количествата години, приписвани на Космическия Ден, са символични. Космическата Нощ настъпва, когато събирането на съвършените Души е завършено, което означава, когато Космическият Ден е абсолютно перфектен.“

Самаел Аун Уор

 

Така че, днес не е време за страхова психоза и невежо насилие към ближните, а днес е времето да творим и да усъвършенстваме своите Души!

 

Развитие на Активното мероприятие „Коронавирус

 

Нека проследим как се разви във времето Активното мероприятие „Коронавирус“.

 

На 18-ти Октомври 2019 година, в Ню Йорк, Центърът за здравна сигурност към Института „Джон Хопкинс“, Световният Икономически Форум и Фондацията Бил и Мелинда Гейтс, разработваща плановете за отравянето на всяко Човешко същество с ваксини, организират срещата „Събитие 201“ – Заседание на борда по извънредните пандемии (Event 201 – Pandemic Emergency Board Meeting), с цел планирането и провеждането на настоящето Активно мероприятие. Тази среща е представена пред масмултимедиите като симулационно „настолно упражнение“, една дискусия от вида „брейнсторм“, в което участват 15 световноизвестни Правителствении, военни и банкови представители, както и бизнес експерти от Фармацията и логистиката, търсещи методология за решаването на здравословните и икономическите въпроси, чрез финансови инвестиции при евентуална пандемична обстановка.

 

Събитие 201“ продължило 3 часа и половина, но, това, което прави впечатление от публикуваните видео материали, е, че вместо да решават здравословните и финансовите проблеми, участниците отделят поне 2/3 от времето на срещата, за да дискутират по следните теми: първо, как Властимащите да се справят с нарастващото недоверие на Народите в техните корумпирани Правителства, второ, начините да се цензурира Интернет, чрез използването на SEO и алгоритми, търсещи и пресяващи ключови думи (като например: вирус, Операция под фалшив флаг и така нататък), за да може да се възпрат разобличителите на Операциите на Тайните служби, и, трето, как Правителствата да се справят със Свободолюбивите Човеци, нежелаещи тиранията на Новия Световен Ред, като за тях се определят глоби и наказания, включително и мярката лишаване от свобода!

Според-събитие-201-Коронавирус-заразява-цялото-Човечество-и-за-18-месеца-убива-65-милиона

В изнесения пред масмултимедиите синопсис на „Събитие 201“ разиграният сценарий се развива по следния начин. „Вирусът“ в уебсайта е наречен CAPS (Coronavirus Acute Pulmonary Syndrome), а в официалното видео, отразяващо срещата и публикувано на 4-ти Ноември 2019 година – близо 2 месеца преди започването на Активното мероприятие, е наречен със сегашното му наименование „Коронавирус“. Той се заражда в храносмилателната система на свине в Бразилия, откъдето чрез фермерите се разпространява във всички Държави. Симптомите обявени във видеото са: от лек грип до тежка ангина. Според сценария на „Събитие 201“, „вирусът“ заразява цялото Човечество само за шест месеца, като до 18-тия месец числото на мъртвите е 65,000,000 Души, предизвиквайки по такъв начин Световна Финансова катастрофа. Ето, в такъв дух срещата завършила успешно!

И, о, каква „невероятна случайност“ – точно 72 дни след „пандемичната“ среща, според масмултимедиите „в Света избухва пандемия“! Поистина, във Вселената не съществуват никакви случайности, тъй като, ако съществуваха, то по Законите на Творецът-Творение и по Законите на Логиката тя би се дезинтегрирала за нула време! От друга страна, посветените в Окултизма знаят същността на числото 72 – броят на Демоничните същности от „Шемхамфораш“ на Цар Соломон, и могат да достигнат до заключението, че цялата днешна страхова психоза, раздухвана от Правителствата и масмултимедиите, е в изпълнение на Илюминатския Постхуманизъм, заветната цел на Нисшия Астрал!

 

Сценарият на Активното мероприятие „Коронавирус“,обаче, не е нов! Той е взет почти mot à mot от романа „Очите на мрака“, публикуван от Дийн Рей Кунц през 1981 година. Крипто-евреинът Кунц е роден в град Евърет, щата Пенсилвания, през 1945 година и приема Католицизма още като ученик. Той пише в стиловете трилър, съспенс, фентъзи, научна фантастика, мистерия и сатира и е издал досега над 105 романа, с продадени над 450,000,000 копия. През 2008 година Кунц беше шестият най-високоплатен автор в Света, заедно с Джон Гришам, с годишна печалба от над $ 25,000,000.

 

Масонът мултимилионер Дийн Кунц преди 40 години разработва сценарий за Специална операция на Тайните служби, който в наше време спечелва симпатиите на войнстващия Елит и той решава да го използва в действителния Свят.  На страница 333 (каква символика!) от книгата е описан смъртоносен вирус, наречен „Ухан-400“, който придизвиква „тежко заболяване, подобно на пневмония“, разпространяващо се и в „белите дробове и бронхите“ и „устояващо на всички известни лечения“. Този вирус е синтезиран в генетичните лаборатории на град Ухан.

 

Според масмултимедиите, „Коронавирусът“ предизвиква същите симптоми и се е разпространил от 20-милионният метрополис Ухан, административен център на Китайската провинция Хубей. В града са намира Уханският Институт по вирусология, администриран от Китайската Академия на Науките. През 2015 година в сътрудничество с Френски инженери от Лион в Института беше завършена Националната лаборатория за биобезопасност, която струва $ 44,000,000. Тя е първата лаборатория в Континентален Китай, която има Четвърто ниво на биологична безопасност (BSL–4) и в нея се извършват опити със SARS-Коронавирусите. Ниво на биобезопасност 4 е най-високото ниво на предпазни мерки за биологична безопасност и е подходящо за работа с агенти, причиняващи тежки и смъртоносни заболявания у Човека, за които няма налични ваксини или лечения.

В романа „Очите на мрака“ Китайският учен Ли Чен избягва в САЩ, за да предупреди за опасния вирус „Ухан-400“. Според изнесената информация в масмедиите, Д-р Ли Уенлянг от Централната болница в Ухан предупредил колегите си на 30-ти Декември 2019 за избухването на пандемията, пет дни по-късно бил прибран за разпит в Полицията и пуснат, след което изчезнал и умрял на 7-ми Февруари 2020 година.

 

Между 18-ти и 27-ми Октомври 2019 година в град Ухан се проведоха VІІ-мите Световни Военни Игри – мулти-спортно събитие за военнослужещи спортисти, организирано от Международния съвет за военен спорт (CISM). Във Военната Олимпиада участваха 10,000 спортисти от 100 Държави, състезаващи се в 27 спорта. Но докато Българският отбор беше изпращан от агента на Шесто управление на Държавна сигурност по линия на „промакедонския национализъм“ и сегашен Министъра на отбраната Красимир Каракачанов, то в Ню Йорк големите играчи на Световната политическа сцена пишеха или по-точно копираха сценария на „Пандемията Коронавирус“ от книгата „Очите на мрака“ на Масона Кунц.

 

Мрежата 5G, а не „Коронавирус

 

Днес, в момента, докато всички цивилизовани са ПОД ДОМАШЕН АРЕСТ, то Интернационалните Телекомуникационни мегамилиардни концерни тихомълком изграждат навсякъде по Света безжичната мрежа 5G. China Telecom, един от основните телекомуникационни оператори в Китай, досега е завършил около 75,000 действащи 5G базови станции, а до края на годината има за цел да увеличи този брой от 300,000 до 600,000. В ранглистата по внедряване на 5G технологията, Китай са следвани от Южна Корея, Англия, Германия и САЩ. В последните седмици, изключително много Човеци с отворени Сърца, живеещи в Англия, Америка, Италия, Германия и навсякъде по Света, публикуват по социалните мрежи снимки и видео материали, как в техните квартали, докато всички са насила заключени под карантина, съвсем на открито денем и нощем се инсталират станциите на мрежата 5G.

Oh-Harlesden-Broken-heart-these-5g-set-ups-are-seriously-gonna-deteriorate-our-health
This-is-being-installed-on-my-road-now-during-London-lockdown---Dee-Dee

Тъй като мрежата 5G изисква инсталирането на оборудване през няколко къщи, и за да не събудят подозрение всред нищо неподозиращите граждани, то голяма част от антените се маскират, като комини например.

YEAH,it's so safe they have to do this,NO virus ,a well timed quarrantine,no coincidence

Родният ни Психотронен облъчвател А1 пoĸaзa пъpвaтa 5G cтaнция в Бългapия и oчaĸвa дa пycнe ycлyгaтa пpeз 2020 гoдинa. В TechTrends четем: „Дни преди Коледа, A1 България демонстрира първата самостоятелна (Stand Alone – SA) мобилна мрежа от пето поколение (5G) в България. Експериментът в основата си повече е техническо постижение, тъй като е вторият подобен в Европа и първият в страната.

А1 пoĸaзa пъpвaтa 5G cтaнция в Бългapия и oчaĸвa дa пycнe ycлyгaтa пpeз 2020 гoдинa

Още през Май 2019 година беше ясно, че Психотронната война срещу Човечеството навлиза в нов мащабен етап. Авторът предлага на Читателя да търси задълбочено и да се запознае с проблема, например гледайки видеото: „Ще бъде по-голяма от катастрофата в Чернобил“ | Дейвид Айк за 5G технологията“ (“It Will Be Bigger Than Chernobyl Disaster” | David Icke on 5G Technology)

Действителните факти

 

В доста задълбоченото си изследване Дана Ешли (The BEST NEWS re CΟRΟNΑ VΙrus you’ve heard all month! Kinda.) прави предположение, което авторът намира за много добре обосновано, че Активното мероприятие „Коронавирус“ се провежда благодарение на инсталирането на новата 5G мрежа.

 

5G е петото поколение технология при безжичните клетъчни мрежи и е продължение на 4G, като носещите й честоти са многократно по-високи – в диапазона от 24 GHz до 72 GHz (EHF), тоест, милиметровия обхват с дължина на вълните под 10 милиметра. Тези честоти вече десетилетия се използват от военните при разработката на така наречените Несмъртоносни оръжия, предизвикващи изгаряния и повреди на крайници, както и при „Системата за активно отхвърляне“ – оръжие с насочена енергия, причиняващо изгарящи болезнени усещания, разконцентриране, желание за бягство и шокови състояния.

CableFree-V-band-SmartNode-облъчването с 60GHz предизвиква симптоми на грип и ангина

Честотата 60 GHz е носещата честота в инсталираните 5G мрежи в Китай, в град Ухан, в Италия, в САЩ и в градовете, които сега са напълно изолирани. При разпространението си във въздушна среда радиовълните в милиметровия обхват силно затихват, поради резонансното поглъщане на вълновата им енергия от газовите съставки на въздуха, и то главно от молекулите на водата и кислорода. Честотната лента 57–64 GHz се характеризира с особено силното поглъщане, причинено от взаимодействието с молекулите кислород и с хидрометеоритите – дъжд, мъгла, сняг и други.

Micrwavattrp

Вредата от облъчването на Човешкия организъм с нейонизираща микровълнова радиация и патогенезата, до която то довежда е описано на няколко места в Книга Първа и във Втора Зететична Книга. Магнитобиология се нарича науката, занимаваща се с изследване на биологичните ефекти на слабите статични и високочестотни магнитни полета върху тъканите и физиологията на Човека. Тези, които се интересуват, могат да потърсят учебника на Владимир Бинхи „Магнитобиология“.

Magnetobiology Underlying Physical Problems Vladimir N Binhi

Нека разгледаме как въздейства честотата 60 GHz на физиологично молекулярно ниво. За да се осъществи процесът дишане в Човешкото тяло, кислородът, или посредством алвеолите в белите дробове, или през порите на кожата, постъпва в капилярите, където се свързва с хемоглобина, който го пренася до всички клетки, за да участва в процеса клетъчно дишане. Когато микровълнова енергия с честотата 60 GHz бъде насочена към Човешкия организъм, тя се поглъща много активно от електронния облак на атомите в молекулите кислород и те преминават във възбудено състояние. Възбуденото състояние на атомите, обаче, възпрепятства свързването на кислорода с хемоглобина и това довежда до непълноценно клетъчно дишане, което уврежда физиологичните процеси.

60-GHz-насочени-към-Човешкия-организъм-възпрепятстват-свързването-на-кислорода-с-хемоглобина-и-разстройват-клетъчното-дишане

Наред с гореизложения лабораторно доказан процес, със сигурност съществуват и други въздействия на микровълновата радиация както върху физикалното тяло, така и върху Фините тела Етерно, Астрално и Манас (Психика), които няма да разглеждаме тук.

Симптомите, които облъчените с микровълнова радиация проявяват, са следните: главоболие, световъртеж, гадене, повръщане, обриви, сърбежи, трудно концентриране, депресия, косопад, мускулни и ставни болки и спазми, тремор, подпухване на лицето, дехидратация, абнормално кръвно налягане, левкимия, лимфома, имунна недостатъчност, пристъпи на астма, бронхит, пневмония, загуба на памет, припадъци, мозъчни увреждания и така нататък. Наистина облъчването с нейонизираща микровълнова радиация е едно от най-жестоките престъпления срещу Човешкия организъм в съвременната Цивилизация!

 

Институциите и масмултимедиите разпространяват много подобно описание на симптомите при „Коронавирус“. Е, не са ли това симптомите от облъчване с високи нива микровълнова радиация, които са много подобни на тези при грип, бронхит или ангина?!

 

От друга страна, обаче, за да не може да бъда изяснена същността на провежданото Световно Активно мероприятие, в много Държави, без да се прилага на практика облъчване с микровълнова радиация, е наложено пълно информационно затъмнение и дори е обявена Информационна война срещу честните и смели Човеци, които искат да разпространят истината. Така че в някои Държави, като България например, се провеждат само дезинформационна пропаганда, страхова психоза и Информационно затъмнение, но не и същинско облъчване, тъй като тук все още няма достатъчно инсталирани мощности, за да достигне полето определено ниво на напрегнатост.

 

Като доказателство за дезинформационната война и страхова психоза можем да посочим един коментар от 14-ти Март на потребител с никнейм „cardonescarlson“, публикуван под видеото на Ерик Дубей за „Коронавируса“:

Хей, аз съм Американски преподавател по Английски в Хонконг. Женен съм за момиче от Хонконг, което е част от старо, голямо Хонконгско семейство, а съпругата ми е стюардеса в голяма авиокомпания с гигантска група стюарди и стюардеси приятели, всички мигновено свързани помежду си, чрез използването на WhatsApp, WeChat, Instagram и какво ли още не. Целият шибан град е огромна мрежа за мигновени комуникации на новини и слухове, защото всеки познава някой друг или има братовчед, или чичо, или колега, или приятел. Ето причината, поради която ви разказвам това:

Не познаваме никого, който да е болен. Не познаваме никого, който познава някого, който да е болен. Никой от моите ученици не е болен, нито един от техните приятели или членове на семейството не е болен. Жена ми роди в болницата по време на карантината преди 4 седмици….. болницата беше празна. Каквото и да се случва в континентален Китай, има нещо общо с това, че Китайските Комунисти избиват собственото си население, не съм сигурен, че някакъв „вирус“ има нещо общо с това.

 

По-нататък коментатори от други Държави, като Италия например, пишат, че също не знаят за съществуването на мъртви или болни от „вируса“, но полицейските мерки са близки до обявяването на военно положение! Познати на автора от Испания разказват, че свободното придвижване е забранено, а улиците са пълни с полицаи и тежко въоръжени войници! Ерик Дубей описва положението в Тайланд така:

Тук, в Тайланд, 90% от хората носят маски за лице, има проверки на телесната температура, за да се влезе в универсалните магазини, вятърът духа тръни по летищата, а най-притеснителното за мен е, че най-голямата банка в Тайланд току-що затвори всички валутни клонове, призовавайки Обществеността да престане да използва книжните пари, твърдейки, че това спомага за разпространението на „вируса“ и настоява всички да използват безкасови валути.“

 

Тук, Ерик посочва един много важен факт, над който трябва дълбоко да се замислим!

Изявление на Президент Румен Радев на 22-ри Март 2020 година: “Законът атакува последните остатъци от свободата на словото. Няма дефиниция за невярна информация, затова пък Българите ги грозят тежки глоби и затвор. Експертите, журналистите и гражданите ще бъдат принудени да налагат автоцензура и то в условията на динамична промяна на разбирането ни за пандемията, за нейното възприемане и за необходимостта от алтернативни позиции. Тази норма може да бъде употребена за интерпретиране на всяко неудобно свободомислие. И, още нещо важно, според приетия закон, това ограничение остава и след изтичане на извънредното положение!

 

Целите, които са поставени пред Активното мероприятие „Коронавирус

 

 1. Предизвикване на тотална Световна страхова психоза, която ще отключи най-низките инстинкти у Човеците и, тъй като са безсилни да се противопоставят на Правителствения произвол, те ще намразят, насочат гнева си и ще ожесточат Сърцата си към ближните, инакомислещите и разпространителите на истината за Владетелите на Цивилизацията. По такъв начин Илюминатската клика насъсква цивилизованите един срещу друг, така че те сами да се потискат и насилват, защото тъй или иначе няма достатъчно затвори, в които да заключат всички волни Човеци.
 2. Все по-голямо отчуждение всред децата и младежите, които вече почти не общуват помежду си, без посредничеството на компютри и мобилни устройства. Налагането на носенето на маски, забраните за сближаване, ръкуване, прегръщане и целуване ще нанесат съкрушителен удар върху Психиката на подрастващите и това ще вгорчи Душите им. Поистина, голяма скръб тегне над бъднините ни, тъй като Човещината е навеки погубена…
 3. Окончателно сриване на дребния и малкия бизнес, поради крутите „мерки за безопасност“, въведени от Правителствата. Бизнесът на фалиралите малки фирми, ще бъде погълнат от мегамилиардните Интернационални компании и конгломерати, владяни от подставени лица на Илюминатската върхушка.
 4. Настъпване на невиждан Икономически колапс, поради фалитите и рецесията, който не само ще смаже Стопанствата на малките Държави, като ги тласне да задлъжнеят още повече към Интернационалния Банков Картел, но и ще доведе до коренна промяна на Световния Икономически механизъм.
 5. Въвеждане на електронните пари навсякъде по Света, изцяло заменяйки веществените пари – купюри и монети, които ще бъдат представени пред Обществото като носители на „зарази и вируси“. По такъв начин стоково-паричните отношения ще станат изцяло виртуални, неконтролируеми и подвластни единствено на компютърните програми с Изкуствен Интелект, част от Световния Изкуствен Интелект! Електронните пари, в действителност, не са пари, тъй като не са обвързани по никакъв начин с реалните богатства на конкретната Икономика, а са само кодове в компютърни програми, които могат да бъдат мултиплицирани или анулирани от други компютърни програми, част от Изкуствения Интелект. Мъдрият знае, че всъщност машините винаги грешат повече от Човека, поради това че са бездушни и бездуховни.
 6. Тотално поробване на Личността във всички аспекти от живота й, тъй като отсъствието на веществено богатство, под формата на книжните пари, ще я постави под пълния контрол на Изкуствения Интелект, който ще решава, кога и какви средства ще й отпуска, за да може тя да участва в стоково-паричните отношения. С други думи, краят на парите, каквито ги познаваме днес, ще доведе до край на Свободата на Личността!
 7. Поради масмултимедийната пропагандна кампания по инсталиране на страх в Психичното Фино тяло „Манас“ на всеки цивилизован, той волю-неволю ще бъде накаран да повярва, че е синтезирана „магическа ваксина“, която ще го защити от „Коронавируса“, и той доброволно ще се подложи на задължителните „ваксинации“, които окончателно ще разрушат естествените защитни механизми на физикалността му.
 8. Окончателното поробване на Личността ще настъпи след премахването завинаги на веществените пари и замяната им с електронни. Тогава по време на „ваксинациите“, или след това, ще бъде наложено задължително имплантиране на дистанционно управляем Wi-Fi микрочип в тялото на всеки цивилизован или ще бъде впръскан клъстър нанопроцесори в кръвоносната му система. Софтуерът на чипа или нанопроцесорите ще поддържа следните програмни приложения: първо, дебитна и кредитна сметка, която може да бъде запорирана или изтривана, второ, биография и съдебно досие, трето, медицинско досие, съдържащо данни за здравословното състояние, историята на всички заболявания и ежедневния медикаментозен прием, четвърто, кодове за контрола на достъп до работното място, до жилищния комплекс и до дома, пето, кодове за достъп и управление на превозни средства, както и различни уреди и устройства, и, шесто, GPS-тракер за проследяване на индивида

 

Достатъчно добре документирано е, че ваксините съдържат: тимерозал – органична живачна сол с 50% живак – съдържанието му в тях е над 25,000 пъти над допустимата безопасна доза за питейната вода, формалдехид, алуминиеви фосфати и хидроксиди – десетки и стотици пъти над допустимата доза, и много други химикали, както и мъртви животински клетки и зародишни клетки. Ваксините компроментират естествената имунна стабилност на децата, повишавайки десетократно риска от аутизъм, астма и различни неврологични заболявания, като същевременно с това ги правят жертва на микроорганизми, които иначе биха били съвсем безвредни за тях. Ваксините съдържат генномодифициращи агенти и дори при възрастните водят до стерилитет – пътят, който Илюминатите са разработили, за да намалят Човешкия род до по-лесно управляемата численост от 500,000,000 Души (Georgia Guidestones). Посредством Фондацията на Бил Гейтс, финансираща генетичните лаборатории и компаниите, произвеждащи ваксини, ще бъде нанесен мощен удар върху Човешкия род и той ще бъде поробен завинаги!

 

Планът за „извънземното нашествие“ – последната стъпка към Новия Световен Ред, който Масонът СС-офицер Вернер фон Браун разкрил пред Д-р Керъл Розин и за който разказахме в Изследване Единадесето, може би вече е остарял и няма да се състои. А, поради напредналите биотехнологии и огромния скок към внедряването на Изкуствения Интелект и Виртуалната реалност във всеки аспект от живота ни, той ще бъде заместен от по-ефективните ваксини и имплантирането на микрочипове в телата ни.

 

Сега, ще бъде полезно да припомним на Читателя определението за Комунизъм: Философска, Социална, Политическа, Икономическа идеология и движение, чиято крайна цел е установяване на Комунистическо общество, а именно Социално-икономически ред, структуриран върху идеята за обща собственост върху средствата за производство и липсата на Социални класи, пари и Държава.

 

Е, Държавни граници в Европа вече няма, а когато бъдат премахнати парите и Социални класи няма да има – всички ние, които не сме членове на Тайната Ложа на Илюминатите или нямаме Висши Масонски градуси, ще сме еднакво бедни и подхвърлени на произвола и на „милостта“ на компютрите да решават кога, как и дали въобще да ни дадат пари!

 

На страници 183–184 от Книга Първа четем:

Милтън Уилям Купър (1943–2001) – големият патриот и защитник на Конституционните права на Американските граждани, служи в Стратегическото Въздушно Командване на САЩ до 1965 година, след което е офицер от Венноморското Разузнаване към Щаба на Главнокомандващия Американския Тихоокеански флот – Адмирал Бърнард Клери (Bernard Ambrose Clarey) и излиза в оставка през 1975 година. Между 1970 и 1973 година той, заедно с 38 други висши флотски офицери, бива запознат с документацията за съществуването на таен план, под наименованието „Операция Върховна Власт 12“MAJESTYTWELVE (Меджести туелв), като нивото на достъп било Top Secret (Q) (SCI), с компартментализация „MAJIC“. Терминът, разбира се само за посветените, символизира отдавна замисленото, планирано и осъществявано в наши дни изземване на Върховната Световна власт от група „мъдреци“, предопределени да управляват Света под маската на следовници на подставено лице – „доброжелателен диктатор“, представен на Човечеството като „Месия“. Този „Месия“ ще представлява буфер, или параван, между „мъдреците“ и поробеното и умствено контролирано Човечество и ще бъде направляван задкулисно от „Съвета на мъдреците“ – Световното Правителство, или Новия Световен Ред.

За онези от читателите, които не са наясно какво „светло бъдеще“ ни подготвя Елита, нека го представим накратко. Планът очертава събарянето на съществуващото политико-икономическо статукво и създаването на Единно Световно Социалистическо (Колективистко) Тоталитарно Правителство, а именно общоизвестния на всички Нов Световен Ред. Източникът на този заговор е тайната Ложа на Илюминатите – съществуваща от хилядолетия и която не трябва да се обърква с Масонския „Орден на Баварските Илюминати“, замислен от Ротшилдови и другите банкерски фамилии и създаден по тяхна поръчка от Йохан Адам Вайсхаупт на 1-ви Май 1776 година. Съществуващата от хилядолетия тайна заговорническа организация, дори няма име, за да избегне разследванията, но е наричана от някои Илюминати, а други й дават името от Старогръцки произход Криптокрацияκρυπτός означава скрит, а κράτος – власт, тоест Тайните Властващи. Тя е съставена от най-високите степени на така наречените „Братски ордени“ и тайни Масонски Общества, свързани помежду си чрез кръвна клетва, тайна религия и обещанието за елитен статут на ниво Световно Правителство или на ниво Регионална власт. Тяхната религия е основана върху Еврейската Езотерична Каббала, Луциферианската философия на Теософското общество (Елена Блаватска и котерия) и древния Слънцепоклонически култ. След полагането на кръвната клетва, те вече не са обвързани с никаква друга клетва за вярност и не са лоялни към нито едно Правителство или Народ, освен към тайната си Ложа, не са граждани на нито една Държава, но вече са до смърт свързани с Тайното Световно Правителство.

На страници 416-418 от Втора Зететична Книга четем:

Около 1770 година, Илюминатската династия Ротшилд поръчала на Йезуита крипто-евреин Вайсхаупт написването на осъвременена версия на столетните програмни документи за провеждането на Световна революция, която да събори установената от хилядолетия Монархическа Държавна структура, на мястото на която да установи Нов Световен Ред! На 1-ви Май 1776 година Вайсхаупт бил готов с Програмата и заедно с Господарите си инсталирал Масонската Ложа „Орден на Баварските Илюминати“, която имала за цел разпространяването на Революционния план за действие сред другите Масонски ложи. Седемдесет години по-късно, династията Ротшилд заповядала на крипто-евреина Хиршел Ха-Леви Маркс да доразвие Програмата на Баварските Илюминати, като вмъкне в нея нови точки, продиктувани от прогреса в Обществото и от изнамирането на нови методи за манипулирането му. Авторът смята, че ще бъде от полза да сравним Програмата на Вайсхаупт, изложена през 1776 година, с програмата за Световна Комунистическа революция, писана от 1846 година нататък.

Документите, които Баварската полиция конфискувала от лицата, свързани с „Ордена на Баварските Илюминати“, излагали съвсем ясен план за Революционни действия, който може да бъде синтезиран в следните точки:

 1. Премахване на всички Правителства във всички Държави и създаване на Единно Правителство;
 2. Премахване на правото на наследство;
 3. Премахване на частната собственост;
 4. Премахване на патриотизма и създаване на Интернационализма от вида: всички в Европа сме Европейци, а не Българи, Словаци, Немци или Италианци;
 5. Премахване на семейния живот и родовия дом, тъй като се явяват ядрото, от което произхождат всички Общества;
 6. Премахване на всички съществуващи и установени Религии и налагане върху Човечеството на Луциферианската идеология на Тоталитаризма.

…Може би Читателят би очаквал, че Програмата на Вайсхаупт е по-крайна, но както вижда Комунистическият манифест твърде много я изпреварва като, освен точките на Баварските Илюминати, включва също и пълното разбиване на семейната клетка, посредством задължителната Образователна индоктринация на децата, достигаща днес до невероятно абсурдна продължителност, понякога 20 години, Държавен монопол върху Икономиката и паричното предлагане, както и задължителна трудова повинност за плебса, тоест, за всички онези, които не са от Висшата каста. Това сравнение много изразително показва немислимата за обикновения цивилизован свързаност на Комунизма с Масонството, както и последователността на развитие във времето на Илюминатския план за поробване на Човечеството. Поради твърде мощната масмултимедийна пропаганда, която е установила пълно невежество в онези, които й вярват безпрекословно, авторът би дал още едно неопровержимо доказателство, че планът за Световна Комунистическа революция е спуснат от Тайната Ложа на Илюминатите, за да бъде осъществен от Масонството…

На страници 438-439 от Втора Зететична Книга, авторът пише:

Още преди тридесетина години много от изследователите на Новия Световен Ред предупреждаваха, че неговото окончателно настъпване ще бъде отбелязано, първо, от премахването завинаги на веществените пари и замяната им с електронни и, второ, от повсеместното задължително имплантиране на дистанционно управляем (Wi-Fi) електронен микрочип в тялото на всеки цивилизован. Разкриващите заговора смятат, че софтуерът на този чип ще поддържа следните програмни приложения: първо, дебитна и кредитна сметка, която може да бъде запорирана или изтривана, второ, биография и съдебно досие, трето, медицинско досие, съдържащо данни за здравословното състояние, историята на всички заболявания и ежедневния медикаментозен прием, четвърто, кодове за контрола на достъп до работното място, до жилищния комплекс и до дома, пето, кодове за достъп и управление на превозни средства, както и различни уреди и устройства, и, шесто, GPS-тракер за проследяване на индивида…

…Същинската крайна цел на постепенното въвеждане навсякъде на технологията на Обогатената и Виртуална реалност не може да бъде изпълнена преди да се осъществи сливането на Човешкото тяло с високотехнологичните машини, посредством интерфейса мозък-компютър. Заблудата, че Интелигентните машини ще поведат Човечеството към неописуемо щастие, е гръмогласно проповядвана по всички масмултимедийни канали от Трансхуманистите, споменати в Изследване Девето, за да бъдат прилъгани доверчивите и невежите сами да влязат в капана. Капанът бе хитроумно подготвян от войнстващата Върхушка в продължение на век и половина, за да послужи за пълния контрол върху Човечеството и всъщност постепенно проправи пътя за достигане до Постхуманистичното общество, наричано още Постхуманизъм.

Постхуманизмът е последният етап на Световната Тирания, наречена Нов Световен Ред, при който контрола над Човечеството се поема от Световен Изкуствен Суперинтелект, след като в тялото на всеки цивилизован е имплантиран чип или клъстър от нанопроцесори е инжектиран в кръвта му, посредством които той безжично завинаги е свързан с Изкуствения Суперинтелект и прекарва съществуванието си в транса на постоянна потапяща Виртуална реалност, съдържанието на която е индивидуално определима от кликата на Криптокрацията, подчинена на демоничните същности от Нисшия Астрал.

На страница 446 от Втора Зететична Книга четем:

За трудещите се Елитът очертава съвсем безрадостно бъдеще. Вече много десетилетия наред всяко Човешко същество, появяващо се на бял Свят е яростно атакувано още от първите му часове с огромни дози отровни смеси, наричани „ваксини“, съставени от всевъзможни химикали, мъртви животински клетки, бактерии и вируси. Когато разгледаме Имунизационния календар в България, ще установим, че ужасяващ брой химикали се вкарват в крехкото телце на новороденото още през първия и втория ден от неговия независим от майката живот. Тези нечовешки атаки се повтарят през един или няколко месеца до възраст от година и половина, а след това през няколко години чак до 25-годишна възраст. Ваксините компроментират естествената стабилност на имунната система и доведоха до небивал срив в здравето на цивилизованите, които боледуват вече всеки месец. Все по-болните са насилвани от лакеите на Бялата мафия да доубиват телата си с антибиотици, вредна месна храна и изкуствени храни, като заедно с това ги давят в алкохол, цигари и легални и нелегални наркотици. Повече от очевидно е, че в съвсем скоро време ще настъпи пълен крах в здравословното състояние на Цивилизацията, който отдавна е заплануван, и тогава Криптокрацията ще излезе с основния си коз, чрез който ще подчини всеки доверчив „гласоподавател“, предоставил не само гласа си, но и целия си живот в ръцете й.

И на страница 448 от Втора Зететична Книга авторът посочва оръдието, което Криптокрацията ще използва срещу Човечеството:

Този последен етап бива забулен от една заблуда много хитроумно обвита в Оруелска двузначна реч и ще бъде осъществен посредством Лекарското съсловие, в което огромна част от Човечеството има непоклатима вяра, като го превърне в Троянския кон за завладяване на физикалното ни тяло. Включвайки пропагандната си машина на бързи обороти, Криптокрацията ще започне да тръби, че единственото измъкване от коварния капан на постоянната заболеваемост е имплантирането на чип в мозъка или впръскването на клъстър нанопроцесори във вратната вена, които чрез кръвта ще достигнат до мозъка, за да образуват „невронна дантела“ и да го свържат безжично с Изкуствения Суперинтелект, с цел „здравословното състояние на индивида да бъде следено, за да може да му се помогне веднага“. Това ще бъде сатанинска измама и всеки, който й се поддаде, завинаги ще бъде хванат в мрежата на бездуховната и бездушна Матрица на Световния Суперинтелект, а дните му ще преминават в транса на натрапената от Суперкомпютрите Виртуална реалност, измислена от Елита, за да упои завсякога разсъдъка и разтрогне на Душата връзката й със Създателя!

 

Световният Икономически форум – фактическата видима платформа на Световното Правителство на Тиранията на Постхуманизма, или Новия Световен Ред!

 

 

От 1992 година насам, вече 28 години, авторът разпространява знанието кои сили и с какви средства управляват Света, както и разобличава скритите от Обществения поглед заговорнически дела на Тайната Ложа на Илюминатите, наричана също Криптокрация, чиито планове за Световно господство се осъществяват от верните й слуги – Масонските Ложи, Розенкройцерите и всички останали Окултни Ордени и секти на Древните Мистерии. През последните 5 години на бял Свят се появиха и двата обемни Зететични труда: Книга Първа и Втора Зететична Книга, написани и разпространявани от автора, съдържащи есенцията на десетилетните му изследвания върху начините за контрол над Човечеството и робското бъдеще, отредено на всички нас от Господарите на Цивилизацията. За съжаление, изследователите на деянията на Властващите тъмни сили, винаги са били обявявани за „Конспиративни теоретици“ и Обществото е насъсквано от масмултимедийния слугинаж на Илюминатите, не само да ги осмива, но ожесточено да им се противопоставя, за да може поробителският план да бъде скришом инсталиран, без да бъде забелязан от тълпата, изпаднала в транс пред телевизорите и мобилните устройства.

 

Но въпреки всичко, само допреди месец, авторът все още се самозаблуждаваше, че Човечеството има пред себе си поне десетина години, за да провиди действителността през пелената от лъжи, да се осъзнае и да се освободи от капана на подготвяната от столетия демонична робия.

 

Уви! Вече е твърде късно! Тиранията на Постхуманизма, или Новия Световен Ред, вече настъпи! Най-ужасяващата робия, която въображението може да обрисува е вече факт!

 

И това не го казва някакъв си „Теоретик на Конспирацията“, а това е описано в официалния уебсайт на СВЕТОВНИЯ ИКОНОМИЧЕСКИ ФОРУМ и всеки, който има дързостта да влезе и да се абонира за него ще го прочете със собствените си очи!

Отваряйки уебсайта, нека в основното меню да отидем на Platforms. Това падащо меню, показва всички области от Човешката дейност и Обществени отношения, които Новият Световен Ред разрушава и променя. От падащото меню, нека изберем COVID Action Platform, след което да преминем по-надолу и да кликнем върху графиката Strategic Intelligence COVID-19, което ще отвори Кутията на Пандора!

В лявата страна на страницата е изобразено колело със секции и шипове-опции, всеки от които отваря ново колело със секции и шипове-опции, на което всеки шип отваря ново колело със секции и шипове-опции и така нататък до 200 слоя в дълбочина! Всяка една от опциите, които се отварят при кликване има видео или аудио материали, или статии и разяснения в дясната страна на страницата, които могат да отварят други опции и така до безкрай… Статиите и обясненията засягат всяка една част от Човешките дейности на този Свят – Икономика, Политика, бизнес, Банково дело, Здравеопазване, ИТ, Биотехнологии, транспорт и абсолютно всички останали полета на изява на Личността, като посочват начините за постигането на крайните цели. Невероятната сложност и комплексност само на тази страница изумява, така че не би могла да бъде направена за няколко седмици, а изисква месеци и години труд!

Колелото със секциите и шиповете е точно копие на изображенията на „Коронавируса“ от енциклопедиите, следователно, когато тази страница, изобразяваща структурата и дейностите на Световното Правителство и бъдещето на Човечеството, е била замислена, то тя е била нарочно написана така, че да наподобява формата на този „вирус“!

Още първият текст стряска логически расъждаващия Човек:

Резюме: COVID-19, който бе открит за първи път в Китай в края на 2019 година и оттогава е обявен за пандемия, заплашва да се превърне в едно от най-трудните изпитания, пред които е изправено Човечеството в съвременната история. Тъй като потвърдените случаи на COVID-19 се разпространяват, той има потенциал да отнема животи, да подкопава икономиките, да затруднява системите на Здравеопазването, да изчерпи стойността на активите и да предизвика трайни геополитически промени.

 

Първото изречение е направо изумително, като заявява, че още в края на 2019 година, когато наистина никой по Света не бе и чувал за COVID-19 и когато „заразените“ са били може би няколко десетки или стотици в съвсем ограничен ареал, то „Коронавирусът“ е бил обявен за „пандемия“! Но как е възможно това?! Един слаб вирус, продукт на обикновената простуда, който умира на 80°С, издържа само няколко минути извън тялото и се разрушава от Витамин С и макро-биотични и Суперхрани, още от първите „заразени“ да бъде обявен за „пандемия“!? Ето, още едно потвърждение, че така наречената „пандемия“ е добре запланувана Специална операция на Световното Правителство, провеждана в синхрон навсякъде по Света, посредством Правителствата, Тайните Служби, Полицията и Военните, чиято крайна цел, както ще прочетем по-нататък, е трайното установяване на Тиранията на Постхуманизма!

 

Нека да добавим още малко статистически данни (5-ти Април) и да разсъдим логически, дали е възможно наложеният над цялата Цивилизация ДОМАШЕН АРЕСТ да се дължи на „загрижеността“ на Правителствата за 60,000 смъртни случаи, приписвани на „Коронавируса“, или всъщност АРЕСТЪТ на Човечеството, нарочното смазване на малкия бизнес и предизвикването на Световна Икономическа криза имат съвсем други цели!?

 

7,775,000,000 Души е населението на Земята.

1,515,000,000 Души е увеличението на Човечеството за последните 20 години.

21,232,000 Души е увеличението на Човечеството от началото на годината.

36,579,000 са ражданията от началото на годината.

15,357,000 са смъртните случаи от началото на годината.

11,102,000 са абортите от началото на годината.

353,000 са ражданията дневно.

1,986,000 са децата под 5-годишна възраст починали от началото на годината.

80,730 майки са починали по време на раждане от началото на годината.

155,443 Души умират всеки ден.

29,535 Души умират от глад всеки ден.

843,000,000 Души страдат от ежедневно недохранване.

1,691,000,000 Души страдат от наднормено тегло.

754,000,000 Души страдат от сериозно затлъстяване.

3,391,000 Души са починали от заразни болести от началото на годината.

2,146,000 Души са починали от рак от началото на годината!

1,306,000 Души са починали поради тютюнопушене от началото на годината!

15,000,000,000 цигари се изпушват ежедневно по Света!

5,490,000,000,000 (5 трилиона и половина) цигари се изпушват в целия Свят годишно!

653,300 Души са починали поради злоупотреба с алкохол от началото на годината!

439,000 Души са починали от СПИН от началото на годината.

353,000 Души са починали при пътно-транспортни произшествия от началото на годината!

280,000 Души са се самоубили от началото на годината.

257,000 Души са починали от малария от началото на годината.

220,000 са смъртните случаи, предизвикани от замърсяване на питейните води от началото на годината.

127,000 Души са починали от усложненията на прекаран грип от началото на годината!

650,000 Души умират всяка година от усложненията вследствие прекаран грип!

 

Е, как мислите, дали ДОМАШНИЯТ АРЕСТ на всички цивилизовани в продължение на месеци, фалитите на средните и дребните компании, масовите уволнения, поради закриване на предприятия и фирми, увеличаването на безработицата до гигантски размери – в САЩ се предвижда 20% само през близките месеци, което е най-високият процент от 90 години насам, сриването на борсите и краха на Икономиките на цели Държави е нещо случайно??!!

 

Грандиозната Световна Икономическа криза, в сравнение с която Голямата депресия от 30-те години на ХХ-ти век ще изглежда като фалит на квартален клекшоп, е добре планувана в продължение на много години!

 

Страховата психоза, раздухвана от сегашните Правителства и масмултимедиите, служи за прикритие на узурпирането и подчиняването на управленските структури на всички Държави от Световното Тайно Правителство, което авторът е описал подробно в книгите си. Това е същинската цел на ДОМАШНИЯ АРЕСТ, наложен върху цялото Човечество, тъй като е необходимо прекратяване на по-голямата част от дейностите в Обществото, за да бъдат инфилтрирани в управленията подставените лица на Тайните Властващи и за да се инсталират методите и програмите на Единното Световно Правителство, с други думи, да се направи Световен Държавен преврат!

 

Отваряйки един по един, както и в дълбочина шиповете-опции, ние ще прочетем наредбите и законите на „Светлото бъдеще“, които всеки цивилизован, или ще приеме, или ще изгние в затворите, или ще бъде убит!

 

Нека сега прочетем какво ни предстои!

 

Според Програмата за надеждни пътници, на никого няма да се позволява да пътува където и да било без новите Лични карти, съдържащи чип и може би биометрия.

 

Законово се защитава установяването на висши управленски нива на развратниците, лесбийките, гейовете и транссексуалните. Основно място в разпоредбите заема приемането на еднакви права за всички същества и същности в нашата непосредствена Вселена, което касае не само мъжете, жените и животните, но и така наречените синтс – синтетични форми на живот (synths), включващи и роботите, андроидите и биороботите! Нужно ли е да се споменава, че по такъв начин нашите права се дават и на така наречените „извънземни“ същества, които, както вече авторът е разкрил неведнъж, представляват Демонични същности от Нисшия Астрал…

 

Всички отрасли на Икономиките и секторите в Обществения живот, както и техните цели и планове трябва да влязат в съответствие с Целите на ООН за устойчиво развитие. Програмата за устойчиво развитие на ООН гласи, че „трябва да намалим отпечатъка си наполовина“ и за да се изхранваме, ние не трябва да вземаме нищо от Природата, а да консумираме само и единствено изкуствено лабораторно създадена „храна“. На всички фермери и търговци ще бъдат наложени рестриктивни квоти и никой няма да може да произвежда или отглежда каквото си иска в каквото си ще количество!

 

През последните десетилетия синтетичната и ГМО „храна“ се рекламираше ожесточено по всички масмедийни канали. И, ето, че настъпи края на естествената храна и замяната й с изкуствени преработени боклуци, които ще бъдем заставени да поглъщаме, докато се отровим напълно! Американската верига ресторанти за бързо хранене Тако Бел още преди 10 години имаше меню, което бе съставено от 100% лабораторно създадени „храни“, без никакви естествени Природни съставки! Следователно, вече десетилетия цивилизованите са програмирани, че ще настъпи това време, в което ние няма да използваме нищо от Природата, а ще се храним само с лабораторна мъртва и отровна ГМО „храна“.

 

Заравяйки глава в документацията на уебсайта, ние ще открием какво, всъщност, означава „устойчиво развитие и ще осъзнаем, че то е неразривно свързано с жизнените потребности на всеки от ХРАНА, УСЛУГИ и ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ!

 

Според Целите на ООН за устойчиво развитие, дажбата за ХРАНА на всеки от нас е:

 • 34 грама лабораторно създаден или добит от насекоми протеин, никакво месо;
 • 36 грама въглехидрати, без подсладител.

Днес се смята, че при възрастните Диетичният референтен прием (DRI) на протеини трябва да е 0,8 грама на килограм телесно тегло, тоест, за 80-килограмов Човек – 64 грама дневно. Препоръчваният прием на въглехидрати е между 900 и 1300 калории, или от 225 до 325 грама на ден.

 

Тези, които няма да се съгласят с установяването на Световната диктатура и няма да изпълняват разпоредбите, за кратко време ще бъдат превъзпитавани в затворите, а костеливите орехи, отстояващи Свободата си, ще бъдат екзекутирани!

 

На подмяната на изконните хилядолетни Човешки ценности с Постхуманистичната ценностна система се отрежда първенствуваща роля в Новия Световен Ред! Авторът беше напълно сразен, когато прочете със собствените си очи в уебсайта на Световното Правителство, че то внедрява и ще задълбочава инсталирането на Виртуалната и Обогатена реалност на всички нива от живота ни, точно както беше описано във Втора Зететична Книга! Уви, всичките предупреждения, които авторът отправяше бяха подминати безмълвно!

 

Но, най-демоничните планове на Световното Правителство са изложени в обещанието, че през 2030 година всички бебета ще бъдат проектирани и подобрени с имплантирани чипове или нанопроцесори, поддържащи Виртуална и Обогатена реалност! През 2030 година няма да има нито едно Човешко същество, което да се роди, както Създателят ни е направил, а всичките ще са лабораторен продукт на Изкуствения Интелект и Биотехнологиите, с други думи казано, те ще са биороботи!

 

Социалното дистанциране е първата стъпка към пълното ни отчуждение един от друг и задължително налагане на Виртуалната и Обогатена реалност, контролирана от Световния Суперинтелект! Именно на това ни приучват през последния месец: задължително ходене с маски, забрана за излизане от вкъщи, забрана за разхождане сред Природата, забрана за приближаване на друг Човек на по-малко от два метра, забрана за ръкостискане, забрана за прегръщане, забрана за целуване на обществени места, забрана и наказания за събиране и празнуване и така нататък, и така нататък.

 

Използването на Виртуалната и Обогатената реалност, управлявана от ИИ, ще стане задължителен начин за общуване помежду ни, за извършване на търговия или друга дейност. Например, тъй като пътуването между населените места е силно ограничено, единствено видео конференциите ще ни свързват с роднини и близки, или ще способстват бизнеса, забавлението, банкирането, лекарските консултации и така нататък, и така нататък, като всичко това, естествено се записва и съхранява завинаги и може да бъде използвано срещу нас при полицейско разследване или съдебно производство! Целият комгломерат от хай-тек устройства и процеси се реализира посредством мрежата 5G за безжични комуникации, работеща на 60GHz, която, освен Психотронно оръжие за насаждане на страхови и разрушителни психози, се явява и платформата, използвана от самообучаващия се Изкуствен Интелект за лицево разпознаване, точно проследяване на потребителите в реално време и „четене“ и имплантиране на мисли и настроения…

 

По-нататъшните коментари са излишни!

 

Този, който има уши, нека чуе!

Този, който има очи, нека види!

Този, който има Сърце и Душа, нека осъзнае и почувства!

Тиранията на Постхуманизма, или Новия Световен Ред, настъпи!

***

 

В създадената от Илюминатската върхушка ситуация, когато силите на Злото искат да ударят и да повалят завинаги Човечеството, всеки, който носи добро и чисто Сърце трябва да прекъсне ежеминутната кървава гадост и нечовешко безумие, изливано от Масонските телевизия, радио и ПРЕСА, за да се вслуша в Душата си и тогава ще провиди Истината за нашата Вселена в думите на Творецът-Творение:

 

Ти си вечна Джива, което означава излъчена от Мен безсмъртна и безценна частица! Въплотен си отново, след поредната ти смърт, на тази Плоска Земя, пазена и защитавана от Мен, посредством Небесната Твърд, за да участваш в Моята Трансцендентална Игра, където да откриеш Пътя на Пробуждането и Осъзнаването, който, с помощта на Духовните си Учители, предварително сам избра, когато беше в Трансценденталния Свят, за да можеш да се Освободиш от вечния кръговрат на въплощенията и смъртта и да се завърнеш в Моя Дом, при Мен – Абсолютният Създател на Мирозданието.

Твоето призвание в материалната Вселена е да твориш добро, да жадуваш Просветление и Освобождение, винаги да помагаш на всички, за да успеят и те да открият Пътя към Дома Ми, като безстрашно и уверено довеждаш Истината до очите, ушите, умовете и Сърцата им, за да могат и те на свой ред да я разпространяват и за да съумеете накрая всички заедно да се избавите завинаги от душегубните измами и скверните лъжи, разпространявани от пребиваващите в самозаблуда Демони, които отричат Единния!

 

 

МИР и ЛЮБОВ!

 

20-ти Март 2020 година

 

СТАМАТ

Светът е ПОД ДОМАШЕН АРЕСТ заради обикновена настинка! – видео от Ерик Дубей

 

Worldwide Lockdown Over the Common Cold

 

Коронавирус, описан в старите Медицински енциклопедии от 80-те години на ХХ-ти век като обикновена настинка, е един от най-слабите вируси, познати на Човека, и е често срещан продукт на респираторните заболявания, като е откриван в от 7 до 15% от пациентите. Респираторните заболявания в действителност убиват над 3,500,000 Души всяка година, но въпреки това днес целият Свят вече е затворен ПОД ДОМАШЕН АРЕСТ, затворени са компании и фирми, въведен е полицейски час и са създадени контролно-пропускателни пунктове, изкарани са войници по улиците, и то само заради един стар, световноразпространен вирус, който от началото на годината е убил 40,000 Души. Следващото видео показва как това възмутително извинение на наблюдаваната свръхреакция е всъщност ПЛАНДЕМИЯ от самото начало, за да се възползва малцинството от Елита за сметка на всички останали. Моля, сваляйте и споделяйте този видеоклип, преди да бъде цензуриран или забранен като половината от хипервръзките в последния видеоклип на Ерик за CV.

 

CoronaVirus, listed in old encyclopedias as the common cold, is admittedly one of the weakest viruses known to man, and a common product of respiratory disease, found in 7-15% of patients. Respiratory illnesses, in fact, kill over 3.5 million people every year, yet the entire world has just been locked down, businesses shut, curfews and checkpoints instituted, with military on the streets, over an old, common virus, that has to date killed 40,000 people. The following video shows how this egregious excuse of an overreaction has been a PLANdemic from the start, to benefit an elite few at the expense of everyone else. Please download and share this video before it gets censored/banned like half the links in my last CV video.

 

***

 

Коронавирусите са определени като ново семейство вируси през 1968 година и са описани на страници 291-298 от Енциклопедията по вирусология (Encyclopedia of Virology – свали от сървъра), издадена в Мемфис през 1999 година.