Корицата на Икономист за 2023 година

The_Economist_2023

Корицата на Икономист за 2023 година


Ние, които знаем, че Светът се управлява, както е казал Конфуций, от знаци и символи, а не от думи и закони, знаем също така със сигурност кои и как го управляват. В моите изследвания аз постоянно напомням на любознателния Читател, че Правителствата в Държавите-Корпорации, уж избирани от поданиците чрез фиктивния Цирк на колела, наречен „Избори“, в действителност са назначавани от Владетелите на Цивилизацията, назовавани от някои Древната Тайна Ложа на Илюминатите, а пък от други Криптокрацията, които поистина са Поробителите на Човечеството!

 

Тук си струва да вметна, че думите „поданик“ и „гражданин“ са синоними, обозначавайки Човекът, който административно е обвързан с определена Държава-Корпорация, подчинява се на законите й и е нейна собственост, като в същото време е и акция на борсите. Нека повторя тази тайна: за Тайните Властващи, които още в Древността са създали методите и начините за управление на тази Цивилизация, ние в пряк смисъл де факто сме само и единствено акции, които се търгуват на борсите! (Какво ли означава червеният номер на Удостоверението за раждане и защо го има във всички Държави-Корпорации?!!)

 

Ние, които се занимаваме с разкриването пред Обществеността на злодеянията на Поробителя, постоянно търсим символизма в деянията на Криптокрацията и посредством фактите и Логиката се стараем да предвидим „светлото бъдеще“, което ни се подготвя. В доброто ни дело на нас, за съжаление, все пак ни се налага да използваме демоничните издания на Елита, като списание „Икономист“ например, което е собственост на Илюминатската династия Ротшилд.

 

В края на всяка година „Икономист“ издава един брой, посветен на идващата година, на корицата на който неотменно е поставен многозначителен символичен колаж. В този колаж иносказателно се описва плана за действие на Илюминатите през следващите 12 месеца, като също така се обозначават и временните главни играчи, подкрепяни от Тайните Властващи.

 

Тук, аз няма да навлизам в детайли, а просто ще набележа основните внушения на символиката на колажа за 2023 година.

 

Първо. В центъра на колажа е Владимир Путин, изобразен в най-голям размер, като вдясно от главата му има квадрокоптер. Тълкуванието: Руската Федерация и нейните 43 съюзника ще определят политически и икономически 2023 година и техните решения ще завъртат или спират развитието на Държавите-Корпорации.

 

Второ. От дясната страна на Путин е поставен Си Дзинпин, изобразен в почти същия размер. Тълкуванието: Китай е дясната ръка на РФ, като и двете са част от най-мощния икономически съюз БРИКС, който ще определя бъдещето на Света.

 

Трето. Президентът Байдън е изобразен два пъти по-малък от Путин и Си Дзинпин и под тях на фона на ветрогенератори. Тълкуванието: Ротшилдовото издание официално признава, че САЩ вече не са ръководната сила в Света, а ветрогенераторите, които в абсолютно никакъв случай не могат да бъдат основен енергоизточник, всъщност символизират вятърничавата политика на Съединените щати и Байдън, които вкараха в енергиен капан своите уж Европейски „съюзници“!

 

Четвърто. Хазаринът Ашкенази евреин Зеленский е изобразен четири пъти по-малък от Путин и Си Дзинпин и под гледащия го строго и укоризнено Путин, на фона на част от атомен модел. Тълкуванието: още през Юни дори Американските правителствени военни анализатори посочиха, че Украйна е загубила войната и само въпрос на време е какъв ще е краят – преговори за признаване на частична автономия на неприсъединените все още към РФ части от бивша Украйна или цялостна окупация. Очевидно, че „Икономист“ признава разгрома на крайнодесните сили на Зеленский, но поставя и едно съмнение, дали той няма да използва химическо или друго оръжие за масово поразяване…

 

Пето. Тайванският Президент Цай Инуън е изобразена четири пъти по-малка от Путин и Си Дзинпин, но над всички останали „гордо“ вдигнала глава и загледана в „светлото бъдеще“. Тълкуванието: 66-годишната лесбийка-президент Цай ще остане в историята с печалния си „подвиг“, че направи Тайван първата Азиатска Държава-Корпорация, в която са разрешени педерастките, лесбийските и транссексуалните „бракове“ и очевидно заради това списанието на Ротшилдовата династия й отрежда най-върховата позиция. Както съм изложил на много места в моите книги, една от основните цели на Илюминатската клика е разбиването на семейната институция, посредством покварата, разврата и пълното нравствено разложение чрез узаконяване на хомосексуалния брак. От друга страна, трябва да споменем, че Тайван е подготвян за арена на военно противопоставяне.

 

Шесто. Крайнодясната Сицилиянка по произход и Италиански премиер Джорджа Мелони е изобразена най-малка и най-вдясно на колажа, а също така насочила надясно и двете си ръце, което идва да ни подсети да очакваме в бъдеще все повече Държави-Корпорации от Стария континент официално да преминават към крайнодесни управления, което само ще задълбочава кризата и разкола в и без това безкрайно разединената Европа!

 

Аз спирам дотук, въпреки че в колажа има още изображения, които любознателният Читател може да се опита да разгадае, като например роботизацията (ръката-робот), която ще оставя все повече Човеци без препитание и ще ни тласка все по-близо до заветната 2030 година, когато официално ще бъде обявена Тиранията на Постхуманизма и цивилизованите завинаги ще бъдат поробени от Изкуствения Свръхинтелект…

 

21-ви Ноември 2022 година

 

СТАМАТ

Оставете коментар