Глава Десета: Исторически доказателства за Плоската Земя

Исторически-доказателства-за-Плоската-Земя---СТАМАТ

Chapter-Ten_Historical-Evidence-for-the-Flat-Earth -1 - stamat

Глава Десета:

Исторически доказателства за Плоската Земя

 

 

 

  • Тема LІ-ва: Айнщайновата Теория на относителността – налудна Масонска фантасмагория с демонични Социални последствия
  • Тема LІІ-ра: Аеронавтите свидетелстват за Плоската Земя
  • Тема LІІІ-та: Опровержение на лъжите на Хелиоцентризма

 

*

Човек вярва в нещата, защото Човек е обучен да им вярва.

Олдъс Хъксли, „Смел нов Свят

*

„Не съществува толкова очевиден абсурд, който да не може да бъде здраво насаден в Човешката глава, ако започнеш да го запечатваш в ума преди петгодишна възраст, като непрекъснато го повтаряш с изражение на голяма тържественост.“

Артур Шопенхауер

*

 

Тема LІ-ва:

Айнщайновата Теория на относителността – налудна Масонска фантасмагория с демонични Социални последствия

 

 

Авторът дотук винаги е писал, че наложената от статуквото недействителна концепция на Хелиоцентризма е съвсем скорошна, въпреки че се основава върху предположения, направени от Масоните преди 25 века. Едва през последните сто години Илюминатската клика и владяните от нея учени успяха да изобретят технологии, с които да съумеят да заблудят Човешкото зрение и да манипулират ума ни с фантазната идея, че Земята е въртящо се кълбо, което се стрелка в пет различни направления с над ТРИ МИЛИОНА километра в час, без никой, никога да е усетил това. Настрани оставяме проблема, че е абсолютно невъзможно Човек и другите живи същества да оцелеят дори за няколко секунди при такива колосално огромни тангенциални скорости!

Естествено, ако Човек се качи на увеселително влакче, което го размята насам-натам във всевъзможни посоки със скорост от няколко десетки километра в час, той не би се усъмнил, че се движи, но когато Масонските „учени“ проповядват, че Земята лети с невъобразимите ТРИ МИЛИОНА километра в час, въртейки се около ПЕТ ОСИ ЕДНОВРЕМЕННО, тази безумна лъжа не само, че остава незабелязана, но бива приета за „истина“ от безкритичната маса заспали умове!

Читателят с отворени възприятия, обаче, трябва да положи усилия и да разбере, че Хелиоцентричната теория за въртящата се около себе си със свръхзвукова скорост кълбовидна Земя, която лети с над ТРИ МИЛИОНА километра в час по спираловидни траектории около ПЕТ РАЗЛИЧНИ ОСИ ЕДНОВРЕМЕННО, е демонична Философска постановка, която не може да бъде доказана в действителността по никакъв начин, просто защото е несъществуваща измислица!

Хелиоцентричната фантасмагория хвърля върху Човешкият ум непрогледната пелена от безкрайно множество неразбираеми, непонятни, максимално усложнени и увъртяни изфабрикувани математически теоретически постановки, много често противоречащи си една на друга. Измислиците и лъжите на Теоретичната астрономия биват преподавани на децата ни като „абсолютни истини“, за да могат те да бъдат хванати в Атеистично-материалистическия капан, още когато не са се научили да мислят самостоятелно и ЛОГИЧНО! Ето така, Масонските „учени“ са се превърнали в стожери на поробването, като поистина основна вина за Духовния мрак, в който пребивава съвременникът, носи Евреинът Алберт Айнщайн.

 

*

Достатъчно добър художник съм, за да черпя свободно от своето въображение. Въображението е по-важно от знанието. Тъй като знанието е ограничено, докато въображението обикаля Света.“

 „Какво означава животът за Айнщайн – интервю на Джордж Силвестър Виерек с Алберт Айнщайн, отпечатано в Сатърдей Ивнинг Поуст на 26-ти Октомври 1929 година.

*

 

Масонският „учен“ Алберт Айнщайн издигнал на нов по-висок етап Хелиоцентричната измама, заробила в невежество способността ни да мислим. Действайки в най-добрите традиции на Ционисткото мошеничество, той така целенасочено усложнил със софистика и преднамерени извъртания своята Теория на относителността, че по време на първото й издание се говорело, че не повече от дванадесет Души в Света са способни да я разберат, което естествено е лъжа, тъй като всеки разумен Човек би разбрал, че теорията е измама! Но не недоказуемата хипотеза на Айнщайн породила известността му. Общественият интерес бил възбуден най-вече от овациите и впечатляващия начин, по който теорията била приета от Британското Кралско Астрономическо Общество на 6-ти Ноември 1919 година. Тъй като предвзетия й мистифицизъм трябвало някак да бъде доведен до нивото на разбиране на обикновените работници, Американецът

Съдържанието е заключено!

За да прочетете по-нататък, моля, влезте в профила си!

Оставете коментар