Глава Девета: Фейсбук и другите Социални мрежи – Активни мероприятия на Тайните служби

Фейсбук-и-другите-социални-мрежи-–-Активни-мероприятия-на-Тайните-служби---Плоската-Земя---СТАМАТ

Глава Девета:

Фейсбук и другите Социални мрежи – Активни мероприятия на Тайните служби

 

 

 

 • Тема ХLVІ-та: Доброволните пленници на Социалните мрежи
 • Тема ХLVІІ-ма: Приказки от 1001 Масонски и Илюминатски нощи
 • Тема ХLVІІІ-ма: Истинската самоличност на Марк Зукърбърг
 • Тема ХLІХ-та: ЦРУ финансирало „Фейсбук“ чрез Питър Тийл и „In-Q-Tel“
 • Тема L-та: Социалните мрежи и Политическото властване върху Човечеството

 

*

„Естеството на Психологическата принуда е такова, че тези, които действат по принуда, остават с впечатлението, че действат по собствена инициатива. Жертвата на умствените манипулации не знае, че е жертва. За него стените на затвора му са невидими и той си вярва, че е свободен. Това, че той не е свободен, е очевидно само за другите хора. Робството му е строго конкретно.“

Олдъс Хъксли, „Смел нов Свят – преразгледан

*

 

Тема ХLVІ-та:

Доброволните пленници на Социалните мрежи

 

Вече в продължение на тринадесет години, щом авторът проговори пред приятели и познати, че Фейсбук е създаден от Разузнавателните агенции, за да събират цялата възможна информация за всеки регистриран, да я записват и да я използват срещу него, когато им потрябва, те отговарят:

„Нека събират – аз няма какво да крия, защото не върша нищо лошо!“

Но знаят ли тези Човеци, кое е добро и кое е зло, според определенията на Криптокрацията? Изчели ли са те всички Български Закони или пък са изчели 180-те хиляди страници на всичките документи и допълнителни актове и разпоредби от Договора за присъединяване на България към ЕС, за да знаят кое е престъпление и кое не е? Изчели ли са те другите подписани от Правителството международни конвенции и, още по-логично, знаят ли те какви ще са утрешните Закони и какво в бъдеще ще бъде дефинирано като „престъпление“?

Разбира се, че НЕ! Документацията по Договора с Европейския съюз нагледно може да бъде представена като 360 книги по 500 страници всяка и дори Човек да чете по 50 страници на ден, да не забравяме, че това не са романи, а сложни юридически документи, ще са необходими повече от 9 години и 8 месеца, за да ги прочете изцяло! Така че, нека да не се залъгваме – никой в България не е прочел тези прословути 180,000 страници!

Но си заслужава да си припомним наглото представление на нашите Масонски велможи и слуги на слугите на Криптокрацията, които през 2005 година показаха по БНТ цялата документация от 180,000 страници, натоварена на палетни колички. Те използваха устата на една от най-злокобните личности в съвременната Българска история, Еврейката Меглена Кунева – член на Масонския Зонта клуб, с отличие от Масонския Суверенен Малтийски Военен Орден, член на Атлантическия клуб, който разруши Българската Армия, съпруга на Масона Андрей Пръмов, син на члена на ЦК на БКП и Министър Иван Пръмов, и братовчедка на Масона Соломон Паси, възстановител на Ционистката Ложа „Бнай Брит“, основател на Атлантически клуб, агент на ДС, ЦРУ и МОСАД, син на Исак Паси – един от десетте съветници на Другаря Тодор Живков. Тогава, чрез печално известната Ционистка Кунева, Масоните заявиха пред целия Български Народ, че депутатите в Народното събрание са изчели, коментирали, гласували и приели на ТРИ ЧЕТЕНИЯ за ТРИ МЕСЕЦА прословутите 180,000 страници! Това естествено бе безсрамна абсурдна ЛЪЖА!

Съвременният Човек, напълно потопен в „новинарскитеемисии и оплетен в Социалните мрежи, е в пълно неведение за съдържанието на Законите, по същият начин както живее в плътна безпросветна тъма по отношение на това кои и как владеят и управляват Света. Но, защо тогава той на профила си във Фейсбук на драго сърце и с готовност оставя непрекъсната и пълна информационна следа за себе си и за своите приятели, за това къде са били, с кого са се срещали, какво са говорили, какво са яли, къде са нощували, с кого са спали и след това къде са отишли, как са били облечени, какво са пили и така нататък, и така нататък…

Да излагаш живота си изцяло на показ и без задръжки пред целия Свят, нямайки никакво понятие кои са твоите врагове и по какъв начин те ще се възползват от слабостите и зависимостите ти, е меко казано много, много глупаво, като всъщност представлява абсолютния връх на безумството!

Само допреди петнадесетина години на никого със здрав разум и през ум не би му минало да споделя всичките си съкровени преживявания и малки и големи любовни или пиянски тайни не само с всичките си познати, но и с цялото Човечество! Такова поведение би трябвало да се окачестви като напълно неуместно и същевременно твърде ОПАСНО! Днес, обаче, за всеки притежател на смартфон е гордост да публикува всичките си „подвизи“ и да получава „харесвания“, които стимулират егоцентризма му.

На уебстраницата Политика за данни на потребителите се съобщава какви типове информация събира Фейсбук и авторът съветва всеки, който не е прочел СТРЯСКАЩИТЕ сведения, да се увери с очите си, че всяко едно действие, което той извършва се следи и записва, както се казва „до девето коляно“:

„…ние събираме информация, относно покупката или трансакцията. Това включва информация за вашето плащане, като например номера на дебитната/кредитната ви карта и друга информация за картата, сметката и удостоверяването, както и всякакви подробности за извършване на плащането, транспорта и данните за контакт.

…събираме:

Атрибути, като например операционната система, версията на хардуера, настройките на устройството, имената и типовете на файловете и софтуера, заряда на батерията и силата на сигнала, както и идентификаторите на устройството.

Местоположения на устройства, включително конкретни географски местоположения, постигнати чрез GPS, Bluetooth или Wi-Fi сигнали.

Информация за връзката, като например името на мобилния ви оператор или ISP, типа браузър, езика и часовата зона, номера на мобилния телефон и IP адреса.

…Ние получаваме информация за вас и вашите дейности във и извън Facebook от трети лица партньори, като например информация от партньор, когато предлагаме съвместно услуги, или от рекламодател, относно вашите взаимоотношения с тези лица.“

Ако и тези само няколко реда не са УПЛАШИЛИ Читателя, то той явно спи много, много дълбок сън, от който нищо и никой не би могъл да го изтръгне, и на момента трябва да захвърли четивото и за нищо на Света повече да не се завръща към изследванията на автора! И нека смехотворните детинско-наивни изявления от сорта „поверителност на информацията“ и също така, че всичко това „се прави за Ваше улеснение и добро“ не хвърлят пелена върху очите Ви, тъй като Вие вече напълно доброволно сте предоставил/а целия Ваш живот и всичко, което притежавате в ръцете на Вашия враг – Илюминатския Елит, създал Фейсбук чрез ЦРУ.

За съхранение на данните от Фейсбук, на данните от всички останали Социални мрежи, хванали Човеците-рибки, за съхранение на съдържанието на всички блогове и уебсайтове, както и за запис и запазване съдържанието на всички разговори, проведени по цифровизираните мрежи навсякъде по Света, се използват високотехнологичните укрепени подземни противоатомни Изчислителни центрове, като например: Подземен Център за данни „Желязната планина, близо до Бойърс, Пенсилвания, Инфо-бункерът в щат Айова, Канзаския Център за данни „Кавърн Текнолъджис, Центъра за данни „Лулеа, Швеция, собственост на Фейсбук, Центъра за данни „Зелената планина, Норвегия, и много други подобни, стратегически разположени на възлови информационни точки по целия Свят и свързани помежду си, посредством ултра-високоскоростни информационни магистрали, на базата на подземни и подводни оптични кабели.

Подземни-Центрове-за-данни-1---СТАМАТ
Подземни-Центрове-за-данни-1—СТАМАТ

 

 

Тема ХLVІІ-ма:

Приказки от 1001 Масонски и Илюминатски нощи

 

Приспивната приказка, непрекъснато разказвана от масмултимедиите както на малките невинни и неподозиращи за съществуването на Световното Зло дечица, така и на доверчиво безкритичните уж порастнали Човеци, за това как Евреинът Марк Цукерберг (неправилно произнасяно Зукърбърг), живеейки по бедните студентски общежития основал Фейсбук и през 2018 година е пети в ранглистата на известните на обществеността милиардери, с над $73.4 милиарда, много прилича на ред други подобни, влязли в сборника Приказки от 1001 Масонски и Илюминатски нощи. Но, ако изследователят дръзне да се усъмни в тяхната истинност и започне да издирва родословията на тези милиардери, посредством Burke’s Peerage или geni.com, или myheritage.com, то несъмнено ще открие, че Императорите, Царете, Кралете, банкерите, милиардерите и Президентите имат общи Аристократични корени в дълбоката Древност, произхождайки от първите Царски династии в Света!

Ето, да вземем за пример баснята как Джон Дейвисън Рокфелер, правилно произнесено Рокъфелър (1839–1937), милиардерът с богатство по съвременна оценка от $345 милиарда, купил една мръсна ябълка, избърсал я и я продал двойно по-скъпо, след което със спечелените пари купил две мръсни ябълки, избърсал ги и ги продал на двойна цена и така нататък, докато станал един от явните в публичното пространство Илюминати-милиардери, управляващи Света. Авторите на Рокфелеровата приспивна приказка, обаче, са забравили да кажат две неща: първо, колко милиона години Джей Ди Рокъфелър е трябвало да „лъска“ ябълки, за да натрупа милиарди, и, второ, забравят да напишат откъде произлиза династията Рокфелерови.

Бащата на Джей Ди Рокъфелър, Уилям Ейвъри Рокъфелър Старши (1810–1906), бил свързан по линия на майка си, Луси Ейвъри (1786–1867), с Английските Кралски династии чак до Крал Едмънд ІІ-ви „Желязното ребро“, управлявал Англия през 1016 година. По линия на баща си, Майлс Ейвъри, Луси, от една страна, била наследница на Мери Болейн (сестрата на Ан Болейн – втората съпруга на Крал Хенри VІІІ-ми, един от праотците на Американските Президенти), която била метреса едновременно и на Крал Хенри VІІІ-ми, от когото родила две деца, и на съперникът му, Крал Франсоа І-ви. От друга страна, Луси била наследница на Едмънд Ленгли (1341–1402), Първи Йоркски Херцог и син на Крал Едуард ІІІ-ти (1312–1377), за когото споменахме в Книга Първа и в Глава Шеста, че е друг праотец на Американските Президенти. Крал Едуард ІІІ-ти бил от Анжуйската династия, по-късно наричана Плантагенети, и наследник на Фулк V-ти Йерусалимски, Крал на Кръстоносната Държава на Йерусалим. Фулк V-ти, Граф на Анжу, Рицар Тамплиер и Крал на Йерусалим е една от тайните могъщи фигури в историята на Света. Той е баща на Йерусалимските Царе Балдуин ІІІ-ти и Амалрик І-ви, баща на Жофроа V-ти, Граф на Анжу, Консорт на Англия, и дядо на Хенри II-ри, Крал на Англия (1154–1189). Фулк V-ти участвал в Третия Кръстоносен поход, заедно със сформирания през 1119 година нарочно за целта Орден на Тамплиерите, наричан още Орден на Соломоновия Храм. Фулк финансирал Рицарите Тамплиери и когато те, пристигайки в Йерусалим разкрили Голямата тайна на Християнската религия, Фулк бил един от първите посветени в нея.

Както доказахме в Изследване Дванадесето, Голямата тайна на Институциалното Християнство е, че то представлява коварно замислена смесица от древни Слънцепоклоннически култове и било наложено със силата на меча от Римските Императори, за да измамят Народите и да ги държат в страх и подчинение завинаги. Разкривайки измамата, лежаща в основата на Църквата, Анжуйската династия, заедно със стотиците си по-сетнешни разклонения, оттогава та и до днес, изнудва и владее както Римо-Католическата, така и всички останали Християнски деноминации и се обогатява чрез лихварство, посредством Банковата система, създадена от Тамплиерския Орден. Така че, естествено, няма никакъв начин един от наследниците на тези баснословно богати и властни Кралски династии, а именно Джей Ди Рокфелер, само с „лъскането“ на ябълки да изкупи нефтените кладенци на Америка и да стане за времето си най-богатия видим за Обществото Човек. Всъщност, много по-достоверно е, по същият начин както всеки един от известните ни милиардери, заради Кралското си потекло, той да е бил избран от скритите членове на Криптокрацията, за да стане едновременно видимо лице и екран за задкулисната им дейност.

Друга смехотворна и нелепа приспивна приказка за малчугани е „Приказката за Бил Гейтс“, втори в класацията на „милиардерите, направили сами парите си“ със сумата от $100 милиарда, който твърдо подкрепя и финансира създаването на Изкуствения Интелект, замислен да пороби Човечеството. Този известен Илюминатус от ниска степен е също член на Комитета на 300-те, член на Групата на Билдербергите, член на Съвета по Чуждестранни връзки и на още много други милиардерски Тайни общества, като например „Добрия Клуб“, където членува заедно с небезизвестните „филантропи“ Дейвид Рокфелер, Евреина Уорън Бъфет, Евреина Джордж Сорос, Тед Търнър, Евреина Майкъл Блумберг и Евреина Илай Броуд, ратуващи да „спасят“ Човечеството, като драстично намалят броя на населението на Света до 500 милиона Души!

На TED презентацията си от Февруари 2010 година, Бил Гейтс заяви, че, тъй като Човечеството скоро ще надхвърли 9 милиарда: Ако ние наистина свършим добра работа с новите ваксини, със Здравеопазването и с репродуктивните здравни услуги [абортите], можем да намалим това число с около 10-15%. Както тук, така и от редица други подобни изказвания е съвсем видно, че Илюминатус-филантропът се е заел не на шега със задачата да намали броя на Човеците и то най вече в Държавите от Третия Свят.

В началото на века династията Рокфелер и „филантропът“ Бил Гейтс инвестираха милиарди в ГМО-семената на „Монсанто“ и наеха Боливудски актьори, за да организират шумна пропаганда на мнимите високи печалби от засяването на генно-модифициран памук и ориз. И, тъй като от фермерите бе скрито, че ГМО-семената съдържат терминатор ген[1], който не позволява на добитите семена да дадат реколта през следващата година, милиони Индийски фермери, засяли безплодните семена, бяха доведени до банкрут, като над 250,000 от тях се самоубиха, поради срама от разорението и невъзможността да изхранят фамилиите си.

След това, по същият начин, „филантропът“ Бил Гейтс нае един от най-видните Индийски актьори – милиардера Амитабх Баччан, за да промотира оралната полиомиелитна ваксина, която предизвика парализа, последвана от смърт при над 47,000 деца! После, Бил Гейтс се опита да утоли жаждата на Човеците от Третия Свят като ги накара да пият собствените си фекалии, разпространявайки рекламен видеоклип на инсталация „Omni Processor“ той се престори, че отпива от „питейната вода“, която е „пречистена“ по възможно най-опростен начин, чрез дестилиране на канализационни води.

Следващата измама, сътворена от Гейтс и Уорън Бъфет, трети по богатство с $89.9 милиарда, в сговор с останалите милиардери, бе организацията „Дарителска клетва“ (The Giving Pledge), основана през 2010 година. Пропагандната кампания, раздухвана от масмултимедиите, собственост на същите тези милиардери, подписали „Дарителската клетва“, ни кара да повярваме, че целта на организацията била да  насърчи свръхбогатите да дадат, приживе или посмъртно, по-голямата част от богатството си за „благотворителност“! До днес 190 милиардери от 22 Държави са подписали клетвата, като вече някои от тях са починали. Фондацията „Дарителска клетва“ работи в близки връзки с Масонската Ротари Интернешънъл, основана от Пол Харис и Евреина Силвестър Шийле, Евреина Густав Лоер и Евреина Хирам Шори.

По изявления на учредителите, общата сума на даренията вече възлиза на над $365 милиарда, но в действителност е почти невъзможно да се разбере какви пари са събрани и дали въобще съществуват някакви дарени суми, основно поради две причини:

Първа причина: „Дарителската клетва“, всъщност, не нарежда парите да се изразходват по определен начин или по специфична благотворителна цел или кауза.

Втора причина: Дарителската клетва“ не е правен договор, което означава, че в действителност тя не представлява законово задължение и не обвързва по никакъв начин този, който я е подписал да дари каквото и да било. С други думи, милиардерите подписали клетвата могат да не дадат никакви пари и това естествено ще бъде тайна, но дори и да дарят пари, то тези суми ще се използват от учредителите, както те сметнат за необходимо, тоест против интересите на обикновените работници.

Тук вече става много интересно! Каква е изгодата, каква е уловката, понеже „Дарителската клетва“ много прилича на Параграф 22 и ако се поразтърсим скоро ще разберем, че:

 • Подписалият правно необвързващата го клетва печели незабавно признание и широк отзвук в масмултимедиите, тоест, нищо не даваш, но всички цивилизовани говорят за теб, че си дал милиарди – най-ефективната рекламна кампания!
 • Подписалият избягва плащането на данъци! На думи Гейтс, Бъфет и компания винаги са поддържали вътрешната политика на високи данъци за свръхбогатите, да, но на дело сформираха Световна Организация на милиардерите, които няма да платят никакви данъци на Правителствата, с помощта на които направиха своите богатства!
 • Наследниците на подписалия клетвата могат да запазят контрола върху активите, които в противен случай биха отишли на Държавно разпореждане.

Е, на Читателя с отворени очи, вече стана ясно, че:

Благотворителността е най-бързият начин да удвоиш печалбите си, посредством неплащането на данъци, и именно, заради това всички милиардери са „филантропи“!

В едно писмо до Жан-Батист Льо Роа от 1789 година Масонът Бенджамин Франклин написал: „Нашата нова Конституция вече е създадена и на външен вид дава надежди за дълготрайност, но в този Свят за нищо не може да се каже, че е сигурно, освен за смъртта и данъците.“

Ето, един прекрасен исторически пример, че и Масоните могат твърде много, ама наистина доста да заблуждават сами себе си, тъй като, първо, Конституцията на САЩ е променена до неузнаваемост и, второ, данъците за милиардерите вече въобще не са толкова сигурни, колкото смъртта. Е, наистина, трябва да си „компютърен гений“, за да успееш да избегнеш данъците, но същевременно с това трябва да си и милиардер от известно потекло, за да можеш да натиснеш необходимите лостове, които за работниците, плащащи ежемесечно без забавяне своите данъци, ще останат неизвестни завинаги.

В наши дни, едва ли има някой обикновен Човек, който да познава родословието си по-назад от прадядо си и в редки случаи до пра-прадядо си, това е причината той да си мисли, че при всички останали е така. Да, това може да вярно за нас, но тези, които владеят Света и техния близък антураж знаят и имат писмени документи за своето потекло от столетия и дори от хилядолетия. На този Свят няма нито един властник или Световноизвестна личност, която да не е от древно потекло.

Истинската история на Уилям Хенри Гейтс III-ти, Младши, който в рода е четвърти поред със същото име, е много древна, но това не ще го чуете никога по  масмултимедиите. Баща му е богат и известен в цяла Америка адвокат, съосновател на Preston Gates & Ellis и съветник на Американските Президенти, а по майчина линия той е с Банкерско родословие. Майка му била член на Борда на Директорите на Първата Междущатска Банкова система, инкорпорирана в Монтана през 1971 година, като една от банките тогава е Първа Национална Банка на Каспър, чийто корени могат да бъдат проследени до C.H. King and Company Bankers, основана през 1889 от Чарлс Хенри Кинг, дядото на Американския Президент Джералд Форд – 33°степен Масон от Стария и Приет Шотландски Ритуал.

 

Частните-банкери-сами-печатали-парите-на-своите-банки---Плоската-Земя---СТАМАТ
Частните-банкери-сами-печатали-парите-на-своите-банки—Плоската-Земя—СТАМАТ

 

Прадядото на Гейтс по майчина линия Джеймс Уилърд Максуел, Старши (1864–1951) бил роден в Айова. През 1906 година семейството се преселило в Сиатъл, където Максуел основал клон на National City Bank, съществувал от 1911 до 1929 година. Когато навършил пълнолетие, Джеймс Уилърд Максуел, Младши (1901–1960) станал Президент на Банката. В Америка до 1935 година частните банкери емитирали сами парите на своите банки, така че печатали наволя и натрупали баснословни богатства! Максуел Старши бил също така Президент на клона на застрахователната компания Title & Trust Company, Директор на Northern Life и Директор на Сиатълския клон на Федералния резерв на Сан Франциско. Нешънъл Сити Банк придобива висока Национална репутация в банковата индустрия и била купена от Рокфелеровата Ситибанк, сега дъщерно дружество в Интернационалния Банков Консорциум Ситигруп.

Още при раждането на „компютърния гений“, дядо му – банкерът, създал на негово име доверителен фонд от един милион долара, равняващи се днес на $9,557,575.  Бил Гейтс учил в скъпи частни училища, а дядо му редовно навиквал учителите, че Младши бил вече милионер и да внимават как се отнасят към него! Но, ако Читателят си мисли, че известните личности в рода на „компютърджията-милиардер“ свършват с дядовците му, той ще бъде изненадан, когато разкрие цялата истина.

Древното родословие на Бил Гейтс е от прадядо му, през майка му – Луиза Мей Удуърт (1842–), през нейната майка, Емълайн Кийлър Бръш (1821–), от нейния баща, Джордж Филипс Бръш (1775–1829), през Сър Ричард Уитхил от Кале (1465–1536), през Уелските Крале на Гуинед и Ирландските Крале на Лайжин стига отново до Фулк V-ти, Граф на Анжу, Рицар Тамплиер и Крал на Йерусалим, до Хенри I-ви, най-малкият син на Уилям I-ви Завоевател, Крал на Англия (1100–1135) и Херцог на Нормандия (1106–1135) и до Алфред Велики, Крал на Уесекс (871–899) – първият от Кралете на Уесекс, обявил себе си за Крал на Англия. Родословието от Франкска страна води до Краля на Франция Хуго Капет (Юг Капѐ) (987–996) и назад продължава чак до Карл Велики (Carolus Magnus) (747–814) от династията на Каролингите, Крал на Франкското кралство (768–814) и Римски Император (800–814).

Както се убеждаваме Бил Гейтс и Пол Алън имали милиони пъти повече средства от един обикновен гараж, както се опитват да ни заблудят масмултимедиите, за да напишат първата си операционна система (OS). И, като имаме предвид, че Altair BASIC е само инерпретатор на основата на съществуващия вече програмен език BASIC, а и освен това, че те разработили интерпретатора Altair BASIC на симулатор, но не направили реално работеща машина, който те, посредством MITS, започнали да продават на крайните потребители с огромна печалба без никакви разходи, прескачайки IBM, истинският собственик на програмата, всичко това може да ни покаже какво се постига, когато здрава ръка натисне Световен гигант като IBM! Тази здрава ръка натиснала, още когато Гейтс бил на 15 години и продал на Градската управа на Сиатъл компютърна програма за следене на уличното движение за $20,000, сума равняваща се днес на $126,350! Но дори тези връзки с Индустрията не са му били необходими, за да стане милиардер, тъй като династията на Гейтс вече над 1200 години седи по троновете на Западна Европа!

 

Тема ХLVІІІ-ма:

Истинската самоличност на Марк Зукърбърг

 

Приспивната песничка Марк Цукерберг“ е типично милиардерска: в нея има „бедност“, но има и кражба, тоест престъпление, има „щастливо стечение на обстоятелствата“, но има и десетки милиарди долари, трупащи се от въздуха, или с други думи, тя е Еврейска приказка!

След като през 90-те години на ХХ-ти век, на мислещите Човеци вече бе станало ясно, че „гаража на Майкрософт“ е само една Холивудска фикция, нямаща нищо общо с действителните властни исторически фигури, стоящи зад гърба на Гейтс, те започнаха лека-полека да разпространяват истинското му родословие и то излезе наяве. Много от вярващите в басните за „забогатяването за една нощ“ и „щастливата звезда на гения“ отвориха очите си, че обикновен Човек не е в състояние да натрупа десетки милиарди, а тази истина се оказваше пагубна за „Фабриката за Мечти“ на Западната Цивилизация.

Тогава Тайните Общества решили, че такова фиаско няма да се повтори и не бива да грешат със следващия най-богат в Света обикновен Човек. Следващият най-богат в Света обикновен Човек трябвало да е от начало докрай измислен и така да са объркани и невидими неговите родствени връзки, че никой да не може да ги проследи, като в допълнение на това, редовно трябва да бъдат провеждани Активни мероприятия по дезинформация, допълнително замаскиране на следите и подвеждане на търсещите достоверна информация, та те да бъдат дискредитирани на всяка цена! За да бъде изпълнена такава сложна Световна задача трябвало да бъдат обединени усилията на двете най-мощни Разузнавателни централи – ЦРУ и МОСАД. Илюминатите решили, че е задължително да се изпълнят няколко задачи едновременно, за да бъде постигната максимална заблуда:

 • Основна задача: създаване само за няколко години на образ на най-богатия в Света обикновен Човек, който да стане пореден кумир и личност за обожание и подражание на младежта и интелигенцията, който да омагьосва безпътните и невежите, посредством въображаемо постигнати реално недостижими цели, за да се поддържа и захранва „Фабриката за Мечти“, насъщно нужна на Цивилизацията, та да не остава време на работника да си зададе въпроса кои ограбват труда му, къде живее той и какво представлява неговото същество.
 • Втора задача: разработване и безплатно разпространение на Информационна платформа в Киберпространството, създаваща поле за провеждане на Оперативни действия по безпрепятствено събиране на лични данни от всякакво естество и позволяваща провеждането на Активни мероприятия, включително и Операции под фалшив флаг.
 • Трета задача: създаване в Киберпространството на свободен от подозрения плацдарм за изпитване и прилагане на имплицитни Психологически въздействия и Психотронни оръжия, целящи по-нататъшното скрито придвижване на разработките по задължителното въвеждане на Интерфейса мозък-компютър, като крайната цел е безапелационното приемане от отделната личност на свързването й с Изкуствения Интелект.

За да се изпълни първата задача, трябваше да се намери достатъчно доверено лице от Тайните служби, което да притежава високи професионални умения, подкупващо обаяние и задължително трябваше да е от Елитен произход, за да не се поддаде и предаде своята милиардерска класа, но същевременно с това той трябваше да е неизвестен на Обществото.

Втората задача изискваше разработването на олекотена онлайн платформа за социална мрежа, която лесно да се използва от неквалифицирани лица и ефективно да покрива цялото Киберпространство. Елитът поръчал на Масонските Университети да открият разработчици, които да създадат необходимия софтуер, без да са наясно с целите на използването му, но да бъдат заблуждавани, че „Социалните мрежи улесняват контактите между хората и ги сближават“, което твърдение в днешно време не може да бъде по-далеч от истината!

Първата Социална мрежа е SixDegrees, разработена от Андрю Уайнрайх и пусната през 1997 година, последвана е през 2002 година от Friendster, разработена от Джонатан Абрамс, който разработил още и Hotlinks и Socializr, а през 2003 година е пусната Myspace, но като че ли за Тайните служби, изпълняващи плана на Криптокрацията, най-полезна и най-изгодна изглеждала разработката ConnectU или HarvardConnection на разработчиците, наети от близнаците Камерън и Тайлър Уинкълвос и Дивя Нарендра, които изграждали мрежата на територията на общежитията в Харвардския Университет, където по това време се подвизавал нашият герой Марк Цукерберг.

Братята Камерън и Тайлър Уинкълвос и Дивя Нарендра основали Социалната мрежа ConnectU през Декември 2002 година и започнали работа по проекта. През Ноември 2003 година, по препоръка на Виктор Гао, близнаците Уинкълвос и Нарендра предложили на Марк Цукерберг да се присъедини към техния екип. До онзи момент предишните програмисти вече били доста напреднали в кодирането на фронт енд и бек енд страниците, системата за регистрация, базата данни и начина за свързване между потребителите, който Гао нарекъл „ръкостискане“. В началото на Ноември Нарендра изпратил имейл до Цукерберг, в който го канел да стане част от екипа разработчици.

На 25-ти Ноември 2003 година близнаците Уинкълвос и Нарендра се срещнали с Цукерберг и му разяснили уебсайта ХарвърдКънекшън, планът за разширяването му към другите учебни заведения след стартирането, поверителността на проекта, както и важността на това да са първи. По време на срещата Цукерберг сключил устно споразумение за партньорство с близнаците Уинкълвос и Нарендра и станал разработчик на уебсайта ХарвардКънекшън. Била му дадена частна сървърна локация и парола за незавършената част от уебсайта и изходния код, с уговорката, че ще завърши програмирането, за да може Социалната мрежа да стартира. Цукерберг се съгласил да бъде компенсиран под формата на ипотечен капитал, вместо да му бъде заплатено.

И тогава Цукерберг започнал да разиграва партньорите си, с типично Еврейски увъртания, че работел по уебсайта, но бил много зает да се срещне с тях и така нататък. Освен няколкото срещи, над 52 електронни съобщения били разменени от Ноември до Февруари, които 6 години по-късно били открити на хард-драйва на компютъра, използван по онова време от Цукерберг, и били публикувани в списание „Ню Йоркър“.

На 11-ти Януари 2004 година Цукерберг регистрирал домейн под името thefacebook.com, като при следващите срещи с екипа на Харвард Кънекшън, той дори не споменал за това. На 4-ти Февруари Цукерберг стартирал Социалната мрежа за студенти от Харвард, проектирана да се разпространява в учебните заведения из цялата страна.

На 6-ти Февруари братята Уинкълвос и Нарендра за пръви път научили за thefacebook.com, четейки прессъобщение в студентския вестник. Те останали много изненадани не само от предателството, но и от това, че „професионалистът“ Цукерберг бил оставил кода на уебсайта незавършен и нефункциониращ, с регистрация, която не се свързвала с бек енда. На 10-ти Февруари братята Уинкълвос и Нарендра изпратили на Цукерберг Писмо за прекратяване и въздържане от незаконна дейност. Те също така поискали от Харвардската Администрация да предприеме действия по отношение на нарушаването на Университетския кодекс на честта и на Студентския правилник и подали жалба в Административния съвет на Харвард и към Президента на Университета Лоурънс Хенри Съмърс.

Масонът Съмърс – член на Групата на Билдербергите, член на Съвета за Чуждестранни връзки, член на Трилатералната Комисия, Вице-президент по развитието и Главен Икономист на Световната Банка (1991–1993), Директор на Националния икономически съвет в Администрацията на Обама и Министър на Финансите в Администрацията на Клинтън, както и  Административния съвет отхвърлили жалбата. Естествено, не ще и дума, че Ашкенази Евреинът от Румънско потекло, Лари Съмърс, в никакъв случай не би дръзнал да подкрепи жалбата, отнасяща се до законните права на собственост върху интелектуален продукт, който е бил откраднат, и да попречи на Активното мероприятие „Фейсбук“, противопоставяйки се на своите Господари! Най-накрая, през 2008 година братята Уинкълвос осъдиха Фейсбук да им изплати щети на стойност $65 милиона за това, че Цукерберг бе откраднал уебсайта им ConnectU, но както ще видим по-нататък те не са единствените, от които той е крал.

Читателят би се запитал как е възможно на студент второкурсник да се размине престъпление, като кражбата на интелектуална собственост? Или, нека зададем въпроса по друг начин, кой може да се измъкне не само от подобна ситуация, но и да използва откраднатия софтуерен продукт вече 15 години за трупане на десетки милиарди? Кой е Марк Цукерберг?

Започвайки подобно разследване, Човек си мисли, че ще намери изобилна достоверна информация за произхода и личността на „един от най-богатите Човеци на Света, направил сам $73 милиарда“ за няколко години, но това е далеч от истината. Казва ни се, че е син на Карън, по баща Кемпнер, и Едуард Цукерберг. Бил ученик в колежа Филипс Екситер Академи, който произвел „величия“, като: Джей Рокфелер ІV-ти, Дейвид Рокфелер Младши, Джеймс Рубин, Робърт Бауер – съветник на Обама, и Джъд Грег.

Родословието на родения през 1984 година Ашкенази Евреин Цукерберг е много умело прикрито от Тайните служби и едновременно с това е съпроводено от разностранна дезинформационна кампания. В Харвард той бил посветен в про-Масонското Еврейско братство „Алфа Епсилон Пи“, или АЕПи, основано през 1913 година от Евреина Чарлз Московиц, имащо за цел да подготви младежите за Занаята. Дезинформационната кампания тиражира за него всякакви измислици, дори че дядо му емигрирал през 1940 година от България! В казионните сайтове можем да намерим, че:

По бащина линия Марк е правнук на Джак Цукерберг, роден в Ню Йорк, син на Макс Цукерберг, роден на 25-ти Декември 1899 година в Ню Йорк, и Мини Визентал. Макс бил син на Исаак Цукерберг и Роуз Тийш (или Тайх), Австрийски емигранти, пристигнали на остров Елис, САЩ, през 1892 година. Мини била дъщеря на Полските Ашкеназим Самюел Визентал и Джени Файерберг – преселници от Галиция.

По бащина линия прабаба на Марк била родената в Ню Йорк Мириам Холандер, дъщеря на Унгарския Ашкенази Маркус (или Макс) Холандер, роден през 1873 година, и Австрийската Еврейка Роуз Шоенфелд. Макс бил син на Естир. Роуз била дъщеря на Хулда.

По майчина линия Марк бил внук на Сидни Г. Кемпнер, роден в Ню Йорк, син на Хари Кемпнер и Мери Щайнберг (или Щайнбергер), и Гертруде Силвър. Хари бил син на Ашкеназим Леополд Кемпнер и Сара Топски, Немски емигранти, и бил роден в Ню Йорк. Мери била родена в Ню Йорк и била дъщеря на Мориц Щайнберг, Австрийски Евреин, и Дора Берковиц, Полска Еврейка. Гертруде също била Еврейка.

Сякаш всичко изглежда наред и съвсем достоверно, до момента в който разследващи журналисти не започнаха да търсят причина дъщерята на Марк и Присила да бъде наречена с необикновеното име Максима и тогава те откриха документи, които могат да бъдат окачествени само и единствено като гаф на Специалните служби и веднага навеждат на мисълта, че цялата фамилна история е скалъпена!

На 12-ти Септември 1918 година, бащата на прадядото на Марк – Макс Цукерберг, работещ в Министерството на финансите, попълнил Наборна регистрационна карта за участие в Първата Световна Война. Три месеца след това, той се оженил за Мини и след това се родил Джак.

Бащата на прабаба му – Макс Холандер, преселил се в Америка през 1880 година и станал Американски гражданин като дал Клетва за вярност на 27-ми Юли 1906 година. По това време, той вече бил женен за Роуз и най-малката му дъщеря се казвала Мириам. Ето, тук става вече много интересно! Макс Холандер попълнил Наборна регистрационна карта за участие в Първата Световна Война на 12-ти Септември 1918 година, в същия ден, когато и Макс Цукерберг попълнил своята!

Наистина, каква е вероятността преселници от различни Държави, отдалечени на 5000 километра, бащи-съименници на неродения още прадядо и на невръсната все още прабаба на някого да се срещнат в един и същи ден на едно място, за да попълнят едни и същи документи!

Авторът би отговорил веднага, без да се замисля на този въпрос! Вероятността е същата, каквато е вероятността Вселената да не е създадена от Творецът-Творение, а да е „случайно възникнала“, тоест, ЕДНО КЪМ ЕДИН КВИНДЕЦИЛИОН, или 1/1,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000!

Естествено, на масмултимедийте бе заповядано да си затварят устата или, ако вече били публикували фактите, те да бъдат извъртяни, подправени и обявени като „щастлива случайност на съдбата“. Но разумният би могъл да се запита колко „щастливи случайности на съдбата“ може да съществуват в една милиардерска фамилия откраднала софтуера, с който точи „по щастлива случайност“ десетки милиарди от въздуха? И би трябвало сам да стигне до извода, че „щастливите случайности“ за милиардерите са на брой колкото парите им, подсигуряващи им всякакви самоличности и биографии, изработени надлежно от Тайните служби! Но все пак и „щастливите случайности“ си имат край, а когато свършат ние виждаме, че са просто поредната измислица!

Гафът, направен от Тайните служби, с изфабрикуването на тези документи с една и съща дата, ги уличава в измама и трябва да отвори очите на всички, търсещи истината. Този гаф увери напълно авторът, че самоличността на Марк Цукерберг е фиктивна и съставлява крайъгълен камък в Активното мероприятие „Фейсбук“. Този гаф пасна по един странен и съвсем неочакван начин в пъзела, който авторът редеше, намествайки се от само себе си към друг гаф изплувал три години преди това всред мултимедийната цапаница.

На 17-ти Февруари 2012 година, полицията в Окръг Марикопа, щат Аризона, арестувала някой си Джейкъб Майкъл Грийнбърг за притежание на марихуана. Само след няколко дни определени уебсайтове, поддържани от подставени лица, извършващи редовна дезинформационна дейност, с цел объркване и нарочно подвеждане в погрешна посока на разследващите истинността на случващите се събития, умело вплетоха в Интернет пространството една загадка, блуждаеща и досега неразрешена.

В публикациите много убедено се твърдеше, че арестуваният от полицията Джейкъб Майкъл Грийнбърг на 23-годишна възраст е, всъщност, самият Марк Цукерберг, който бил внук на Дейвид Рокфелер (1915–2017) на 96 години по онова време. Това твърдение явно има най-малко две възрастови несъответствия: първо, Джейкъб Грийнбърг е твърде млад, за да е бил през 2003 година в Харвард, и, второ, той би трябвало да е най-малко правнук на стария Рокфелер, което означава, че тази постановка на фактите е подвеждаща и нарочно подхвърлена за примамка на лековерните. В действителност, как така изведнъж стана, че една полицейска снимка развърза цялата заплетена история около Фейсбук и й даде обяснение с Рокфелерови – това звучеше прибързано и нарочно скалъпено, за да отвлече вниманието в погрешна посока.

Втората част на „разкритието“, а именно, че Джейкъб Грийнбърг е внук и на Ханк Грийнбърг, бе споменато под сурдинка и мина почти незабелязано. Нямаше начин, обаче, Човек да не забележи името на тази известна Илюминатска династия, но родствената й връзка с Рокфелерови звучеше толкова неправдоподобно, че почти всеки би зачеркнал цялото разкритие като недостоверна инсинуация.

 

*

 

Морис Реймънд „Ханк“ Грийнбърг, роден през 1925, с видимо богатство от $3.2 милиарда, беше Председател и Главен Изпълнителен Директор на American International Group (AIG) от 1962 до 2005 година. AIG е най-голямата корпорация за застрахователни и финансови услуги в историята и 18-тата по големина публична компания в Света, с обща сума на активите от $500 милиарда и с 56,000 служители. Днес, Ханк е Председател на Борда на Директорите на Starr Companies.

Грийнбърг е Ашкенази Евреин, син на родения в Ню Йорк Яков Грийнбърг (1902–1932) и Ада „Шайе“ Райнголд (1901–1994), Ашкенази родена в Бобруйск, Руската Империя. Баща на Ада бил Луи/Лайзер „Папала“ Райнголд (1873–1956), а майка й – Тили (1876–1940), по баща Абрамович, родени в Бобруйск. Родители на Яков били Руските Ашкенази Гершон Грюнберг и Фани Ребхун. От съпругата си, Еврейката Корин Цукерман, Ханк Грийнбърг има четири обявени деца: Ивън, Джефри, Скот и Катлийн.

Грийнбърг е член на Тайната Ложа на Илюминатите, бивш Председател, Заместник-председател и Директор на Банката на Федералния резерв на Ню Йорк, почетен Заместник-председател и Директор на Съвета по Чуждестранни връзки, член на Трилатералната комисия на Дейвид Рокфелер, член на Групата на Билдербергите и е интересно да се отбележи, че той е член на Управителния комитет, заедно с още трима Директори на ЦРУ, на Националния Музей на Разузнаването и Специалните операции. През 80-те години, неговите въздесъщи и всесилни чуждестранни връзки подтикнали Администрацията на Рейгън да му предложи длъжността Заместник-директор на ЦРУ, но той разбира се отказал, тъй като този пост е твърде незначителен. За да се изредят всички позиции, които е заемал в САЩ, Китай и Шанхай ще отнеме поне страница. Той е личен приятел и клиент на Хенри Кисинджър33° Масон от Шотландския Ритуал, Рицар на Масонския Суверенен Военен Орден на Малта, член на Групата на Билдербергите и така нататък. Двамата са толкова близки, че през 1987 година Морис назначил Хенри за Председател на Международния консултативен съвет на AIG.

Ашкенази Евреинът Хенри Хайнц Алфред Кисингер, роден във Фюрт, Бавария, през 1923 година,  произлиза от древен род. Неговият пра-пра-пра-прадядо, Давид Льов Щал (1746–1820), се поселил в спа-курорта Бад-Кисинген, Долна Франкония, от който идва фамилното име.

AIG е дъщерно дружество на застрахователната компания CV Starr & Co. (Starr Companies), основана през 1919 година в Шанхай от Корнелиус Вандер Стар (1892–1968), именувал се също Нийл Стар или Си. Ви. Стар. Евреинът Корнелиус бил Американски оперативен агент от Управлението на Стратегическите Служби (OSS), предшественикът на ЦРУ, на когото било възложено да основе застрахователна компания, която да служи за прикритие на секретните операции в Далечния Изток. Казионните Интернет енциклопедии, като Уики например, фалшифицират родословието на Корнелиус и никъде не споменават Еврейския му произход. Но, ако любознателният се разтърси ще намери достатъчно доказателства за неговия род, като тук ще споменем само статията „Шанхай“ на Лоис Гилман, описваща местата в града, където са живяли Евреи, публикувана в списанието на Хадасах, Женската Ционистка Организация на Америка:

На ул. Бунд, сградата на AIA (№ 17) приютява Животозастрахователната Група, която проследява историята си чак до Американския Евреин Корнелиус Вандер Стар, който основал компанията Американски Азиатски Застрахователи на Нанкински път.“

Авторът се вижда принуден да приеме за напълно вярно твърдението на работещата за Женската Ционистка Организация Еврейка Гилман, тъй като Ционистите Евреи са много точни по отношение на родословията и никога, ама наистина за нищо на Света, не биха написали за някой „гой“ („скот“, „говедо“, както те наричат неевреите), че е Евреин. AIA Group е най-голямата пан-Азиатска застрахователна компания, със седалище в Хонконг, с общата сума на активите от $172 милиарда и над 21,000 служители, и е наследник на Американски Азиатски Застрахователи, която Евреинът Вандер Стар основал на 2-ри Юни 1919 година.

През 1962 година Господарите на Вандер Стар му наредили да избере Евреина Грийнбърг за свой наследник в компанията AIG. Дори в казионната ПРЕСА е известно, че AIG е само параван за Тайните служби още от самото си създаване. В статия, отпечатана през 2000 година в „Лос Анджелис Таймс“, озаглавена „Тайните (Застрахователни) агенти“, Марк Фриц пише:

„Те знаеха кои фабрики да изгорят, какви мостове да взривят, кои товарни кораби могат да потопят с чиста съвест. Те се промъкваха по канализацията под улиците в градовете и запалваха маркираните обекти. Те не бяха просто тайни агенти – те бяха тайните застрахователни агенти. По време на Втората Световна война, тези застрахователи под прикритие дадоха на своите резиденти достъп до една Световна индустрия, която едновременно финансира, но в крайна сметка спомогна за свалянето на Третия райх на Адолф Хитлер. Наскоро разсекретени архиви на Американското разузнаване разказват забележителната история за Ултра-тайно Застрахователно разузнавателно звено, част от Управлението на Стратегическите Служби, предшественикът на ЦРУ, и неговия елитен X-2 Контра-разузнавателен отдел.“

Тази история е невероятна, тъй като звеното е основано като част от желанието Американските (застрахователни) интереси да допринесат към военните усилия и да бъдат използвани за бъдеща икономическа печалба“, казва историкът Тимоти Нафтали, консултант към Междуведомствената работна група за Нацистките военни престъпления, създадена от Конгреса миналата година.

Мъжете, стоящи зад Застрахователното звено, били шефът на OSS Уилям „Дивия Бил“ Донован и роденият в Калифорния застрахователен магнат Корнелиус Вандер Стар.“

Генерал-майор (две звезди) Уилям Джозеф „Дивия Бил“ Донован бил първият Директор на Управлението на Стратегическите Служби от 1942 до 1945 година. Той бил агент на Рокфелеровата династия и на Джей Пи Морган, член на Съвета по Чуждестранни връзки, Рицар на Масонския Суверенен Военен Орден на Малта, също като основателя на ЦРУ – Алън Дълес, който освен това бил 33° Масон от Стария и Приет Шотландски Ритуал и Шеф на Маджестик 12, за която стана дума в Изследване Единадесето. Донован имал доверен асистент, оглавяващ също и Китайската секция на Секретния Разузнавателен отдел и той бил Подполковник Дънкън Чаплин Лий (1913–1988) – потомък на Конфедеративния Генерал Робърт Лий. Дънкън Лий впоследствие се прочул като двойния агент „Кох“ – най-високопоставената Съветска къртица в Американското разузнаване.

Още по време на войната, Дънкън Лий бил основното звено на Американското разузнаване на Изток, като гарантирал връзката между OSS и AIG и отговарял за завербуването на „сигурни хора“ за личния състав. Той официално преминал на работа към застрахователния гигант AIG през 1953 година, където за благодарност Ханк Грийнбърг го назначил за Главен вътрешен адвокат на AIG за Ню Йорк, на която длъжност той останал до пенсионирането си през 1974 година.

От изложеното дотук става ясно, че застрахователната компания CV Starr & Co. (Starr Companies), както наследницата й AIA и дъщерното й дружество AIG са основани от Тайните служби и се използват като фасада за извършване на разузнавателна и подривна дейност. И тези мероприятия не са били извършвани само по време на Втората Световна война, тъй като, ако едно дружество е основано или използвано от Тайните служби, то завинаги остава свързано с тях. Тайните операции, които се извършвали от агентите на AIG/ЦРУ включвали контрабанда на наркотици, пране на пари, тайни политически сделки, размени на агенти и така нататък. AIG поддържала най-големия частен въздушен флот от реактивни самолети, които давала под наем не само на ЦРУ, но и на висши Масони, Държавници и знаменитости от целия Свят. С други думи, AIG, със своя 56-хиляден персонал и кантори по целия Свят, и до днес се използва за прикритие на шпионската дейност на ЦРУ. В подкрепа на тази истина идват и фактите, че Подполковник Дънкан Лий и Масонът Хенри Кисинджър били назначени на най-високи длъжности в AIG!

 

Застрахователите-AIG,-AIA-и-CV-Starr-Co.---параван-на-Тайните-служби---Плоската-Земя---СТАМАТ
Застрахователите-AIG,-AIA-и-CV-Starr-Co.—параван-на-Тайните-служби—Плоската-Земя—СТАМАТ

 

Трябва непременно да отбележим, че шефът на AIG – Ционистът Ханк Грийнбърг, ще бъде винаги мразен от честните Американци, не само заради колосалните заеми в общ размер от $180 милиарда, които Администрациите на Буш и Обама му отпуснаха от Американския бюджет, за да спаси от банкрут престъпната си организация по време на Световния банков колапс от 2008 година,  но най-вече с централното място, което зае в Операцията под фалшив флаг „11-ти Септември“, бидейки един от ключовите заговорници в извършилата атентатите клика „Буш-Чейни.

За разлика от другите милиардерски династии, за които в Интернет могат да се намерят много материали, за родословието на Грийнбърг се знае съвсем малко, а изнесената на светло информация е изключително оскъдна. Обявени са само имената на родителите и дядовците му, а цялата информация по отношение на съпругата му е скрита. И тримата му явни синове са банкери, като Ивън, наследяващ свързаността на баща си с Китай, както и Джефри със сигурност са Масони, тъй като са членове на Съвета по Чуждестранни връзки, също като баща си. Лорънс Скот Грийнбърг, може би един от внуците му, е или е бил Изпълнителен заместник-председател и Директор на C.V. Starr & Co., Inc, на която Ханк е Председател.

Ние, обикновените Човеци по цялата Земя, трябва да знаем кои са тези, които управляват Икономиката, насочват Политиката и управляват Държавите, без значение че те са само пионки в ръцете на невидимите Господари, затова е недопустимо известни могъщи публични личности да скриват своето родословие, минало и настоящите си връзки! В този смисъл, предумишлената скритост несъмнено доказва съществуването на заговор срещу интересите на Човечеството. Активното мероприятие на Тайните служби по укриване на родословието и миналото на династията Грийнбърг, както и изключително здравите му връзки на най-високо ниво в Китай и Шанхай (изброени тук), идват да ни покажат, че Ханк наистина е всред висшата каста в Пирамидата на Световния Контрол. Този факт напълно убеди авторът, че гафът с арестуването на Джейкъб Майкъл Грийнбърг е нарочно планувано мероприятие по дезинформация и дискредитация на изследващите Заговора.

На много места вече сме писали, че Криптокрацията винаги поставя на горните етажи на Световния Контрол само най-верните си и доказани слуги, произхождащи от столетни и хилядолетни родове. В същото време, трябва да ни е станало пределно ясно, че „случайни“ и „направили сами парите си“ милионери и милиардери, не само че НЯМА, но нивга не са съществували и никога няма да съществуват, по простата причина, че Интернационалния Банков Тръст, който емитира Световните парични средства, никога няма да предостави милиарди в ръцете на някой страничен и несвързан с хилядолетните династии „прост бедняк“, тъй като на него може да му хрумне да напише Истината на книга, да я отпечати в милиарди екземпляри, които да разпространи безплатно!

Тук вече, от гледна точка на автора, възелът от само себе си започна да се разплита. По-горе, писахме, че след като измамната „Приказка за Бил Гейтс, който сам бил направил сто милиарда“, беше разкрита от изследователите, които проследиха родословното му дърво чак до Крал Алфред Велики и до Краля на Франките и Римски Император Карл Велики (747–814), и обнародваха династията му в Интернет базираните генеалогични хроники, разумните Човеци осъзнаха, че са били отново излъгани и че забогатяване за „една нощ“ има само в приказките.

Ужасът на цивилизования, обаче, се състои в това, че, поради постоянната масмултимедийна Психологична атака, паметта му е твърде отслабнала. Цивилизованият не помни дълго време и има непреодолими трудности да си спомни точното случване на Световните събития дори отпреди няколко месеца, тъй като се е доверил напълно на „говорещите глави“ от телевизора, които го „информират“, тоест дезинформират, за всичко, което става наоколо, като извъртат, преиначават и наслагват лъжа след лъжа, ден след ден, преобразувайки Действителността по поръка на Господарите. Именно това е и една от целите на масмултимедиите: да предизвикат тотална дисфункция на съзнанието и на паметта, за да ги моделират, съгласно повелите на Илюминатите.

Така че, Тайните Общества не се отчаяли, че измамата „Бил Гейтс“ била разкрита, защото били сигурни, че само след няколко месеца мощното оръжие на медийната пропаганда ще е изтрило фиаското от паметта на цивилизованите. Но, те си обещали, че грешката няма да се повтори, защото щели да направят така, че следващия „най-богат в Света обикновен Човек“ да е отначало докрай измислен и така да са объркани и невидими неговите родствени връзки, че никой да не може да ги проследи. Активните мероприятия по дезинформация допълнително щели да замаскират следите, а и нарочните подвеждания от агенти щели да дискредитират търсещите.

Криптокрацията знаела, че, за да купи младежите и да ги окове в своите измами, „най-богатият в Света обикновен Човек“, който да им стане пореден кумир за обожание и подражание, трябва да е като тях: беден студент от обикновените общежития, който само благодарение на „своя гений“ да натрупа милиарди за няколко месеца. Този невъзможен и напълно парадоксален образ във всички случаи би омагьосал безразсъдните, чрез въображаемо постигнати абсурдно невъзможни цели, като по този начин „Фабриката за Мечти“ ще продължи да върти илюзорните си калейдоскопи на пълни обороти.

В този момент на помощ дошли Тайните служби, които трябвало да открият този млад и привлекателен младеж, който не бивало да е „зубрач“ или „читанка“, а весел и дори пленяващо лекомислен, за да може да влезе „под кожата“ на връстниците си. Но най-важното условие било: подставеното лице, на което фиктивно за пред целия Свят ще се дадат десетки милиарди, за да оперира с тях уж на своя воля, трябва задължително да произлиза от висшата Илюминатска каста, за да може да бъде държан изкъсо на повод, като същевременно е задължително да бъде съвсем неизвестен. Следователно, подставеното лице трябва да е наследник на някой от висшите Илюминати от Тайните служби, които били в състояние да предоставят пълно икогнито на своите внуци или незаконни деца.

И така, Илюминатите заповядали на един от членовете си, Циониста Евреин Морис Ханк Грийнбърг, който десетилетия ръководел най-успешното прикритие на тайните операции – корпорацията AIG, да избере някой от своите подготвяни в специални школи за висши постове и затова неизвестни внуци да стане подставено лице и фиктивен собственик на Световната Социална мрежа, чрез която Господарите управляват и владеят Психиката на всеки отделен индивид!

Ние, естествено, никога не ще разберем къде са школите за подготовка на суперспециалните агенти, но е факт, че както наследниците на Аристократичните династии не учат в обикновени училища, а завършват скъпи частни Университети, като Итън и Харвард, по същият начин децата на висшата агентура и собствениците на компании, служещи за параван на Тайните служби, биват обучавани в секретни школи, които не се обявяват във вестниците и по телевизията. Такава секретна школа неизвестно къде завършили някои от внуците на Ханк Грийнбърг и когато дошъл моментът те били вербувани за две Агентурни мероприятия, които завинаги ще останат в Историята.

Ето, че пак се завръщаме към злополучния за Джейкъб Майкъл Грийнбърг 17-ти Февруари 2012 година, когато пътните патрули от Окръг Марикопа, щат Аризона, го арестували за притежание на Марихуана и на принадлежности за употребата й, както четем на полицейската снимка в колажа по-долу. След случая, авторът се разтърси в Интернет пространството и намери една много показателна фотография, направена около 2001/2 година, на която бяха снимани трима братовчеди от династията Грийнбърг. Читателят, сравнявайки с другите по-късни снимки, сам може да се убеди, че двама от братовчедите са много известни: Фейсбук милиардера Марк Цукерберг и шпионина Едуард Сноудън.

Като знаем, че Илюминатите винаги наименуват Тайните си операции алегорично, можем да кажем, че агентурните фамилии, дадени и на двамата, са точно описващи Активните мероприятия, в които участват: Цукерберг (Zuckerberg) на Немски означава „Захарна планина“ – превъзходно определение на Фейсбук, от който изтичат стотици милиарди, а Сноудън (Snowden) на Английски означава „Снежна бърлога“ – красноречиво обрисуване на неговата цел: политическо убежище в Руската Държава, понеже ни е известно, че думата бърлога се употребява на първо място по отношение на жилището на мечките и че мечката е символното животно на Русия! Блестящо измислени агентурни имена „Цукер-берг“ и „Сноу-ден“!

 

Истинската-самоличност-на-Марк-Зукърбърг-Плоската-Земя---СТАМАТ
Истинската-самоличност-на-Марк-Зукърбърг-Плоската-Земя—СТАМАТ

 

За яснота се налага да отворим една скоба, за да заявим високо, че Активното мероприятие „Снежна бърлога“ – Сноудън, не разкри нито една тайна и не изнесе нищо ново в Общественото пространство, което и преди това да не бе известно! За Фейсбук и за Интернет браузърите още от самото им създаване се знаеше, че събират информация за потребителите от всякакво естество и че тези данни се запазват завинаги в противоатомните бункери на Изчислителните центрове, и който си направи труда да прочете условията при регистрация във Фейсбук, част от които цитирахме по-горе, би се уверил с очите си! Всеобщото телефонно подслушване и следене не е никаква тайна още от началото на Студената война, че и преди това, така че и тук Сноудън закъсня с повече от 70 години! Нека си припомним плакатите в казармата „Врагът никога не спи!“ и „Врагът подслушва!“, които бяха поставени в телефонните централи и в радиорелейните станции на всяко поделение. На Запад обстановката е била същата, така че напразно бе разиграването на нескопосно режисираната и бездарна комедия „Сноудън“.

Все пак на 6-ти Юни 2013 година Сноудън разкри на всеослушание, че всички големи онлайн „Социални“ доставчици били създадени и са инструменти на шпионската дейност на Тайните служби и Правителството, чрез програмата PRISM. Но и това не беше новост, тъй като още през 2011 година „Лийдър Текнолъджис“ заведе дело срещу „Фейсбук“, от което научихме как Криптокрацията беше откраднала интелектуален продукт и го беше инсталирала, за да следи Човечеството и да се облагодетелства.

Технологията на „Социалните мрежи“ била създадена от Майкъл Т. МакКибън и неговата компания Leader Technologies. МакКибън свидетелства на процеса, че през 2000-та година, за да патентоват технологията, те наели патентния адвокат Джеймс П. Чандлър III, Професор по Право в Харвард, който бил също и супер-шпионин и съветник на Президента Клинтън. МакКибън назначил Чандлър за втори външен Директор на „Лийдър Текнолъджис“, тъй като той бил препоръчан от първия им външен Директор – о.з. Генерал-майор Джеймс И. Фрийз, по онова време 3-ти по важност в Агенцията за Национална сигурност (NSA).

В началото на века, синът на МакКибън, който също бил разработчик по кода „Лийдър“, учел в Харвард заедно с Цукерберг. Работейки под защитата на Президента на Университета, Масона Лоурънс Хенри Съмърс – член на Групата на Билдербергите, на Съвета по Чуждестранни връзки, на Трилатералната Комисия и Министър на Финансите на Клинтън, агентът Цукерберг, който вече бил измамил близнаците Уинкълвос и Нарендра и използвал тяхната разработка, хакнал имейла на сина на МакКибън, откраднал разработката на „Лийдър Текнолъджис“ и заедно със супер-шпионина и Харвардски Професор Чандлър, който поругал почтеността си и участвал в кражбите, стартирали thefacebook.com, превърнал се в платформа на Тайните служби за всеобщо подслушване и следене.

На 23-ти Юли 2017 година, МакКибън депозира Известие по Закона Милър за Федералните работни проекти, с искане за компенсация от $40 милиарда, на основата на обявената от Президента Тръмп прогнозна стойност за приходи от над  $3,5 трилиона само от 22 организации, всичките ползващи продукта на ищеца. По сведения на Бюрото за преброяване на населението на САЩ, Американското Правителство събира $184 милиарда годишна такса от 7.7 милиарда юридически и частни лица (по $2 на месец) от целия Свят, които използват имуществото на ищеца като потребители на мобилни устройства, генерирани от потребителя социални услуги и от училища, Федерални, Държавни и местни структури.

Нека сега оставим акулите на Криптокрацията да се изяждат една друга за милиарди и трилиони и да видим наистина интересното в цитирания документ, а то е адресата на Известието:

„До Главния Изпълнителен Директор на САЩ Доналд Дж. Тръмп и неговите предшественици Уилям Дж. Клинтън, Джордж Буш и Барак Х. Обама (Изпълнителните Директори)

Уайт хаус, 1600 Пенсилвания авеню СЗ, Вашингтон, Окръг Колумбия“

Ето, така, значи, се адресират бизнес документите до Държавите-Корпорации: Президентът е Главен Изпълнителен Директор на Корпорацията! От години авторът пише, че такава е истината за Държавите, в които живеем, а именно, че те са Корпорации – и, ето, нагледното доказателство!

Да се върнем към  братовчедите Грийнбърг, изяснявайки целта на Операцията „Сноудън“. Една от целите била: да бъде измамен обикновения работник, който не знае, че Сноудън прави своите уж „разкрития“ под диктовката на ЦРУ, понеже е главен агент в Активно мероприятие по контрашпионаж. Чрез това мероприятие, цивилизованите бяха излъгани, първо, че може да съществува „съвестен“ и „Човеколюбив“ таен агент, който би откраднал стотици хиляди секретни документи и с риск за живота си би ги обнародвал, и, второ, въпреки кражбата и публикуването им в масмултимедиите Тайните служби го оставят жив и здрав да се разхожда навсякъде по Света, защото, видите ли, тези Тайни служби са ДЕМОКРАТИЧНИ! Да, наистина, голяма смехория! Ако действително Сноудън неправомерно е придобил документация, представляваща Държавна или военна тайна, то никой простосмъртен нямаше и да узнае за него, тъй като щеше да изчезне безследно завинаги и точка!

И още, има едно неизменно правило, което всеки изнесъл вътрешна или секретна информация, за да я разкрие пред Обществеността, винаги спазва: задължително всички секретни документи се обнародват наведнъж, без да се задържат части от тях, и разобличителят го заявява публично, като по този начин престава да бъде заплаха за нови разкрития и цел за покушение, и същевременно си осигурява поддръжката и защитата на Обществото. В този смисъл, доказателство, че Сноудън е агент под прикритие от операция на ЦРУ, представляват направо смехотворните му изявления пред журналисти, че той не разкривал безразборно документи и че щял да пуска малко по малко от тях:

Преценил съм внимателно всеки един документ, който разкрих, за да гарантирам, че всеки един от тях с пълно основание е в интерес на обществото. Има всякакъв вид документи, които биха нанесли голям удар, които аз не съм предал… Трябва да прегледам всичко, преди да го пусна на журналистите… Ако имам време да прегледам тази информация, бих искал да я предоставя на журналистите във всяка една страна.

Ако Сноудън бе истински разобличител, а не пионка в играта, то тези изявления отпреди шест години във всички случаи щяха да бъдат сбогуването му с живота и днес никой вече нямаше да си спомня за него. Без никакво съмнение, обаче, той и в момента продължава да бъде действащ агент от Активно мероприятие на ЦРУ по контрашпионаж, изпълняващ и втора изключително важна задача: предаване на Руските тайни служби на авангардни технологии за по-ефективно проследяване и подслушване, за да могат те да се справят с все по-голямото дисидентство и с нарастващия отпор срещу инсталирането на Новия Световен Ред! Така че тайните задачи на Сноудън-Грийнбърг допълват по-всеобхватната задача на братовчед му Цукерберг-Грийнбърг за въвеждането на Тоталния Контрол навсякъде по Света, с активното съдействие на Фейсбук, посредством използването на дронове за проследяване, камери за лицево разпознаване, технология за четене на мисли от смартфоните и имплантите за Виртуална реалност, за да може по-бързо да се осъществи Интерфейса мозък-компютър, който ще постави Човечеството под управлението на Изкуствения Интелект!

 

Марк-Цукерберг-сред-своята-армия-от-биороботи---СТАМАТ
Марк-Цукерберг-сред-своята-армия-от-биороботи—СТАМАТ

 

През 2008 година, на 23-годишна възраст, тоест по-малко от 4 години след стартирането на Фейсбук, снимка на Цукерберг се появи на обложката на списание Форбс, заедно с бомбастичната статистика, че вече бил спечелил $1,500,000,000!

От нула до един и половина милиарда долара за 40 и няколко месеца – това вече е абсолютно нелепо!

 

 

Тема ХLІХ-та:

ЦРУ финансирало „Фейсбук“ чрез Питър Тийл и „In-Q-Tel“

 

Как би могъл напусналият Харвард „беден студент“ Цукерберг, да спечели десетки милиарди, ако не е „златно момче“ на Криптокрацията и подставено лице на Тайните служби, които чрез него откраднаха интелектуална собственост от частни лица и компании и създадоха най-мощното Психологическо оръжие на Света! Естествено, за да бъде достоверна приказката за „бедния студент“, Цукерберг не биваше да използва фамилното си богатство, а финансирането на Активното мероприятие „Фейсбук“ трябваше да бъде осъществено от различни компании, но в никакъв случай външни на ЦРУ. Тук идва времето да се запознаем с друга доста тъмна личност, владееща инструментариума да забули в тайна корените си – Питър Тийл.

Произхождението на Петер Андреас Тийл е дълбоко прикрито от любознателните умове, недвусмислено навеждащо на заключението, което авторът ще докаже на следващите страници, че фамилията му има Еврейски корени. Той е роден през 1967 година във Франкфурт на Майн, а негови родители са Зузана и Клаус Фридрих Тийл. Казва ни се, че баща му бил химик, който преселил семейството си в САЩ, когато Петер бил на годинка. По време на гимназиалните си години, Тийл се прехласвал по демоничните писания на Ашкенази Еврейката Алиса Зиновиевна Розенбаум, по-известна като Айн Ранд, послужили за основа на Сатанизма на Ла Вей.

 

*

„Давам на хората Айн Ранд в парадна униформа… [Моят Сатанизъм] е просто Философията на Айн Ранд с прибавени церемонии и ритуал.“

Антон Шандор Ла Вей – основател и Върховен жрец на Църквата на Сатана, автор на „Сатанинската библия“.

*

 

След като завършил Гимназията „Сан Матео“ с титлата „Валедикториан“, тоест с най-висок среден успех, той постъпил в Станфордския университет, за да изучава Философия. Там, по това време в края на 80-те години, студентски групи от малцинствата сформирали коалиция, която поставила искания към Управата на Университета, наречени Дневен ред „Дъга“ (The Rainbow Agenda). Дневен ред „Дъга“ бил вдъхновен от „Коалиция на Дъгата“ на Джеси Джаксън – Сенатор в сянка от потекло на чернокожи и чероки. Станфордската коалиция се състояла от следните студентски групи: „Съюз на чернокожите студенти“ (Black Student Union), „Мексикано-американска студентска група“ (MEChA), „Азиатско-американска студентска асоциация“ (Asian American Student Association) и Станфордска Американо-индианска организация“ (Stanford American Indian Organization) и поискала от Университетската управа „да разгледа критичните проблеми на студентите, преподавателите и персонала от малцинствата“. Трябва да се посочи, че коалицията не включвала Евреи, тъй като студентите много добре знаели, че Евреите не са малцинство, а в действителност представляват част от войнстващата Върхушка!

Поради натиска, оказан от Дневен ред „Дъга“, учебната програма в Университета, съставена предимно от постиженията на „Западната Култура“, била променена към по-цялостно застъпване на приноса на всички Световни Култури, а неин лозунг станала фразата: „Култура, идеи и ценности“. Настъпилият мултикултурализъм, обаче, предизвикал противоречия и недоволство в кампуса от страна на представителите на консервативния Ционизъм. Така, през 1987 година, посредством директното финансиране от Ашкенази Евреина Ървинг Кристол, Елитът основал в кампуса Неоконсервативния вестник „Станфорд ревю“, за чийто пръв редактор бил назначен отличилия се студент Питър Тийл. От пръв поглед е ясно, че за защита на интересите на Криптокрацията, Ционистът Кристол, създател на вестника, ще назначи Евреин и в никакъв случай няма да назначи „гой“, тоест „скот“, „говедо“, както те наричат не-евреите!

Евреинът Ървинг Кристол (1920–2009), роден в Ню Йорк, син на Ашкеназим от Източна Европа Беси, по баща Майлман, и Иосиф Кристол, бе Американски журналист, Философ, основател и „кръстник“ на Неоконсерватизма. През 40-те години на миналия век, той участвал в Троцкистката Еврейска група „Нюйоркски интелектуалци“, интегрираща Литературната теория с Марксизма, член бил на финансирания от ЦРУ „Конгрес за Културна Свобода“, а след това станал член на Масонския Съвет по Чуждестранни връзки. Синът му, Бил Кристол, шеф на Кабинета на Вице-президента Дан Куейл, в Администрацията на Буш, Старши, бе един от основателите, заедно с Ашкенази Евреите Робърт Каган и Пол Улфовиц, член на Съвета по Чуждестранни връзки, на програмата „Проект за новия Американски век“ (PNAC). Бил е яростен военолюбец и проповедник на войните срещу Ирак, както и деен участник в кликата „Буш-Чейни“, организирала Операцията под фалшив флаг „11-ти Септември“.

Тийл бил назначен от собственика на „Станфорд ревю“, Кристол, за първи негов Главен редактор и останал на този пост, докато не получил Бакалавърска степен по Изкуствата през 1989 година, когато неговият приятел Евреинът Дейвид О. Сакс бил назначен за следващ Главен редактор. След това Тийл продължил студирането си в Юридическия факултет на Станфорд и защитил докторска степен по Право през 1992 година.

Както можем да предположим без затруднение от гореизложените факти, въпреки че никъде в „свободния“ Интернет не се споменава това, „Станфорд ревю“ е Еврейски вестник и в потвърждение на този факт можем да приложим списък с Главните му редактори:

 • Питър Тийл, крипто-евреин (PayPal, Фондация „Онователи“),
 • Дейвид О. Сакс, Евреин (PayPal, Facebook, SpaceX, Palantir, Yammer),
 • Джо Лонсдейл, Евреин (Palantir Technologies, Formation 8),
 • Стивън Коен, Евреин (Palantir Technologies, Clarium Capital),
 • Ерик Джаксън (PayPal, CapLinked),
 • Брус Гибни (PayPal, Фондация „Основатели“, Palantir, Clarium Capital).

След завършване на образованието си, Тийл работил в две адвокатски кантори, после бил борсов посредник на Банката „Кредит Суис“ и след това се наместил по високите етажи на Върхушката, ставайки подготвящ речите Личен секретар на Уилям Джон Бенет (1943–).

Ционистът Уилям Бенет е много известен Американски Неоконсерватор и политически теоретик, служил като Министър на Образованието в Администрацията на Рейгън и като Директор на Службата за Национална политика за контрол на наркотиците в Администрацията на Буш, Старши. Бенет е член на „Проекта за новия Американски век“ и, бидейки налуден военолюбец, подписал писмото на PNAC от 26-ти Януари 1998 година, изпратено до Президента Клинтън, което настоявало Саддам Хюсеин да бъде свален от власт. Д-р Бенет е също член на Ръководния съвет на Президента Тръмп, частна консултативна група, в която членуват също и много милиардери. Кръстникът-евреин Ървин Кристол бил личен приятел на Бенет, подкрепящ го във всичките му политически афери, и така ходатайствал за довереника си Тийл – бившия Главен редактор на вестника му в Станфордския университет. Ето, по такъв начин Тийл се превърнал в едно от „златните момчета“ на Върхушката!

Изкачвайки се нагоре в Прамидата на Световния Контрол, на Тийл му било позволено да граби и да експлоатира „гойим“ най-безогледно, като първата такава Операция за натрупване на милиарди от въздуха била компанията PayPal, чийто основател и Изпълнителен директор станал той. PayPal възникнала на основата на предишната компания „Конфинити“, основана през Декември 1998 година, която след месец била преименувана, а след година се сляла с „X.com“ на Илон Мъск, като нейни учредители са: Евреина Макс Левчин, Евреина Люк Нозек, крипто-евреина Илон Мъск и Кен Хауъри.

PayPal е Интернационална онлайн банкова система за трансфер на пари и кредити, тоест банка, работеща с електронни пари, която не поддържа никакъв паричен банков резерв за обезпечаване трансакциите на клиентите си, в случай на колапс или сриване на системата. В Обединеното Кралство PayPal (Europe) Ltd. е лицензирано като издател на електронни пари. През 2007/8 година PayPal Europe получи лиценз за извършване на банкова дейност в Люксембург, който, съгласно законодателството в ЕС, му позволява да извършва банкова дейност в целия съюз. Тийл, заявява, че PayPal не е банка, защото не осъществява Банкиране с частичен резерв, но забравя да каже, че компанията начислява най-високите комисионни в Света, носещи баснословни печалби, и че средствата при международните трансакции се забавят с дни, а онези, които не са изплатени, се съхраняват в лихвоносни търговски разплащателни сметки, което означава, че с тях се оперира по същият начин както и в другите банки.

Евреинът Люк Нозек пък заявява, че PayPal първоначално била създадена, за да експериментира с цифрова валута, независима от банките и Правителствата, подобно на криптовалутите, днес. Но, много удобно, забравя да спомене, че при „пръскането на сапунения мехур на криптовалутите“ парите на вложителите няма да бъдат възстановени, какъвто е и случаят с PayPal – парите на клиентите на компанията не са защитени от бюджета при сриването й!

Недостижимото преимущество на PayPal и на други подобни компании е, че не поддържат сграден фонд, както и десетки хиляди служители навсякъде по Света, което умножава многократно печалбите! От друга страна, обаче, клиентите са твърде много ощетени от невъзможността да удовлетворят своите недоволства, тъй като няма къде да отидат и да се оплачат, а само могат да навъртат дебели телефонни сметки до Ирландския кол център!

Всъщност, по-добре е авторът да цитира абзац от една статия в сайта БГБЕН, кратко и ясно обрисуваща грабителските такси и комисионни, с които PayPal натоварва трансакциите на клиентите си:

Ако, обаче, си дадете време да направите нужните изчисления, докато извършвате трансакцията, се оказва, че PayPal си начислява комисионна от 4% върху изпратената от вас сума. Тази комисионна PayPal нарича „такса за смяна на валута” (currency conversion fee). За сравнение, дори банките, за които се знае, че предлагат неизгодни условия за международни преводи на пари, вземат по-ниска комисионна за смяна на валутата. Към момента максималната подобна комисионна е 3%. Ако се налага да се извърши бизнес плащане (примерно – за внос на стоки от ЕС), на получателя също му се начислява такса в почти същия размер, която PayPal нарича „такса за получаване на бизнес плащания” (domestic fee for receiving commercial payments).

Така, например, ако правите трансфер от £2000 [4456.96лв.] до страна в ЕС, която е част от Еврозоната, вие ще платите на PayPal за трансфера такса £82.49 [183.83лв.], а получателят ще трябва да им плати €73.38 [143.50лв.].

От посоченият пример следва, че от сумата 4456.96лв. PayPal прибира 327.33лв., което  представлява 7.34%, тоест от 3 до 33 пъти повече от която и да е друга банка, за сравнение можем да разгледаме таблицата от сайта активни потребители, и то при положение, че няма разходи за поддържка на офиси и персонал в Държавите по Света! Това наистина е мафиотско ограбване, на което, обаче, стотиците хиляди недоволни потребители на услугите няма как да се противопоставят!

PayPal МАФИЯ се нарича кръгът „златни момчета“ на Криптокрацията, основатели и съдружници на PayPal, които оттогава нататък, благодарение на милиардите, откраднати от клиентите на компанията, са основали десетки технологични компании, като например: Tesla Motors, LinkedIn, Palantir Technologies, SpaceX, YouTube, Yelp и Yammer. По-известните от тях са: крипто-евреинът Питър Тийл, крипто-евреинът Илон Мъск, Евреинът Макс Левчин (Slide.com, Yelp), Рийд Хофман – член на Групата на Билдербергите и на Съвета по Чуждестранни връзки, (LinkedIn, Facebook, Greylock), Евреинът Люк Нозек (Founders Fund), Кен Хауъри, редактор в „Станфорд ревю“, (Founders Fund, Clarium Capital), Евреинът Дейвид Оливър Сакс (Geni.com, Facebook, Yammer, Uber, SpaceX, Palantir Technologies, Airbnb), Андрю МакКормак (Valar Ventures) и хомосексуалистът Кийт Рабоа, редактор в „Станфорд ревю“, (SQUARE, LinkedIn, Slide, Geni, YouTube, Yelp, Scribd).

 

PayPal-МАФИЯта---златните-момчета-на-Криптокрацията---Плоската-Земя---СТАМАТ
PayPal-МАФИЯта—златните-момчета-на-Криптокрацията—Плоската-Земя—СТАМАТ

 

На своите избраници, като тук посочените, а също и на онези, произхождащи от хилядолетните Кралски династии и изявяващи желание да се занимават с Икономика, най-често с Банкерство, Криптокрацията отпуска неограничени кредитни линии от електронни пари, които те трябва да използват, за да доведат докрай задачите, залегнали във „Великото дело на Всички Времена“, целящо поробването на Човечеството и установяване на крайната фаза на Новия Световен Ред.

Всички трилионери и милиардери, за които сме чували по масмедиите са именно такива „златни момчета“ на Криптокрацията. НЕ съществуват, никога не са съществували и нивга няма да съществуват милиардери, които са „направили сами парите си“, тъй като парите се произвеждат (емитират) от Банкерските династии на Криптокрацията и тези династии никога няма да позволят богатствата им да се владеят от външни спрямо тях Човеци! Онези, които не произхождат от древните Аристократични династии, но имат вродената дарба да се занимават с Икономика и Банкерство, от ранна възраст са откривани, посвещавани в Тайните Общества, обвързващи ги с кръвни клетви до живот, или наемани от Тайните служби за супер-шпиони.

Читателят от опит много добре знае, че ако някой отвори малко квартално магазинче, няма да мине и месец-два и то ще бъде посетено от „представителни типове“, продаващи „услугите“ си за защита на бизнеса от грабежи и пожар! Как тогава уважаемият Читател, може да си помисли, че PayPal – Интернационалната онлайн банкова система за трансфер на пари и кредити, била основана от четрима млади мъже на възраст от 22, 23, 26 и 30 години, зад гърба на които не стояли Тайните служби и Еврейските банкери и които само след 4 години дейност, освен милиардите, откраднати от обикновените работници през това време, както и огромните печалби от хазартни игри и казина, получили още $1.5 милиарда при продажбата й на eBay Inc.!

Истината е следната: първоначалното финансиране на PayPal на 1-ви Януари 1999 година било направено от четири лица: Еврейската компания Sequoia Capital, основана през 1972 година от „Дон“ Доналд Т. Валънтайн, но през 90-те години преминала под управлението на Евреите милиардери Дъг Леон и Майкъл Мориц; от Евреина Кевин Харц, инвестирал още в Pinterest, Uber, Airbnb, Trulia, Skybox Imaging и Yammer; от Скот Банистър, инвестирал още в Uber, Zappos.com, LiveOps, Facebook, Hi5.com, Tagged.com, iLike и други; и от крипто-евреина Тийл. На 1-ви Юли 1999 година се осъществило финансирането на ранен етап от назначеният през Март 2000 година за Директор на PayPal, Inc., Джон Малой, съосновател и Генерален партньор в компанията BlueRun Ventures, използвана за фасада на Тайните служби, който финансирал с $4,000,000 начинанието на „златните момчета“ и, както се казва, оттук нататък всичко е история…

Да, историята на тайното финансиране на Активните мероприятия на ЦРУ!

Питър Тийл е член на Управителния комитет на Групата на Билдербергите и член на Борда на Директорите на Радикалната консервативна група VanguardPAC. Той вярва в непреходното значение и неизбежността на Технологичната сингулярност, за която ще разкажем в Глава Дванадесета. През Февруари 2006 година той инвестира $100,000 в инициативата за даряване Сингулярно Предизвикателство, която финансира разработките на Института за Изследване на Машинния Интелект, известен още като Сингулярен Институт за Изкуствен Интелект. През Май 2007 година, Тийл плати половината от $400,000 съвместни средства за ежегодното Сингулярно Предизвикателство. Освен това той се присъедини към Консултативния съвет на Института и участва в Срещата на върха по Сингулярността през Май 2006 година в Станфорд, както и на Срещата на върха през 2011 година в Ню Йорк. През Декември 2015 година стана ясно, че Тийл е един от финансовите партньори на OpenAI (Отворен Изкуствен Интелект), компанията на Илон Мъск, работеща по създаването на Силен Изкуствен Интелект. Тийл също е и член на Борда на Директорите на Facebook, партньор във Фондация „Основатели“ (Founders Fund), Президент на Clarium Capital, Председател на Palantir Technologies, Председател на Valar Ventures и Председател на Mithril Capital Management.

Отгоре на всичкото Тийл е хомосексуалист и през Октомври 2017 година се омъжи за дългогодишния си интимен партньор Мат Данзейзен във Виена. Той е и деен борец, влагайки стотици милиони, за установяване на разврата и педерастията, като нова и модерна Човешка „ценност“ в целия Свят! Той е и убеден Ционист, много пъти посещавал Еврейски мероприятия в САЩ и пътувал няколко пъти до Израел, като е финансирал множество техни компании, разработващи най-съвременни методи за измама и Психологично заробване.

 

*

Мисля, че ако Израел успее да реши някои от обхваналите го проблеми през следващите няколко години, той вероятно ще бъде най-доброто място на Света… Вярвам, че бъдещето не е в евтината работна ръка, нито в малките капиталовложения, нито в недвижимите имоти. Вярвам, че бъдещето е в технологията и в този смисъл може би Израел наистина е страната на бъдещето.

Из интервю на Питър Тийл, дадено за Института за стратегически изследвания „Аделсън” в Академичния изследователски институт „Шалем” в Йерусалим, на 17-ти Май 2009 година.

*

През 2002 година, с $10 милиона от приходите от продажбата на PayPal, Тийл създал Clarium Capital Management – Световен хедж (широкообхватен инвестиционен) фонд, фокусиран върху насочени и ликвидни инструменти във валути, лихвени проценти, стоки и акции.

През 2003 година Тийл основал „Палантир Текнолъджис“ – компания за софтуер и услуги, специализирана в анализ на масиви данни. Съоснователи на фирмата са: Евреинът Нейтън Гетингън, Евреинът Джо Лонсдейл, Евреинът Стивън Коен и Евреинът Алекс Карп – член на Групата на Билдербергите. Първите инвестиции в компанията били $2 милиона от In-Q-Tel, основана от ЦРУ, и самофинансиране с $30 милиона от една друга компания на Тийл – Founders Fund, Фондация „Основатели“.

Палантир е базирана в Пало Алто, Калифорния, и е известна главно с два проекта: Palantir Gotham и Palantir Metropolis. „Палантир Годъм“ се използва от анализаторите на така наречената „борба с тероризма“ в Разузнавателни ведомства на САЩ (USIC) и Министерството на отбраната, от разследващите измамите в Съвета за възстановяване на отчетността и прозрачност и от кибер анализаторите в мониторинга на информационната война, докато Palantir Metropolis се използва от хедж фондове, банки и фирми за финансови услуги. В продължение на три години, Палантир разработвал технологията си, благодарение на компютърните учени и анализаторите от Разузнавателните служби, посредством пилотни проекти, финансирани от Ин-Кю-Тел. В началото на 2016 година,  компанията била оценена на $20 милиарда, което, според списание „Форбс“, я прави „сред най-ценните частни технологични компании в Силиконовата долина“.

Това богатство за броени години и то само от една от компаниите на Тийл дошло, вследствие на многобройните многомилионни поръчки от Разузнавателните ведомства на САЩ. През 2010 година „Вашингтон пост“ съобщи, че в САЩ съществуват 1271 Правителствени организации и 1931 частни компании, които работят в отрасъла, занимащ се с така наречената „борба с тероризма“, с вътрешната сигурност и с разузнаването, а Разузнавателната общност по онова време наброявала 854,000 Души! Според проучване от 2008 година на Службата на Директора на Националното разузнаване, частните изпълнители съставляват 29% от работната сила в Разузнавателната общност и представляват 49% от бюджета, определен за служещите.

Фондация „Основатели“ е още една компания на Евреите от PayPal МАФИЯта: Питър Тийл, Люк Нозек, Шон Паркър, Кен Хауъри и Брайън Сингърмън, създадена за да финансира „космическите“ фалшификации, за да разработва поробването ни от Изкуствения Интелект, за да съсипва здравето ни и за да завладее Психиката ни. Крипто-евреинът Тийл финансирал на ранен етап голямо число Активни мероприятия на Тайните служби: Airbnb, Slide.com, LinkedIn, Friendster, Rapleaf, Geni. com, Yammer, Yelp Inc., Spotify, Powerset, Practice Fusion, MetaMed, Vator, SpaceX, Palantir Technologies, IronPort, Votizen, Asana, Big Think, Caplinked, Quora, Nanotronics Imaging, Rypple, TransferWise, Stripe, Block.one и други. Списание „Форчън“ обяви, че „златните момчета“ на Криптокрацията от PayPal са основали или са инвестирали в десетки компании на обща стойност около $30 милиарда!

Активното мероприятия на ЦРУ „Фейсбук“ било едно от първите, в което Питър Тийл бил задължен да направи стартираща инвестиция от $500,000, постъпила посредством една от компаниите на  милиардера – „Палантир Текнолъджис“, финансирана от ЦРУ!

И, ако уважаемият Читател все още не вярва, че Тийл е Евреин, то нека прочетем какво пишат самите Евреи за него. Търсейки в Интернет, не след дълго ще открием статии, като например тази на Евреина Лари Куперман, в която недвусмислено се казва:

Цукерберг видял, че в сайта [Фейсбук] има потенциал и потърсил капитал. Той се обърнал към Питър Тийл, съосновател на Paypal и, не толкова случайно, също Евреин.

 

*

 

Следващият транш от $12,700,000 по финансирането на Фейсбук дошъл от Accel Partners, Компанията „Аксел Партнърс“, инвестираща в Технологични фирми в начален или ранен етап на развитие, се намира в Пало Алто, Калифорния и в Сан Франциско, Калифорния, с допълнителни оперативни фондове в Лондон, Индия и Китай. Освен Фейсбук, тя е осигурила капитал на: Slack, Dropbox, Atlassian, Flipkart, Supercell, Spotify, Etsy, Braintree/Venmo, Vox Media, Lynda.com, Qualtrics, DJI, Cloudera, Jet.com, GoFundMe и много други. През Май 2019 година, Аксел затвори инвестиционен кръг, като общият размер на управляваните от нея средства достигна $3 милиарда. Но най-печелившото капиталовлажение за компанията си остава Фейсбук, който на първото публично предлагане на борсата през 2012 година имаше оценка от $104 милиарда!

Аксел“ била основана през 1983 година от Артър Патерсън и Евреина Джим Щварц, който е водещ Директор на повече от 50 Технологични компании и по едно време е бил Председател на Националната асоциация за рисков капитал. Патерсън работил във Вашингтон в Международния отдел на Министерството на финансите на САЩ, а преди основаването на Аксел бил Генерален партньор на адвоката Евреин Фредерик Ричард Адлер в инвестиционната му компания Adler & Company, която била финансирана и от Джим Шварц. Още през 1968 година Адлер инвестирал почти $800,000, по-голямата част от началния капитал, в един от съвременните технологични колоси Data General Corporation. През 2000 година Аксел влязла в джойнт-венчър с KKR & Co. Inc., за да сформира компанията Accel-KKR, фокусирана в контролни инвестиции в Технологични компании от средната ниша.

Мултинационалният инвестиционен гигант „Колбърг, Кравис, Робъртс и Ко.“ е завършил повече от 280 частни капиталови инвестиции от $545 милиарда, а към 2017 година активите под негово управление са $153 милиарда. Компанията била основана през 1976 година от братовчедите Евреи Джером Колберг, Хенри Кравис и Джордж Робъртс, които преди това работили заедно в Световната инвестиционна банкаБеър Стърнс Къмпани Инк.“, основана на 1-ви Май 1923 година от Ашкенази Евреите Джоузеф Айнсли Беър, Харолд К. Майер и Робърт Б. Стърнс.

През 1987 година, Патерсън и Шварц, наели 26-годишният Ашкенази Евреин Джеймс Брайър и, след като няколко години били негови ментори, го направили Управляващ партньор. През 2000 година, Брайър учредил джойнт-венчъра Accel-KKR и също той през 2004 година ръководил изкупването на управлението на BBN Technologies от Върайзън. През 2005 година, именно Масона Евреин Брайър ръководил инвестирането на $12,7 милиона в компанията с десет служители Фейсбук. Брайър бил също и член на Съвета по Чуждестранни връзки и Председател на Борда на Директорите на Националната асоциация по рисков капитал, където член на Борда на Директорите бил и Гилман Луи.

Би Би Ен Текнолъджис“ е изследователска и развойна компания, разположена до Фреш Понд в Кеймбридж, Масачузетс. Тя води началото си от партньорството, възникнало през 1948 година, между професорите от Масачузетския технологичен институт Болт и Беранек. Професорът по Физика Ричард Хенри Болт (1911–2002) бил нает за акустичен консултант на строящата се щаб-квартира на ООН в Ню Йорк. Болт помолил за помощ колегата си, Професора по Акустика Лео Лерой Беранек (1914–2016), тъй като поръчката имала огромни мащаби. След като през 1950 година, бившият техен студент Робърт Нюман се присъединил към компанията, те я нарекли „Болт Беранек Нюман“.

През пролетта на 1957 година, BBN назначили Постхуманиста Джоузеф Карл Робнет Ликлайдър (1915–1990) на длъжността Вицепрезидент. Бакалавър по Физика, Математика и Психология и Доктор по Психоакустика, Ликлайдър е една от най-важните личности в Трансхуманизма и Постхуманизма, работил за поробването на Човека в областите Кибернетика, Изкуствен Интелект, по Интерфейса мозък-компютър, или както той го наричал „Симбиозата Човек-Компютър“, и Интернета, дефиниран от него като „Интергалактическа компютърна мрежа“.

За да изпълни задачите, поставени му от Върхушката, той убедил ръководството на BBN да закупят най-съвременните цифрови компютъри, първо, Royal McBee LGP-30 на цена от $30,000, а през Ноември 1960 година и първото произведено устройство на PDP-1 (Programmed Data Processor–1  – първият компютър от тази серия на Digital Equipment Corporation), на цена от $120,000, днес еквивалентни на $1,010,000. Заедно с други напуснали Масачузетския технологичен институт инженери, BBN успяли да създадат система за споделяне на времето между компютрите и през 1962 година инсталирали такава обща информационна система в Поликлиниката в Масачузет.

През 1962 година, Ликлайдър бил назначен за първи Директор на Службата за Информационно обработващи техники (IPTO) на току-що създадената Агенция за напреднали изследвания – ARPA, днес DARPA, към Министерство на отбраната. Той започнал три от най-важните разработки в областта на Информационните Технологии в САЩ: създаването на Катедри по компютърни науки в няколко големи Университета, система за споделяне на времето между компютрите и работа в мрежа. През 1968 година ARPA поръчала на BBN да създаде Процесор за интерфейсни съобщения (IMP) за изграждащият се прототип на Интернет мрежа – ARPANET. Този Процесор за интерфейсни съобщения бил от първото поколение „шлюзове“, познати днес като маршрутизатори, или рутери – най-важните хардуерни компоненти в мрежите. В течение на десетилетията BBN участвала в създаването на военните и специални компютърни мрежи, като: SATNET, PRNET, MILNET, SIMNET и други, а също така разработила разнообразен софтуер, като Протокола за маршрутизиране на състоянието на връзката, Протоколите Voice Funnel, Ipsec, BGP, участвала в създаването на TCP/IP и така нататък.

ARPANET била първата компютърна мрежа, основана на комутация на пакети, а не на вериги, както при релейните телефонни централи и мрежи, в която бил приложен TCP/IP протокола, и била изградена от ARPA на Военното министерство на САЩ. Методологията и дизайнът на мрежата били създадени от Евреина Леонард Клайнрок, Евреина Пол Барън, работил също и за военната корпорация RAND, Евреина Робърт Кан, Доналд Дейвис, Лоурънс Робъртс и Винтън Серф, използвайки по-ранната концепция на Французина Луи Анри Пузен и основавайки се на изобретенията и достиженията на Ликлайдър и BBN. През Февруари 1966 година Директорът на ARPA Евреина Чарлз Херцфелд, племенник на Физико-химика Карл Херцфелд, отпуснал един милион долара на Службата за Информационно обработващи техники, ръководена от Робърт Тейлър. Тейлър сформирал екипа от гореспоменатите учени и наел Ликлайдър и BBN за изграждане на прототипна мрежа, която на 21-ви Ноември 1969 година пуснала в действие първата ARPANET постоянна връзка между Калифорнийски университет и Станфордския изследователски институт – Интернет мрежата станала реалност!

През 1970 година, BBN основала компанията Telenet, Inc., за да изгради първата публична компютърна мрежа с комутация на пакети, достъпна за широката общественост, която била въведена в експлоатация през 1974 година. Тогава станало възможно Правителствените учреждения и частните компании, срещу месечна такса за собствена линия, да свържат компютрите или локалните си мрежи към Опорната мрежа, наречена „Гръбнак. Бил осигурен също и безплатен обществен достъп до Теленет в стотици Американски градове.

Трябва задължително да кажем, че при работата си по ARPANET през 60-те години на ХХ-ти век, за да свърже субекти и данни отвсякъде и по всяко време, Постхуманистът Ликлайдер разработил „Облачните изчисления“, или познатия на всички ни днес „Облак“. Свързаността в ARPANET се осъществявала на базата на коаксиални кабели тип RG11, все още използвани от някои доставчици на кабелна телевизия за субмагистрални трасета, така че „Облака“ в никакъв случай не е на „сателитите в Космоса“, както искат да ни убедят масмултимедиите, а се пренася по кабели, но за това ще говорим в Глава Единадесета. „Облакът“ станал достъпен и за обикновените Човеци едва през 1983 година, когато компанията CompuServe започнала да предлага на клиентите си 128кБ дисково пространство на отдалечен сървър за съхранение на данни.

Теленет наела бившия ръководител на ARPANET, Лари Робъртс, за Президент на компанията. През 1997 година, Теленет била закупена от GTE, като изцяло притежавано дъщерно дружество. След преименуването си в BBN Planet, тя се присъединила към Националната оптична мрежа на GTE, за да стане GTE Internetworking. През 2000 година GTE и Bell Atlantic се сляли, за да създадат Върайзън. През Март 2004 година, Върайзън продал остатъка от компанията, известен тогава като BBNT Solutions LLC, на групата компании: Accel Partners, General Catalyst Partners и In-Q-Tel. През 2009 година компанията Raytheon, един от колосите на Военно-промишления комплекс, производител на високотехнологични оръжия и електроника, закупил BBN за $350 милиона и от 2014 година вторият най-стар в Света регистриран домейн в Интернет bbn.com не съществува, а бил пренасочен към www.raytheon.com/ourcompany/bbn/.

Ето, такава е историята на създадената от Американското Военно министерство и Американските Университети, с труда и гения на Народа и с парите на данъкоплатците, първа Интернет мрежа, която се явява основата на Световния Интернет: тя бе купена от Аксел, собственост на Еврейските банкери, и от Ин-Кю-Тел, собственост на ЦРУ, за да бъде препродадена на военния гигант Рейтиън, за да се използва, както целия останал Интернет, от Военно-промишления комплекс и от Тайните служби!

Нужно е да кажем, че членове на Борда на Директорите на научноизследователската и развойна компания BBN – може би с най-голям принос за изграждането на Световния Интернет, са били Джим Брайър, Професор Анита К. Джоунс и Гилман Луи.

Анита Катрин Джоунс (1942–) е компютърен учен, член на Съвета по Чуждестранни връзки. От 1988 до 1992 година тя била член на Борда на корпорацията MITRE, управляваща Федерално финансираните Изследователски и развойни центрове, работещи за Военното министерство и Тайните служби, а от 1993 до 1997 година била Директор на Отдела за научни изследвания в областта на Отбраната, като нейни задължения били надзор върху работата на DARPA и Военните лаборатории. Джоунс в момента е и член на Борда на настоятелите на Ин-Кю-Тел. През Октомври 2004 година, Професор Анита Джоунс била назначена в Борда на Директорите на BBN, в който бил член и Джеймс Брайър.

През 1999 година, ЦРУ създало In-Q-Tel – Ин-Кю-Тел (IQT), известна в миналото като Peleus, а също и като In-Q-It, намираща се в Арлингтън, Вирджиния. Официално обявената дейност на компанията е: „инвестиции в Информационните Технологии, повишаващи дееспособността на Американското разузнаване“. Ин-Кю-Тел финансира високотехнологични компании с единствената цел непрекъснато да оборудва ЦРУ, както и другите Тайни служби, с най-новите Информационни Технологии, за да се повишава ефективността на Разузнавателните агенции както в САЩ, така и в другите Държави по Света. Името „Ин-Кю-Тел“ е нарочна аналогия на името на литературния герой Кю – изобретателят на причудливо-убийствените джаджи, използвани от Джеймс Бонд.

Еврейските банкери и другите фасадни компании на ЦРУ и на останалите Разузнавания възприемат Ин-Кю-Тел като модел за подражание в областта на Информационните Технологии и заради това, за 2012 година например, всеки долар, инвестиран от Ин-Кю-Тел в дадена компания, привлича още девет долара инвестиции от странични компании. Главна експертна област в дейността на компанията представляват „Технологиите за извличане на данни“. Повечето от изброените на инвестиционния уебсайт на Ин-Кю-Тел компании са секретни. Фирмата функционира само отчасти публично и поради тази причина информацията, в създаването на какъв хардуер и софтуер тя е инвестирала и как те биват използвани, е строго секретна! Но, според „Вашингтон пост“: „на практика всеки Американски предприемач, изобретател или учен-изследовател, работещ по методите за анализиране на данни, вероятно е имал телефонен разговор със служители на Ин-Кю-Тел или поне е бил потърсен в Интернет от технологичните наблюдатели на компанията“.

Ин-Кю-Тел била основана от един от главните измамници в престъпната шайка НАСА – Норман Ралф Августин, член на Съвета по Чуждестранни връзки, бивш Заместник-секретар на Американската Армия, Председател на Комитета за надзор върху пилотираните космически полети на САЩ до Луната, Марс и отвъд, Главен Изпълнителен Директор на Военно-промишления гигант Локхийд Мартин и така нататък, декориран от Криптокрацията с над 40 висши награди.

Президент и Главен Оперативен директор на Ин-Кю-Тел бил също и Майкъл Грифин – един от дизайнерите на Програмата „Звездни войни“, ръководител в JPL на НАСА, Администратор на НАСА от 2005 до 2009 година и сегашен Главен Заместник-секретар по Отбраната в Администрацията на Тръмп, когото споменахме в Глава Осма. Грифин освен че финансирал измамната компания SpaceX на крипто-евреина Илон Мъск с пари на ЦРУ, чрез Ин-Кю-Тел, но също така му уредил и много изгодни договори с НАСА. SpaceX, от друга страна, била финансирана от още една подставена компания на ЦРУ, а именно, Фондация „Основатели“ на PayPal-мафиота и крипто-евреин Питър Тийл.

Гилман Луи бил другият престъпник, основател и Главен Изпълнителен директор на Ин-Кю-Тел. Преди това, Гилман работел в бранша на интерактивните 3D игри, като учредил и управлявал компанията Spectrum HoloByte, впоследствие купена от Hasbro Corporation, където служил като Главен Творчески директор на Hasbro Interactive и Генерален мениджър на Games.com. В момента Луи е: член на Борда на Директорите на Мемориалната Фондация на служителите на ЦРУ; член на Работната група на Фондация Маркъл за Национална сигурност в информационната епоха; член на Техническата консултативна група към Избирателната комисия на Сената на САЩ към Разузнаването; Председател на Комисията за постоянното прогнозиране на разрушителните Технологии за Националните Академии; член на Националната комисия за преглед на програмите за изследвания и развитие на Разузнавателната общност на САЩ и Председател на Управителния съвет на базираната в САЩ компания за 3D Геопространствено картографиране, наречена Vricon. Но, най-големият успех в кариерата на Гилман Луи бил основаването на компанията Ин-Кю-Тел, чрез която ЦРУ и Разузнавателната общност се сдобиха с контрол върху Информационните Технологии и ги впрегнаха, за да осъществяват на практика Психическото и Душевно поробване на Човечеството

И така, да обобщим. Първото финансиране на Фейсбук от $500,000 се осъществило от PayPal-кръстника крипто-евреин и член на Управителния комитет на Групата на Билдербергите Питър Тийл, посредством компанията му „Палантир Текнолъджис“, финансирана от фирмата на ЦРУ Ин-Кю-Тел. Впоследствие във финансирането на Фейсбук се включили и другите PayPal-мафиози: Рийд Хофман – член на Групата на Билдербергите и на Съвета по Чуждестранни връзки и Евреинът Дейвид Оливър Сакс. Второто крупно финансиране на Фейсбук с $12,7 милиона дошло от Еврейската компания Аксел Партнърс, посредством Ашкенази Евреина Джеймс Брайър, който бил член на Борда на Директорите на вече закупената BBN Technologies, заедно с Професор Анита Джоунс, бивш Директор на Отдела за научни изследвания в областта на отбраната, надзорник на DARPA, и попечител на Ин-Кю-Тел, основана от ЦРУ, шеф на която бил Гилман Луи, като същевременно Брайър бил Председател, а Луи бил член на Борда на Директорите на Националната асоциация по рисков капитал.

Заради огромния му принос за поробването на Човечеството Криптокрацията високо оценила Гилман Луи и през 2006 година ЦРУ го наградило с Медал на Националната агенция за геопространствено разузнаване за изключителни заслуги и помощ на Националната агенция за геопространствено разузнаване, докато изпълнявал длъжността Главен Изпълнителен директор и Президент на Ин-Кю-Тел. Пак през 2006 година ЦРУ го наградило с два Медала Печат на Агенцията за служба на Разузнавателната общност, а Директорът на ЦРУ Портър Гос го наградил за службата му в създаването на Ин-Кю-Тел и предоставянето на услуги на Разузнавателната общност. През 2008 година Луи бил награден с Медал на Директора на Националното разузнаване за служба за установяване на среда на равноправие, разнообразие и приобщаване в Разузнавателната общност.

Авторът определя извършеното престъпление срещу Човечеството така: агентът Гилман Луи, с парите на ЦРУ-фирмата In-Q-Tel, с Еврейско-мафиотския капитал на компанията Palantir на крипто-евреина Питър Тийл и на PayPal МАФИЯта, натрупани с помощта на ЦРУ, както и с авоарите на Еврейската инвестиционна компания Accel, в съглашателство с Евреина Джеймс Брайър, и в тясно сътрудничество с Професор Анита Джоунс, Директор на Отдела за научни изследвания в областта на отбраната, финансирал създаването на Активното мероприятие на ЦРУ „Фейсбук“, с ръководител агента Евреин Марк Зукърбърг-Грийнбърг, за да бъде то използвано от Разузнавателната общност в една от основните й дейности – извличане на всички възможни данни за потребителите, а също и за всеобщо подслушване, заснемане и проследяване, посредством Интернет, внедрявайки най-съвременните разработки на DARPA и на всички частни Хай-тек компании, които, без значение дали знаят или не, са финансирани чрез подставени фирми на Тайните служби и в действителност работят за тях.

 

ЦРУ-финансирало-Фейсбук-чрез-Питър-Тийл-и-In-Q-Tel---Плоската-Земя---СТАМАТ
ЦРУ-финансирало-Фейсбук-чрез-Питър-Тийл-и-In-Q-Tel—Плоската-Земя—СТАМАТ

 

Уместно е да се подчертае, че всички Социални мрежи, независимо къде се намират по Света, са учредени и финансирани по подобен начин от Тайните служби и, изпълнявайки същите функции, преследват идентични цели.

През Януари 2002 година, за да постигне „Тотална информационна осведоменост“ (TIA), DARPA създаде Службата за Информационна осведоменост (IAO), която обедини няколко проекта, базирани върху Информационните Технологии и насочени за осъществяване на всеобщо наблюдение и проследяване на всички възможни дисиденти и лица, стремящи се към лична Свобода, както и на разпространяващите Истината за Пирамидата на Световния Контрол, определени от Криптокрацията като „терористи и други асиметрични заплахи за Националната сигурност на САЩ“.

 

 

Тема L-та:

Социалните мрежи и Политическото властване върху Човечеството

 

Естествено, Социалната мрежа Фейсбук не само е създадена и владяна от Евреи, но също така се управлява от Евреи. Към месец Май 2019 година, Евреи са 75% от Мениджърите на Фейсбук:

 • Евреинът Марк Цукерберг-Грийнбърг – основател, Председател и Главен Изпълнителен директор;
 • Еврейката Шерил Кара Сандберг, член на Рокфелеровия Масонски Съвет по Чуждестранни връзки, бивш Вице-президент на Гугъл и бивш Шеф на кабинета на Министъра на финансите на САЩ, Евреина Лари Съмърс, за който писахме по-горе, че бил Президент на Харвард и прикрил престъпленията на Цукерберг, който откраднал софтуера и кода за Фейсбук от разработчиците на братята Уинкълвос и от компанията „Лийдърс Текнолъджис“;
 • Дейв Уенер – Главен Финансов директор;
 • Евреинът Майк Шрьопфер – Главен Технологичен директор (Oshman family Jewish community center).

Евреи са 56% от членовете на Борда на Директорите: Евреина Марк Цукерберг-Грийнбърг, Еврейката Шерил Кара Сандберг, Марк Андрийсън, Ерскин Боулс, Кенет Ървайн Чено, Еврейката Сюзън Дезмънд-Хелман, Уилмот Рийд Хейстингс, младши, крипто-евреина Питър Тийл, Евреина Джефри Зиенц.

Нека да видим кои са основните акционери във Фейсбук, според статията на Дж. Б. Мейвърик от 21-ви Април 2019 година, публикувана в Инвестопедия:

С повече от 1.52 милиарда [по други статистики 2.27 милиарда] активни ежедневни потребители, Facebook Inc. (NASDAQ: FB) е най-популярният уебсайт на Социална мрежа в Света, а за инвеститорите е един от най-доходните в Технологичния сектор, генерирайки 373.9% възвръщаемост от времето на Първичното публично предлагане (ППП) на пазара [през 2012 година] до затварянето му на 29-ти Октомври 2018 година (без да се отчитат реинвестираните дивиденти). Това е най-бързоразвиващата се компания в историята, която достигна стойност на капитализацията от $250 милиарда само за три години от ППП и може да се похвали с пазарна капитализация от $472.79 милиарда до затварянето на пазара на 7-ми Февруари 2019 година. Фейсбус е компонент както на индекса NASDAQ 100, така и на индекса Standard & Poor’s 500 (S&P 500).

Фейсбук обяви печалбата си за четвъртото тримесечие на 2018 година на 30-ти Януари 2019 година. Компанията на Социалната мрежа отчете $16.91 милиарда приходи за тримесечието, което е увеличение с 30.4% спрямо същия период на миналата година. Акциите на Фейсбук са държани от Институционални инвеститори, Взаимни фондове и Борсово търгуванитe фондове (БТФ). Всички индивидуални акционери на Фейсбук с най-голям брой акции са сегашни или бивши ключови фигури там. Собствениците на акции Клас А имат по един глас за всяка акция, докато тези с акции Клас Б имат десет гласа за всяка акция.

Според статията в Инвестопедия най-големите акционери на Фейсбук са:

 • Евреинът Марк Цукерберг – 11.92 милиона акции Клас А и невероятните 392.71 милиона акции Клас Б, това означава контрол върху близо 78.9% от акциите Клас Б, което му дава 53.3% от правата на глас;
 • Евреинът Дъстин Московиц – 48.9 милиона акции Клас Б, като не е обявил броя акции Клас А, а по други сведения 134 милиона акции общо, или най-малко 6.8% от правата на глас;
 • Евреинът Едуардо Северин – 6.1 милиона Клас А и 47.2 милиона Клас Б, което му дава 6.5% от правата на глас;
 • Украинският Евреин Ян Кум, бивш член на Борда на Директорите – 14.2 милиона Клас А;
 • Еврейката Шарил Сандберг – 3.5 милиона Клас Б;
 • Евреинът Майк Шрьопфер – 990,725 Клас А и 716,987 Клас Б.

Както виждаме само първите шест от мнозинството Евреи-акционери събират много повече от 70% от правата на глас, което е квалифицирано мнозинство.

От по-значимите корпорации-акционери е фондът The Vanguard Group, Inc. (гигант, с над $5.3 трилиона активи под управление), който притежава 174 милиона акции Клас А и Б, даващи му 7.23% от правата на глас в компанията Фейсбук.           

В друга класация в числото на големите акционери влизат също и:

 • Евреинът Джим Брайър за Аксел Партнърс – 201 милиона акции общо, или 10%, на стойност $8.5 милиарда;
 • Евреинът Юрий Милнер – 5.4%, на стойност $4.6 милиарда;
 • Евреинът Шон Паркър – 70 милиона акции общо, или 4%, на стойност $3.4 милиарда;
 • крипто-евреинът Питър Тийл – 2.5%, на стойност $2.13 милиарда.

Разбира се Фейсбук не е единствената, а само една от мнозинството Технологични компании, създадени от Евреи с Еврейски капитали и с финансиране от Тайните служби. През 1994 година, ONA и DARPA учредили Външен мозъчен тръст, наречен „Високопланински форум“ (Highlands Forum). Службата за оценка на Интернета (Office of Net Assessment – ONA) към Министерството на отбраната на САЩ била създадена през 1973 година от Президента Ричард Никсън, определил функцията й да служи като „Вътрешен мозъчен тръст“ на Пентагона, който „да гледа 20-30 години в бъдещето на военните, често с помощта на външни изпълнители, и да изготвя доклади, основани на резултатите от проучванията си“. През 1973 година Никсън назначил за Директор на ONA Андрю „Йода“ Маршал (1921–2019), който през 2015 година се пенсионира на 94-годишна възраст и е сменен от Джеймс Х. Бейкър.

Пак през 1994 година, двама млади докторанти в Станфордския университет, Евреинът Сергей Брин и Евреинът Лари Пейдж, изобретили първото автоматизирано приложение за уеб обхождане и за класиране на страници, което станало основният компонент на услугата, позната ни днес като търсачката Google. За работата си Брин и Пейдж били финансирани от Инициативата дигитална библиотека (DLI), междуведомствена програма на Националната научна фондация (NSF), НАСА и DARPA.

Заедно с това, по време на разработването на търсачката Сергей Брин редовно докладвал директно на Д-р Бхавани Турайсингъм и Д-р Рик Щайнхайзер, които изобщо не били преподаватели в Станфорд, а участвали в секретна изследователска програма на Американската разузнавателна общност за Информационна сигурност и извличане на данни. Днес, изтъкнатата Професор Турайсингъм е Изпълнителен директор на Изследователския институт за киберсигурност „Луи А. Бийчърл“ към Университета в Далас, Тексас, и е търсен експерт по въпросите на извличането на данни, управлението на данни и сигурността на информацията. През 90-те години, обаче, тя работила в корпорацията MITRE, управляваща Федерално финансираните Изследователски и развойни центрове, работещи за Военното министерство и Тайните служби, чийто член на Борда на Директорите била гореспоменатата Професор Анита Джоунс. Турайсингъм управлявала инициативата Масивни системи за цифрови данни (MDDS), проект, спонсориран от NSA, ЦРУ и Директора на Централното разузнаване, за насърчаване на иновативни изследвания в Информационните Технологии.

В един много изчерпателен документ Професор Турайсингъм, днес разказва:

Ние [MITRE] финансирахме Станфордския университет чрез компютърния учен Джефри Улман, който имаше няколко обещаващи студенти, работещи в много интересни области. Един от тях бе и Сергей Брин, основател на Google. По същество, Програмата MDDS на Разузнавателната общност предостави финансиране на Брин, което бе допълнено от много други източници, включително и от частния сектор.

Спомням си, как периодично посещавайки Станфорд с Д-р Рик Щайнхайзер от Разузнавателната общност, г-н Брин се втурваше на ролкови кънки, даваше ни своя доклад и изчезваше. По време на последното ни посещение в Станфорд през Септември 1998 година, г-н Брин ни демонстрира неговата търсачка, която предполагам скоро след това стана Google.“

Без да се впускаме в допълнителни и ненужни подробности, от разказа става видно, че както Социалните мрежи, така и Гугъл, а и без дори сянка на съмнение всички останали търсачки и приложения в Интернет, са създадени и финансирани от Военните ведомства и Тайните служби. От само себе си е ясно, че след като са работили за и докладвали пред MITRE, Евреинът Сергей Брин ($50.6 милиарда) и Евреинът Лари Пейдж ($51.3 милиарда) са агенти на Тайните служби още от студентските си години, като са били финансирани от Разузнавателната общност, която след това използва разработките им и Технологичните им компании за фасада на шпионската си дейност, насочена срещу всички нас – честните работници, изкарващи с кървав пот прехраната си!

Накрая си струва да зададем много уместния въпрос: Еврейски ли е Световния Интернет? Според един от разделите в Ционисткия уебсайт jinfo.org, въпреки че Евреите са 0.2% от Човечеството половината от приноса е техен:

Този раздел се отнася до приноса към развитието на Информационните науки и технологии на тяхното логическо (а не хардуерно) ниво. По-конкретно, този раздел разглежда области като теория на изчисленията, Изкуствен Интелект, статистически теории на информацията, комуникация и контрол на системите, криптография, оперативни изследвания, компютърни и мрежови архитектури, както и алгоритъм и софтуерен дизайн. Общото ниво на този принос е отразено в сегашното около 45% Еврейско членство в отдела по Компютърни и информационни науки на Националната Академия на Науките на САЩ и в процента Евреи носители на някои от най-престижните награди в тази област, показани по-долу.

Но, тъй като авторът, бидейки Зететичен Деист Трансценденталист, едновременно с това е и Социален реалист, ще бъде наивно да не докажем влиянието на Евреите-Ционисти в Политиката и владението, което са осъществили върху Правителствата. Тук ще посочим само един, но въпреки това най-изумителния случай, а именно Администрацията на Президента Тръмп, която няма аналог по Еврейско участие в Историята и със сигурност има по-малко Евреи само от Правителството на Държавата-Корпорация Израел. Нека припомним, че Евреите в САЩ наброяват 5.7 милиона, което съставлява 1.7%  от цялото население от 329 милиона.

От 24-членната група Президентски съветници на Тръмп, сформирана през 2016 година, 12 Души, тоест 50%, са Евреи: крипто-евреина Питър Тийл; Евреина Лари Пейдж; Евреина Уилбър Рос – фасада на династията Ротшилд, Министър на Търговията; Евреина Алекс Карп; Еврейката Шерил Сандберг от Фейсбук; Ашкенази Еврейката Сафра Кац – Главен Изпълнителен директор на Оракъл Корпорейшъш; Ашкенази Евреина Гари Дейвид Кон – Директор на Икономическия съвет, Оперативен Директор на Мултинационалния Инвестиционен картел „Голдмън Сакс“; Евреина Джаред Къшнър – зет на Президента Тръмп; Еврейката Иванка Тръмп – дъщеря на Тръмп от първата му съпруга Чехкинята Ашкенази Ивана; Евреина Ерик Тръмп – син на Тръмп от Ивана; Евреина Доналд Тръмп, Младши – син на Тръп от Ивана; Евреина Стивън Милър – Старши съветник на Президента.

От 18-членната Група за бизнес-ориентирана стратегия и политика на Президента Тръмп 10 Души, тоест 56%, са Евреи: организатор на Групата е Евреина Стивън Алън Шварцмън – Масон от Ложата „Череп и кости“ на династия Буш, Председател на Групата Блакстоун; Евреина Джейми Даймън – Главен Изпълнителен директор на Джей Пи Морган Чейз, член на Борда на Директорите на Федералния Резерв; Евреина Лари Дъглас Финк – член на Съвета по Чуждестранни връзки, Председател и Главен Изпълнителен директор на БлекРок – най-голямата мултинационална корпорация за инвестиционен мениджмънт, с $6.5 трилиона активи под разпореждане; Ашкенази Евреина Травис Кордел Калъник – собственик на Юбер; крипто-евреина Илон Мъск; Евреина Кевин Максуел Уорш – член на Групата на Билдербергите, Гуверньор на Федералния Резерв; Евреина Даниел Йергин – носител на Наградата „Пулицър“; Ашкенази Евреина Робърт Айгър – Председател и Главен Изпълнителен директор на Уолт Дисни Къмпани; Евреина Майкъл Саул Дел – собственик  на Корпорация „Дел“, с богатство от $41 милиарда; Ашкенази Евреина Марк Фийлдс – шеф на Форд Мотор Къмпани.

Други Евреи, които Тръмп назначи на експертни длъжности са: Дейвид Фрийдмън – Посланик в Израел; Джейсън Грийнблат – Помощник на Президента и Специален представител при международни преговори; Стивън Мънучин – Министър на Финансите; Карл Икан – Специален съветник на Президента; Борис Ъпщайн – Директор на комуникациите в Белия Дом; Давид Шулкин – Министър по делата с ветераните; Рийд Кордиш – Помощник на Президента по Вътрешноправителствените и технологични инициативи; Авраам Берковиц – Специален помощник на Президента и на зет му – Евреина Къшнър; Езра Коен Уотник – ЦРУ, Съветник по Националната сигурност към Генералния Прокурор на САЩ и Старши Директор на Разузнавателната програма в Съвета по Национална безопасност на САЩ; Джон Айзенберг – Помощник и заместник-съветник на Президента и правен съветник на Съвета за Национална сигурност; Майкъл Елис – Специален съветник на Президента; Лоурънс Къдлоу – Директор на Националния Икономически съвет; Род Розенщайн – Заместник-генерален Прокурор; Илън Кар – Специален пратеник към Службата за наблюдение и борба с антисемитизма; Джефри Роузен – Заместник-министър на Транспорта.

На Френския уебсайт jeune-nation.com можем да прочетем списък от 60 Евреи от най-близкото обкръжение на Доналд Тръмп, които са финансирали Президентската му кампания или са назначени на висши постове в Администрацията му в Белия дом, или са Президентски съветници, или пък работят в компанията му.

В заключение може да се посочи, че най-престижна, разбира се, е длъжността на Евреина Илън Кар – Специален пратеник към Службата за наблюдение и борба с антисемитизма, който подслушва, забранява и наказва всички журналисти и смели патриоти, дръзнали да посочат, че Света се управлява от Ционистите!

Но, разбира се, колкото и да е висока длъжността на Илън Кар, той в действителност е само слуга на слугата на слугата на камериера, служещ на неизвестните нам дълбоко потайни висши степени Илюминати. Това е валидно винаги и навсякъде по Света за всички познати на обикновения Човек богаташи и Аристократи, та дори и за действащия Американски Президент, Доналд Тръмп, който си остава просто слуга, въпреки че е далечен братовчед на Хилари Клинтън, чийто техен общ 18-ти прадядо бил Крал Едуард ІІІ-ти – прародител и на много други Императори, Царе, Крале, Президенти и банкери. Тези Политически марионетки са поставени на длъжностите им само и единствено, за да прилагат методологията и да изпълняват безпрекословно заповедите на Висшите членове на Криптокрацията, измислили и наложили измамната Атеистично-материалистическа Хелиоцентрична парадигма, целяща да скрие от очите, умовете и Сърцата ни Истината за нашата Плоска Земя, защитавана от Небесната Твърд, Вечната Същност на всички живи същества, както и Трансценденталната Човешка свързаност с Творецът-Творение!

 

МИР и ЛЮБОВ!

1-ви Юли 2019 година


[1] Терминатор генът (terminator gene) в генетично модифицирания растителен организъм спира възпроизводството на плододайни семена, или иначе казано, оставените за посев за следващия сезон ГМО-семена не дават реколта или не дават плодове.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *