Глава Девета: Фейсбук и другите Социални мрежи – Активни мероприятия на Тайните служби

Фейсбук-и-другите-социални-мрежи-–-Активни-мероприятия-на-Тайните-служби---Плоската-Земя---СТАМАТ

Chapter-Nine_Facebook-and-the-Other-Social-Networks-–-Secret-Services-Covert-Operations - stamat

Глава Девета:

Фейсбук и другите Социални мрежи – Активни мероприятия на Тайните служби

 

 

  • Тема ХLVІ-та: Доброволните пленници на Социалните мрежи
  • Тема ХLVІІ-ма: Приказки от 1001 Масонски и Илюминатски нощи
  • Тема ХLVІІІ-ма: Истинската самоличност на Марк Зукърбърг
  • Тема ХLІХ-та: ЦРУ финансирало „Фейсбук“ чрез Питър Тийл и „In-Q-Tel“
  • Тема L-та: Социалните мрежи и Политическото властване върху Човечеството

*

„Естеството на Психологическата принуда е такова, че тези, които действат по принуда, остават с впечатлението, че действат по собствена инициатива. Жертвата на умствените манипулации не знае, че е жертва. За него стените на затвора му са невидими и той си вярва, че е свободен. Това, че той не е свободен, е очевидно само за другите хора. Робството му е строго конкретно.“

Олдъс Хъксли, „Смел нов Свят – преразгледан

*

 

Тема ХLVІ-та:

Доброволните пленници на Социалните мрежи

 

Вече в продължение на тринадесет години, щом авторът проговори пред приятели и познати, че Фейсбук е създаден от Разузнавателните агенции, за да събират цялата възможна информация за всеки регистриран, да я записват и да я използват срещу него, когато им потрябва, те отговарят:

„Нека събират – аз няма какво да крия, защото не върша нищо лошо!“

Но знаят ли тези Човеци, кое е добро и кое е зло, според определенията на Криптокрацията? Изчели ли са те всички Български Закони или пък са изчели 180-те хиляди страници на всичките документи и допълнителни актове и разпоредби от Договора за присъединяване на България към ЕС, за да знаят кое е престъпление и кое не е? Изчели ли са те другите подписани от Правителството международни конвенции и, още по-логично, знаят ли те какви ще са утрешните Закони и какво в бъдеще ще бъде дефинирано като „престъпление“?

Разбира се, че НЕ! Документацията по Договора с Европейския съюз нагледно може да бъде представена като 360 книги по 500 страници всяка и дори Човек да чете по 50 страници на ден, да не забравяме, че това не са романи, а сложни юридически документи, ще са необходими повече от 9 години и 8 месеца, за да ги прочете изцяло! Така че, нека да не се залъгваме – никой в България не е прочел тези прословути 180,000 страници!

Но си заслужава да си припомним наглото представление на нашите Масонски велможи и слуги на слугите на Криптокрацията, които през 2005 година показаха по БНТ цялата документация от 180,000 страници, натоварена на палетни колички. Те използваха устата на една от най-злокобните личности в съвременната Българска история, Еврейката Меглена Кунева – член на Масонския Зонта клуб, с отличие от Масонския Суверенен Малтийски Военен Орден, член на Атлантическия клуб, който разруши Българската Армия, съпруга на Масона Андрей Пръмов, син на члена на ЦК на БКП и Министър Иван Пръмов, и братовчедка на Масона Соломон Паси, възстановител на Ционистката Ложа „Бнай Брит“, основател на Атлантически клуб, агент на ДС, ЦРУ и МОСАД, син на Исак Паси – един от десетте съветници на Другаря Тодор Живков. Тогава, чрез печално известната Ционистка Кунева, Масоните заявиха пред целия Български Народ, че депутатите в Народното събрание са изчели, коментирали, гласували и приели на ТРИ ЧЕТЕНИЯ за ТРИ МЕСЕЦА прословутите 180,000 страници! Това естествено бе безсрамна абсурдна ЛЪЖА!

Съвременният Човек, напълно потопен в „новинарскитеемисии и оплетен в Социалните мрежи, е в пълно неведение за съдържанието на Законите, по същият начин както живее в плътна безпросветна тъма по отношение на това кои и как владеят и управляват Света. Но, защо тогава той на профила си във Фейсбук на драго сърце и с готовност оставя непрекъсната и пълна информационна следа за себе си и за своите приятели, за това къде са били, с кого са се срещали, какво са говорили, какво са яли, къде са нощували, с кого са спали и след това къде са отишли, как са били облечени, какво са пили и така нататък, и така нататък…

Да излагаш живота си изцяло на показ и без задръжки пред целия Свят, нямайки никакво понятие кои са твоите врагове и по какъв начин те ще се възползват от слабостите и зависимостите ти, е меко казано много, много глупаво, като всъщност представлява абсолютния връх на безумството!

Само допреди петнадесетина години на никого със здрав разум и през ум не би му минало да споделя всичките си съкровени преживявания и малки и големи любовни или пиянски тайни не само с всичките си познати, но и с цялото Човечество! Такова поведение би трябвало да се окачестви като напълно неуместно и същевременно твърде ОПАСНО! Днес, обаче, за всеки притежател на смартфон е гордост да публикува всичките си „подвизи“ и да получава „харесвания“, които стимулират егоцентризма му.

На уебстраницата Политика за данни на потребителите се съобщава какви типове информация събира Фейсбук и авторът съветва всеки, който не е прочел СТРЯСКАЩИТЕ сведения, да се увери с очите си, че всяко едно действие, което той извършва се следи и записва, както се казва „до девето коляно“:

„…ние събираме информация, относно покупката или трансакцията. Това включва информация за вашето плащане, като например номера на дебитната/кредитната ви карта и друга информация за картата, сметката и удостоверяването, както и всякакви подробности за извършване на плащането, транспорта и данните за контакт.

…събираме:

Атрибути, като например операционната система, версията на хардуера, настройките на устройството, имената и типовете на файловете и софтуера, заряда на батерията и силата на сигнала, както и идентификаторите на устройството.

Местоположения на устройства, включително конкретни географски местоположения, постигнати чрез GPS, Bluetooth или Wi-Fi сигнали.

Информация за връзката, като например името на мобилния ви оператор или ISP, типа браузър, езика и часовата зона, номера на мобилния телефон и IP адреса.

…Ние получаваме информация за вас и вашите дейности във и извън Facebook от трети лица партньори, като например информация от партньор, когато предлагаме съвместно услуги, или от рекламодател, относно вашите взаимоотношения с тези лица.“

Ако и тези само няколко реда не са УПЛАШИЛИ Читателя, то той явно спи много, много дълбок сън, от който нищо и никой не би могъл да го изтръгне, и на момента трябва да захвърли четивото и за нищо на Света повече да не се завръща към изследванията на автора! И нека смехотворните детинско-наивни изявления от сорта „поверителност на информацията“ и също така, че всичко това „се прави за Ваше улеснение и добро“ не хвърлят пелена върху очите Ви, тъй като Вие вече напълно доброволно сте предоставил/а целия Ваш живот и всичко, което притежавате в ръцете на Вашия враг – Илюминатския Елит, създал Фейсбук чрез ЦРУ.

За съхранение на данните от Фейсбук, на данните от всички останали Социални мрежи, хванали Човеците-рибки, за съхранение на съдържанието на всички блогове и уебсайтове, както и за запис и запазване съдържанието на всички разговори, проведени по цифровизираните мрежи навсякъде по Света, се използват високотехнологичните укрепени подземни противоатомни Изчислителни центрове, като например:

Съдържанието е заключено!

За да прочетете по-нататък, моля, влезте в профила си!

Оставете коментар