XI. COVID–19 – публикация на Д-р Илзедора Лейкър

Глава-ХІ-та-Ковид–19-от-Д-р-Илзедора-Лейкър

Глава ХІ-та:
„Ковид–19“ от Д-р Илзедора Лейкър

  • Тема ХХХІ-ва: Биография на Д-р Илзедора Лейкър

 

  • Тема ХХХІІ-ра: ГНМ за епидемиите и „болестотворните вируси

 

  • Тема ХХХІІІ-та: Тестване за вирус

 

  • Тема ХХХІV-та: Истинската наука за заболяванията

 

  • Тема ХХХV-та: Статистиката за Ковид-19 оценена в перспектива

 

  • Тема ХХХVІ-та: Планът срещу Човечеството

 

  • Тема ХХХVІІ-ма: Да свържем точките и да видим какво е сгрешено в картинката

Биография

 

Илзедора Лейкър (Ilsedora Laker), първият Канадски преподавател по Германска Нова Медицина и консултант, упълномощен от Д-р Хамер, пребивава в Торонто, Канада, където е започнала въвеждането на Германската Нова Медицина и продължава да обучава в своята практика Медицински и обществени специалисти в Северна Америка и в чужбина. Илзедора също така играе важна роля за представянето на работата на Д-р Хамер в Южна Америка и страните от Югоизточна Азия, както и в Индия и в части от Африканския континент.

 

Илзедора открива работата на Д-р Рике Герд Хамер (Ryke Geerd Hamer) през 1992 година чрез колега от Холистичен център Билки и здраве (Herbs and Health Holistic Center) в Торонто.

COVID-19 – публикация на Д-р Илзедора Лейкър 2- Плоската Земя - СТАМАТ
Д-р Илзедора Лейкър и Д-р Рике Герд Хамер

През 1994 година Илзедора се срещнала с много известно протеже на Д-р Хамер и го поканила да проведе първия семинар по Нова Медицина в Северна Америка. Изучаването й на Новата Медицина, както тогава се наричали изследванията на Д-р Хамер, продължило под надзора на неговото протеже до 1997 година, когато тя положила началото на собствена поредица от семинари по Нова Медицина.

 

През 1998 година Илзедора била представена на Д-р Хамер и по негова молба спонсорирала първия му семинар в Канада. След това събитие тя станала негова студентка, а скоро след това той й поверил да ръководи превода на дисертацията му „Обобщение на Новата Медицина“ (Summary Of The New Medicine), публикувана за първи път на Немски език през 1994 година, на Английски език през 2000 година и която понастоящем е изчерпана.

 

След публикуването на дисертацията, екипът на Илзедора започнал огромното начинание да преведе двутомника от 1250 страници „Завещанието на Новата Медицина“ (Legacy of the New MedicineDr. Ryke Geerd Hamer – Vermaechtnis einer Neuen Medizin Teil 2), известен още като „Златните Книги“ на Д-р Хамер, сега завършен, но все още непубликуван, поради липса на финансиране.

 

Ryke-Geerd-Hamer+Vermächtnis-einer-Neuen-Medizin-Teil-I-Die-5-biologischen-Naturgesetze-Grundlage1
Скрийншот - СТАМАТ
Ryke-Geerd-Hamer+Vermächtnis-einer-Neuen-Medizin-Bd-2-Psychosen-Syndrome-Krebs-bei-Kindern-Embryos1
Скрийншот - СТАМАТ
Оставете коментар