VI. Световният Икономически форум – фактическата видима платформа на Световното Правителство на Тиранията на Постхуманизма, или Новия Световен Ред!

Световният Икономически форум-World-economic-forum--Strategic-Intelligence-COVID-19

VІ. Световният Икономически форум – фактическата видима платформа на Световното Правителство на Тиранията на Постхуманизма, или Новия Световен Ред!

Световният Икономически форум е действителната видима платформа на Световното Правителство на Тиранията на Постхуманизма, колкото и невероятно да звучи това за обикновения Човек! От 1992 година насам, вече 28 години, авторът разпространява знанието кои сили и с какви средства управляват Света, както и разобличава скритите от Обществения поглед заговорнически дела на Тайната Ложа на Илюминатите, наричана също Криптокрация, чиито планове за Световно господство се осъществяват от верните й слуги – Масонските Ложи, Розенкройцерите и всички останали Окултни Ордени и секти на Древните Мистерии. През последните 5 години на бял Свят се появиха и двата обемни Зететични труда: Книга Първа и Втора Зететична Книга, написани и разпространявани от автора, съдържащи есенцията на десетилетните му изследвания върху начините за контрол над Човечеството и робското бъдеще, отредено на всички нас от Господарите на Цивилизацията. За съжаление, изследователите на деянията на Властващите тъмни сили, винаги са били обявявани за „Конспиративни теоретици“ и Обществото е насъсквано от масмултимедийния слугинаж на Илюминатите, не само да ги осмива, но ожесточено да им се противопоставя, за да може поробителският план да бъде скришом инсталиран, без да бъде забелязан от тълпата, изпаднала в транс пред телевизорите и мобилните устройства.

 

Но въпреки всичко, само допреди месец, авторът все още се самозаблуждаваше, че Човечеството има пред себе си поне десетина години, за да провиди действителността през пелената от лъжи, да се осъзнае и да се освободи от капана на подготвяната от столетия демонична робия.

 

Уви! Вече е твърде късно! Тиранията на Постхуманизма, или Новия Световен Ред, вече настъпи, посредством Световният Икономически форум! Най-ужасяващата робия, която въображението може да обрисува е вече факт!

 

И това не го казва някакъв си „Теоретик на Конспирацията“, а това е описано в официалния уебсайт на СВЕТОВНИЯТ ИКОНОМИЧЕСКИ ФОРУМ и всеки, който има дързостта да влезе и да се абонира за него ще го прочете със собствените си очи!

Отваряйки уебсайта на Световният Икономически форум, нека в основното меню да отидем на Platforms. Това падащо меню, показва всички области от Човешката дейност и Обществени отношения, които Новият Световен Ред разрушава и променя. От падащото меню, нека изберем COVID Action Platform, след което да преминем по-надолу и да кликнем върху графиката Strategic Intelligence COVID-19, което ще отвори Кутията на Пандора!

В лявата страна на страницата на Световният Икономически форум е изобразено колело със секции и шипове-опции, всеки от които отваря ново колело със секции и шипове-опции, на което всеки шип отваря ново колело със секции и шипове-опции и така нататък до 200 слоя в дълбочина! Всяка една от опциите, които се отварят при кликване има видео или аудио материали, или статии и разяснения в дясната страна на страницата, които могат да отварят други опции и така до безкрай… Статиите и обясненията засягат всяка една част от Човешките дейности на този Свят – Икономика, Политика, бизнес, Банково дело, Здравеопазване, ИТ, Биотехнологии, транспорт и абсолютно всички останали полета на изява на Личността, като посочват начините за постигането на крайните цели. Невероятната сложност и комплексност само на тази страница изумява, така че не би могла да бъде направена за няколко седмици, а изисква месеци и години труд!

Колелото със секциите и шиповете е точно копие на изображенията на „Коронавируса“ от енциклопедиите, следователно, когато тази страница, изобразяваща структурата и дейностите на Световното Правителство, представлявано от Световният Икономически форум, и бъдещето на Човечеството, е била замислена, то тя е била нарочно написана така, че да наподобява формата на този „вирус“!

Още първият текст стряска логически расъждаващия Човек:

Резюме: COVID-19, който бе открит за първи път в Китай в края на 2019 година и оттогава е обявен за пандемия, заплашва да се превърне в едно от най-трудните изпитания, пред които е изправено Човечеството в съвременната история. Тъй като потвърдените случаи на COVID-19 се разпространяват, той има потенциал да отнема животи, да подкопава икономиките, да затруднява системите на Здравеопазването, да изчерпи стойността на активите и да предизвика трайни геополитически промени.

 

Първото изречение е направо изумително, като заявява, че още в края на 2019 година, когато наистина никой по Света не бе и чувал за COVID-19 и когато „заразените“ са били може би няколко десетки или стотици в съвсем ограничен ареал, то „Коронавирусът“ е бил обявен за „пандемия“! Но как е възможно това?! Един слаб вирус, продукт на обикновената простуда, който умира на 80°С, издържа само няколко минути извън тялото и се разрушава от Витамин С и макро-биотични и Суперхрани, още от първите „заразени“ да бъде обявен за „пандемия“!? Ето, още едно потвърждение, че така наречената „пандемия“ е добре запланувана Специална операция на Световното Правителство, провеждана в синхрон навсякъде по Света, посредством Правителствата, Тайните Служби, Полицията и Военните, чиято крайна цел, както ще прочетем по-нататък, е трайното установяване на Тиранията на Постхуманизма!

 

Нека да добавим още малко статистически данни (5-ти Април) и да разсъдим логически, дали е възможно наложеният над цялата Цивилизация ДОМАШЕН АРЕСТ да се дължи на „загрижеността“ на Правителствата за 60,000 смъртни случаи, приписвани на „Коронавируса“, или всъщност АРЕСТЪТ на Човечеството, нарочното смазване на малкия бизнес и предизвикването на Световна Икономическа криза имат съвсем други цели!?

 

7,775,000,000 Души е населението на Земята.

1,515,000,000 Души е увеличението на Човечеството за последните 20 години.

21,232,000 Души е увеличението на Човечеството от началото на годината.

36,579,000 са ражданията от началото на годината.

15,357,000 са смъртните случаи от началото на годината.

11,102,000 са абортите от началото на годината.

353,000 са ражданията дневно.

1,986,000 са децата под 5-годишна възраст починали от началото на годината.

80,730 майки са починали по време на раждане от началото на годината.

155,443 Души умират всеки ден.

29,535 Души умират от глад всеки ден.

843,000,000 Души страдат от ежедневно недохранване.

1,691,000,000 Души страдат от наднормено тегло.

754,000,000 Души страдат от сериозно затлъстяване.

3,391,000 Души са починали от заразни болести от началото на годината.

2,146,000 Души са починали от рак от началото на годината!

1,306,000 Души са починали поради тютюнопушене от началото на годината!

15,000,000,000 цигари се изпушват ежедневно по Света!

5,490,000,000,000 (5 трилиона и половина) цигари се изпушват в целия Свят годишно!

653,300 Души са починали поради злоупотреба с алкохол от началото на годината!

439,000 Души са починали от СПИН от началото на годината.

353,000 Души са починали при пътно-транспортни произшествия от началото на годината!

280,000 Души са се самоубили от началото на годината.

257,000 Души са починали от малария от началото на годината.

220,000 са смъртните случаи, предизвикани от замърсяване на питейните води от началото на годината.

127,000 Души са починали от усложненията на прекаран грип от началото на годината!

650,000 Души умират всяка година от усложненията вследствие прекаран грип!

 

В България за 2019 година, при пътно-транспортни произшествия са загинали 628 Души и са ранени 8499 участници в 6730 тежки ПТП! Само за периода от 1-ви Януари до 29-ти Февруари 2020 година на територията на страната са настъпили 798 ТПТП, при които са загинали 59 Българи и са ранени 1001 участници в движението по пътищата. Тези факти говорят сами за себе си…

 

Е, как мислите, дали ДОМАШНИЯТ АРЕСТ на всички цивилизовани в продължение на месеци, фалитите на средните и дребните компании, масовите уволнения, поради закриване на предприятия и фирми, увеличаването на безработицата до гигантски размери – в САЩ се предвижда 20% само през близките месеци, което е най-високият процент от 90 години насам, сриването на борсите и краха на Икономиките на цели Държави е нещо случайно??!!

 

Грандиозната Световна Икономическа криза, в сравнение с която Голямата депресия от 30-те години на ХХ-ти век ще изглежда като фалит на квартален клекшоп, е добре планувана в продължение на много години!

 

Страховата психоза, раздухвана от сегашните Правителства и масмултимедиите, служи за прикритие на узурпирането и подчиняването на управленските структури на всички Държави от Световното Тайно Правителство, което авторът е описал подробно в книгите си. Това е същинската цел на ДОМАШНИЯ АРЕСТ, наложен върху цялото Човечество, тъй като е необходимо прекратяване на по-голямата част от дейностите в Обществото, за да бъдат инфилтрирани в управленията подставените лица на Тайните Властващи и за да се инсталират методите и програмите на Единното Световно Правителство, с други думи, да се направи Световен Държавен преврат!

 

Отваряйки един по един, както и в дълбочина шиповете-опции, ние ще прочетем наредбите и законите на „Светлото бъдеще“, които всеки цивилизован, или ще приеме, или ще изгние в затворите, или ще бъде убит!

 

Нека сега прочетем какво ни предстои!

 

Според Програмата за надеждни пътници, на никого няма да се позволява да пътува където и да било без новите Лични карти, съдържащи чип и може би биометрия.

 

Законово се защитава установяването на висши управленски нива на развратниците, лесбийките, гейовете и транссексуалните. Основно място в разпоредбите заема приемането на еднакви права за всички същества и същности в нашата непосредствена Вселена, което касае не само мъжете, жените и животните, но и така наречените синтс – синтетични форми на живот (synths), включващи и роботите, андроидите и биороботите! Нужно ли е да се споменава, че по такъв начин нашите права се дават и на така наречените „извънземни“ същества, които, както вече авторът е разкрил неведнъж, представляват Демонични същности от Нисшия Астрал…

 

Всички отрасли на Икономиките и секторите в Обществения живот, както и техните цели и планове трябва да влязат в съответствие с Целите на ООН за устойчиво развитие. Програмата за устойчиво развитие на ООН гласи, че „трябва да намалим отпечатъка си наполовина“ и за да се изхранваме, ние не трябва да вземаме нищо от Природата, а да консумираме само и единствено изкуствено лабораторно създадена „храна“. На всички фермери и търговци ще бъдат наложени рестриктивни квоти и никой няма да може да произвежда или отглежда каквото си иска в каквото си ще количество!

 

През последните десетилетия синтетичната и ГМО „храна“ се рекламираше ожесточено по всички масмедийни канали. И, ето, че настъпи края на естествената храна и замяната й с изкуствени преработени боклуци, които ще бъдем заставени да поглъщаме, докато се отровим напълно! Американската верига ресторанти за бързо хранене Тако Бел още преди 10 години имаше меню, което бе съставено от 100% лабораторно създадени „храни“, без никакви естествени Природни съставки! Следователно, вече десетилетия цивилизованите са програмирани, че ще настъпи това време, в което ние няма да използваме нищо от Природата, а ще се храним само с лабораторна мъртва и отровна ГМО „храна“.

 

Заравяйки глава в документацията на уебсайта, ние ще открием какво, всъщност, означава „устойчиво развитие и ще осъзнаем, че то е неразривно свързано с жизнените потребности на всеки от ХРАНА, УСЛУГИ и ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ!

 

Според Целите на ООН за устойчиво развитие, дажбата за ХРАНА на всеки от нас е:

  • 34 грама лабораторно създаден или добит от насекоми протеин, никакво месо;
  • 36 грама въглехидрати, без подсладител.

Днес се смята, че при възрастните Диетичният референтен прием (DRI) на протеини трябва да е 0,8 грама на килограм телесно тегло, тоест, за 80-килограмов Човек – 64 грама дневно. Препоръчваният прием на въглехидрати е между 900 и 1300 калории, или от 225 до 325 грама на ден.

 

Тези, които няма да се съгласят с установяването на Световната диктатура и няма да изпълняват разпоредбите, за кратко време ще бъдат превъзпитавани в затворите, а костеливите орехи, отстояващи Свободата си, ще бъдат екзекутирани!

 

На подмяната на изконните хилядолетни Човешки ценности с Постхуманистичната ценностна система се отрежда първенствуваща роля в Новия Световен Ред! Авторът беше напълно сразен, когато прочете със собствените си очи в уебсайта на Световното Правителство, че то внедрява и ще задълбочава инсталирането на Виртуалната и Обогатена реалност на всички нива от живота ни, точно както беше описано във Втора Зететична Книга! Уви, всичките предупреждения, които авторът отправяше бяха подминати безмълвно!

 

Но, най-демоничните планове на Световното Правителство са изложени в обещанието, че през 2030 година всички бебета ще бъдат проектирани и подобрени с имплантирани чипове или нанопроцесори, поддържащи Виртуална и Обогатена реалност! През 2030 година няма да има нито едно Човешко същество, което да се роди, както Създателят ни е направил, а всичките ще са лабораторен продукт на Изкуствения Интелект и Биотехнологиите, с други думи казано, те ще са биороботи!

 

Социалното дистанциране е първата стъпка към пълното ни отчуждение един от друг и задължително налагане на Виртуалната и Обогатена реалност, контролирана от Световния Суперинтелект! Именно на това ни приучват през последния месец: задължително ходене с маски, забрана за излизане от вкъщи, забрана за разхождане сред Природата, забрана за приближаване на друг Човек на по-малко от два метра, забрана за ръкостискане, забрана за прегръщане, забрана за целуване на обществени места, забрана и наказания за събиране и празнуване и така нататък, и така нататък.

 

Използването на Виртуалната и Обогатената реалност, управлявана от ИИ, ще стане задължителен начин за общуване помежду ни, за извършване на търговия или друга дейност. Например, тъй като пътуването между населените места е силно ограничено, единствено видео конференциите ще ни свързват с роднини и близки, или ще способстват бизнеса, забавлението, банкирането, лекарските консултации и така нататък, и така нататък, като всичко това, естествено се записва и съхранява завинаги и може да бъде използвано срещу нас при полицейско разследване или съдебно производство! Целият комгломерат от хай-тек устройства и процеси се реализира посредством мрежата 5G за безжични комуникации, работеща на 60GHz, която, освен Психотронно оръжие за насаждане на страхови и разрушителни психози, се явява и платформата, използвана от самообучаващия се Изкуствен Интелект за лицево разпознаване, точно проследяване на потребителите в реално време и „четене“ и имплантиране на мисли и настроения…

 

По-нататъшните коментари са излишни!

 

Този, който има уши, нека чуе!

Този, който има очи, нека види!

Този, който има Сърце и Душа, нека осъзнае и почувства!

Тиранията на Постхуманизма, или Новия Световен Ред, настъпи!

***

 

В създадената от Илюминатската върхушка ситуация, когато силите на Злото искат да ударят и да повалят завинаги Човечеството, всеки, който носи добро и чисто Сърце трябва да прекъсне ежеминутната кървава гадост и нечовешко безумие, изливано от Масонските телевизия, радио и ПРЕСА, за да се вслуша в Душата си и тогава ще провиди Истината за нашата Вселена в думите на Творецът-Творение:

 

Ти си вечна Джива, което означава излъчена от Мен безсмъртна и безценна частица! Въплотен си отново, след поредната ти смърт, на тази Плоска Земя, пазена и защитавана от Мен, посредством Небесната Твърд, за да участваш в Моята Трансцендентална Игра, където да откриеш Пътя на Пробуждането и Осъзнаването, който, с помощта на Духовните си Учители, предварително сам избра, когато беше в Трансценденталния Свят, за да можеш да се Освободиш от вечния кръговрат на въплощенията и смъртта и да се завърнеш в Моя Дом, при Мен – Абсолютният Създател на Мирозданието.

Твоето призвание в материалната Вселена е да твориш добро, да жадуваш Просветление и Освобождение, винаги да помагаш на всички, за да успеят и те да открият Пътя към Дома Ми, като безстрашно и уверено довеждаш Истината до очите, ушите, умовете и Сърцата им, за да могат и те на свой ред да я разпространяват и за да съумеете накрая всички заедно да се избавите завинаги от душегубните измами и скверните лъжи, разпространявани от пребиваващите в самозаблуда Демони, които отричат Единния!

 

 

МИР и ЛЮБОВ!

 

20-ти Март 2020 година

 

СТАМАТ

Оставете коментар
Защита на авторските права! Copyright protection!