V. Целите, които са поставени пред Активното мероприятие „Коронавирус“

Posthumanism---World-Superintelligence,-governed-by-the-Lower-Astral---Flat-Earth---STAMAT

V. Целите, които са поставени пред Активното мероприятие „Коронавирус“

  1. Предизвикване на тотална Световна страхова психоза, която ще отключи най-низките инстинкти у Човеците и, тъй като са безсилни да се противопоставят на Правителствения произвол, те ще намразят, насочат гнева си и ще ожесточат Сърцата си към ближните, инакомислещите и разпространителите на истината за Владетелите на Цивилизацията. По такъв начин Илюминатската клика насъсква цивилизованите един срещу друг, така че те сами да се потискат и насилват, защото тъй или иначе

    Съдържанието е заключено!

    За да прочетете по-нататък, моля, влезте в профила си!

    сатанинска измама и всеки, който й се поддаде, завинаги ще бъде хванат в мрежата на бездуховната и бездушна Матрица на Световния Суперинтелект, а дните му ще преминават в транса на натрапената от Суперкомпютрите Виртуална реалност, измислена от Елита, за да упои завсякога разсъдъка и разтрогне на Душата връзката й със Създателя!

 

 

МИР и ЛЮБОВ!

20-ти Март 2020 година

СТАМАТ

 

 


 

 

Изявление на Президент Румен Радев на 22-ри Март 2020 година: „Законът атакува последните остатъци от свободата на словото. Няма дефиниция за невярна информация, затова пък Българите ги грозят тежки глоби и затвор. Експертите, журналистите и гражданите ще бъдат принудени да налагат автоцензура и то в условията на динамична промяна на разбирането ни за пандемията, за нейното възприемане и за необходимостта от алтернативни позиции. Тази норма може да бъде употребена за интерпретиране на всяко неудобно свободомислие. И, още нещо важно, според приетия закон, това ограничение остава и след изтичане на извънредното положение!

Оставете коментар
Защита на авторските права! Copyright protection!