I. Коронавирус – с езика на числата

Коронавирус-–-с-езика-на-числата

Глава І-ва:
„Коронавирус“ – с езика на числата

  • Тема ІІІ-та: Страховата психоза – основно оръжие на пландемията

 

  • Тема ІV-та: Статистиката преди масовото отравяне с медикаменти, ваксини и радиация

За да разберем как Властимащите и масмултимедиите използват Активното мероприятие „Коронавирус“, за да впримчат съзнанията, смазвайки свободната воля на цивилизованите, нека представим една алегория.

Всеки, който е ходил на риболов за голяма риба знае, че след като голямата риба клъвне влакното трябва да се отпусне. После навърташ макарата и след малко пак отпускаш, и след това пак навърташ, и пак отпускаш, докато не я измъкнеш на брега! Ако засечеш и започнеш непрекъснато да навърташ макарата веднага след като рибата клъвне – нищо няма да хванеш!

Така е и с ЧОВЕЧЕСТВОТО! В продължение на 70 и повече години цивилизованите са лъгани от Образователната система и от масмултимедиите, че съществуват болестотворни „вируси“, които са причина за определени заболявания, като им е насаждана Микробната теория. Така малко по малко, крачка по крачка, се стигна до последните „пандемии“ и до майката на всички досегашни „пандемии“, наречена „Коронавирус“. Ние не бива да се самозалъгваме и трябва да си дадем ясна сметка, че след като Илюминатите с едно щракване на пръстите успяха само за няколко седмици да сложат цялото ЧОВЕЧЕСТВО ПОД ДОМАШЕН АРЕСТ, то това положение няма да отмине, а само ще се влошава, като накрая доведе до Световна диктатура, наречена Тиранията на Постхуманизма.

Естествено, че след „отминаването на първата вълна отКоронавирус“ ще има малко затишие, тоест „отпускане на влакното“, но не трябва да има и сянка от съмнение, че после ще последва и втора „вълна“, и трета, и четвърта, и така до безкрай… А, когато се уморят да повтарят измисления „Коронавирус“, ще изсмучат от пръстите си друг „вирус“ и пак така: първа, втора, трета, четвърта и така нататък вълни и от него… Такова бъдеще ни очаква – сегашната ситуация, в действителност, е само подготовката за Големия Спектакъл!

Използващият Законите на Логиката трябва да се замисли над следния проблем: откога Правителствата, Полицията и Военните министерства, чиято единствена цел е да ограбват, малтретират, поробват и изпращат на война Свободните Човеци, започнаха да се грижат за тяхното здравословно състояние, посредством силовите методи на полицейския час, домашния арест и хвърлянето в затворите?! В действителност, извънредното и военно положение във всички Държави по Света няма никакво отношение към подобряване на здравословното и имущественото състояние на Човечеството, а тъкмо напротив! Засилвайки до истерия страховата психоза, разпръсквана от масмултимедиите, и установявайки Полицейски и Военен терор във всички Държави по Света, Илюминатите, без притеснения от масови протести, ще изпълнят поредната стъпка по установяването на Новия Световен Ред – Тиранията на Постхуманизма!

Твърде интересно е, че на 20-ти Март 2020 година на Пресконференция за „Коронавируса“ в Белия дом Държавният секретар и бивш Директор на ЦРУ Майкъл Помпео, в присъствието на Президента Тръмп от дясната си страна, изплюва камъчето заявявайки: „Тук сме на упражнение на живо“ (We’re in a live exercise here), а Тръмп коментира: „Трябваше да ни уведомите“ (You should’ve let us know). Така че, „Коронавирус“ е упражнение на живо, тоест учение, а не пандемия! Според военната терминология: „упражнение на живо е упражнение, в което участват действителни военни сили“. Следователно, това уж „неволно изпускане“ на Държавния секретар Помпео, трябва да покаже на „вътрешните посветени хора“, че Специалната операция на Световните Тайни служби върви по план и те не бива да се притесняват за нищо……

Оставете коментар