I. Коронавирус – с езика на числата

Коронавирус-–-с-езика-на-числата---Големият-брат---ковид-1984--Плоската-Земя---СТАМАТ

І. „Коронавирус“ – с езика на числата

За да разберем как Властимащите и масмултимедиите използват Активното мероприятие „Коронавирус“, за да впримчат съзнанията, смазвайки свободната воля на цивилизованите, нека представим една алегория.

Всеки, който е ходил на риболов за голяма риба знае, че след като голямата риба клъвне влакното трябва да се отпусне. После навърташ макарата и след малко пак отпускаш, и след това пак навърташ, и пак отпускаш, докато не я измъкнеш на брега! Ако засечеш и започнеш непрекъснато да навърташ макарата веднага след като рибата клъвне – нищо няма да хванеш!

Така е и с ЧОВЕЧЕСТВОТО! В продължение на 70 и повече години цивилизованите са лъгани от Образователната система и от масмултимедиите, че съществуват болестотворни „вируси“, които са причина за определени заболявания, като им е насаждана Микробната теория. Така малко по малко, крачка по крачка, се стигна до последните „пандемии“ и до майката на всички досегашни „пандемии“, наречена „Коронавирус“. Ние не бива да се самозалъгваме и трябва да си дадем ясна сметка, че след като Илюминатите с едно щракване на пръстите успяха само за няколко седмици да сложат цялото ЧОВЕЧЕСТВО ПОД ДОМАШЕН АРЕСТ, то това положение няма да отмине, а само ще се влошава, като накрая доведе до Световна диктатура, наречена Тиранията на Постхуманизма.

Естествено, че след „отминаването на първата вълна отКоронавирус“ ще има малко затишие, тоест „отпускане на влакното“, но не трябва да има и сянка от съмнение, че после ще последва и втора „вълна“, и трета, и четвърта, и така до безкрай… А, когато се уморят да повтарят измисления „Коронавирус“, ще изсмучат от пръстите си друг „вирус“ и пак така: първа, втора, трета, четвърта и така нататък вълни и от него… Такова бъдеще ни очаква – сегашната ситуация, в действителност, е само подготовката за Големия Спектакъл!

Използващият Законите на Логиката трябва да се замисли над следния проблем: откога Правителствата, Полицията и Военните министерства, чиято единствена цел е да ограбват, малтретират, поробват и изпращат на война Свободните Човеци, започнаха да се грижат за тяхното здравословно състояние, посредством силовите методи на полицейския час, домашния арест и хвърлянето в затворите?! В действителност, извънредното и военно положение във всички Държави по Света няма никакво отношение към подобряване на здравословното и имущественото състояние на Човечеството, а тъкмо напротив! Засилвайки до истерия страховата психоза, разпръсквана от масмултимедиите, и установявайки Полицейски и Военен терор във всички Държави по Света, Илюминатите, без притеснения от масови протести, ще изпълнят поредната стъпка по установяването на Новия Световен Ред – Тиранията на Постхуманизма!

Твърде интересно е, че на 20-ти Март 2020 година на Пресконференция за „Коронавируса“ в Белия дом Държавният секретар и бивш Директор на ЦРУ Майкъл Помпео, в присъствието на Президента Тръмп от дясната си страна, изплюва камъчето заявявайки: „Тук сме на упражнение на живо“ (We’re in a live exercise here), а Тръмп коментира: „Трябваше да ни уведомите“ (You should’ve let us know). Така че, „Коронавирус“ е упражнение на живо, тоест учение, а не пандемия! Според военната терминология: „упражнение на живо е упражнение, в което участват действителни военни сили“. Следователно, това уж „неволно изпускане“ на Държавния секретар Помпео, трябва да покаже на „вътрешните посветени хора“, че Специалната операция на Световните Тайни служби върви по план и те не бива да се притесняват за нищо!

Нека Читателят си припомни страховите психози, които, според масмултимедиите, цитирани в Уикипедия, щяха да избият Човечеството до крак само през последните 20 години:

  • През 2001 година „Атаките с антракс“ в САЩ месеци наред бяха център на масмултимедийната психоза – от тях загинаха 5 Души.
  • През 2002 година „вирусът на западната Нилска треска бе ежедневната страхова психоза на масмедиите, а от него смъртните случаи бяха 284 Души.
  • През 2003 година SARS – тежък остър респираторен синдром, щеше да ни изтрие от лицето на Земята, като негови жертви станаха 774 Души.
  • През 2005 година модната страхова психоза се наричаше „Птичи грип“ и медиите заплашиха, че ще умрат 150,000,000 Души – смъртните случаи бяха 74 Души.
  • През 2009 година „Свинският грип“ H1N1 щеше да унищожи Цивилизацията напълно! Според данните, разпространявани от Институциите и Масонските масмултимедии 1,400,000,000 Души, тоест 20% от Човечеството, бяха заразени и пак според тях смъртните случаи за годината бяха 18,036.
  • От 2014 до 2016 Масонската пропагандна машина въртеше страховата психоза „Ебола“ в съзнанието на цивилизованите, като според тяхната статистика за 3 години смъртните случаи бяха 11,323 Души.
  • През 2015-2016 година, според масмултимедиите, ние трябваше да погинем завинаги от „Треската Зика“, тъй като преносители били стотици милиони, но за 2 години по непотвърдени сведения смъртните случаи бяха 29 Души.
  • През 2019 година масмултимедиите заплашиха Човечеството, че иде краят му поради „Дребната шарка – морбили“, като според Институциите 140,000 Души били починали от усложнения, свързани с болестта.
  • От началото на 2020 година хитът на страховата масмултимедийна пропаганда се нарича „Коронавирус“, като според данните, разпространявани от тях, досега са заразени 180,000 Души, а смъртните случаи са 8,000.

С какво да сравним горепосочените данни?!

 

 

Може би най-удачно е да ги сравним с ежегодните грипни епидемии. Според Здравното Министерство на САЩ, за грипния сезон 2017–2018 данните са следните: болни – 45,000,000, хоспитализирани: 810,000, и смъртни случаи: 61,000 Души. За САЩ през настоящия грипен сезон, който не е приключил все още, данните са следните – от 1-ви Октомври 2019 до 7-ми Март 2020 година: болните от грип са 36,000,000, медицинските посещения са 17,000,000, хоспитализирани са 370,000 Души, а смъртните случаи са 22,000!

Според СЗО, в Света годишно поради усложнения, вследствие прекарана обикновена инфлуенца, умират 650,000 Души!

Или, нека кажем, че в Европа само от замърсяването на околния въздух всяка година умират над 790,000 Души, но това не пречи на автомобилните компании да бълват милиарди автомобили!

от-замърсяването-на-околния-въздух-в-Европа-умират-всяка-година-над-790000-Души

По причина на замърсяването в дома и на работните места, всяка година в Световен мащаб умират 4,300,000 Души, но заводите и фабриките не подобряват условията на труд и почивка!

По-причина-на-замърсяването-в-дома-и-на-работните-места-всяка-година-в-Световен-мащаб-умират-4300000-Души

Ето, сега вече, виждайки тези данни, Читателят би могъл да оцени истинските мащаби на случващата се Световна пропагандна кампания на страхова психоза от така наречения „Коронавирус“, от който за 3 месеца в Света са починали 8,000 Души, а в България може би са починали 3-ма Души!

 

Но цивилизованите, които са хвърлени в паника от масмултимедиите, задължително ще искат мнението на Български експерт. На 22-ри Януари 2019 година Директорът на Националния Център по заразни и паразитни болести Професор Д-р Тодор Кaнтарджиев, Д.М.Н, М.З.М, заявява по Дарик радио следното:

Хората у нас, които всяка година умират от усложненията на грипа, са от 1000 до няколко хиляди. Точната бройка обаче е недоказуема, тъй като не може да е ясно дали възрастен човек не е починал от заболяването, от което е страдал, докато същевременно е боледувал от грип. В последните седмици статистиката сочи, че заболелите са по-малко от отчетените през същия период от 2018 година, информира Дарик директорът на Националния център по заразни и паразитни болести проф. Тодор Кантарджиев.

Какво?! Няколко хиляди Българи умират от грип всяка година??! А от началото на 2020 година в целия Свят от „Коронавирус“ са починали 8,000 Души, а в България 3-ма Души?? Но наистина ключовите думи в това интервю, над които трябва да се замислим, са: „Точната бройка обаче е недоказуема, тъй като не може да е ясно дали възрастен човек не е починал от заболяването, от което е страдал, докато същевременно е боледувал от грип.

 

Как така точната бройка не може да се установи?

 

Да, защото всъщност причините за смъртта на болните са, от една страна, хроничните им заболявания, предизвикани от не само неправилното, но и вредно хранене с месо, млечни произведения, бял хляб и бяла захар, довело до отравянето на организма им, и от друга страна, заради поглъщането на химическите отровни субстанции, наричани от Бялата МАФИЯ „лекарства“!

 

Нека да припомним цитираните във Втора Зететична Книга интервюта по БНР, от 14-ти Ноември 2017 година, и пред вестник „Дневник“, от 29-ти Септември 2016 година:

„България е на първо място в Европа по смъртност от сърдечно-съдови заболявания, като са причина за 64% от смъртността… Основна причина за сърдечно-съдовите болести е диабетът… Два пъти и половина по-често са сърдечно-съдовите заболявания при диабетиците, срещу два пъти и половина по-малка честота на сърдечно-съдови заболявания при недиабетиците.“БНР

„…всеки два от три смъртни случая в България на днешния ден и в обозримото бъдеще ще бъдат заради сърдечно-съдово заболяване като миокарден инфаркт, исхемична болест на сърцето, мозъчен инсулт, сърдечна недостатъчност. Това е най-социално значимата група болестти у нас, защото причинява смъртта на над 70 хиляди Души годишно от общо малко над 100 хиляди починали Българи през годината.“ – в-к Дневник

 

Общоизвестен, макар и старателно потулван от Бялата Мафия факт е, че сърдечно-съдовите заболявания и диабетът се дължат на месоядната диета и се повлияват положително до пълно излекуване от макро-биотичната веганска диета – нека месоядците се замислят дълбоко върху тази Истина!

 

Следователно, от 105,850 починали Българи (смъртността в България е 290 Души дневно) всяка година 70,000 са мъртви поради неправилна диета, тоест, поради консумирането на отровното за Човека месо и последвалите медикаментозни интервенции с химическите отрови на Бялата МАФИЯ! Респективно, от началото на 2020 година 16,100 Българи са починали вследствие на вредната месна диета, която практикуват от десетилетия, а 3-ма Души са починали при неизяснени обстоятелства, тъй като няма сигурен тест за така наречения „Коронавирус“, а диагнозите се поставят симптоматично! Ето, над това трябва да разсъждава здравомислещият Човек, а не как през слънчевите пролетни дни на 20°С да си слага маска, която и без това не би могла да го защити дори от бактерии, а пък камо ли от вируси, и да ходи с пуловер, зимно яке, омотан с шал, нахлупил шапка, гледайки с омерзение и гняв околните, които не носят маски, тъй като са положили труд, за да научат истината!

 

Малко отклонение. Науката казва, че вирусите са с диаметър между 20 (или големината на 60 Цезиеви атома) и 300 нанометра, тоест от 0.000 000 02 до 0.000 000 3 метра, или много под дължината на ултравиолетовата светлина – 380 нанометра, така че не биха могли да бъдат видяни от Човешкото око с оптичен уред, а само със сканиращ електронен микроскоп. Бактериите са с големина от 0.2 до 100 микрометра, или микрона, тоест, от 0.000 000 2  до 0.000 1 метра, като повечето от тях могат да бъдат видяни с микроскоп. Така че, нека трезво да разсъждаваме и да признаем, че никаква маска, продавана по аптеките не може да защити от вируси! Единствено специално проектирани противогази и облекла за противобактериална и антивирусна защита, могат да предпазят от такива миниатюрни образувания!

 
Облекло-за-Ниво-на-биобезопасност-4---Плоската-Земя---СТАМАТ
Облекло за Ниво на биобезопасност 4
 

Но, нека пак да кажем високо и ясно, както сме го правили и в двете си книги: когато спазваме чистата веганска диета и не отравяме организма си с химичните субстанции, наречени „лекарства“, а го храним с голямо разнообразие от плодове, зеленчуци, бобови и зърнени култури, засилвайки го със суперхрани, мед, пчелен прашец, прополис, сусамов и ядков тахан, както и с всякакви полезни сурови ядки и семена, то винаги ще имаме отлично здраве, безоблачно щастие и много Любов около себе си!

 

За момент ще се върнем в полето на статистиката, за да подчертаем, че през 2000-та година Човечеството наброяваше 6,122,000,000 Души, а днес то е 7,637,000,000 Души, тоест за 20 години ние сме се увеличили с 1 милиард и 515 милиона Души! След Китай (1,389,618,778) и Индия (1,311,559,204), третата най-многолюдна Държава е САЩ – 331,883,986 Души. Всеки ден на нашата Плоска Земя се раждат 353,000 бебета!

 

На Земята на всеки 9 секунди някоя Дух-Душа се въплощава в тяло, а на всеки 11 секунди по един комплекс Дух-Душа преминава в Трансцендента. И този кръговрат на Дух-Душите, наречен на санскрит Самсаара, никога няма да свърши, освен ако Творецът-Творение не пожелае да преустанови манифестирането на настоящата Махаакалпа и престане да еманира от Себе Си нови Дживи. Следователно, никакъв тип „вирус“, „грип“, „паразит“ или измислена от воинстващия Елит „катастрофична случайност“ не би могла да ни унищожи. Краят на настоящето Космическо Проявление ще настане след много, много време, когато достигнем края на Космическия Ден и трябва да настъпи Космическата Нощ, но за да се осъществи това Космическият Ден трябва да стане перфектен, а ние сме все още много, много далеч от съвършенството! Продължителността на Проявлението – Космическия Ден, и Непроявлението – Космическата Нощ, споменавани в Бхагавад Гита, Шримад Бхагаватам и други древни и Езотерични писания е иносказателно завоалирана, така че не бива да се разбира дословно. Човек е длъжен да твори, върши, мисли и говори само добро, за да се усъвършенства, а не ежеминутно индоктриниран и психясал от масмултимедийна пропаганда да се страхува за кожата си, което няма да му остави време за Духовните дела…

 

„Воистина, количествата години, приписвани на Космическия Ден, са символични. Космическата Нощ настъпва, когато събирането на съвършените Души е завършено, което означава, когато Космическият Ден е абсолютно перфектен.“

Самаел Аун Уор

 

Така че, днес не е време за страхова психоза и невежо насилие към ближните, а днес е времето да творим и да усъвършенстваме своите Души!

 

 

МИР и ЛЮБОВ!

20-ти Март 2020 година

СТАМАТ

Оставете коментар
Защита на авторските права! Copyright protection!