Conspiracy Music Guru – Музикалният гуру на Заговора – Човекът на Плоската Земя

Conspiracy Music Guru – Музикалният гуру на Заговора - Човекът на Плоската Земя - Плоската Земя - СТАМАТ
Ние знаем, че на всеки кораб трябва да има капитан, във всяко предприятие трябва да има директор, във всеки град трябва да има кмет и във всяко царство – господар. Музикалният гуру на Заговора също знае това! Следователно, по същата причина, в тази Цивилизация преди хилядолетия е създаден йерархичен управителен орган от главите на властващите и до днес Световни царски династии. Този орган става по-късно известен като Ордена на Илюминатите, или Криптокрацията. Ние, всички, в ежедневния си живот винаги се сприятеляваме и дружим със сродни нам Човеци. Сродни по интереси, по мислене, по натюрел и най-вече по заможност! Абсолютно житейско правило навсякъде по Света е, че бедните дружат с бедни, средно заможните – със средно заможни, богатите – с богати, много богатите – с много богати.
 
Но с кого се сдружават супер свръх-богатите от векове и хилядолетия владетелски династии? Естествено, с другите супер свръх-богати от векове и хилядолетия владетелски династии. По този начин те са основали общо предприятие за себеобогатяване, ограбвайки безогледно всички намиращите се по-ниско от тях в йерархията!  Никой, никъде по Света не е виждал Принцът и просякът да другаруват и да споделят трапеза. Това го има само в детските приказки, които Масони-писатели, като Марк Твен, са написали, за да баламосват децата ни! През всичките векове, навсякъде по Света, Принцът винаги е унижавал, ограбвал, измъчвал, поробвал обикновения Човек. Пращал го е на войни и го е убивал по заповед, никога не е имало никаква свързаност между нас и хилядолетните владетелски династии. Този закон е неотменим и никой не може да го отрече!

Музикалният гуру на Заговора – Човекът на Плоската Земя

Днешното време е време на Просвещение на Човечеството, за да може то да се освободи от оковите на хилядолетното робство. Хората на изкуството са длъжни чрез творбите си да разпространяват Знанието за Света, в който живеем. Чували сме максимата „Изкуството ще спаси Света“ и всички знаем, че най-въздействащото изкуство е музиката. Смайващ, обаче, е талантът на един млад изпълнител, чийто псевдоним е Conspiracy Music Guru – Музикалният гуру на Заговора. Неговото име е Алекс и свири на цигулка и китари и използва дръм-машина и семпли. Той сам режисира и заснема видеоклиповете си с почти нулев бюджет, използвайки само Айфон 6, безплатна версия на програмата iMovie, зелен екран и зелена пейка, на която да лежи. Непредубеденият Човек, гледайки тези клипове направени почти без пари, трябва добре да се замисли за милионите долари вземани от Масонските продуцентски компании за направата на клип на някоя „звезда“ и най-вече трезво да осмисли какви клипове прави НАСА с бюджета си от ПЕТДЕСЕТ И ТРИ МИЛИОНА ДОЛАРА ДНЕВНО или 19,5 МИЛИАРДА ДОЛАРА ЗА 2017 година, а за 2019 година – 21,5 милиарда долара!!! Във всеки клип, Алекс артикулира ясно и безстрашно, но и с чувство за хумор, някоя от проповядваните от Криптокрацията заблуди:

 

Ако могат да те накарат да повярваш, разбери,
че върху въртяща се вечно топка се намираш ти,
Творецът и Творението смисъл губят изобщо.
Всичко експлоадирало било от едното Нищо,
според теорията им за Големия взрив, нали.
Сатанински действителен контрол на ума е това,
провеждан от страна на Масонската Световна банда.
Само Масони, знаеш, успяват „в космоса да идат“ –
злите копелета те са, дето в лицето ви лъжат!
Да, ГОЛЯМО ЗЛО са НАСА – те са върховна измама!
Причината едничка, заради която ги има,
е ЛЮБЯЩИЯ ТВОРЕЦ-ТВОРЕНИЕ от нас да крият!

 

Видеото на HD резолюция свалете от сървъра тук!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *