Видео-презентация “200 Доказателства, че Земята не е въртящо се кълбо” от Ерик Дубей, субтитрирана от СТАМАТ.

200 Доказателства, че Земята не е въртящо се кълбо - Ерик Дубей - превод СТАМАТ
Всеки „уважаващ себе си” учител или учен ще Ви каже: „НЕ ТРЯБВА ДА ВЯРВАШ НА СЕТИВАТА СИ, ТВОИТЕ СЕТИВА ТЕ ЛЪЖАТ”. И още: “Всичко вече е премислено и изчислено от УЧЕНИТЕ и НЕ Е такова, каквото изглежда, тъй като ВСИЧКО Е ОТНОСИТЕЛНО!”. Да, ВСИЧКО Е ОТНОСИТЕЛНО според Масонската Айнщайнова теория! И ако приемете Илюминатската Доктрина за Относителността, то животът Ви все повече ще  заприличва на „Приключенията на Алиса в Страната на чудесата”. А там: „Нищо не би било, какво е. Защото всичко би било, каквото не е. И обратното, каквото е, не би било. И това, което не би било, то би било. Разбираш ли?”. Но, нека разсъждаващият Човек използва интелигентността си, здравия разум и трезва логика. Тогава той неминуемо ще разбере, че с целия наш Човешки род се играе една нечестна, мръсна, злокобна и убийствена игра…
 
Илюминатската Доктрина за Относителността
 
Играта, която се играе с Човешкия род е СЕТИВНА ИГРА НА ВЪЗПРИЯТИЯТА. Тези, които са ни оковали в невидими вериги, знаят съвършено добре как действат нашите сетива. И те хитроумно насочват сетивата ни да работят срещу самите нас. Изумително е, че в огромното си мнозинство, Човеците не знаят как работи зрението. Нито как са устроени очите ни и са в абсолютно неведение за Законите на перспективатанаред със Законите за плътност и плаваемост!

Авторът на “200 Доказателства, че Земята не е въртящо се кълбо”

Ерик Дубей е роден в щата Мейн и е на 37 години. Завършва Английска Филология и Философия. През последните десет години живее в Банкок, Тайланд и преподава Йога и Уинг-Чун в свободното си време, докато разобличава Новия Световен Ред през цялото време.

В средата на Ноември 2014 година, той издаде първата си книга по настоящата тема„Заговорът Плоска Земя”. През Декември излезе едноименния му филм The Flat Earth Conspiracy DocumentaryНа 4-ти Август 2015 година, той публикува в уебсайта си „Двеста доказателства, че Земята не е въртящо се кълбо!”.

Негови уебсайтове са: atlanteanconspiracy.com и ifers.123.st.
 
 

Свалете видеото от сървъра тук!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *