Доцент, кандидат на физико-математическите науки БОРИС БОЯРШИНОВ признава пред Света, че НАУКАТА знае за ПЛОСКАТА ЗЕМЯ!

Доцент, кандидат физико-математическите науки БОРИС БОЯРШИНОВ признава пред Света, че НАУКАТА знае за ПЛОСКАТА ЗЕМЯ - СТАМАТ - web

Доцентът, кандидат на физико-математическите науки, БОРИС БОЯРШИНОВ, признава пред Света, че НАУКАТА знае за ПЛОСКАТА ЗЕМЯ. Но науката крие Плоската Земя, казва той в две последователни интервюта! Няколко дни след публикуването им в Интернет пространството, той е посетен от видни учени и духовни лица на Илюминатската Върхушка. В дома си той е заставен да се откаже от разкритията си и да се разкае публично. В третото свое видео, той разказва за посещението и сякаш се отказва от заявлението си. Но накрая, точно преди да изключи камерата, заявява: “Но все пак ЗЕМЯТА Е ПЛОСКА!

В последвалите няколко месеца доцент Бояршинов преживява не малко стълкновения с Масонската научна върхушка. Той е “изправен на процес” в Университетското заведение, в което преподава и защитава обосновано с факти действителността на нашата Плоска Земя. Там, той дори успява да убеди няколко професори по География, че е нужно да се направят изследвания и да се проверят изчисленията.

Тази история няма как да бъде потулена под килима. И естествено, в края на краищата Масонската научна върхушка го заставя да се покае публично. В поредното видео, на зрителя се подхвърля една глуповата, смехотворно, нагла измишльотина. Това е може би “извинението” за огромния гаф на доцента да каже Истината за Плоската Земя. 

 

Видеото на HD резолюция свалете от сървъра тук!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *