V. Тениските за Плоската Земя на СТАМАТ, или призив за събуждане на Българската художествено-творческа интелигенция

Тениските на СТАМАТ-любов-мир-щастие-web - Плоската Земя

 

V. Тениските за Плоската Земя на СТАМАТ,

или призив за събуждане на Българската художествено-творческа интелигенция

 

 

 

 
 
 
Авторът всеки път, когато е имал възможност, е напомнял, че първостепенна задача на провидялите Истината за Плоската Земя е да разпространяват по всякакъв начин тази най-висша мъдрост на нашето време, без ни най-малко да се свенят или притесняват, заради присмеха на заспалите под въздействието на масмултимедиите непробуден сън умове, или пък да се страхуват, че Правителствените Масонски структури ще предприемат наказателни действия против тях, тъй като възвестяването на Правдата за нашата непосредствена Вселена е деятелност от Трансцендентално естество во веки и злободневната неприязън или лъжовно-преходното Обществено-политическо статукво не биха могли ни на йота да възпрат или да отменят фактическата Действителност!
 
Първата приливна вълна на Пробудили се и вървящи към Освобождението Човеци, която се зароди през есента на 2014 година и за която писахме в Изследване Десето, вече започна да подкопава само привидно непоклатимите устои на измамната Хелиоцентрична парадигма и дава изобилен урожай, събуждайки от безсъзнателния транс все нови и нови милиони Души, копнеещи да разберат къде живеят и какво всъщност представлява тяхното вечноживо същество, наречено Джива – комплексът Дух-Душа. Тези нови адепти, разбира се, неотложно се нуждаят от достоверно знание за нашата Плоска Земя, което може да им бъде дадено единствено от Пробудилите се Зететични изследователи, изтръгнали се от смъртната хватка на Академичната псевдонаука и вървящи безстрашно по пътя на Освобождението! Следователно, най-първата и спешна обязаност на всеки обладаващ достоверно знание Зететичен изследовател на Плоската Земя, е да търси и намира разнообразни начини и общодостъпни форми, за да провъзгласява неотменимата и въздесъща Истина за Света, та да могат търсещите или все още колебаещите се да имат правдива опорна точка, а не да бъдат оплетени в лъжите и заблудите бълвани от Уикипедия или други подобни Активни мероприятия на Тайните служби.

 

И тъкмо тук идва мястото на аудио-визуалните и приложните изкуства, тъй като те привличат веднага вниманието на околните и постигат за кратко време високи резултати както на съзнателно, така и на имплицитно ниво. Пробудилите се творци имат неотменимия и най-висш дълг пред цялото Човечество да разпространяват Истината за Плоската Земя, за да отворят умовете, Сърцата и Душите на още спящите или колебаещите се, за да не вземе превес у тях масмултимедийната отровна пропаганда на Хелиоцентризма.

 

 

 

Ролята на Изкуствата в България

 

 
В този смисъл, Българските творци са в огромен неизплатим дълг към Народа ни, тъй като все още не се е намерил доблестен, смел, храбър, безстрашен и безкористен наш художник или писател, или музикант, или актьор, известен на широката Общественост, който да започне да защитава Истината за Плоската Земя и да я възвестява с произведенията си. Българската художествено-творческа интелигенция винаги се е самоизтъквала, че е заемала ръководно място и в напредъка и в реформирането на Обществото и, ето, днес настана време тя с дела да защити тези свои твърдения, защото в противен случай те биха се оказали само зле скалъпени предвзети самохвалства и безчестни заблудителни сквернословия.

 

От само себе си се разбира, че известна част от родната художествено-творческа интелигенция се стреми единствено и само да запази привилегиите си и да окрупнява забогатялостта си, като е станала неотделима от вилнеещата Криптокрация – тя, естествено, не е предмет на настоящата публикация.  Призивът на автора се отнася към огромната част от Българската художествено-творческа интелигенция, с честни Души и отворени Сърца, да защити своето име и да оглави Първата Вълна от Българското Пробуждане за Истината на Плоската Земя, като по този начин изпълни своето предназначение, а именно, да бъде стожер на Духовността на Народа ни, крепител на нравствеността и възвестител на високите ценности и истините!
 
Досега, най-често използваните дилетантски художествени форми за възвестяване на Истината за Плоската Земя са: графитите в урбанизираната джунгла, нагледно представящи действителния Свят, или написани уеб-сайтове за Плоската Земя по банкнотите, или надписи по седалките на самолетите, подканящи пасажерите да проверят с очите си водоравния хоризонт, издигащ се на нивото на погледа, или улични хепънинги, най-често край брега на моретата, използващи разясняващи плакати и табла, както и бинокли, телескопи и камери с голямо увеличение, за да докажат липсата на каквато и да е кривина на морския хоризонт, и така нататък. Но всички тези форми на разяснителна работа биха се оказали на несравнимо по-високо ниво, ако професионалните художници, писатели и актьори започнат да изпълняват дълга си към Народа ни и заемат своето полагаемо място всред поддръжниците на Истината за Плоската Земя!

 

 

Днес не е време да се страхуваме, да се крием и да се гушим в удобни кресла –

днес е Денят на възвестяването на Истината за Плоската Земя!

 

 
В две прежни публикации разказахме за: първо, едно интервю на участници в Конференция за Плоската Земя, излъчено по казионните Холандски телевизионни канали, и, второ, за най-талантливите музикални творци вече създаващи Музиката на Освобождението, достигаща чрез Интернет всички краища на Света, наблягаме на краища на Света, подчертавайки че сферата или кълбото нямат краища!
 
В настоящата публикация, стремейки се да бъде максимално кратък, авторът иска да сподели своето виждане и своя опит как може чрез дрехите, които Пробудилите се носят ежедневно, да се достигне до умовете на повече търсещи Човеци. В продължение на две години, авторът всекидневно носи тениски с изображения на Плоската Земя и приканва всички, които имат желание, нека да се включат в тази дръзка разяснителна кампания, имаща за цел да възбуди любопитство у минувачите и да послужи за утвърждаване мястото на най-висшата Истина за Плоската Земя в ежедневното безотрадно словоблудство. Онези, които имат смелостта да осъществят желанието си да бъдат в челните редици на Първата Вълна от Българското Пробуждане за Истината на Плоската Земя, могат за свалят JPG-файловете и да ги качат за принтиране в уеб-сайта на някоя от многобройните фирми за печат на тениски по поръчка, като например Print & Go. Естествено, творците са длъжни да започнат да творят в тази насока, възвестявайки Истината за Плоската Земя!

 

 

 

Тениските на СТАМАТ

 
 
 
 

 

Тениските на СТАМАТ - чакри - Плоската Земя - web
Тениските на СТАМАТ – чакри – Плоската Земя – web

Изтегли JPG-файл за принтиране върху тениска с резолюция 1181 х 2152 от сървъра тук.

 

 

 

 

Тениските на СТАМАТ-IT IS MY WORLD-web - Плоската Земя

Тениските на СТАМАТ-IT IS MY WORLD-web – Плоската Земя

Изтегли JPG-файл за принтиране върху тениска с резолюция  3112 х 4096 от сървъра тук

 

 

 

 

Тениските на СТАМАТ-любов-мир-щастие-web - Плоската Земя
Тениските на СТАМАТ-любов-мир-щастие-web – Плоската Земя

Изтегли JPG-файл за принтиране върху тениска с резолюция  3112 х 4096 от сървъра тук

 

 

 

 

 

Тениските на СТАМАТ - Книгата на СТАМАТ -2 - Плоската Земя - web
Тениските на СТАМАТ – Книгата на СТАМАТ -2 – Плоската Земя – web

Изтегли JPG-файл за принтиране върху тениска с резолюция 2480 х 3508 от сървъра тук

 

 

 

 

 

Тениските на СТАМАТ-зететика нова-web - Плоската Земя
Тениските на СТАМАТ-зететика нова-web – Плоската Земя

Изтегли JPG-файл за принтиране върху тениска с резолюция  3112 х 4096 от сървъра тук

 

 

 

 

 

Тениските на СТАМАТ - Бъди веган - web
Тениските на СТАМАТ – Бъди веган – web

Изтегли JPG-файл за принтиране върху тениска с резолюция 485 х 720 от сървъра тук

 

 

 

 

 

Тениските на СТАМАТ-сайтът на СТАМАТ-web - Плоската Земя
Тениските на СТАМАТ-сайтът на СТАМАТ-web – Плоската Земя

Изтегли JPG-файл за принтиране върху тениска с резолюция  3112 х 4096 от сървъра тук

 

 

 

 

 

Следовници на Истината и Търсачи на Трансцендента, сваляйте JPG-файловете или още по-добре – направете сами свои изображения, разпечатвайте върху дрехи или плакати и разпространявайте Знанието!!!

Дерзайте!
 
 
СТАМАТ
 
 
МИР и ЛЮБОВ!
 
5-ти Юни 2018 година
 
 
 
 
 
1 коментар
  1. adlershof
    adlershof
    01.11.2018 at 21:36

    Респект!

    Reply
Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *