Постхуманистичните цели на Илюминатите засега се увенчават с успех

Еврейският-заговор-3

Този, който си мисли, че Пландемията е вече към края си, жестоко се лъже!

 

 

Основните Постхуманистични цели на Илюминатите: да превърнат Свободните Човеци в био-роботи, като едновременно с това, за да ни управляват изкъсо, драстично намалят броя ни, постепенно се увенчават с успех.

 

Еврейският-заговор-4

 

Първо, вече 64.4% от Човеците съвсем доброволно, без насилие от страна на Полицията, са започнали да генномодифицират телата си с 2 и 3 дози ваксини. Процентът е чувствително по-висок в Държавите-Корпорации с най-високоефективна Правителствена пропагандна ДЕЗ-информация, като например: Западните „Демокрации – около и над 80%, в Китай, Северна Корея и Испания – 88%, в Куба и Чили – 94%, в Португалия – 95%, а в Гибралтар е вече 125%, което означава, че поданиците са ваксинирани с повече от една марка COVID-ваксина. За Държавите-Корпорации от Европейския Съюз, с население 446 834 579 Души, засега са подготвени 4,2 милиарда дози ваксини! Това може да се тълкува само по един-единствен начин: всеки Европеец ще бъде задължен да се ваксинира с 10 дози генномодифициращи препарати!!!

 

Еврейският-заговор

Второ, отравянето на телата ни с нейонизираща микровълнова радиация, посредством все по-масовото настъпване на технологията 5G, работеща в обхвата до 66 GHz. Едновременно с това се подготвят следващите поколения безжични мрежи – 6G, 7G…. и така нататък, които облъчват в обхватите от 95 GHz до 3 ТЕРАХЕРЦА! През последните 2 години писах на много места, че нейонизиращата микровълнова радиация уврежда физиологията на ВСИЧКИ ЖИВИ СЪЩЕСТВА, като разкъсва нуклеотидните вериги и възпрепятства свързването на кислорода с хемоглобина, което подробно съм обяснил в Глава Трета: Мрежата 5G, а не „Коронавирус“ от Книга Трета!

 

 

Уебсайт-201

 

Тук давам два доклада за напредването на 6G мрежите:

White Paper 5G Evolution and 6G 

 

What is 6G? 

 

Трето, самият Илюминатус Бил Гейтс ІІІ-ти, младши, имащ древно родословие свързващо го с Императорите отпреди 12 столетия, наскоро заплаши Човечеството, че е в състояние за 3 месеца да синтезира следващата генномодифицираща ваксина, когато обяви новата Пландемия! Това означава, че цивилизованите, които вече са лапнали въдицата на Пландемията, ще продължат съвсем доброволно да се генномодифицират, като едновременно с това ще им бъдат инжектирани и наноботи, за да се ускори създаването на ПОСТ-човеците, управлявани от Световния Изкуствен Свръхразум!

Обаче, тъй като Психолозите се установили, че, когато е подложена на непрекъсната ДЕЗ-информационна пропаганда, Човешката Психика се пречупва при достигането на определен критичен праг и осъзнава скриваната Истина, Господарите на Цивилизацията решиха да направят малка пауза в Активното мероприятиеКоронавирус“ на Световните Тайни служби! Почивка между рундовете, така да се каже! Едно Постхуманистично интермецо между актовете по унищожаването на Човешката Раса!

 

Еврейският-заговор-3

 

Тази Пландемична почивка доби формата на масмултимедийна истерия инспирирана от военните действия Украiна – Россия, които в действителност представляват поредното предварително договорено между Великите сили преразпределение на сферите на владение на Илюминатските династии!

Само за няколко часа дирижираните от слугите на Криптокрацията УЖ Социални медии превключиха от стотиците милиони УЖ заразени и шестте милиона УЖ „загинали“ от несъществуващия „Коронавирус“, към политическата манипулация Украiна – Россия преразпределяща владенията на Илюминатските династии, която, както всяка друга война, е предварително договорено мероприятие между основните действащи лица на Световната Политическа Театрална Сцена!

Пландемичното интермецо дава възможност на Силите на Мрака да се прегрупират и със свежа мощ да ударят Човечеството с нова Пландемия във Втората фаза на ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА – ВОЙНАТА ЗА ЧОВЕШКИТЕ ДУШИ!

 

***

Никога не съм искал да съм зъл пророк, но в действителност ВСИЧКО В РЕАЛНИЯ СВЯТ СЕ СЛУЧВА ТАКА, КАКТО ПРЕДИ ГОДИНИ СЪМ ГО ОПИСАЛ В КНИГИТЕ И ВЪВ ФИЛМИТЕ СИ!!!

***

 

СТАМАТ

2-ри Март 2022 Григорианска година

Оставете коментар
Защита на авторските права! Copyright protection!