ІІ. Плоската Земя по Холандската телевизия – СТАМАТ

Flat Earth Interview - Интервю по Холандската телевизия - Плоската Земя - СТАМАТ

ІІ. Плоската Земя по Холандската телевизия

 
 
 
 През последните месеци авторът се увери напълно, че постепенното Пробуждане на Човечеството, което ще доведе до неговото Освобождение от смъртния захват на войстващата Илюминатска върхушка настъпва. Малко по малко умът на изпадналите в коматозен транс цивилизовани Човеци се отваря и провижда Истината за Плоската Земя. Отрезвяването и възвръщането на сетивността, разсъдъка и логическото мислене, обаче, са неизбежно съпътствани в началото от осмиването и яростното отричане, породени от когнитивния дисонанс, като впоследствие за щастие винаги се достига до приемането на Истината за очевидна.

 

 

 
stamat2015.blogspot.bg - блог на СТАМАТ
stamat2015.blogspot.bg – блог на СТАМАТ

 

 
Много важен инструмент за постигане на по-пълно разбиране на действителната същност на Света, който обитаваме, се явяват събиранията на единомишленици и обмяната на знания и факти, за да се достигне мъдростта на  Мирозданието. Такива инструменти са лекциите, беседите, видео-конференциите по Скайп и, разбира се, най-вече реалните конференции, провеждани вече през няколко месеца навсякъде по Света.
 
 
 
Flat Earth Conference 2017 - Плоската Земя - СТАМАТ
Flat Earth Conference 2017 – Плоската Земя – СТАМАТ
 
 
Проведената през Септември 2017 година в Холандия Конференция за Плоската Земя има широк и възторжен отзвук! Двама от лекторите – Майк Кавану и Бастиан Сорал, бяха поканени в предаване „ала Холивудски стил“ по Холандската телевизия, където изложиха Истинната парадигма за нашата Вселена.
 
 
Водещата на предаването, въпреки че прикриваше насмешката си, поради тежката индоктринация наложена й в Журналистическия факултет, не можа с нищо да смути Майк и Бастиан, които с лекота и красноречие описваха действителния Свят.
 
 
 
Авторът предлага видео-клип върху това интервю, с превод на Английските субтитри:
 
          Следващият въпрос е за Маргриет. Категоричното заключение от една Международна конференция в Егмонд Аан Зее гласи, че Земята е плоска. Това, всъщност, новина ли е или лъжа?
          Новина е. Мисля, че това е толкова странно,…
          Какво, че Земята е плоска?
          … че е имало конференция в Егмонд Аан Зее международна, аха. И, че те са стигнали до заключението, че Земята е плоска. Така че, може би, това е истина.
          Следователно, Вие казвате, че това е вярно? Обръщам се за отговор към моите гости…
 
(Водещата и гостите се поздравяват.)
 
          … Бастиан и Майк, отдясно на ляво. Ако двамата ви попитам, дали Земята е плоска, какво ще кажете?
          ДА!!
          Айде, бе!
 
(Всички са в шок!)
 
          Откъде знаете това?
          Като гледаме с очите си и правим изследвания, вместо да зяпаме Дискавъри Ченъл или винаги вярваме на всичко, което ни казва НАСА! Просто като я преценяваме самостоятелно!
          Преди да започнете с обясненията, знаете ли как изглежда Земята?
          Никой не знае.
          О, не знаете, но имате ли представа как би трябвало да изглежда?
          Да, плоска.
          Да, но плоска като да можеш да изпаднеш от нея?
          НЕ!
          Не, така че това не е правилно.
          Не е. Ние сме в една затворена система. Ние се намираме в нещо като централна система за отопление, която е под налягане.
          А как стоят нещата с другите „планети“? Те кълба ли са?
          Те изглеждат кръгли, но ние не знаем, дали това е твърда земя – терра фирма.
          Следователно, те може да са плоски?
          Теоретично, да!
          Или не са веществени обекти!
          Значи, са като илюзия..
          Да!
          …другите „планети“?
          Да, в действителност телевизията също е илюзия!
          Следователно, вие казвате, че изследването на Вселената се явява прикритие.
          Да. Повече прилича на ИЗМАМА, целяща да измъкне парите от джобовете на гражданите и да ни накара да повярваме, че съществуват „планети“, на които можем да отидем и живеем.
          О, да, значи вие смятате, че това ни е обещано, а то е глупост.
          Това са пълни глупости!
          А, ако говорите с голяма авиокомпания, като KLM или Ер Франс, и кажете: ние смятаме, че Земята е плоска?
          Тъй като те летят около нея, те ще кажат, че това не е истина, но инструментите в самолетите им показват, че те се движат над плоска повърхност. Затова са го нарекли аероплан (план – „planeравна повърхност“), а не аерокрива или аероизвивка.
          Да, мисля, че сте прав.
          Какво виждаме тук?
          Това е нагледно представяне на плоския модел.
          Това е, което вие действително виждате навън.
          Плоската форма на Земята.
          Едно добро предположение за това каква е.
          Защото не можем да достигнем достатъчно високо, за да видим или да заснемем каква наистина изглежда.
          Да, а кои сте вие? Когато казвате не можем да достигнем достатъчно високо.
          Изследователите на Плоската Земя.
          А колко сте?
          Милиони!
          Досега да, милиони!
          Сериозно?!
          Да! Да! И всеки ден се присъединяват хиляди!
          А освен това съществуват и мълчаливите привърженици, които са твърде уплашени, за да признаят, че вярват в това… Защото, да, ако открито поддържате това становище…
          Но нужни са много хора, които в продължение на десетилетия да заявяват, че Земята е кълбо, за да го повярват останалите.
          Не! Не!
          НЕ! Достатъчна ви е само ИНДОКТРИНАЦИЯТА! Постоянно казвате на Човеците една и съща ЛЪЖА! И когато продължавате да я повтаряте, вие я превръщате в истина за онези, които я слушат!
          А къде започва тази ЛЪЖА?
          От Коперник.
          От Коперник.
          Той мислел, че е направил откритие, но не. Значи, това е, тъй да се каже, първото фалшифицирано научно изследване?
          Е, нека го кажа така: преди Човекът да може да провери, посредством балон с горещ въздух или с нещо друго, което да се издигне достатъчно високо, вече е имало ГЛОБУСИ във всяка класна стая! Преди да могат да го видят със собствените си очи, е било ПОВЯРВАНО, че е истина. Тази легенда продължила да се предава и се развила през вековете, та днес всички вярваме в нея.
          И когато НАСА „отишла в космоса“, всичко се потвърдило по случайност!
          Е, благодаря ви, че дойдохте!
          Моля, за нищо!
          Маргриет, вие сте права!
 
Авторът е напълно сигурен, че все повече търсачи на Истината за Плоската Земя и следовници на Трансцендента ще бъдат канени в телевизионни предавания и трябва да е съвсем ясно, че повечето от тях ще бъдат и сплашвани и подкупвани, та само най-искрените и честни Зететични изследователи няма да се изкушат пред сластта на парите и богатствата.
 
Тези, които са най-изчистени в Сърцата си, никога не биха се докоснали до мерзостта на масмултимедиите и винаги ще странят от тях, тъй като веднъж прекъснали свързаността си с ежеминутната кървава гадост и нечовешко безумие, изливано от Масонските телевизия, радио и ПРЕСА, те никога не биха си и помислили да се върнат отново в АДА. Живеейки истински в неизразимо щастие и възторг от Мирозданието, те постоянно поддържат жива връзката си със Създателя и се вслушват в Душата си, чувайки винаги думите на Творецът-Творение:
 
„Ти си вечна Джива, което означава излъчена от Мен безсмъртна и безценна частица! Въплотен си отново, след поредната ти смърт, на тази Плоска Земя, пазена и защитавана от Мен, посредством Небесната Твърд, за да участваш в Моята Трансцендентална Игра, където да откриеш Пътя на Пробуждането и Осъзнаването, който, с помощта на Духовните си Учители, предварително сам избра, когато беше в Трансценденталния Свят, за да можеш да се Освободиш от вечния кръговрат на въплощенията и смъртта и да се завърнеш в Моя Дом, при Мен – Абсолютният Създател на Мирозданието.
 
Твоето призвание в материалната Вселена е да твориш добро, да жадуваш Просветление и Освобождение, винаги да помагаш на всички, за да успеят и те да открият Пътя към Дома Ми, като безстрашно и уверено довеждаш Истината до очите, ушите, умовете и Сърцата им, за да могат и те на свой ред да я разпространяват и за да съумеете накрая всички заедно да се избавите завинаги от душегубните измами и скверните лъжи, разпространявани от пребиваващите в самозаблуда Демони, които отричат Единния!”

 

 

освободи душата си - СТАМАТ - web
освободи душата си – СТАМАТ – web

 

In Veritate Victoria (В Истината е победата!)

 

 

 
 
 
СТАМАТ
 
 
МИР и ЛЮБОВ!
 
30-ти Септември 2017 година
Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *