Плоската Земя по Холандската телевизия – интервю на Майк Кавану и Бастиан Сорал – субтитри СТАМАТ

Flat Earth Interview - Интервю по Холандската телевизия - Плоската Земя - СТАМАТ

Много важен инструмент за постигане на по-пълното разбиране на действителната същност на Света, който обитаваме, се явяват събиранията на единомишленици. Посредством лекции, беседи и видео-беседи по Скайп се обменят знания и факти, за да се достигне мъдростта на  Мирозданието. Но не би могло да има по-успешно мероприятие от провеждането на Конференция за Плоската Земя. И, ето, че това е вече факт – големи събирания на събратя се състоят вече през няколко месеца навсякъде по Света.

Конференция за Плоската Земя в Холандия

Проведената през Септември 2017 година в Холандия Конференция за Плоската Земя има широк и възторжен отзвук! Двама от лекторите – Майк Кавану и Бастиан Сорал, бяха поканени в предаване „ала Холивудски стил“ по Холандската телевизия. Там те изложиха Истинната парадигма за нашата Вселена. Въпреки че бяха посрещнати с едва прикрита насмешка, гостите съумяха да представят ясно и точно Плоската парадигма. На въпроса на водещата относно “Космическите” изследвания, гостите отговориха категорично, така:

– Следователно, вие казвате, че изследването на Вселената се явява прикритие.

– Да. Повече прилича на ИЗМАМА, целяща да измъкне парите от джобовете на гражданите и да ни накара да повярваме, че съществуват „планети“, на които можем да отидем и живеем.

– О, да, значи вие смятате, че това ни е обещано, а то е глупост.

– Това са пълни глупости!

 

 

Видеото на HD резолюция свалете от сървъра тук!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *