Плоската Земя и вегетарианството и веганството

0820.Човек не е в състояние да изяде сурово животно, защото не е хищник - Плоската Земя - СТАМАТ

Днес, още от люлката децата са насилвани да вкарват в лесно ранимите си тела страшните отрови пропили гниещата мърша, подвеждащо наречена “месо”. Палачите с бели престилки не само насърчават това безумие, но заплашват безпросветните майки, че наследниците им биха се разболяли, ако не ги тъпчат с вредни храни. Човеците, мислещи разумно, съзнават, че всички неразположения и болести идват от неправилното хранене. Неправилното хранене всъщност означава чревеугодно месоядство и консумация на млечни продукти. То включва и “рафинирани (заводски) храни”, хранителни добавки и не само безполезните, но и вредни химически “витамини”.

Неспазвайки задължителната за Човеците веганска диета, “цивилизованите” тъпчат с разлагаща се мърша телата си – свещените обиталища на Душата. Отравянето на организма с месо и млечни продукти задължително причинява смъртоносни заболявания в активна възраст. Тази желана от тях безрадостна съдба, отвежда месоядците към жестока, болезнена и нещастна кончина. Те, обаче, никак не роптаят и не се запитват дали има и друг начин на живот без неудовлетвореност и болести. Тяхното мото е: “От нещо все ще се умре“. Но когато на 40-50-годишна възраст им бъде поставена страшната диагноза, те плачат като пеленачета. И пак не си вземат поука и не престават да тровят телата си. Тъкмо напротив. Те веднага бягат към касапина с бяла престилка да отсече част от тях, за да се натъпчат пак с мърша и да се отровят докрай. И въобще не им идва наум, да оставят месото и да изчистят тялото си, чрез макробиотичната диета от сокове и да станат вегани!

Запленени от дяволските трикове на многомилиардния рекламен бизнес на месопроизводителите, “гласоподавателите” се надпреварват да ядат все повече мърша. Безумно отровили телата си, обаче, тези нищо неподозиращи “данъкоплатци” по-скоро рано, отколкото късно ще легнат под скалпела.

Демоничните цели на месоядството

Но, отравянето на физикалността не е най-страшното! Неизмеримо по ценна е Душата от тленното тяло и именно тя е на прицел. Дяволски страховити са целите, които войнстващият Елит преследва от векове с противоестественото насаждане на месоядството!

Целите на поробващия ни Илюминатски елит, които той постига чрез масовата непрекъсната консумация на месо – отрова за Човека, са следните: физиологично сриване и отравяне на тялото, необратима промяна в Душата, посредством унищожаване на съчувствието, съпричастието и милосърдието, както към себеподобните, така и към всички останали живи същества, като едновременно с това бива насаден постоянен страх от бъдещето, агресия към заобикалящия ни Свят и презрение и омраза към всичко и всеки различен от нас, като по такъв начин сетивността на “цивилизованите” бива замъглена и те се отдалечат завинаги от Истината за Плоската Земя.

 

Видеото на HD резолюция свалете от сървъра тук!

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *