Музика за Плоската Земя – “Умствен Контрол вика Майор Том”

Музика за Плоската Земя - Mind Control to Major Tom - Cover by Indiejestion - СТАМАТ

В интернет пространството има стотици хиляди сайтове, а в Ю Тюб има хиляди канали и милиони качени видео-материали на тема “Плоската Земя”! Естествено, малка част от тях са на честните следовници на Истината. За жалост, активните мероприятия за дезинформация, провеждани от Световните разузнавателни агенции, започнаха много преди съдбовната 2012 година. Тайните служби наместиха много предвидливо на удобни места своите агент-провокатори, или както сега се наричат „троли“. Но това не може да попречи, все по-многолюдни да стават редиците на първото възникнало самостоятелно движение за Пробуждане.  Движението за Осъзнаване и отхвърляне на Илюминатската робия и за изследване на Истината за Плоската Земя е единственото по своя характер в Човешката история. Неотделима част от Пробуждането се явява и Музика за Плоската Земя на Индиджесшън – “Умствен Контрол вика Майор Том”.

“Умствен Контрол вика Майор Том”

Неоценима полза за Пробуждането на Човечеството носят хората на изкуството, които чрез творбите си най-бързо и умело докосват Сърцата ни. Музиканти от всички жанрове прегръщат с цялата си Душа и се посвещават на разпространяването на Истината. Един от тях е Индиджесшън, постигнал преки и дълбоки внушения, посредством пародиране на Световноизвестни Рок хитове. Индиджесшън направи кавъри на “Ще оцелея” на Глория Гейнър, “Нарисувай го в черно” на Ролинг Стоунс / “Нарисувай я плоска”/ и “Ходя по Луната ” на Полис. Но наистина най-запомнящо е звученето на кавъра “Умствен контрол вика Майор Том” по абсурдната налудно-маниакална композиция на Дейвид Боуи  “Космическа странност” (Space Oddity).

По-голямата част от творците, в началото уж осъзнали действителността, по-късно се “покаяха” и се завърнаха в редиците на послушното стадо. За разлика от тях Индиджесшън и до днес прави изключително остроумни и находчиви видео клипове за Плоската Земя. В последното си видео “Как лесно да разобличим привържениците на Плоската Земя” той хитроумно пародира глупостта и слепотата на “всезнаещите” Хелиоцентрици. 

 

Видеото на HD резолюция свалете от сървъра тук!

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *