Музика за Плоската Земя – “Повече от щастлива” от The Troot

Музика за Плоската Земя - More Than Happy By The Troot - Повече от щастлива - Труут - СТАМАТ

Първостепенна, най-съществена и дори единствена цел на Институцията на училищата и университетите е да индоктринират и програмират. Тяхно предназначение е да хипнотизират децата в налудната, глупава, лъжовна, бездуховна, безсмислена Сатанинска измама на въртящата се Земя. Хелиоцентричната алогична парадигма е изфабрикувана от Масонския слугинаж за дългосрочните цели на Илюминатската върхушка. Атеистично-материалистическата идеология е създадена, за да хване в капана на лъжата възможно най-голяма част от нищо неподозиращото Човечество. Втората задача на Образователната система е, посредством осмиване, заклеймяване, отстраняване и наказания да забрани инакомислието. В никакъв случай да не позволи свободомислието и критичното отношение към насажданите от нея идеи и теории.

Да, поистина, само фиктивни идеи и недоказани теории, а не факти и Истини! Да изтръгне из корен веднъж завинаги Истинното Духовно и Трансцендентално Знание, което би довело търсещият ум до Пробуждане и Освобождение! Ето, това е същинската цел и непосредствената задача на Образователната система. Да ни остави невежи Гоим и бездуховно голи и безпомощни „безполезни ядачи“ в ръцете на Властващите династии, за да не можем никога да се Освободим! Но това бе така, до появата на Световното движение на Истината за Плоската Земя. Един от първите му глашатаи е жанра Музика за Плоската Земя.

Музика за Плоската Земя – “Повече от щастлива” от The Troot

Тъмно и мрачна бе съдбата на Човечеството само допреди шест години. Но от тогава насам започна първото в Човешката история и единствено по своя характер съвсем самостоятелно възникнало движение за Пробуждане. Осъзнаване и отхвърляне на Илюминатската робия дойде вследствие на провиждането на Истината за Плоската Земя. Безценни усилия в Пробуждането на Човечеството полагат хората на изкуството, които чрез творбите си най-бързо и умело докосват Сърцата ни. Днес мнозина творци обръщат поглед и се посвещават на Истината за Плоската Земя, като например дуета Дъ Трут. Песните им са запомнящи се, закачливи, но същевременно право в целта откровени. Те въздействат пряко и се загнездват в Сърцата на търсещите.

 

Видеото на HD резолюция свалете от сървъра тук!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *