Логическо предисловие за Световното положение

Логическо-предисловие

Логическо предисловие за Световното положение

За Ковидиотите

 

Срам ме е, Боже Господи, от приятелите мои!

Дали от страхливостта в Сърцата им само или

от вярата сляпа в продажните управници!

Под Турско, ако бяхме с  днешните предатели,

Свобода и щастие нивга не бихме видели!

Къде са днес мъжете безстрашно гърди изправили –

в лъжата на шалове и кърпи лица са заровили!

Позор за теб, Българино, син на Исперих и Крума –

щом на гордото ни племе честта скверниш без думи!

 

СТАМАТ

  • Тема І-ва: Политическа и Научна подготовка за пландемичните измами

 

  • Тема ІІ-ра: Индивидуализмът и Колективизмът на прага на Постхуманизма

***

Авторът, наблюдавайки случващото се ускорение на събитията по инсталирането на Тиранията на Новия Световен Ред, се чувства длъжен да заеме единствено правилната високонравствена позиция и без страх да обяви пред Човечеството истината за конспиративното Активно мероприятие на Световните Тайни служби, наречено „Коронавирус“!

В продължение на столетията, чак до наши дни, древната Тайна Ложа на Илюминатите, посредством методите на Хегеловата диалектика, разделяше Човечеството и насъскваше Нации, Народи, съседи и дори роднини едни срещу други във враждуващи лагери и фракции, но никога до днес тя не бе измисляла толкова хитроумно оръжие. През ХХ-ти век Светът беше разделен на видимо воюващи лагери „Капитализъм“ и „Социализъм“, след това дойде ред на вражеското лице на „тероризма“ и свързаните с него подставени лица, като например: Иранския шах, Саддам Хюсеин, Бин Ладен и много като тях, всичките създадени и поддържани от Световните Тайни служби. Никога досега, обаче, Господарите на Цивилизацията не бяха използвали наистина демонично и в същото време несъществуващо оръжие срещу самите нас – „НЕВИДИМИЯ ВРАГ – ВИРУСИТЕ“! Днес, всички държавници по Света в изявленията си по масмултимедиите обявяват, че сме във война с „НЕВИДИМИЯ ВРАГ – ВИРУСИТЕ“, като по такъв начин заставят Човеците да влязат във война не с външен Политически или Идеологически противник, а да вредят на себе си, борейки се срещу собствените си тела!

От началото на 2020 година, за да напреднат с още една стъпка към „Светлото бъдеще“ на Постхуманизма, Политическите и Научните Институции, подкрепяни от Четвъртата, тоест Първата власт, а именно масмултимедиите, владяни от Илюминатския Елит, утвърдиха и разпространиха ново обобщаващо наименование „Коронавирус“ на нормалните ежегодни простудни заболявания, ангини, бронхити и пневмонии, поради усложненията от които всяка година, според СЗО, в Света умират 650,000 Души, а, според Проф. Д-р Кантарджиев, в България умират НЯКОЛКО ХИЛЯДИ Души. След изобретяването на несъществуващата „пандемия“, Господарите на Света дадоха ясни и отчетливи предупреждения, че се подготвя ВАКСИНА, или че по-скоро е направена такава, която ще спре завинаги „пандемията“.

Оставете коментар