Логическо предисловие за Световното положение

Гласът-на-Разума---Плоската-Земя---СТАМАТ

Логическо предисловие за Световното положение

За Ковидиотите

 

Срам ме е, Боже Господи, от приятелите мои!

Дали от страхливостта в Сърцата им само или

от вярата сляпа в продажните управници!

Под Турско, ако бяхме с  днешните предатели,

Свобода и щастие нивга не бихме видели!

Къде са днес мъжете безстрашно гърди изправили –

в лъжата на шалове и кърпи лица са заровили!

Позор за теб, Българино, син на Исперих и Крума –

щом на гордото ни племе честта скверниш без думи!

 

СТАМАТ

Вариация на Боб Робъртс по стиховете на

Пастор Мартин Нимьолер от 1946 година

 

 

Прибраха те, първо, възрастните хора,

но аз на глас не възроптах,

защото стар не бях.

 

На ресторантите и баровете после се нахвърлиха,

но аз на глас не възроптах,

от хай-лайфа понеже не бях,

за мен Сервеса не, мерси!

 

След това маловажните работници изгониха,

но аз на глас не възроптах,

защото от вкъщи си работех аз.

 

Дойдоха после и заключиха бездомните,

но аз на глас не възроптах,

практикувах два метра социално дистанциране.

 

Накрая арестуваха и мене,

но не бе останал никой вече,

за мене на глас да възроптае.

bob roberts  7-ми Април 2020 година

 

 

First, they came for the elderly

And I did not speak out

Because I was not old

 

Then they came for the restaurants and the bars

And I did not speak out

Because I wasn’t a socialite, no Cerveza for me, thank you

 

Then they came for the working non-essential personal

And I did not speak out

Because I was able to work at home

 

Then they came for the homeless

And I did not speak out

Because I was practicing social-distancing

more than six feet

 

Then they came for me

And there was no one left

To speak out for me

Оригиналните стихове на Пастор Мартин Нимьолер от 1946 година

 

First they came for the Communists

And I did not speak out

Because I was not a Communist

 

Then they came for the Socialists

And I did not speak out

Because I was not a Socialist

 

Then they came for the trade unionists

And I did not speak out

Because I was not a trade unionist

 

Then they came for the Jews

And I did not speak out

Because I was not a Jew

 

Then they came for me

And there was no one left

To speak out for me

***

Авторът, наблюдавайки случващото се ускорение на събитията по инсталирането на Тиранията на Новия Световен Ред, се чувства длъжен да заеме единствено правилната високонравствена позиция и без страх да обяви пред Човечеството истината за конспиративното Активно мероприятие на Световните Тайни служби, наречено „Коронавирус“!

В продължение на столетията, чак до наши дни, древната Тайна Ложа на Илюминатите, посредством методите на Хегеловата диалектика, разделяше Човечеството и насъскваше Нации, Народи, съседи и дори роднини едни срещу други във враждуващи лагери и фракции, но никога до днес тя не бе измисляла толкова хитроумно оръжие. През ХХ-ти век Светът беше разделен на видимо воюващи лагери „Капитализъм“ и „Социализъм“, след това дойде ред на вражеското лице на „тероризма“ и свързаните с него подставени лица, като например: Иранския шах, Саддам Хюсеин, Бин Ладен и много като тях, всичките създадени и поддържани от Световните Тайни служби. Никога досега, обаче, Господарите на Цивилизацията не бяха използвали наистина демонично и в същото време несъществуващо оръжие срещу самите нас – „НЕВИДИМИЯ ВРАГ – ВИРУСИТЕ“! Днес, всички държавници по Света в изявленията си по масмултимедиите обявяват, че сме във война с „НЕВИДИМИЯ ВРАГ – ВИРУСИТЕ“, като по такъв начин заставят Човеците да влязат във война не с външен Политически или Идеологически противник, а да вредят на себе си, борейки се срещу собствените си тела!

През изтеклите няколко месеца, за да напреднат с още една стъпка към „Светлото бъдеще“ на Постхуманизма, Политическите и Научните Институции, подкрепяни от Четвъртата, тоест Първата власт, а именно масмултимедиите, владяни от Илюминатския Елит, утвърдиха и разпространиха ново обобщаващо наименование „Коронавирус“ на нормалните ежегодни простудни заболявания, ангини, бронхити и пневмонии, поради усложненията от които всяка година, според СЗО, в Света умират 650,000 Души, а, според Проф. Д-р Кантарджиев, в България умират НЯКОЛКО ХИЛЯДИ Души. След изобретяването на несъществуващата „пандемия“, Господарите на Света дадоха ясни и отчетливи предупреждения, че се подготвя ВАКСИНА, или че по-скоро е направена такава, която ще спре завинаги „пандемията“. Една от целите на Световната ваксинация, наред с онези, които ще разясним в края на Част Първа на Книга Трета, е следната: да бъдат хванати в капана на Фармацевтичната промишленост – най-голямата след Световния Военно-промишлен комплекс, всички цивилизовани, тъй като от тях няма такива, които да не боледуват.

Активното мероприятие „НЕВИДИМИЯ ВРАГ – ВИРУСИТЕ“ е подготвяно от средата на ХХ-ти век. За целта „Коронавирусите“ са определени като ново семейство „вируси“ през 1968 година и са описани в Медицинските енциклопедии, като например на страници 291–298 от Енциклопедията по вирусология (Encyclopedia of Virology – свали от сървъра), издадена в Мемфис през 1999 година. „Коронавирусът“, според „науката“, е един от най-слабите вируси и е продукт на респираторните заболявания, усложненията от които за съжаление убиват над 3,500,000 Души всяка година. Казва ни се, че „вирусът“ умира при 80°C и че може да бъде унищожен чрез приемането на силна макробиотична храна и витамини, най-вече Витамин С, и при спазването на елементарна хигиена.

Днес, обаче, уж поради този „вирус“ на обикновената настинка, на който Правителствата и масмултимедиите вменяват катастрофично изтребителни сили, всички цивилизовани са поставени ПОД ДОМАШЕН АРЕСТ! По такъв начин, Илюминатите без притеснения от масови протестни вълнения ще изпълнят поредната стъпка по установяването на Новия Световен Ред – Тиранията на Постхуманизма!

Името „Корона-вирус“ е целенасочено избрано, за да покаже на посветените в Окултизма, че Световната операция представлява „Коронния номер“ по заробване завинаги на Човечеството, постепенно и синхронно провеждан от Правителствата, Полицията, Военните министерства и раздухван от пропагандната машина на масмултимедиите, за да бъде забързан Постхуманистичния план на Криптокрацията. И за да бъде подведен и излъган докрай цивилизования, масмултимедиите разпространяват лъжите, че световноизвестни Личности, милиардери, Президенти и дори короновани особи от Илюминатската върхушка са „заразени с вируса“. Естествено, в болниците все по-често се поставя диагнозата „Коронавирус“, вместо обикновена настинка, бронхит, ангина или грип, за да бъде доведена Обществената истерия до небивали до днес размери, а излекуваните от настинка, бронхит, ангина или обикновен грип ще бъдат представяни в публичното пространство като „оцелели от „Коронавируса“, посредством чудесата на медицината и ваксините“! Тези, обаче, които умират, поради хроничните си заболявания, обострени от ангина, пневмония, грип и т.н., са лъжливо представяни за починали от несъществуващия „Коронавирус“! Мъдрият, обаче, съвсем естествено трябва да знае, че наистина никакъв демоничен и всесилен „Коронавирус“ не върлува на свобода!

Поистина, би било добре Здравните власти сериозно да се замислят за преименуването на несъществуващия „вирус“, или като „Тука-има-тука-нема“, или пък може би като „Хем-го-има-хем-го-нема“, защото напоследък самите те заявяват, че „вирусът“ не може да се „хване“ с никакви тестове!! Както например в случая с починалата от многогодишните си хронични заболявания лекарка, чиито два PCR–теста дали два отрицателни резултата. Но въпреки всичко, лекарката бе обявена от НОЩ (само каква абривиация: „пада вечна НОЩ над България“) като починала от така наречения „Коронавирус“, независимо от факта, че тестовете на два пъти са показали, че тя не е била „заразена“, но все пак, според Институциите, тя го е „носела“ в носоглътката си и е починала от недоказания „вирус“, а не от хроничните си заболявания! Подобни парадоксални, абсурдни и безотговорни лъжи и извъртания на истината, не са рядкост, а са задължително присъстващи при всички случаи на обявените от НОЩ за починали от „Коронавирус“, които в огромното си мнозинство са били болни от нелечими за Институциалната Медицина хронични заболявания, в това число: рак, исхимична болест на сърцето, хронична сърдечна недостатъчност, други сърдечно-съдови и мозъчно-съдови болести, цироза, диабет и така нататък! Парадоксалните ситуации, като описана по-горе, са безброй и нарастват лавинообразно, понеже, както ще се уверим в хода на Книга Трета, болестотворни „вируси“ не съществуват, а те са измислени от Институциалната Медицина, за да оправдае своята религиозна безрезервна вяра в Микробната теория, въпреки че няма никакви доказателства за нейната валидност!

Нека, накратко, проследим каква е, според Институциите и масмултимедиите, историята на възникването на „пандемията“. Цялата лъжа се разви пред очите ни по най-ловкия, но твърде евтин, сценарий на булевардния съспенс. В началото имало „заразен“ прилеп някъде в Китай и той бил изяден от Китаец. Историята мълчи, обаче, и не казва, дали Китаецът е бил Сатанист, или пък е бил блек-металист, щом е ял прилепи! След това този Китаец отишъл на пазара и там „заразил“ всички, тъй като „вирусите“, нищо че са хиляди пъти по-малки от бактериите, които са милиони пъти по-малки от най-малкото нещо, което Човек може да види, мистериозно изхвърчали със скоростта на светлината от устата му и се напъхвали в устите на другите пазаруващи Китайци! И така, поради това че уж „свободните“ Човеци много летят със самолети, „заразените“ Китайци от пазара, посетен от ядящия прилепи, се втурнали да пътуват по всички краища на Света, дори и до Непал, до Суринам и до никому неизвестнато Сен Пиер и Микелон… Така само за няколко седмици цялото Човечество се разболяло от настинка, каквото всъщност представлява „Коронавируса“.

В последно време, обаче, проучванията на масмултимедиите установяват, че тази изтъркана от употреба фабула, взета от второразрядната научна-фантастика, „не задържа вода“ и е трудно да бъде повярвана дори при по-повърхностно разследване. Така че, сега, Властимащите замислят нова история на „пандемията“, която ще послужи много по-успешно при по-нататъшното развитие на Активното мероприятие на Световните Тайни служби. Новата версия лека-полека си прокрадва път, чрез публикации, че „Коронавирус“ е установен в кръвни проби взети още през есента във Франция, както и в други Държави!

В новата история на „пандемията“ ядящят прилепи Китаец отпада, като е заменен с удивително Демоничната лъжа, че „Коронавирусът“ е съществувал винаги в Човеците, но сега е станал смъртоносен!  И, естествено, за да могат Господарите на Света – милосърдните и човеколюбиви мегамилиардери, да предпазят нас, беззащитното простолюдие от самите нас, тъй като по Природа сме много глупави, ще трябва задължително да ни инжектират с ВАКСИНИ, които съдържат тимерозал – органична живачна сол с 50% живак – съдържанието му в тях е над 25,000 пъти над допустимата безопасна доза за питейната вода, формалдехид, алуминиеви фосфати и хидроксиди – десетки и стотици пъти над допустимата доза, и много други химикали, както и мъртви животински клетки и зародишни и ракови клетки.

На Читателя с отворено съзнание вече е станало пределно ясно, че теорията за произхода се променя, за да бъде напасната към разпространяваната лъжа, че всеки Човек има този мистериозен и несъществуващ „Коронавирус“. Новата ситуация ще отвори широко дверите пред Илюминатус Бил Гейтс и неговите тайнствени братя, за да могат те да измамят обикновените Човеци, та всички с желание и готовност да приемат инжектирането на отрови в организмите си. Ето, по такъв начин цялото Човечество ще бъде отровено и числеността му ще бъде намалена до 500,000,000 Души, които се контролират много по-лесно!

Но, поистина, в това днешно време разделно, нека знаем, че всяко Човешко същество, въплотено в тяло от своята Джива, еманирана от Творецът-Творение, се ражда на този Свят с изконни и неотменими Свободи: на мисълта, на убежденията, на словото, на придвижването, на отношението към собственото му тяло и здраве и така нататък. Въпреки това, в продължение на хилядолетия войнстващият Илюминатски Елит навсякъде по Света е инсталирал Държавната Институция, която е измамила Човеците, че тя им „дава и осигурява“ Правата и Свободите, вместо просто да ги признае като вменени от Създателя и неразделни от самото ни съществувание. В отношението към Правата и Свободите на Личността се корени непримиримата противопоставеност между двата основни възгледа в Политическата Философия и Идеология, а именно Индивидуализма и Колективизма.

Индивидуализмът, оценявайки по достойнство независимостта и самостоятелността на Вечното ни същество, припознава в Света и утвърждава в Обществените отношения постигането на целите и упражняването на интересите на Личността пред тези на Държавата или на Социалната група, тъй като задачите и целите на Институциите винаги са били, и ще бъдат и занапред, поробващи индивида и разрушаващи изконните морални ценности. В този смисъл, Индивидуализмът се явява пълна противоположност на Тоталитаризма, Колективизма, както и на Интернационалното Корпоративно управление на днешния ден.

Както вече доказахме във Втора Зететична Книга и както постепенно ще продължаваме да доказваме в хода на Книга Трета, настоящата цел на Илюминатската върхушка е установяването на легитимно, посредством създаващата се в момента законова база, видимо Единно Световно Правителство, което ще затвърди фундамента на Новия Световен Ред – Тиранията на Постхуманизма. Трябва да ни бъде съвсем ясно, че само след броени месеци Обществените и Държавните структури ще бъдат съвсем-съвсем различни от познатите ни днес, благодарение на новите Закони на Цивилизацията.

 

Но, все пак, докато Единното Световно Правителство не е заповядало на Правителствата на всички Държави да суспендират Конституциите си и да приемат Единната Световна Конституция, нека здравомислещите Българи знаят, че в действащата Конституция на Република България има текстове, които ни защитават от насилствени Медицински експерименти, каквито, както ще разберем в следващите изследвания, в действителност представляват ВАКСИНАЦИИТЕ. В Член 29-ти се казва:

 

„Чл. 29. (1) Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация.

(2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие.“

 

Законното наше право да се противопоставим на Медицинските експерименти, които разрушават ЗДРАВЕТО ни, не може да бъде отнето дори по време на ВОЙНА, НА ВОЕННО ИЛИ ДРУГО ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ, както е постановено в Член 57-ми, в който се казва:

 

„Чл. 57. (1) Основните права на гражданите са неотменими.

(2) Не се допуска злоупотреба с права, както и тяхното упражняване, ако то накърнява права или законни интереси на други.

(3) При обявяване на война, на военно или друго извънредно положение със закон може да бъде временно ограничено упражняването на отделни права на гражданите с изключение на правата, предвидени в чл. 28, 29, 31, ал. 1, 2 и 3, чл. 32, ал. 1 и чл. 37.

 

 

В Член 57-ми, ал (3) пределно ясно се казва, че „обявяването на война, на военно или друго извънредно положение със закон“ не може да стане предпоставка за погазване на правото, утвърдено в Член 29-ти, ал. (2), Българинът да се противопостави да бъде подлаган на Медицински, научни или други опити, каквито в най-близко бъдеще ще се осъществят посредством ВАКСИНАЦИИТЕ срещу несъществуващия болестотворен „Коронавирус“.

 

Текстът в Член 57-ми, ал. (3) изрично посочва членовете в Конституцията, носители на най-съкровените и неотменими права, без които Човеците не биха могли да съществуват, и той в никакъв случай не може да бъде противопоставен или анулиран с Член 61-ви, тъй като в последния се вменява задължението да се оказва съдействие на Държавата и Обществото, а не се отменят законните права на гражданите, определени в членове 28, 29, 31, ал. 1, 2 и 3, чл. 32, ал. 1 и чл. 37.

 

„Чл. 61. Гражданите са длъжни да оказват съдействие на държавата и обществото в случай на природни и други бедствия при условия и по ред, определени със закон.“

 

Следователно, ако логично разсъждаващият Човек е наистина загрижен за своето здраве, добруване и щастие, той може да намери закрила в действащата Конституция на Република България!

 

***

 

МИР и ЛЮБОВ!

5-ти Май 2020 година

СТАМАТ

Оставете коментар
Защита на авторските права! Copyright protection!