Как ще завърши войната

Как ще завърши войната

 

През последните две седмици дори най-либералните Западни политици и техните твърди поддръжници съумяха най-после да разберат, че Русия постепенно и планомерно ще постигне военната си цел: достигане до Западните граници на вече бивша Украйна, сваляйки и напълно дезинтегрирайки днешния ултрадесен националистически режим.

 

Как-ще-завърши-войната-1

 

 

Новата карта на Европа

 

След превземането на Украйна ще бъде съставен многонационален Военен трибунал, който ще докаже и ще накаже престъпленията на крайнодесния национализъм, изнасяйки пред очите на целия Свят неопровержими документи и факти. Президентът Путин още в началото на Специалната военна операция заложи тези нейни цели: демилитаризация и денацификация, което включва цялостно разрушаване на екстремистките управленски структури на бивша Украйна. Американо-западноевропейските масмултимедии и техния слугинаж в Източна Европа и в България могат да отричат колкото си искат, че в Украйна не съществува ултрадесен национализъм, но фактите, както и писмените и филмови документи, доказват неговото съществуване.

Западният свят, обаче, е попаднал в плен на една дълбока илюзия, предвид това, че неговите Правителства са основани и подкрепят крайния Либерализъм. И тъй като членовете на Западните правителства са калибровани и патентовани Либерали, то те не само се отнасят с пренебрежение или отрицателно към всяко нелиберално политическо предложение за решение, но напълно го игнорират.  

 

Как-ще-завърши-войната-2

 

На 17-ти Декември 2021 година Русия направи първата крачка към възможното разрешаване на назряващия по онова време конфликт и прикани Щатите и НАТО „да започнат на чист лист“ – да отворят нова страница, във взаимоотношенията си. Това беше Меморандумът, който Заместник-външният министър на РФ Сергей Рябков официално връчи на Заместник-държавния секретар на САЩ Карън Донфрид. Но за съжаление на Меморандума на Рябков отговор нямаше. От неговото цялостно съдържание бяха откъснати две-три точки или фрази, които бяха подхвърлени на Обществеността и политизирани пред масмултимедиите, игнорирайки по такъв начин неговата съвкупна същност.

 

Как-ще-завърши-войната-3

 

В отговор на пълното мълчание от страна на САЩ и НАТО по отношение на Меморандума и за да не се стигне отново до задънената улица на Минския процес от 2015 година, както и по молба на Президентите на ДНР и ЛНР, съгласно междудържавните им договори за взаимопомощ, основавайки се на Член 51-ви от Глава VІІ-ма на Устава на ООН, РФ започна Специалната военна операция по освобождаването на Независимите Рускоезични Държави. Няма да се залъгваме, че всички Западни политици са прочели Меморандума, точно напротив, малцина са запознати с него, но те са точно тези, които изпълняват политическите решения, спуснати от Илюминатската върхушка, и на тях им бе забранено да търсят мирно разрешение на конфликта.

 

 

 

Украйна в пламъци“ (2016) – филм на Оливър Стоун.

 

 

Осъзнаването на Запада

 

Едва през последните дни, когато Западният политически Елит осъзна, че Руската военна машина е напът да завземе бивша Украйна, той си спомни за Меморандума на Рябков от 17-ти Декември 2021 година и започна да предлага на РФ да спре военните действия, за да го обсъдят. С огромно закъснение Западът осъзна, че ако Специалната операция продължи, то Украйна няма да я има и тогава няма за какво да се преговаря.

Учудваща е чудовищната слепота на Западните политици, включително и на така нареченото Българско правителство, и тяхната скандално незряла некадърност. Дори за средноинтелигентният Човек е видно, че Меморандумът е отпреди войната и днес той е безсмислен, тъй като под контрола на РФ, ДНР и ЛНР се намират над 22%, или около 130,000 кв.км., от територията на бивша Украйна. Този Меморандум няма да бъде обсъждан.

Днес, така нареченият „колективен“ Запад все повече се замисля над Икономическите въпроси и обмисля какво да прави и как да се „измъкне“ от войната, която той предизвика и той подклажда с въоръжение за много десетки милиарда долара. Но колкото по-бързо този Запад разбере, че протакането и продължаването на бойните действия не са в негова полза, а само все повече влошават Икономическия му колапс, той ще осъзнае, че единственото решение е да заповяда на марионетния режим на Зеленский да се предаде, обявявайки пълна капитулация. Разбира се, също така може да се очаква кликата на Зеленский, тъй като тя е отгледана, финансирана, тренирана и въоръжавана от Пентагона и НАТО, да бъде скришом „евакуирана“ от Американските барети на сигурно място в Америка, за да бъде използвана при други случаи.

Режимът на Зеленский все повече ще става неудобен за Запада, тъй като е непреодолима пречка в решаването на военната и Икономическата криза. Зеленский се оказва препъни камък в отношенията на САЩ с Великобритания, тъй като последната използваше Зеленский за да играе опасна игра с Ердоган. Поради Икономическия си спад Англия е принудена да повишава данъците, като за това се оправдава със Зеленский. Изчезването на Украйна от политическата сцена ще способства постигането на една от основните цели на Английската политика, а именно: ликвидирането на ЕС и заедно с това разрушаването на Германия.

Дали Руската Федерация ще помогне на Германия да устои е отделен много значим въпрос. Знаем, че от десетилетия приоритетна задача на Американската политика в Европа е да предотврати съюза на Германия с Русия. От друга страна, вече месеци наред Борис Джонсън подскача и прави намеци на Путин как да разделят Европа, но Путин вече е разбрал, че Джонсън не е този партньор, с който може да играе и да спечели.

Ето, такава е ситуацията – от ясна по-ясна! Руската Федерация неизбежно печели не само военната, но и икономическата война. За това кога ще свърши войната думата има „колективния“ Запад – топката е в негови ръце. Ако Западът реши да протака и не оттегли военната си поддръжка и наемни бойци и командири от бивша Украйна, то Икономическата примка около врата му ще се затяга все повече.

 

Електоратът“ и грешките на „русофобите

 

Ужасът за нас, Българите, е: „електоратът“ отново и отново взима грешни политически решения и отново и отново „изтегля късата клечка“ като „избира“ все по-продажни и все по-корумпирани политици, сформиращи все по-антибългарски Правителства, които посредством национална измяна и предателства водят хилядолетния ни Народ до нови национални катастрофи! „Електоратът“, участващ на избори, обаче, се състои от едва 34% (2,310,000 Души) от пълнолетните Българи и в действителност представлява малцинството, което поради своето политическо късогледство, нерационално и алогично историческо мислене е попаднало в измамната парадигма на Правителствената и масмултимедийна античовешка пропаганда, битувайки в дълбокия транс на натрапената от Илюминатския Елит Постхуманистична илюзия.

 

 

Тук задължително трябва да изтъкнем няколко основни грешки, допускани от някои наши сънародници, когато размишляват или дискутират сложната политическа ситуация в нашия непосредствен регион.

Първа грешка. Средностатистическият Българин, безпределно вярващ на корпоративните масмултимедии, купени от Западния Елит, все още си мисли, че в Света е имало и има Комунистически Държави. Той не знае, че досега никога никъде по Света не е имало Комунистически строй! Цивилизованият, обаче, не възнамерява да прочете „Капиталът“ или трудовете на крипто-евреина Ленин, за да се увери в това, но безрезервно вярва на масмедийните политически мижитурки и проститутки, които десетилетия наред го заблуждават в противоположното. Комунизмът трябва всякога да бъде разграничаван от Плановия социализъм, който първо бе наложен в Русия от Партията на Болшевиките и в Монголия, а след Втората Световна война бе присаден в окупираните от Съветската армия Държави и в Китай.

Обществено-политическото устройство на Държавите от бившия Съветски блок, както и днешен Китай и Северна Корея се нарича Социализъм със силно централизирана планова Икономика, поддържаща всякакъв вид стоково-валутни вътрешнотърговски и международни разплащания, и това няма нищо общо с Комунизма! Приказката от „Хиляда и една нощ“ за това как в България имаше Комунизъм и той си бил „отишъл“ е Оруелска двумисъл и поредната измамна стръв за невежите!

Но все пак, за наше всеобщо нещастие, от 2020 година насам навсякъде по Света постепенно се инсталира Новия Световен Ред, но не от Русия разбира се, а от САЩ, Западноевропейските Държави и Китай. Този Нов Световен Ред, който в действителност представлява Световен Комунизъм в Постхуманистичната Ера на Напредналия Изкуствен Суперинтелект, ще бъде реализиран в условията на повсеместно внедряване на Обогатената и Виртуалната реалност! В книгите и във филмите си аз определям това високотехнологизирано Общество като Тирания на Постхуманизма.

 

 

 

 

Втора грешка. В квазиполитическите дискусии по Българските масмедии и Социални мрежи платените агенти на чужди тайни служби, говорейки от името на „русофобите“ в уж разделения на „русофоби“ и „русофили“ Български народ, постоянно натрапват в публичния диалог идеята, че видите ли Руската Федерация била „Комунистическа“, а Президентът й бил от КГБ. Те нарочно съвсем забравят, че например Президентът и Вицепрезидент Джордж Буш, старши, беше Директор на ЦРУ. Но поистина, да се определя напреднала капиталистическа Държава със силно развита пазарна Икомоника, на 5-то място в Света по БВП, каквато е Руската Федерация като „Комунистическа“ е меко казано несериозно, ако не и направо смешно!

Трета грешка. Поради тоталната си незаинтересованост от действителната история и политика, цивилизованият се е оставил изцяло в ръцете на журналистическия слугинаж, постоянно пропагандиращ НАТО-вската дезинформация и лъжи. Цивилизованият, изживяващ се като „русофоб“, изобщо не ще и да чуе за най-новата история на Украйна, където след разпада на Съветския съюз дейността на ултрадесните националистически паравоенни формирования бе възобновена. Той не се интересува и от фактите, че след превратите от 2008 и 2014 година екстремистката националистическа десница влезе в управлението на Украйна и провежда геноцид спрямо Рускоезичното население на страната. Следователно, той въобще не може да осъзнае, че РФ провежда Специалната военна операция, за да освободи обявилите независимост през 2014 година ДНР и ЛНР по молба на техните Президенти и с възторженото съдействие на населението им, както и в пълно съответствие с междудържавните им договори за взаимопомощ, основавайки се на Член 51-ви от Глава VII-ма на Устава на ООН.

Но каквато и дезинформация и нагли лъжи да бъдат бълвани от Правителството и пропагандирани от Масонските масмултимедии, все пак на здравомислещия Българин едно нещо е безпределно ясно като бял ден: Руският народ не е наш враг, както и нито един друг Народ на Света не е наш враг!

Мъдрият знае и винаги навсякъде разпространява истината, че действителният враг на обикновените Човеци навсякъде по Света винаги е бил и завсякога ще остане Свръхбогатият Елит, владян от Тайната Ложа на Илюминатите, наричана още Криптокрация, която поробва, гнети и унищожава Човечеството!

 

 

И най-накрая, съвсем нерадостната съдба на Народа ни, обаче, в този момент е многократно утежнявана от поредното антибългарско Правителство. Най-големият демонизъм на днешното марионетно Правителство, наред с това, че ни докара до просешка тояга, е: то си е поставило за ясна цел да ни вкара във война с Русия!

Тези престъпления Народът ни няма да прости никога!!!

 

7-ми Юни 2022 година

СТАМАТ

Оставете коментар

Защита на авторските права! Copyright protection!