Как БРИКС изпревари Г7 и истината за електронните пари, които налага Световното Правителство

si-vis-pacem-para-bellum

Как БРИКС изпревари Г7 и
истината за електронните пари,
които налага Световното Правителство

Братя Българи, ние поистина живеем в много трудни, но и твърде интересни времена! Днес, само 34 години след падането на Берлинската стена и разформироването на Съветския блок преживяваме още една смяна на Геополитическата карта – падането на Световния хегемон САЩ и установяването на Многополюсен политико-икономически ред, който след десетина години ще доведе до налагането на Световния Комунизъм, а след възникването на Световния Свръхинтелект и на Тиранията на Постхуманизма.

Мнозина биха се изненадали от думите ми, че Световният свръхбогат елит инсталира Комунизма навсякъде по Света, тъй като са научени от Правителствената, Образователната и масмултимедийната дезинформационна пропаганда да  вярват, че Комунизмът съществуваше в Съветския блок и бе победен от „Западната демокрация“. В действителност, обаче, Общественият строй Комунизъм никога досега не е съществувал в нито една Държава-Корпорация, тъй като той може да съществува единствено като Световен строй, но никога като форма на управление в една Държава.

Невежеството за произхода на Комунизма се проявява във всички социални среди и поистина единици са Човеците, които знаят, че идеологията на Комунизма е сътворена в продължение на векове от Тайната Ложа на Илюминатите и разпространявана от Масонските Ложи, чиито най-известни членове са крипто-евреите Адам Вайсхаупт и Карл Маркс, с истинско име Хиршел ХаЛеви Маркс. Обикновените гласоподаватели още повече биха се изненадали като научат, че Карл Маркс в действителност е член на най-богатата и властна Илюминатска династията Ротшилд и че неговият братовчед Натаниел (Натан) Майер, Лорд Ротшилд – най-богатият по онова време Човек, му е плащал, за да напише Комунистическите трудове, излагащи идеологията на Илюминатите. Скритата история на Комунизма и генеалогията на Ротшилд и Карл Маркс подробно съм описал в Глава Дванадесета от Втора Зететична Книга.

Но нека се върнем към падането на хегемона САЩ. От няколко години независимите финансови експерти разкриват пред Обществата краха на днешния Икономически модел и ето че най-сетне само преди няколко дни Международният Валутен Фонд обнародва доклад, признаващ упадъка на Запада! Според публикуваната в доклада статистика страните от БРИКС вече изпреварват Г7 и оттук нататък ще бъдат водещите Икономики в Света. Данните на МВФ сочат, че Икономиките на Държавите-Корпорации от БРИКС представляват 32.1% от Световния Икономически растеж за 2023 година, докато Държавите-Корпорации от Г7 допринасят за 29% от него.

Организацията BRICS в момента включва следните 5 Държави-Корпорации: Бразилия, Русия, Индия, Китай и Южна Африка, докато в групата на бившия хегемон САЩ – G7 са следните 30 Държави-Корпорации: Съединените щати, Канада, Япония, Обединеното кралство, Франция, Германия, Италия, както и останалите Държави-Корпорации от Европейския съюз.

Това е напълно изумително: най-санкционираната в Историята Русия, водеща война срещу САЩ и НАТО, санкционираният от 34 години Китай, заедно с Индия, Бразилия и Южна Африка икономически изпревариха „развитите Държави“, които вече не бива да бъдат наричани „развити“, а по-скоро догонващи! В съзнанието на цивилизования данните на МВФ изглеждат нереални и може би дори абсурдни, ала са неоспорим факт! Докладът на МВФ показва, че през 2020 година дяловете на БРИКС и Г7 в Световния икономически растеж са били равни, но оттогава насам приносът на Г7 започва да намалява. През 2028 година приносът на организацията БРИКС, при положение, че не увеличава членовете си, ще е 35%, докато Г7 ще има само 27% от Световния икономически растеж.

И това се случва, когато Китай е под санкционен режим още от 1989 година, а от 2018 година насам САЩ и „Колективният Запад“ все повече ожесточават ограничителните мерки срещу най-голямата Икономика в Света. Всъщност, от осем години Китай все по-уверено изпреварва САЩ по Брутен вътрешен продукт. Трябва да вметнем, обаче, че един от компонентите на БВП са кредитите и тъй като Финансовите политики на САЩ и на някои от Западните Държави-Корпорации разчитат изключително много на кредитния дълг, за да бележат ръст, то техните БВП в действителност са значително раздути в сравнение с Държавите от БРИКС, ШОС и други, които ограничават дълговото робство!

Все пак нищо не може да се сравни с икономическата война срещу Руската Федерация! Русия е най-санкционираният политически субект в историята на Цивилизацията, като от 2014 година насам така нареченият „Колективен Запад“ постепенно й наложи 14153 санкции, а към 1-ви Март 2023 година общият размер на Руските банкови активи, замразени от санкциите, възлезе на $1,000,000,000,000 – един трилион долара!

Едновременно с това от 14 месеца РФ води Специална военна операция в бивша Украйна, която й струва стотици милиарди! Въпреки всичко, обаче, Икономиката на Русия преживява небивал възход и на територията й ежеседмично се откриват по 20 нови предприятия и заводи като повечето от тях произвеждат продукция, която Русия никога преди това не е произвеждала, с цел да бъдат покрити пазарните ниши ударени от санкциите. 

Задачата, която ръководството на Руската Федерация е поставило пред всички Икономически отрасли е: в най-близко бъдеще, опирайки се на огромните и разнообразни Природни богатства, да бъде създадена напълно самозадоволяваща се свръхмодерна Индустрия, която да не се нуждае от вноса на продукция от „недружествените“ Държави-Корпорации, тоест „Колективния Запад“. Дългосрочният икономически план на РФ съвсем естествено върви заедно с постоянното коопериране, интегриране и задълбочаване на връзките вътре в БРИКС, както и с разширяването на организацията, като в началото Саудитска Арабия и Иран ще бъдат приети за членове, а след тях и Алжир, Аржентина, Бахрейн, Бангладеш, Индонезия, Египет, Мексико, Нигерия, Пакистан, Судан, Сирия, Турция, Обединените Арабски Емирства и Венецуела!

Както виждаме Руската икономическа политика е напълно противоположна на Икономическата политика на Държавата-Корпорация „Съединени щати“, която през последните две-три десетилетия бе базирана изключително върху аутсорсинга. По този начин почти всички производствени мощности бяха изнесени в чужди Държави, за да бъде намалена себестойността на продукцията, поради евтината работна ръка, и увеличена печалбата. Политиката на аутсорсинг е създадена от Илюминатската клика, за да разруши някога процъфтяващото Свободно и трудолюбиво Американско общество и се провежда от алчната и безродна Върхушка на мегамилиардерите-индустриалци, с цел максимално да ги обогатява, без да се вземат под внимание негативните последици от деиндустриализацията, неминуемо водеща до постепенното обедняване на Американския народ!

Явно е, че недалновидната и безперспективна политика на аутсорсинг на Белия дом изигра твърде гадна шега на Американската държава и я остави без собствени производствени предприятия, без обучени професионалисти, а най-лошото от всичко е, че тя култивира нихилизъм и мързел у младото поколение. Днес, младите Американци вече не са заинтересовани да работят за прехраната си, а избират други лесни и „модерни“ пътища да изкарват пари или пък направо безделничат, осланяйки се на социалните помощи. Наскоро бе публикувано доста разочароващо изследване показващо, че над 30% от младите Американци вече трето поколение живеят от социална издръжка и дори се гордеят, че още дядовците им били открили хитрия начин да доят Американския бюджет!

Ето, вече пред очите ни се случват нещата, за които писах преди две години в Книга Трета, и Западната Цивилизация в действителност рухна! Заистина живеем в изключително време, в което Светът се промени необратимо и Организацията БРИКС детронира хегемона САЩ, създавайки по такъв начин Многополюсния Свят!

Изключително жалко е, обаче, че заедно с бившия хегемон САЩ, твърдо решен с войни и кръв да защитава хегемонията си, рухват и васалните му държавици, една от които за наша обща скръб е родната ни България!

Ние, разумните Българи, трябва да се подготвим, за да преживеем кървавата война и невижданата Национална катастрофа! От две години аз пиша и говоря за Грандиозната Икономическа и Политическа катастрофа и този, който ме е чул и е осъзнал заплахата вече се е подготвил…

Ние, Разумните Човеци, също така трябва да се подготвим за премахването на веществените пари и установяването на електронните пари, които изобщо не са пари във финансовия смисъл на думата, а са средство за Политически, Нравствен и Социален контрол и гнет върху Човечеството! Банката на Англия преди известно време обяви, че през 2021 година 85% от всички разплащания са били направени електронно, а днес вече са 90%. През Януари Правителствата на САЩ, Русия и Китай обявиха, че през втората половина на 2023 година техните Централни банки ще започнат емитирането на електронни пари. Електронните пари са едно от условията за налагането на Световния Комунизъм и след него на Тиранията на Постхуманизма!

Комунистическият-символ---Плоската-Земя---СТАМАТ

Философията дефинира Комунизма като строй, в който не съществува частна собственост, както и веществени пари, социални класи и Национални държави. През последното десетилетие тези условия за налагането на Световния Комунизъм се изпълняват едно след друго.

Още помним как преди години на всеки ъгъл имаше частни магазинчета, а предприятията бяха десетки хиляди, но пред очите на всички нас дребната и средна частна собственост – основата за съществуването на Свободния и независим Човек, беше срината. Трябва да сме наясно, че и малкото оставащи частни магазини и предприятия ще бъдат погълнати от транснационалните вериги и мегакорпорации, които в действителност са директна или индиректна собственост на властващата клика на Илюминатите.

Забраната на веществените пари и замяната им с електронни пари ще сложи край на съществувалите осем хилядолетия Обществено-икономически отношения и ще доведе до пълен крах Човечеството.

Без веществени пари социалните класи ще престанат да съществуват, тъй като наличието на класите се основава на хилядолетните Полит-икономически механизми, създадени от уникалните свойства на веществените пари. Поради самата същност на електронните пари по-заможните класи ще изгубят богатствата си. Имущественото състояние на всички цивилизовани ще бъде изравнено и днешните значителни различия ще изчезнат завинаги.

От известно време всички сме свидетели на изчезването на Националните Държави, особено на Стария континент, и тази тенденция постепенно ще се установява в целия Свят. Нека не се заблуждаваме, че в Европа съществуват Държави, които водят желаната от Народите им политика. Такива Държави-Корпорации няма! Днес, всички Европейски правителства се подчиняват на Световното Правителство и провеждат политика и преследват цели, които са коренно противоположни на интересите на Народите им! Корумпираните марионетни Правителства изпълняват точно и безпрекословно заповедите на Илюминатите и разрушават отвътре устоите на Националните държави, превръщайки континента в аморфна полу-човешка смес от бездуховни и безродни отчаяни нихилисти биороботи!

В действителност електронните пари са ключов фактор за пълното поробване на Човечеството и чрез налагането им ще се изпълнят и четирите условия за установяването на Световния Комунизъм, затова нека разкрием тайната им същност.

От средата на 2023 година Китай, САЩ, Обединеното Кралство, Русия и някои други Държави-Корпорации приемат закони за въвеждането на емитирани от техните Централни банки електронни пари, които след няколко години ще бъдат заменени с Единна Световна електронна парична единица. В момента когато Единната Световна валута бъде наложена, веществените пари ще бъдат забранени! Сумата електронни пари в сметките на физическите лица има определен таван и той ще бъде минимален, да речем $20,000, над който електронните пари ще бъдат изтривани.

Електронните пари не могат да бъдат натрупвани, защото имат „срок на годност“, тоест те трябва да бъдат похарчени в продължение на една, две, три или четири седмици, или месец-два от датата на постъпването им по сметката. По-дългият „срок на годност“ ще бъде обвързан с индивидуалната оценка на Политическата лоялност и Социалната подчиненост на всеки цивилизован. За тази цел Политическите възгледи и Социалната ангажираност на цивилизованите ще бъдат оценявани по десетобалната или шестобалната система, като най-висока оценка ще получават най-ревностните защитници на Тиранията на Постхуманизма. Преданите роби на системата ще бъдат награждавани с удължен, но не и безкраен „срок на годност“ на електронните пари, ала и те в крайна сметка няма да могат да ги натрупват в достатъчен обем!

От друга страна, инакомислещите и онези, които не се подчиняват на тиранията, ще бъдат лишавани от електронни пари и, тъй като веществени пари няма да съществуват, ще умрат от глад…

Излишно е да се казва, че щом електронните пари не могат да бъдат натрупвани обикновените цивилизовани няма да са в състояние да си купят, нито скъпо движимо имущество, нито каквото и да е недвижимо такова. Трябва добре да се замислим за грандиозния удар, който електронните пари ще нанесат върху Човешкото общество: ще изчезнат завинаги занаятчийството, дребната пазарна търговия, частните сделки между приятели и познати, като например заплащането за майсторски услуги, тъй като всички тези дейности не са корпоративни и не могат да преминават през банките. За електронните разплащания ще съществуват единствено и само транснационалните мегакорпорации, а веществените пари ще са забранени!

Още веднъж искам да препоръчам на читателите Майкъл Телинджър (Michael Tellinger), който още от 2005 година дава действащо решение и противодействие срещу тоталния контрол на Илюминатите. Телинджър е основател на Движението Убунту – Контрибюшънизма.

Както подробно съм обяснил във Втора Зететична Книга и Книга Трета премахването на веществените пари е последната стъпка към Световния Комунизъм във времето на напреднал Изкуствен Интелект, а след възникването на Световния Суперинтелект ще бъде наложена Тиранията на Постхуманизма.

СТАМАТ

22-ри Април 2023 година

Оставете коментар