ИЛЮМИНАТСКАТА ЦЕНЗУРА СРЕЩУ СТАМАТ

Илюминатите изтриха YouTube канала Stamen STAMAT 

 

На 15-ти Март 2024 година слугите от Цензурата на Илюминатската върхушка изтриха завинаги Ю Тюб канала Stamen STAMAT на СТАМАТ!

 

Илюминатите изтриха и втория ми Ю Тюб канал 2024-03-15 17.46.28

 

 

Това е вторият мой канал в Ю Тюб, просъществувал 4 години, който потисниците на Човечеството изтриха!

Не виждам никакъв смисъл да правя нов канал, тъй като това ще ми коства много време и труд, а така или иначе Тиранията на Постхуманизма вече настъпи и е безсмислено да продължавам да се опитвам да пробуждам заспалите робски сън!

 

Илюминатите изтриха и втория ми Ю Тюб канал 1 2024-03-15 15.11.53

Този, който се е пробудил – пробудил, този, който спи, ще пропусне дори собствената си смърт!!!

***

 

МИР и ЛЮБОВ!

Аз казах!

15-ти Март 2024 година

СТАМАТ

Цензурата изтри YouTube канала Stamen Georgiev 

 

На 29-ти Август 2021 година слугите от Цензурата на Илюминатската върхушка изтриха завинаги Ю Тюб канала Stamen Georgiev на СТАМАТ!

 

Цензурата-изтри-YouTube-канала-Stamen-Georgiev-1

 

 

След като на 27-ми Юни 2021 година аз качих четирите части на документалния филм „Предсказанията в Уникалните Книги на СТАМАТ – Живеем в последните дни на Човешката цивилизация, слугинажът на Криптокрацията изтри три от тях на 15-тия час от публикуването им и наложи забрана за качване на клипове.

 

 

Цензурата-изтри-YouTube-канала-Stamen-Georgiev-3 

От 26-ти Август 2021 година, в продължение на четири дни, аз публикувах в канала още четири клипа от филма „Предсказанията в Уникалните Книги на СТАМАТ – Живеем в последните дни на Човешката цивилизация“, което така уплаши цензурите в Ю Тюб, че те на 29-ти Август изтриха завинаги канала Stamen Georgiev !

 

Цензурата-изтри-YouTube-канала-Stamen-Georgiev-4

 

 

Каналът просъществува 11 години и даде Истинни Знания и Мъдрост на МИЛИОНИ Здравомислещи Човеци!

 

 

Цензурата-изтри-YouTube-канала-Stamen-Georgiev-2

 

Да почива в МИР този Ю Тюб профил!

 

Цензурата-изтри-YouTube-канала-Stamen-Georgiev-6

 

СТАМАТ публикува Зететичните си изследвания и филми в уебсайта stamat.org , както и в другия си профил в YouTube – Stamen STAMAT !

 

Цензурата-изтри-YouTube-канала-Stamen-Georgiev-7

 

МИР и ЛЮБОВ!

Аз казах!

31-ви Август 2021 година

СТАМАТ

От какво се страхува „Фейсбук“… От Истината!

Само две седмици, след като профилът Stamat Georgiev | LinkedIn бе изтрит от администраторите на Социалните мрежи, падна и профилът Stam Geo във „Фейсбук“! Авторът бе абсолютно сигурен, че админите на Активното мероприятие „Фейсбук“ за четвърти път ще изтрият негов профил. И това се случи днес, 23-ти Януари 2020 година! Профилът Stam Geo бе направен на 16-ти Декември 2019 година, събра 900 приятели и просъществува цели 37 дни!

 

От-какво-се-страхува-Фейсбус---21

 

Както е описано в публикацията От какво се страхува… Фейсбук от Втора Зететична Книга, първият профил на автора бе направен на 31-ви Август 2017 година и, събрал 1800 приятели, бе изтрит на единадесетия ден – точно в 10:00 часа на 11-ти Септември! Какъв час и каква дата само, нали! Един месец след това, авторът отново си направи профил под друг ник-нейм, но и този опит отново бе неуспешен. Акаунтът бе изтрит за по-малко от 36 часа. Ала, авторът бе неуморим – след няколко седмици той отново се регистрира във „Фейсбук“ и започна веднага да публикува материали… Уви, усилията бяха напразни! Този път регистрацията бе изтрита точно след 30 МИНУТИ!

 

От-какво-се-страхува-Фейсбус---22

 

Учудващо ли е това въобще!!? В Глава Девета: Фейсбук и другите Социални мрежи – Активни мероприятия на Тайните служби от Втора Зететична Книга са точно описани и изчерпателно документирани фактите, че ЦРУ е финансирало „Фейсбук“ чрез Питър Тийл и чрез компанията на Тайните служби „In-Q-Tel“, за да послужи за авангард на Новия Световен Ред и Постхуманизма.

 

От-какво-се-страхува-Фейсбус---23

 

След забраняването на акаунта, „Фейсбук“ изисква изпращането на телефонен номер, а после и идентификация чрез лична карта или шофьорска книжка, за да може да съди, глоби и хвърли в затвора защитниците на Истината! Забранявайки профила на нарочения свободомислещ Човек, администраторите на „Фейсбук“ изтриват и цялото съдържание, публикувано там, така че то не може да бъде свалено по никакъв начин. В страницата „Свалете Вашата информация“ от забранения профил на мислопрестъпника той ще прочете съобщението „Ние създаваме Вашия файл“, но, дори страницата да остане отворена цяла седмица, файлът никога няма да бъде създаден и изпратен, просто защото цялата информация е изтрита! Освен това IP-адресът, от който е създаден профила, остава завинаги в черните списъци и вече не е възможно да се направи регистрация дори от друга пощенска кутия!

 

От-какво-се-страхува-Фейсбус---24

 

Но, може би цивилизованите няма да поискат да приемат Реалността такава, каквато наистина се случва. Тогава, нека се опитат да разсъдят логично и да отговорят на следния въпрос: ако всичките „глупости, слабоумни бърборения на луд и смехории“, публикувани в сайта, в блоговете, в Ю Тюб канала, в Социалните мрежи и в Уникалните Книги на СТАМАТ, са единствено и само „празни приказки, небивалици, суеверия и пълна простотия“, както ги определят „коментаторите“, тогава защо е нужно администраторите на „Фейсбук“ да се занимават с тези „детинщини и дивотии и да ги забраняват??!! Във „Фейсбук“ можете да откриете всичко: от политически и битови скандали до измислените „извънземни“ и летящите чинии на Илюминатите, и от снимки на пияни-заляни Човеци до срещи за секс и откровено порно. Как нищо от това не се забранява и изтрива, а се забранява и изтрива именно Истината за Плоската Земя?!

СТАМАТ

23-ти Януари 2020 година

P.S.

 

Изтрит-профил-на-12.12.2020 СТАМАТ

 

На 14-ти Септември 2020 година създадох нов профил „Стамен Стамат“ в Активното мероприятие на Световните тайни служби, наречено „Фейсбук“. Цензурата изтри този профил в 9:36 часа на 12.12.2020 година! Каква дата само, а?! За почти тримесечното му съществуване аз успях да публикувам в него стотици статии и линкове, водещи към Свобода пробудилите се Човеци! В профила „Стамен Стамат“, аз събрах 3510 Приятели, но може би много повече Човеци, които си мислят, че са ми „врагове“…

СТАМАТ

12-ти Декември 2020 година

На 7-ми Януари 2020 година LinkedIn изтри профила на автора, по същият начин както Фейсбук изтри последователно четири негови профила!

 

На-7-ми-Януари-2020-година-LinkedIn-изтри-профила-на-автора---1 

След двугодишно активно публикуване в Stamat Georgiev | LinkedIn, днес, 7-ми Януари 2020 година, и този профил, достигнал 4,700 приятели, бе напълно изтрит. Това е съвсем естествено и разбираемо предвид стотиците обнародвани материали, разобличаващи Световния Илюминатски заговор, скриващ Истината за Плоската Земя от Човечеството и обругаващ изконната ни вечна Трансцендентална същност!

 

На-7-ми-Януари-2020-година-LinkedIn-изтри-профила-на-автора---2

 

В Глава Девета от Втора Зететична Книга авторът е доказал, че  LinkedIn, както и Фейсбук, е основан от Илюминатската PayPal МАФИЯ, а по-точно от Рийд Хофман (Reid Garrett Hoffman) – член на Групата на Билдербергите и на Масонския Съвет по Чуждестранни връзки, крипто-евреинът Питър Тийл (Peter Thiel) – член на Управителния комитет на Групата на Билдербергите, член на Борда на Директорите на Радикалната консервативна група VanguardPAC, проповядващ Постхуманизма и встъпил в хомосексуален брак с Мат Данзейзен (Matt Danzeisen), и хомосексуалистът Кийт Рабоа (Keith Rabois).

 

На-7-ми-Януари-2020-година-LinkedIn-изтри-профила-на-автора---3

 

След ограничаването на акаунта, Администраторите на Социалните мрежи нарочно изискват идентификация чрез телефонен номер, лична карта и шофьорска книжка, за да могат да съдят и хвърлят в затвора разпространителите на ИСТИНАТА! Но дори ако се предоставят задължителните данни, профилът никога не се възстановява, тъй като всъщност е бил изтрит завинаги!

 

На-7-ми-Януари-2020-година-LinkedIn-изтри-профила-на-автора---4 

***

Цензурите на LinkedIn отново изтриха мой профил

На 4-ти Март 2021 година, LinkedIn отново изтриха мой профил – Stamen STAMAT – от тяхната платформа за Социално инжениране.  Това се случва 14 месеца след като цензурата на Активното мероприятие на Световните тайни служби „ЛинкдИн“ изтриха предишния ми профил  Stamat Georgiev  на 7-ми Януари 2020 и 3 дни след като публикувах субтитрирания на Български филм „Новото „Нормално“.

 

Цензурите-на-LinkedIn-отново-изтриха-мой-профил-1 

Профилът Stamen STAMAT просъществува около половин година, събирайки над 2200 последователи, като чрез него аз продължих мисията на живота си да пробуждам Човечеството, разпространявайки Истината за Плоската Земя и разкривайки  Активните мероприятия на Световните тайни служби, като например Специалната операция, наречена „Коронавирус“!

 

Цензурите-на-LinkedIn-отново-изтриха-мой-профил-2

 

Твърде интересно е, че профилът бе изтрит един работен ден след като следобяда на 1-ви Март Румен Гълъбинов – член на Стратегически съвет към президента Румен Радев и кандидат в президентските избори в България през 2016, ми стана последовател!!!

 

Цензурите-на-LinkedIn-отново-изтриха-мой-профил-3

 

Колко вероятно може да бъде Гълъбинов да няма никакво отношение към Цензурата в Социалните мрежи???!

Цензурите-на-LinkedIn-отново-изтриха-мой-профил-4

 

ЧОВЕЦИ, ПОМНЕТЕ:

НЯМА НИКАКЪВ КОРОНАВИРУС! СЛЕДОВАТЕЛНО НЯМА НУЖДА ОТ ВАКСИНИ! „Микробната теория“ е най-голямата ИЗМАМА В МЕДИЦИНАТА И НАЙ-ЖЕСТОКОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО! Изучавайте ГЕРМАНСКАТА НОВА МЕДИЦИНА на Д-р ХАМЕР, както и изследванията на Д-р ЩЕФАН ЛАНКА! Всички болести, които не са причинени от отравяне, са на ПСИХИЧНА основа! Неправилната и вредната хранителна диета, водеща до хронични заболявания, както и стресът, паниката и СТРАХОВАТА ПСИХОЗА, разпръсквани от масмултимедиите, подкрепени от микровълновата радиация НАВСЯКЪДЕ около нас, включително и от 5G мрежите, работещи на 60GHz, причиняват т. нар. „ГРИП“, ангините, бронхитите, пневмониите и т.н., убиващи Човеците, за които СЕГА се твърди, че са починали от несъществуващия „Коронавирус“! Измислените ВСЕСИЛНИ и НЕВИДИМИ „вируси“ са използвани, за да всяват страхова психоза в цялото Човечество и то доброволно да се откаже от СВОБОДИТЕ СИ! Несъществуващите „болестотворни вируси“ напълно заменят нуждата от подклаждане на войни, тъй като подчиняват напълно индоктринираните в лъжи цивилизовани!

 

Цензурите-на-LinkedIn-отново-изтриха-мой-профил-5

 

ЧОВЕЦИ, ПАЗЕТЕ СВОБОДАТА СИ, защото ТЯ Е НАЙ-ЦЕННОТО СЪСТОЯНИЕ, В КОЕТО ПРЕБИВАВАМЕ!!

 

СТАМАТ

Оставете коментар