Изследване Пето: Заслепени от науката – СТАМАТ

Изследване Пето:

Заслепени от науката

 

 

 

Казва ни се, че днешният Свят и съвременната „цивилизация” са ненадминат връх в развитието на Човечеството. В детските ни години от училищната катедра, после професорите в университетите и след това по всички корпоративни масмедийни канали за дезинформация, Масонският слугинаж на Илюминатската върхушка непрестанно тръби, че Човек достига все по-големи висоти в напредъка си към небивало щастие и осъществяване на своите мечти. Втълпява ни се непрекъснато, че началото на тази Епоха на върховна наслада и невиждана задоволеност на желанията и на най-скровените копнежи е едва ли не точно зад ъгъла и ще ни споходи всеки момент, посредством технологията и идеологията на Трансхуманизма. Натяква ни се безспирно, че единствената пречка този Златен век да настъпи е това, че имаме прекалено много Свободи и тъй като сме твърде неграмотни, невежи, глупави, страхливи, свадливи и жестоки, за да се справяме със собствения си живот, ние, всичките, трябва да се подчиним безпрекословно на Големия  Брат, тоест на Илюминатския Елит, и да предадем изцяло личните си Свободи на негово отговорно пазене. С подобни най-нелепи от всички възможни изопачавания се оправдава постепенното планирано погазване и ограбване на изконните Човешки Свободи във всяка една Държава, естествено водещо след себе си интелектуална и политическа робия.

 

0501.Кадър от филма по безсмъртната книга на Джордж Оруел 1984 - Плоската Земя - СТАМАТ
0501.Кадър от филма по безсмъртната книга на Джордж Оруел 1984 – Плоската Земя – СТАМАТ
 
Кадър от филма по безсмъртната  книга на Джордж Оруел „1984”, написана през 1948 година.

 
 
Водената от войнстващия Елит в продължение на дълги столетия поробителска кампания, която дискредитира интелектуалните ни способности, уронва нравствения ни престиж  и унижава Духа ни, едва напоследък има реална възможност да достигне своя гибелен край, тъй като мрежата, оплитана от врага ни, за да ни погуби, изисква, както физическата ни енергия, за да бъде осъществена и приведена в действие, така и психологическата ни настройка и съгласие, за да бъдем хванати в нея. Тази Душегубна мрежа представлява Съвременната наука, а измамните конци, с които е оплетена и непрекъснато заздравявана, се наричат Научен авторитет. Великата измама най-ясно проличава в днешната медицина, но същото е в сила и във физиката, астрономията и историята. Трябва още в началото да изтъкнем, че начините и метода, по които тези науки са изграждани в продължение на хилядолетия, коренно се различават от днешните начини и съвременния научен метод, но разликата ще дефинираме в друго наше изследване.

 
 
Медицината е твърде показателен пример за начина, по който се осъществява Великата измама. В продължение на повече от половин век непрекъснато слушаме по „новините”, че вече почти са синтезирани поредните химикали, които ще излекуват Човечеството от рака и от другите най-разпространени смъртоносни заболявания, като сърдечно-съдовите, инсулта и затлъстяването. В същото време, владетелите на Човечеството изхвърлиха от Хипократовата клетва най-съществената Истина: „Нека храната бъде твое лекарство и лекарството – твоя храна”. Но дори това, което остана: „Аз ще препоръчвам на болните подходящ режим, според познанията си, и ще ги защитавам от всички вредни неща. Никога и никому няма да препоръчвам употребата на отрови и ще отказвам да давам на когото и да било подобно нещо.”, е в пълен разрез с дейността на „съвременната медицина”, „лекуваща” само с неестествени и вредни за Човека отровни химикали.

 
0502.Алопатичната медицина -отровата на Бялата МАФИЯ - Плоската Земя - СТАМАТ
0502.Алопатичната медицина -отровата на Бялата МАФИЯ – Плоската Земя – СТАМАТ

 

 

Храната е била лек и изцеление за Човечеството хилядолетия наред. Авторът дълбоко се съмнява, че днес би се намерил лекар, който да съветва болните да не пушат цигари, да не злоупотребяват с алкохол, да ядат само естествена храна, вече наричана „био”, за да я отличаваме от химическите боклуци продавани в Хипермаркетите, както и да следват правилен денонощен режим на труд, почивка, хранене и сън в строго определени часови пояси. Прекалената употреба на месо днес въобще не се дискутира от „здравните” работници. В миналото нашите родители и родителите на техните родители не са злоупотребявали с такива огромни количества месо.

 

Бялата МАФИЯ - инструментът на Илюминатите за разрушаване здравето на Човечеството - Плоската Земя - СТАМАТ
Бялата МАФИЯ – инструментът на Илюминатите за разрушаване здравето на Човечеството – Плоската Земя – СТАМАТ

 


Припомняйки си детството, авторът си дава сметка, че неговото семейство, както и роднините му – баби, дядовци, лели, чичовци, братовчеди и така нататък, не са изяждали повече от десет килограма месо годишно всеки от тях. Съвременният „цивилизован” Човек изяжда десетки и стотици килограми месо годишно! Изключително брутална е статистиката за „най-цивилизованата” Държава в Света – САЩ. Там годишно се избиват за консумация 9 МИЛИАРДА животни и птици и 16 МИЛИАРДА водни обитатели!!!


 
0823.Обичай животните! Бъди вегетарианец! 1 - Плоската Земя - СТАМАТ
0823.Обичай животните! Бъди вегетарианец! 1 – Плоската Земя – СТАМАТ

 

 

От друга страна, пчелните продукти, билките, енергийните и целебни храни, станали напоследък известни с названието „супер храни” и „имуностимулатори”, са ползвани успешно хилядолетия наред и сме процъфтявали – точно обратно на това, което твърди и прави „съвременната медицина”.

0504.Медът - Супер-храната и хипер-имуностимулатор, който ни дарява цветущо здраве - Плоската Земя - СТАМАТ
0504.Медът – Супер-храната и хипер-имуностимулатор, който ни дарява цветущо здраве – Плоската Земя – СТАМАТ
 


Защо набедените за „здравни” работници, вместо ежечасно да ни тъпчат с антибиотици, чието име означава: „да се попречи на, забави или унищожи живота, не започнат да просвещават себе си и нас за здравословните ползи от воденето на изчистен от отрови и ядене на месо живот?!

 

0505.Супер храни и имуностимулатори - Плоската Земя - СТАМАТ
0505.Супер храни и имуностимулатори – Плоската Земя – СТАМАТ

 

Нека се огледаме наоколо и с трезв поглед да преценим здравето на Българския народ. Когато авторът бе ученик, болните деца бяха голяма рядкост, а ако се случеше някое дете да се разболее, то ставаше обект на подигравки и го наричаха „болник”. Днес, всички деца непрекъснато боледуват – след една вирусна инфекция идва втора и трета и естествено лекарите с радост им предписват антибиотици. Високата детска заболеваемост, в действителност, е директен резултат от сриването на имунната система, вследствие ваксинирането на бебетата и малките деца.

 
 
0506.Ваксините съдържат тимерозал с 50 процента живак – съдържанието му е над 25 000 пъти над допустимата доза - Плоската Земя - СТАМАТ
0506.Ваксините съдържат тимерозал с 50 процента живак – съдържанието му е над 25 000 пъти над допустимата доза – Плоската Земя – СТАМАТ

 

Отровите, съдържащи се във ваксините: тимерозал – органична живачна сол с 50% живак – съдържанието му е над 25 000 пъти над допустимата безопасна доза за питейната вода, алуминиеви фосфати и хидроксиди – десетки и стотици пъти над допустимата доза и много други химикали, компроментират естествената имунна стабилност на новороденото, повишавайки десетократно риска от аутизъм, астма и различни неврологични заболявания, като същевременно с това го правят жертва на микроорганизми, които иначе биха били съвсем безвредни за него. Нездравословната генномодифицирана храна, съдържаща неописуем конгломерат от консерванти, подобрители, оцветители и всякакви други отрови, наред със заседналия живот пред облъчващия монитор или таблет, който водят децата и младите в последните две десетилетия ги обрича на болнав и непълноценен живот. По нито една Масонска масмултимедия, никой не смее да заговори, че здравословната вегетарианска, или най-добре веганска диета, спокойствието, разходките, чистият въздух и въздържането от цигари, алкохол, кафе, газирани напитки, ГМО-храни с консерванти, както и избягване излагането на микровълнова радиация – от GSM-и, таблети, Wi-Fi-интернет, скенери, рентгени и компютърна томография, водят до крепко здраве и дълъг, щастлив, изпълнен със задоволство живот!

 

0507.Микровълновата радиация от GSM-и, таблети, Wi-Fi-интернет, скенери, рентгени и компютърна томография - Плоската Земя - СТАМАТ
0507.Микровълновата радиация от GSM-и, таблети, Wi-Fi-интернет, скенери, рентгени и компютърна томография – Плоската Земя – СТАМАТ

 

Когато в детството си авторът ходеше на село при дядо и баба и имаше погребение, добре си спомня какво говореха опечалените: „Въй-й, тоз чиляк (или буля) млад(а) пучина на 93!”. Една негова прабаба от с. Калища почина на 104 (или 106) години – била е родена по време на Освобождението от Турско робство (пардон, какво говоря!, Османското присъствие). Дядовците му починаха на 92 и 96-годишна възраст и техните дядовци също доживяли дълбоки старини и това не са някакви изключения, а тъкмо напротив – в миналото всички живееха дълго. Нека, днес, погледнем некролозите по стълбовете и да сравним възрастта. В миналото не беше известно 30-40-годишни Човеци да умират от инфаркт, инсулт и други коварни болести, но за огромно наше съжаление, сега тези случаи са твърде чести. Факт е главоломното разпространение на рака – преди 60 години на 50 000 души един е диагностициран с раково заболяване, а днес – всеки ВТОРИ мъж и всяка ТРЕТА жена са възможни негови жертви.

0508.Забележителен кадър от тъжно-сатиричната сцена с медицинския преглед от филма на Боб Фос „Ах, този джаз!” - Плоската Земя - СТАМАТ
0508.Забележителен кадър от тъжно-сатиричната сцена с медицинския преглед от филма на Боб Фос „Ах, този джаз!” – Плоската Земя – СТАМАТ

Забележителен кадър от тъжно-сатиричната сцена с медицинския преглед от филма на Боб Фос „Ах, този джаз!”.

 

 

Как реагира Бялата мафия на тази адска лавина помитаща Човечеството? Вместо лекарят да съветва болния да изчисти тялото си от отровите и облъчванията, предизвикали малформациите от мутирали клетки, да го постави на макробиотична диета, засилваща имунната му система, да му препоръча спокойствие укрепващо духа, активна почивка с много, много разходки на чист въздух и дихателни упражнения, насищащи организма с кислород, той прави точно обратното! Заключва го в болница, подлагайки го на огромен стрес и залежаване и започва прилагането на ВЕЛИКАТА ТРОЙКА „РЕЖИ, ТРОВИ И ГОРИ”, както казва Тай Болинджър. Операциите следват една подир друга, после се пристъпва към вкарване в организма на всевъзможни отрови, някои от които са бойни отровни вещества, и накрая се стига до облъчване със смъртоносни лъчи!

 
И защото цялата тази лудост не е достатъчна, банкерските масмултимедии заливат здравите Човеци с приканвания да ходят редовно на прегледи, където ги облъчват с радиация за тяхно добро, а в Парламента се готвят закони за задължителни редовни прегледи и задължително „лекуване” с Великата тройка. Може би си мислите, че процентът излекувани от рак от конвенционалната медицина се повишава с всяка изминала година? За съжаление това НЕ е вярно! За последните 80 години процентът напълно излекувани си остава 3%, без значение какви заблуди пропагандира Бялата мафия по корпоративните масмултимедии.

 
От друга страна, алтернативните методи за лечение на рака постигат повече от 90% успех при болни, които са ги избрали още от самото начало и са избегнали стреса и осакатяването от операциите, цялостното отравяне на организма от токсичната химиотерапия и изгарянето и допълнителните мутации в здравите тъкани от лъчетерапията. Но дори за болни, минали през Великата тройка и изпратени вкъщи, за да умрат, има над 300 ефикасни алтернативни метода, с които получават 50% шанс за оцеляване, ако ги спазват стриктно. Заболявания като диабета, сърдечно-съдовите и други също са лечими с алтернативни методи и диети, ако се обърнем направо към естествените целебни методи.

 
Най-голямото богатство, което Човек може да притежава е крепкото здраве. В това лесно се убеждава всеки, щом дори за кратко заболее. Когато сме все още млади  и здрави, не си даваме сметка за това, но ако, „не дай си Боже!”, ни застигне някоя коварна неизлечима болест, наистина започваме да отрезвяваме и накрая разбираме, че в живота няма по-голям дар от ЗДРАВЕТО! Доброто здраве е неразделно свързано с осъществяването на личността и Духовното израстване и трябва да е основна цел в живота на всеки! Без крепко здраве не може да съществува щастие!

 
Но от своя страна, Илюминатската върхушка пропагандира ежеминутно по всички свои масмултимедийни канали, че най-важните цели в живота на всеки Човек са ПАРИТЕ и ВЛАСТТА, без значение с какви средства се постигат и че именно те са щастието и благоденствието! Пропагандира се отвсякъде, че целта в живота на всеки трябва да бъде задоволяването и презадоволяването на материалните сетива и то веднага, на момента, без да се замисля за последствията. Рекламите постоянно ни карат да ядем повече месо и вредни храни, да се обличаме прескъпо и натруфено, да купуваме най-модерните телефони, лаптопи, телевизори, коли и всякакви други джунджурии, като ни налагат заробваща обвързаност да водим претоварен от работа, неестествен и вреден за здравето ни живот.

 
Вредите от съвременния „цивилизован” начин на живот стават ясни на всеки, който отдръпне поглед от ежедневния пъзел на случващото се, за да провиди и осмисли цялостната картина. Живеем в суматохата и стреса на пренаселени, мръсни, шумни, опасни градове, където се страхуваме за всичко и от всички, храним храма на Съществото си – нашето тяло, с вредна, канцерогенна и отровна храна, облъчваме се ежеминутно с опасна и дори смъртоносна радиация, преследвайки кумира на парите и властта, без да се замисляме, че поради начина си на живот няма да имаме време да се „насладим на постигнатото”. Затова все повече и повече бързаме, за да можем по-скоро ДА „ГРАБНЕМ” ПОЛАГАЩОТО НИ СЕ от живота и така въртележката продължава безспирно, докато един ден още съвсем млади не се строполим безсилни на пода, неразбиращи каква болест ни е сполетяла.

 

Но дори тогава, вместо да се спрем, помислим и преценим, каква е причината за болестта, ние възможно най-бързо, за да не губим пари и позиция в работата си, вземаме най-неизгодното за НАС решение: оставяме съдбата ни да се решава от съвсем странични лица – лекарите. Всъщност, ние полагаме в ръцете на лекарите най-ценното и, в действителност, единственото, което наистина притежаваме – ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА СИ.

 Защо правим това? Нима лекарите се славят с това, че водят безукорно здравословен живот, без употреба на отрови и че никога не боледуват, но доживяват до дълбоки старини и са Духовно осъществени и озарени сияйни същности?! Авторът искрено се надява, че някой, някъде е срещал такъв лекар, практикуващ конвенционална медицина, но той, самият, не познава подобни лекари! Лекарите, които авторът познава са подобни на повечето обикновени Човеци – водят нездравословен начин на живот и са пристрастени към печеленето на пари и домогването към власт. Статистиката в САЩ, например, показва, че те са високо застрашени от стрес и умират твърде млади. Защо, тогава, ние оставяме тези неуки и невежи страдалци да се разпореждат с живота ни по свое усмотрение?!

 
Нека, тук, премахнем всяка сянка на съмнение, като съвсем убедено заявим, че на редовия лекар не е оставен абсолютно никакъв избор и че, ако държи да практикува професията си, той е длъжен да предписва и назначава вредните и погубни медикаменти и терапии, без значение дали знае или не какви са те всъщност. Алтернативните ефикасни и безвредни методи на лечение са не само забранени, но и наказуеми във всички държави подвластни на Илюминатската върхушка. Това е така, защото природосъобразното изцеление е непечелившо за Бялата мафия или Биг Фарма (Фармакологичната индустрия), както тя е известна на Запад. Няма никаква изгода за Биг Фарма от евтиното и пълно изцеление на един Човек, но от друга страна, той става златна мина, ако се постави на доживотно поддържащо „лечение”, при което е изцяло зависим от прескъпо продаваните му химикали, които в действителност костват стотинки. Биг Фарма е третият по значение в Света стопански отрасъл, носещ само в САЩ и Япония над 340 МИЛИАРДА долара годишна печалба и неговите собственици няма да се спрат пред нищо и ще се опитват винаги и с всякакви средства да одерат няколко пъти по няколко кожи от гърба на всеки един от нас! Как, тогава, биваме подведени и лъгани да предоставим здравето, благосъстоянието и добруването си в ръцете на тези маниакални, корумпирани и безскруполни Масонски печалбари?

 
Причината отново е в индоктринирането ни още от невинна възраст да се прекланяме пред „научните авторитети” и властта. Това е същата причина, поради която, въпреки че ежедневно виждаме продажността, алчността и коварството на лишените от всякакъв морал политици, държавници и короновани особи, ние продължаваме да участваме в техния режисиран, подправен и нагласен маскараден спектакъл, наречен „демокрация”, като сме „политически” активни и гласуваме. Авторът не гласува от 1998 година! Ние, всички, сме програмирани да се страхуваме и да се прекланяме пред авторитетите и да отказваме да вземем живота в собствените си ръце. Това е целенасочено програмиране, още от деня, в който сме се родили, което чрез непрекъсната пропаганда ни насилва безпрекословно да повярваме, че Големият Брат, тоест Илюминатската върхушка, ни обича и закриля и че ние, поради неспособността си да се справяме със собствения си живот, трябва да преклоним глава и да изпълняваме всички негови заповеди!

 
Демоничният пропаганден цирк, чрез изкусни увъртания, тънки лъжи, очебийни измами, стъкмени статистики, премълчаване на факти, измисляне на небивалици и откровени фалшификации, узакони модел, който престъпния управляващ Елит неотклонно следва, за да насади идеологическата си диверсия в съзнанието и подсъзнанието на всички Човеци. И този модел е именно, че Човешкото Същество е глупаво, невежо, недостойно, свадливо, крадливо и престъпно и не може да отговаря нито за себе си, нито за постъпките си и поради това, то трябва с насилие да бъде владяно и управлявано. Думата, с която те ни наричат е Ивритската „гои” („гоим” – множествено число) и означава „говедо, скот”. Войнстващата Елитарна върхушка няма никакво уважение към нас, затова е без значение за нея колко са загиналите в стотиците войни, които тя води, за да завладява държави и преразпределя богатства. А началото на цялото злодеяние срещу всеки един от нас започва още от люлката.

 

Индоктринирането ни от деца да се предаваме в ръцете на „научните авторитети”, които да решават вместо нас, завинаги е наложило своето клеймо върху нашата психика и когато имаме здравословни проблеми, ние подсъзнателно правим избор, който в действителност е в наша вреда, а именно, дори и при най-обикновена настинка или други незначителни неразположения, веднага тичаме при „чичо доктор”. (Авторът не постъпва така от много години.) По този начин, ние многократно затвърждаваме у себе си един опасен модел – да предоставяме на трети лица правото да управляват нашия живот. Лекарите въобще не са извисени мъдреци или чудотворящи светци и в повечето случаи не са по-наясно от нас относно живота и всичко останало, включително и относно Човешкото Същество и физикалното ни тяло. Това лесно се доказва от факта, че и те, както всички останали, се разболяват и умират от същите заболявания, които уж се опитват да „лекуват”.

 

 

 

Следователно, много по-мъдро от наша страна е да се образоваме и да поемем кормилото на нашата съдба в собствените си ръце. Нека, най-накрая, да заживеем здравословно, следвайки хилядолетните традиции на природосъобразния начин на живот, вместо да чакаме лекарите да ни „ОПРАВЯТ”, каквото и да значи това, в болницата, вземайки решения вместо нас. Знания и литература, свободни от посегателствата на Бялата мафия, има все още в днешно време и както казват англичаните: „Ако има желание – ще се намери и начин!”.

 

любов, мир, щастие - web
любов, мир, щастие – web

 

 

Плоската Земя - СТАМАТ - GIF
Плоската Земя – СТАМАТ – GIF

СТАМАТ
МИР и ЛЮБОВ!
 
27-ми Януари 2016 година
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *