ЗЕМЯТА Е ПЛОСКА на езиците на Пробуждащото се Човечество

ЗЕМЯТА Е ПЛОСКА на езиците на ПРОБУЖДАЩОТО СЕ ЧОВЕЧЕСТВО - СТАМАТ
Авторът всеки път, когато е имал възможност, е напомнял, че провидялите Истината за Плоската Земя имат една първостепенна задача. Тя е да разпространяват по всякакъв начин тази най-висша мъдрост на нашето време. И да го правят без ни най-малко да се свенят или притесняват, заради присмеха на заспалите под въздействието на масмултимедиите непробуден сън умове. Нито пък да се страхуват, че Правителствените Масонски структури ще предприемат наказателни действия против тях. Тъй като възвестяването на Правдата за нашата Вселена е деятелност от Трансцендентално естество во веки! Така че злободневната неприязън или лъжовно-преходното Обществено-политическо статукво не биха могли ни на йота да възпрат или да отменят фактическата Действителност!

Възвестяването на Правдата за нашата Вселена

Първата приливна вълна на Пробудили се и вървящи към Освобождението Човеци се зароди през есента на 2014 година. За нея писахме в Изследване Десето, че вече започна да подкопава само привидно непоклатимите устои на измамната Хелиоцентрична парадигма. Тази вълна дава изобилен урожай, събуждайки от безсъзнателния транс все нови и нови милиони Души. Това се копнеещите да разберат къде живеят и какво всъщност представлява тяхното вечноживо същество – комплексът Дух-Душа. Тези нови адепти, разбира се, неотложно се нуждаят от достоверно знание за нашата Плоска Земя. Възвестяването на Правдата за нашата Вселена може да им бъде дадено единствено от Пробудилите се Зететични изследователи. От изтръгналите се от смъртната хватка на Академичната псевдонаука и вървящи безстрашно по пътя на Освобождението! Следователно, най-първата и спешна обязаност на всеки обладаващ достоверно знание Зететичен изследовател на Плоската Земя, е да търси съмишленици. Освен това, той трябва да намира разнообразни и общодостъпни форми, за да провъзгласява неотменимата и въздесъща Истина за нашата Вселена. Така търсещите или все още колебаещите се ще имат правдива опорна точка. И не ще се оплетат в лъжите и заблудите бълвани от Уикипедия или други подобни Активни мероприятия на Тайните служби.

Тъкмо тук е мястото на аудио-визуалните и приложните изкуства, тъй като те привличат веднага вниманието на околните. Те постигат за кратко време високи резултати както на съзнателно, така и на имплицитно ниво. Пробудилите се творци имат неотменимия и най-висш дълг пред цялото Човечество да разпространяват Истината за Плоската Земя. И по такъв начин да отворят умовете, Сърцата и Душите на ближните. Та да се отърват те от масмултимедийната отровна пропаганда на Хелиоцентризма.

 

Свалете видеото от сървъра тук!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *