Земята е плоска и ракетите не отлитат в Космоса – СТАМАТ

0302.Ракетите не излитат в космоса - Плоската Земя - СТАМАТ

НАСА е изключително печелившо Активно мероприятие от арсенала на Илюминатите за заблуда, измама и манипулация на Човечеството. От създаването си през 1958 година до сега НАСА е субсидирана с около 660 МИЛИАРДА долара от бюджета на САЩ. За 2016 година Конгреса на САЩ й отпусна бюджет от 18,5 МИЛИАРДА долара. През 2017 година тя разточителстваше с 19,6 милиарда долара. През 2018 година прахоса 20,7 милиарда долара. А през 2019 Илюминатската върхушка ще я обсипе с 21,5 милиарда долара!

НАСА – заблуда, измама и манипулация на Човечеството

За голямо наше съжаление, измамата е пълна и всеобхватна! Принципът, на който се основава цялата реактивна и ракетна техника е Третия Закон на Нютон. Той гласи: „Всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие”. Това означава, че задължително условие за работата на ракетния двигател е наличието на веществена среда, като например: въздух, вода или друг някакъв флуид. Средата е задължителна, за да се осъществи постъпателно движение, посредством оттласкването му от нея. Апаратите на реактивна или ракетна тяга извършват определени движения, само защото изхвърлят газове с голяма скорост. Изхвърлениет в определена посока газове оказват налягане върху частиците от средата, в която се намират. Тези частици ги изтласкват в противоположната посока.

Следователно, реактивният двигател би бил напълно безполезен във вакуум, тъй като там няма частици, с които да взаимодейства!!! Ракетните двигатели са частен случай на реактивните двигатели – те носят горивния окислител на борда на превозното средство.  Затова те могат да достигат до по-големи височини, където кислородът би бил недостатъчен за конвенционалния реактивен двигател. Но те в никакъв случай не биха могли да работят в отсъствието на веществена среда, тоест във вакуум! Когато разглеждаме снимки или видео-материали на изстрелвания на ракети, те винаги описват параболична траектория, която неминуемо ги отвежда отново на повърхността.

Каква полза донесе НАСА на Човечеството за тези колосални суми ще прочетете в Изследване Шесто: НАСА – CGI-измами, Зиро-Джи самолети, басейни и акробатика.

 

Свалете видеото от сървъра тук!

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *