За всеки Европеец по 10 ваксини засега

Уебсайт-2227

За всеки Европеец по 10 ваксини

 

От 28-ми Март 2022 година в официалния сайт на Европейската Комисия можем да прочетем:

До момента Европейската комисия е подсигурила до 4,2 милиарда дози ваксини срещу COVID-19 и води преговори за допълнителни дози. Доставките на ваксини за страните от ЕС непрекъснато се увеличават и ваксинацията набира скорост. Комисията работи и с промишлеността за увеличаване на капацитета за производство на ваксини.

 

 

Уебсайт-2227

 

Този, който си мисли, че ПЛАНдемията е вече към края си, жестоко се лъже!

 

Само за Държавите-Корпорации от Европейския Съюз, с население 446,834,579 Души, засега са подготвени 4,2 МИЛИАРДА дози ваксини! Тези иРНК препарати не са произведени и закупени, за да бъдат след това изхвърлени, нали?! Милиардите ваксини са оръжието на Илюминатската клика срещу Човечеството! Всеки Европеец ще бъде задължен в близките една-две години да се инжектира с поне 10 дози генномодифициращи препарати!!!

Войната на Криптокрацията срещу Човечеството върви с нестихващ темп и почти без никакъв отпор, защото цивилизованите вече напълно са повярвали в лъжите и измамната пропаганда на Илюминатската върхушка и на драго сърце и с песен на уста вървят към собственото си унищожение!

България, както всяка друга Държава-Корпорация по Света, вече налага нови ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ ЗАКОНИ, които частично СУСПЕНДИРАТ КОНСТИТУЦИЯТА и дават право на чиновниците-масони и на министрите-масони да ОБЯВЯВАТ ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ, игнорирайки НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ!!!

Народното събрание на Република България е Държавният орган, който упражнява Законодателната власт в Република България.

ПРОМЕНИТЕ В ЗАКОНА ЗА ЗДРАВЕТО СА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ !

 

КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ЧЛЕН 84, ТОЧКА 12:

Народното събрание обявява военно или друго извънредно положение върху цялата територия на страната или върху част от нея по предложение на Президента или на Министерския съвет!!!

 

 

Уебсайт-2224

 

 

През последния месец Илюминатската клика усилено отвлича вниманието на цивилизованите, посредством всевъзможни политически интриги, за да може тихомълком да промени ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО и частично да СУСПЕНДИРА КОНСТИТУЦИЯТА, точно както аз предрекох още на 5-ти МАЙ 2020 година в „Логическо присловие за Световното положение“ от КНИГА ТРЕТА !!!

 

 

Уебсайт-2224-1

 

И нека пак повторим за вече стотен път: целта на Илюминатската клика е да генномодифицира цивилизованите, за да могат да им се имплантират чипове или да се влеят нанопроцесори в кръвта им, посредством които те ще бъдат управлявани от Световния Изкуствен Суперинтелект…..

 

Този постепенен процес трябва да завърши поетапно до 2030 година!

 

*****

 

ПЪРВОТО задължително условие Човек да бъде Свободен е: да ИЗЧИСТИ СЕТИВАТА СИ от демонизма, лъжите и анти-човешката пропаганда, постоянно излъчвани от Масонските масмултимедии и Социални мрежи – всичките собственост на Тайната Ложа на Илюминатите!

 

ИЗКЛЮЧЕТЕ КАБЕЛАРКАТА И СРЕЖЕТЕ КАБЕЛА НА АНТЕНАТА!

НЕ СЛУШАЙТЕ РАДИО-ПРОПАГАНДАТА И НЕ КУПУВАЙТЕ ПЕРИОДИЧНАТА ПЕЧАТНА ПРОПАГАНДА!

ЧЕТЕТЕ ДРЕВНАТА КНИЖНИНА, ПРОПИТА С МЪДРОСТТА НА ВЕКОВЕТЕ, ИЗУЧАВАЙТЕ ЗАКОНИТЕ НА ЛОГИКАТА, КОЕТО ПОСТЕПЕННО ЩЕ ВИ ПРИУЧИ ДА МИСЛИТЕ ЛОГИЧЕСКИ СВЪРЗАНО И ПОСЛЕДОВАТЕЛНО.

Само по този начин ще провидите ИСТИНАТА… и ИСТИНАТА ще ви направи СВОБОДНИ…

 

Еврейският-заговор-3

 

*****

Никога не съм искал да съм зъл пророк, но в действителност ВСИЧКО В РЕАЛНИЯ СВЯТ СЕ СЛУЧВА ТАКА, КАКТО ПРЕДИ ГОДИНИ СЪМ ОПИСАЛ В КНИГИТЕ И ВЪВ ФИЛМИТЕ СИ….

За да проникнете в бъдния Свят, четете Уникалните Книги и гледайте Документалните филми  на СТАМАТ.

 

СТАМАТ

30-ти Март 2022 Григорианска година

Оставете коментар
Защита на авторските права! Copyright protection!