Глава Втора: Авторовото Духовно-Трансцендентално пътуване към Истината

Кастанеда-Никола-Николов-11-Септември-2012-Плоската-Земя---СТАМАТ

Глава Втора:

Авторовото Духовно-Трансцендентално пътуване към Истината

 

 

 

  • Тема VІІІ-ма: Академик Никола Маринов Николов огласи Световния Заговор на Български език
  • Тема ІХ-та: Истината за Човека и Света в творчеството на Кастанеда
  • Тема Х-та: Операцията под фалшив флаг „11-ти Септември 2001
  • Тема ХІ-та: Двете Раси на Човечеството
  • Тема ХІІ-та: Психиатрията в служба на Световния Заговор
  • Тема ХІІІ-та: 2012-та година – окончателно скъсване с лъжовната парадигма

 

 

*

„Неговите ранни провали го освободиха от всякакво чувство на задължение да мисли по Институционални линии и мислите му вече бяха независими до степен позната на малцина. Той чувстваше, че Институциите, като: училища, Църкви, Правителства и Политически организации от всякакъв вид, са склонни да насочват мисълта към цели, различни от Истината, за увековечаване на техните собствени функции и за да контролират Човеците в служба на тези функции. Той съумя да види ранния си провал като щастливо измъкване, случайно бягство от поставения му капан и беше много предпазлив към капаните на Институционалните Истини през остатъка от живота си.“

 

Из „Дзен и изкуството да се поддържа мотоциклет: Изследване на ценностите“ на Робърт М. Пърсиг, издадена през 1974 година.

*

 

Моето Духовно-Трансцендентално пътуване към Аз-Истина-Творец-Творение започна с прочитането на „Сидхарта”, когато бях в девети гимназиален клас и издирвах по антиквариатите преводи на Фройд от 30-те години на миналия век. По него време основно средство за комуникации, сближаване и обмяна на възгледи и знания бяха ежеседмичните Петъчни купони, продължаващи понякога до Неделя по обед. Тогава не беше рядкост, провокиращо седейки на кошчето за боклук в кухничката на Ивона на шестия етаж над старото Американско посолство в центъра на София, заедно с Данчо Калканджиев, да обменяме мисли със стария Бъндарак за Рока и Философията. Беше време на необуздано израстване на свободното мислене у младите Българи, повечето от които после го загърбиха и унижиха, заради пари и Социумен статус.

После, естествено, дойдоха Томас Ман, Хесе, Виан, Кафка и Гинзбърг, които отприщваха все повече и повече бента на въображаемото недоволство срещу измислените от самите Властващи спънки и препятствия към възвисяването на Човека. Съвсем не закъсняха и „По пътя” и „Пътуване към Икстлан”, които, всяка по своему, раздвои търсенията на младия непокорен и дерзаещ Освобождение ум, само за да ги обедини след години. Едновременно с това „Библията“, „Бхагавад-Гита“ и „Брахма-сутра“ чертаеха едно възможно измъкване от смъртния захват на Елита, единствено за да се натъкнем на Ницше, издигащ в култ самозванеца суперегоцентрик.

Беше време, когато марката „Yes, Crimson Beatles’ Stones Kiss Maiden Judas Marillion Cream!” значеше много повече от всякакво „Джони” или „Боро”, защото въздействаше на момента и не носеше допълнителни усложнения, а пък и навсякъде имаше достатъчно домашнярка и БТ. А събужданията призори бяха задължително възпявани със „Sunrise” и „July Morning”!

След това дойде казармата и изтрезви нафуканите несъстоятелни надежди, че нещо някъде ще зависи някога от нас – обикновените Човеци. Този първи приземяващ етап от живота е насъщно нужен на всеки младеж, стремящ се да стане Истински самостоятелно мислещ и действащ мъж. Там, в казармата, търсещият разкрепостен ум започва постепенно да проглежда в йерархичната структура на управлението и да осъзнава, че единственото отредено за него място е това на пушечно месо, което в кой да е момент може да бъде хвърлено в пожарищата на войните просто по прищявка на Световните властващи династии.

 

 

Тема VІІІ-ма:

Академик Никола Маринов Николов огласи Световния Заговор на Български език

 

 

След няколкогодишната несъстоятелна следказармена веселост и безметежност, обаче, дойде вторият разтърсващ и приземяващ етап от живота ми. В началото на 90-те години Проф. Никола Маринов Николов, почетен Академик на Руската Академия на Науките, се завърна в България и започна да издава книгите си и на роден език:

„Световната конспирация“

„Четиридесетте безотговорни дни 1944“

„Светът под микроскоп“

„Новият ред“

„Маските на Величията“

„Тайните протоколи на Ционските мъдреци“

„Световната конспирация 2“

Преди да прочета „Световната конспирация“ през 1992 година, аз имах съвсем невярна представа за Цивилизацията, въпреки че някаква смътна догадка блуждаеше из съзнанието ми. Само за пет години до коварното му убийство – заистина най-пъкленото престъпление извършено срещу интелигент в новата история на България, Акад. Проф. Никола Николов издаде седем книги, като се срещаше и беседваше с Читателите, и по този начин сам изля основите на Пробуждането ни от всеобщата Световна политическа измама.

 

Никола-Николов-2
Никола-Николов-2

 

Неговото убийство, макар и отначало пазено в тайна, наскърби много Души, но също така донесе и трагичната убеденост в правдивостта на книгите му. Дълго време не се знаеха подробности около смъртта на Никола Николов, но ето че племенникът му – Здравко Даскалов, започна да ги разпространява, с което си навлече убийствения гняв на Илюминатската върхушка.

В Блога си Ангел Грънчаров – Елтимир, преразказва спомените на Здравко Даскалов за смъртта на вуйчо му:

„От дума на дума попитах Здравко как точно е починал вуйчо му. Здравко отговори без заобикалки:

– Отровиха го.

Ще се опитам по памет да преразкажа.

Николов и съпругата му седели в хола на своето Софийско жилище и си говорели. По едно време Николов спрял да отговаря, а от очите му потекли сълзи. Съпругата му веднага се обажда на техен познат лекар във Военномедицинска академия и го откарали в болницата. На сутринта й съобщили, че е починал. Инсулт.

– Толкова ли не можахте да спасите моя Кольо – рекла жената.

– Ние от инсулта щяхме да го спасим, но не беше само това. Той вече нямаше бъбреци – отговорил лекарят. Отровили са го.

Каква е предисторията? Около месец преди това в дома на Николов пристига някаква жена. Представя се за негова почитателка. И тъй като той боледувал, „почитателката” му донесла буркан с акациев мед, да се възстанови по-бързо. Възстановила го, завинаги.

Заради този свой разказ Здравко Даскалов плати с живота си. В самия център на София, в началото на бул. „Дондуков”, когато пресичал той бил прегазен от две коли, една след друга. Може би нещастна случайност? Може би, ама надали. Просто защото шофьорите и на двата автомобила и до днес са неизвестни.“

 

 

Тема ІХ-та:

Истината за Човека и Света в творчеството на Кастанеда

 

 

Отново през 1992 година, заедно с Пробуждането ми от Световно наложената политическа измама, аз продължих моето „Пътуване към Икстлан“ с „Учението на дон Хуан“ и в „Една отделна реалност“ със „Сказания за силата“ добивах Шаманските познания на Карлос Сесар Салвадор Араньа Кастаньеда, пророчески появяващи се, за да възвестят възторжено осъзнаването на Трансценденталната същност на Човешкото същество. Кастанеда бе и ще остане завинаги най-обожавания и същевременно най-хуления и възненавиждан мистичен автор в съвременната Световна литература, тъй като перото му пределно ясно и красноречиво, и твърде безкомпромисно обрисува точна и правдива картина на състоянието, в което пребивава Човечеството, както и описа някои от методите за Освобождение като даде акуратни инструкции към тях. Тези Откровения, естествено, раздразниха Властващия Илюминатски елит, който чрез Масонските масмултимедии и до днес провежда очернящи пропагандни кампании срещу Кастанеда.

Понеже вече се бях занимавал с Хиндуизъм, Каббала и Европейски мистицизъм, за мен бе безкрайно изумително да установя, че и мистиците в древна Мезоамерика са достигнали до практиките на вътрешното мълчание, медитациите, тоест мистичното съзерцание „виждане“, установили са Седемте фини тела на Човека и събирателната точка, тоест чакрата, в която се установява комплекса Дух-Душа в даденото въплощение, като са успяли да създадат техники за манипулирането й, осъзнали са Истината за Света, като еманация на Трансценденталните енергии, излъчвани от Творецът-Творение, тоест Орела, и така нататък, и така нататък.

В следващия цитат Кастанеда рисува точна картина на манифестирания Свят, който обитаваме – еманация на енергиите на Творецът-Творение.

„Всичко е енергия. Цялата Вселена е енергия. Социалната основа на възприятията ни трябва да е физическата убеденост, че енергията е всичко, което съществува. Трябва да се положат огромни усилия, за да бъдем напътствани да възприемем енергията като енергия. Тогава бихме имали и двете възможности в ръцете си. Да възприемат един Свят от триизмерни обекти, които носят полза или нямат никаква стойност трябва да е било абсолютно необходимо за оцеляването на нашите предци. След като векове наред сме възприемали по такъв начин, днес, сме принудени да повярваме, че Светът е направен от предмети. Аз казвам, че, първо, това е Свят от енергия, а след това е Свят от обекти. Ако не изходим от предпоставката, че това е Свят от енергия, ние никога няма да можем да възприемем енергията директно. Винаги ще бъдем възпирани от материалната убеденост в това, което ти току-що посочи – плътността на обектите. Начинът ни на възприятие е този на хищника, много ефективен начин за оценяване и класифициране на храната и опасността. Но това не е единственият начин, по който сме способни да възприемаме. Има и друг метод, с който те запознавам – действието на възприемане на същността на всичко, на самата енергия, директно.“

По-долу, Кастанеда дава обяснение на енергийната Трансцендентална същност на Фините тела на Човешкото същество, съставени от нади, чакри и движеща се енергия прана, както и на чакрата, в която е установена Джива – комплексът Дух-Душа:

„За очите на шамана, Човек изглежда като яйце. Всеки път, когато „вижда“ един и същи Човек, той „вижда“ светещо яйце, въпреки че то не е същото светещо яйце.“

„Когато биват „виждани“ като полета от енергия, Човешките същества изглеждат като влакна от светлина, като бели паяжини, като много фини нишки, движещи се в кръг от главата до пръстите на краката му. По такъв начин, за окото на шамана, Човек изглежда като яйце от въртящи се влакна. А неговите ръце и крака изглеждат като блестяща четина, избуяла във всички посоки.“

„Шаманът вижда, че всеки Човек е във връзка с всичко останало, не чрез ръцете си, а чрез куп дълги влакна, които изскачат във всички посоки от центъра на корема му. Тези влакна свързват Човека с непосредствената му околна среда, те осигуряват равновесието му, те му дават устойчивост.“

Кастанеда е съвсем наясно, че йерархичната Обществена структура, изграждана от Илюминатската върхушка в течение на хилядолетия, с цел още от първите минути след раждането да обвърже във вериги до гроб Човешкото същество, се крепи и поддържа най-вече от близкото ни обкръжение – от нашите родители, от роднините и приятелите ни, обучаващи ни на послушание и преклонение пред Властите, така както и те са били обучавани по същия начин преди това от близките си, а след това от Образователната система, от Институциалните Религии и от масмултимедиите.

„Да речем, че всеки един от нас, когато се роди, носи със себе си един малък Пръстен на силата. Този малък Пръстен почти веднага влиза в употреба. Следователно, всеки от нас е вече закачен от раждането си, а нашите Пръстени на силата са свързани един с друг. С други думи, нашите Пръстени на силата са привързани към Светските дела, за да правят Света.“

И най-сетне, Кастанеда по превъзходен алегоричен начин описва Затвора без стени, в който ни е натикала Илюминатската клика, самата тя бидейки вечно обвързана и стриктно спазваща заповедите на Господарите си – невидими за обикновените очи анти-Човешки същности, пребиваващи извън нашето измерение и извън нашата непосредствена Вселена на Плоската Земя:

„Ние си имаме Хищник, който идва от глъбините на Космоса и е поел управлението на нашия живот. Човешките същества са негови затворници. Хищникът е нашият Господ и Владетел. Той ни е подчинил, чрез послушание и безпомощност. Ако искаме да протестираме, той потиска нашия протест. Ако искаме да действаме независимо, той изисква да не го правим…

Магьосниците вярват, че Хищникът ни е дал нашата система от вярвания, представите ни за добро и за зло и Обществените ни нрави.

Хищникът е този, който изгражда нашите надежди, очаквания и мечти за успех или провал. Той ни е дал алчността, ненаситността и страхливостта. Хищникът е онзи, който ни прави самодоволни, рутинни и вманиачено егоцентрични.“

Дживата сътворила и влязла в плътта на физикалното тяло, наречено Карлос Кастанеда, го напусна на 27-ми Април 1998 година.

 

 

Тема Х-та:

Операцията под фалшив флаг „11-ти Септември 2001

 

 

Единадесети Септември 2001 година бе ден, който никога няма да забравя до края на живота си. По това време все още гледах телевизия и в късния следобед следях със затаен дъх прякото предаване на CNN от Световния Търговски Център в Ню Йорк – тогава CNN се препредаваше ефирно от телевизионната кула на Копитото във Витоша. Половин час след взривяването на първия „самолет“ в Кула 1, аз започнах да се безпокоя, че пожарите в Кулите-близнаци не затихват, а се разрастват! Но истинското ми изумление настъпи, когато стоманобетонно-стъклената висока 415 метра и тежаща 500,000 тона Кула 2[1] само след 56-минутен пожар стана на много ситен прах за по-малко от 10 секунди, последвана от стоманобетонно-стъклената висока 417 метра и тежаща 500,000 тона Кула 1, която само след 102-минутен пожар също стана на много ситен прах отново за 10 секунди. Най-втрештяващо бе, когато в късния Манхатънски следобед Сграда 7 бе дезинтегрирана за по-малко от 10 секунди, без дори да е „ударена от самолет“!!!

В историята, никога до този ден не се бе случвало, по време на какъвто и да е пожар, колосална стоманобетонно-стъклена сграда за секунди да се превърне в ситен прашец, просто защото стоманата и стъклото не стават на прах при пожар! Времето от 9-10 секунди, за което Кулите бяха разрушени, не накланяйки се и срутвайки се встрани, а дезинтегрирайки се на прах симетрично и точно в очертанията на своите основи, бе по-малко от времето за свободно падане на твърдо тяло от такава височина – 417 метра, тоест за разрушаването им бе използвано огромно количество енергия, която да придаде на срутването допълнително ускорение! Дезинтеграцията на супер твърдите материали, като: стомана, стоманобетон и закалено стъкло, е абсолютно невъзможна без прилагането на многодневна високотехнологична взривна подготовка и използването на секретни технологии за разпрашаване на стоманобетона, стоманата и стъклото. Следователно, трите сгради от комплекса на Световния Търговски Център – Кула 2, Кула 1 и Сграда 7 бяха разрушени, посредством прилагането на технологията за контролирано взривяване и разрушаване на сгради! Спомням си, че тогава, в онази топла Септемврийска привечер, когато прозрях тези явни и очебийни факти от очите ми неудържимо потекоха сълзи, напълно осъзнавайки, че Илюминатският заговор няма да се спре пред нищо, дори и пред избиването на хиляди невинни Човеци на работните им места в центъра на мегаполис, само и само за да приведе в изпълнение поредния етап от своето „Велико Дело през Вековете“.

Още същата вечер, аз бях вече напълно убеден, че това Сатанинско деяние е Операция под фалшив флаг, извършена от Масонския Кабинет на Буш срещу собствения му Народ! Заедно с гимназиалното си образование, аз имам и техническо, също така известно време съм работил като леяр – лял съм мед и месинг, а в пещ Вагрянка – чугун. Не само всеки леяр, но и всеки логически разсъждаващ Човек би осъзнал, че с керосин – авиационно гориво JP-1, което при горенето си достига температура от 600°С, не е възможно да бъдат разтопени специалните стомани, използвани при строежа на Кулите-близнаци – тези стомани започват да губят якостта си при над 810°C и да се топят при над 1,660°С. От друга страна, как двадесетината тона керосин, които, както всички видяхме, избухнаха и изгоряха в огромните огнени кълба при сблъсъците на псевдопътническите самолети с фасадите на сградите, биха могли ЗА ОКОЛО ЧАС И ПОЛОВИНА ДА РАЗТОПЯТ И РАЗПРАШАТ ДВЕ ПОЛОВИН МИЛИОНТОННИ СГРАДИ, построени по върхови високотехнологични методи от 200,000 тона специални стомани, 43,600 огромни многослойни бронирани прозорци, чийто температури на топене са много стотици градуси над температурата на горене на керосина, който така или иначе въобще не е достигал до тях, както и 320,000 кубически метра негорим бетон и десетки хиляди тона огнеупорен азбест!

 

кликата-на-Буш---СТАМАТ
кликата-на-Буш—СТАМАТ

 

Веднага след най-тежкото престъпление срещу мирните Нюйоркчани, Масонският „Череп и кости 322“ Президент Буш Младши каза: „нека да не толерираме скандални конспиративни теории за нападенията от 11-ти Септември“. Този рефрен възторжено бе подет както от Циониста-Евреин Филип Зеликов, Изпълнителен Директор на Комисията 9/11, така и от цялата Масонска ПРЕСА и от слугинажа на Криптокрацията.

Но какво по-точно искаше да каже Буш? Той не бе против всички конспиративни теории, а само против онези доказателствено подкрепени изследвания, които, излагайки методично и логически издържано фактите, определяха Чейни, Буш и кликата им като извършители на пъкленото дело. При все това, самият той и Масоните Вицепрезидента Дик Чейни, Доналд Ръмсфелд – Министър на Отбраната, Циониста-Евреин Пол Улфовиц[2] – Заместник-министър на Отбраната и други Ционисти, заедно измислиха най-неправдоподобната от всички конспиративни теории, съществували някога на този Свят, описана накратко по следния начин:

Осама бин Ладен, милионер от много близкото на династията Буш Саудитско Кралско семейство, изпратил тайно в Америка няколко арабски „терористи“, които, загърбвайки конспиративната тактика, оставяли навсякъде откъдето минат по някой Коран, за да може след това Комисията 9/11 лесно да проследи пътя им. Те се записали на курсове за управление на най-леките самолети „Чесна“, но въпреки че не могли да се научат да ги управляват, те продължили с осъществяването на предварителния план. Този план бил следният: заплашвайки с макетни ножчета добре обучените за борба с терористи екипажи и намиращите се на всеки самолет тайни агенти на ФБР, да отвлекат четири от най-високотехнологичните тежки граждански самолети, да ги пилотират, без да имат никаква подготовка за това, и да ги разбият с невиждана в историята на висшия пилотаж прецизност със скорост от над 850 км/ч в обектите: Кули 2 и 1, и в суперохранявания Пентагон, които те, „терористите“, естествено, нямали никаква представа къде се намират, тъй като не притежавали квалификация за въздушна навигация.

През цялата „терористична акция“ те изпълнявали точно и навреме всички указания на бин Ладен, намиращ се в никога ненамерен след това укрепен пещерен комплекс в Афганистан на 20,000 километра разстояние от тях, който, обаче, не би могъл по никакъв начин да поддържа връзка с тях, тъй като нито „терористите“, нито той притежавали необходимата техника за това. Впоследствие самоличността на тези „терористи“ била „доказана“ от няколко снимки от охранителните камери на аерогарите, както и от намерените на няколкостотин метра от местата на трагедиите „улики“, а по-точно: един хартиен паспорт и едно шалче, които мистериозно били изхвръкнали от забиващите се в Кулите-близнаци за части от секундата „самолети“ и незнайно как оцелели в експлозиите, пламъците и всеобщото унищожение, от които нито едно Човешко тяло, нито един компютър и нито една вещ освен тях не оцеля, а всичко се превърна в прах.

Но, за да е цялата история „действително истинска“, в края на краищата месеци по-късно се оказа, че повечето от 19-те „доказани“ по снимки и лични карти „терористи“ уж отвлекли с макетни ножчета пътнически лайнери, превърнали се на дим и пепел при сблъсъка си с набелязаните цели, продължават да живеят в различни части на Света и са много изненадани от своите „терористични“ актове. Ето, в такава безсмислена, нелогична, нелепа и шизофренична „истина за 9/11“ бяха накарани да повярват цивилизованите, непоставящи под съмнение лъжите и манипулациите на войнстващия Елит… О, какво невежество! О, какво слабоумие!

Месеци след „9/11“ Правителството обяви официалния брой на жертвите при разпрашаването на двата небостъргача – 2,977 Души, включително 412 Човека от притеклите се на помощ пожарникари, екипи на Бърза помощ, полицаи и пристанищни работници, което означава, че 2,565 е броят на загиналите служители, работници и посетители в двата небостъргача. Според статистиката на вестник „Гардиън“, обаче, броят на идентифицираните жертви от медицинско лице е 1,102, а броят на смъртните актове е 1,616, като тази огромна разлика между броя на официално обявените жертви и броя на смъртните актове е твърде озадачаващ – как именно е установено числото 2,565. Но дори това не са най-стряскащите факти!

Аз много добре си спомням, и това може да се провери документално от видео записите, как веднага след дезинтегрирането на двата небостъргача коментаторите по CNN обявиха 50,000 загинали при ужасяващата трагедия, защото всички по онова време знаеха колко служители има в СТЦ и виждаха, че от тях не излизаха неизброими множества, които да тичат по улиците. С течение на времето, обаче, това число бе намалявано в началото на 40,000, после на 30,000, след това на 20,000 и така нататък. Ако днес потърсим статистически данни в Интернет, ще открием, че, пак според „Гардиън“, броят на фирмите, настанени в СТЦ бил 430, броят на работещите в Кулите-близнаци в обикновен работен ден, преди 11-ти Септември, бил 50,000, а средният брой на посетителите бил 140,000 на ден, тоест, средно 15,000 Души всеки час. Следователно, в работен ден около 9:00 часа, 65,000 Души трябвало да се намират в Кулите-близнаци (да не забравяме, че САЩ не е България и там се отива навреме на работа), но гледайки видео-материалите и свидетелските показания, трезвият ум никъде не открива невероятно стълпотворение от над 62,000 Души, които да излизат и да тичат навън от сградите.

Изследователите на Световния Заговор обръщат внимание на факта, че на 11-ти Септември 2001 година по-голямата част от фирмите, населяващи Кулите-близнаци въобще не започнали работа, а дори в отворилите компании само по няколко Човека се явили на работните си места, като всичкото това е несъмнено доказателство, че незапочналите работа компании и неявилите се на работа служители са имали предварително знание за осъществяването на атентата. Този факт бе потвърден от свидетелствата на безброй съвестни служители от СТЦ, които месеци и години след трагедията излизаха пред неофициозните медийни канали и заявяваха, че са били предупредени от свои близки, приятели и дори от непознати по телефона или по друг начин, да не отиват на работа на 11-ти Септември. Това означава, че все пак някои от Масонските конспиратори били запазили частица Човечност в Душите си и се заели да предупреждават невинните Нюйоркчани за подготвяния от кликата Чейни-Буш атентат, така че по-малко от 10% от служителите отишли на работа, поради което десетки хиляди Човеци запазиха живота си и не погинаха при дезинтеграцията на Кулите-близнаци!

Без да се задълбочаваме относно другите два „отвлечени пътнически самолета“, тъй като при тях абсурдността надминава всяка измислица, бихме споменали само, че е абсолютно изключено каквото и да е въздухоплавателно средство, включително и балон, без разрешение да приближи сградата на Пентагона, тъй като тя е най-силно охранявания терен в целия Свят. Периметърът на Пентагона е разделен на концентрични охраняеми зони, отстоящи на десетки километри отдалеченост, а компютризирана радарна система, свързана със скрити под повърхността най-съвременни Зенитно-ракетни установки, следи целия въздушен трафик и напълно автоматично, без Човешка намеса, би обстреляла и свалила всеки самолет, който навлезе без разрешение в забраненото въздушно пространство. Да не говорим за това, че „самолетът“ се вряза в сградата на Пентагона един час и осемнадесет минути след първото сведение за „отвлечен самолет“ и петдесет и две минути след първия взрив в Кула 1, което означава, че охраняващият Пентагона Зенитно-ракетен комплекс във всички случаи е бил поставен в „Пълна бойна готовност“, освен ако тя не е била отменена от Буш, Чейни или Ръмсфелд, който „за щастие“ се е намирал точно там по това време!

И при четвъртия „пътнически самолет“, докладван за свален от изтребителната авиация, куриозът бе смайващ – в кратера, където би трябвало да се намират останките от катастрофата, не само нямаше никакви Човешки тела, но, както и при Кулите-близнаци и в случая с Пентагона, от самото летателно средство бяха останали само малка купчина ламарини, по които то можеше да се определи като крилата ракета, а не като огромен пътнически лайнер!

Ето, такива са престъпните факти, които войнстващата Илюминатска клика винаги ще крие от цивилизованите: крилати ракети, маскирани като пътнически лайнери, бяха използвани, за да предизвикат отвличащи вниманието пожари, с цел под тяхно прикритие да започне подготовката и само след час или час и половина да се задействат предварително инсталираните взривни устройства в Кулите-близнаци и използвайки суперсекретни технологии контролирано да ги дезинтегрират за около 10 секунди в очертанията на основите им!

Също така крилата ракета, маскирана като пътнически лайнер порази, много удобно за кликата Масони-конспиратори, точно онази част от сградата на Пентагона, където се намираше фискалния архив, избухна и опожари всичко, та да не може никой да установи накъде са изтекли милиардите долари, с които бе надчетено Министерството на Отбраната няколко месеца преди това, като същевременно пожарът прикри документните следи около самото създаване на Операцията под фалшив флаг „11-ти Септември“! Обаче, по някаква причина, четвъртата крилата ракета, маскирана като пътнически самолет, не можа да достигне набелязаната неизвестна нам цел или поради появила се неизправност, или пък поради това, че е била идентифицирана за прехват и обстреляна от пилот на изтребител, непосветен в секретната операция, благодарение на което по-късно истината бе разкрита.

Взривяването на крилатите ракети в Кулите-близнаци задействало сложната и прецизно настроена система за контролирано разрушаване на сгради. Като новото в този случай бе, че освен зарядите и взривателите, предварително инсталирани през десетина етажа, за първи път бе използван нанотермит[3], тъй като никога преди това, никой не бе взривявал толкова високи и свръхяки колоси на строителното инженерство. Фермите на Вирендел, състоящи се от 240 вертикални стоманени колони, поддържащи структурата на всяка една от Кулите и създали свръхлеки, но изключително издържливи на ураганни ветрове и многократни сблъсъци с свръхтежки самолети сгради, представлявали непреодолима пречка пред конвенционалното контролирано разрушаване. Масивните колони от специална стомана биха останали да стърчат на височина от над 400 метра, ако бе използван стандартния начин за разрушаване, така че трябвало да бъдат срязани с нанотермит, за да не поддържат конструкцията на сградата.

През лятото на 2001 година, в продължение на няколко седмици в двете Кули били извършвани ремонтни дейности, съпроводени от пълни евакуации на служителите. Именно тези „ремонтни дейности“ послужили за прикритие на специалните пиротехнически групи, които инсталирали системата за контролирано разрушаване. Системата от конвенционални взривни устройства била свързана и с нанотермитните заряди, положени около всяка една от 240-те стоманени колони през определено разстояние по такъв начин, че, при подаване на управляващ сигнал, нанотермитната смес да среже колоните под ъгъл от 45°, така че те да се приплъзнат право надолу към основата, а не да паднат встрани, което би засегнало съседните небостъргачи.

При разследванията на независимите екипи от специалисти-химици, бе доказано наличието на термит и нанотермит в нереагирала форма в праха от срутените сгради! Съвсем естествено, Комисията 9/11 не даде никакво обяснение на този факт. От друга страна, обаче, използването на нанотермит за срязване на стоманените Ферми на Вирендел, така че те да се приплъзнат и да започнат да падат право надолу, не обяснява защо под трите сгради месеци наред имаше разтопена стомана и желязо. Обикновените пожари в офиси, дори и при впръскване на керосин, не могат да достигнат достатъчно висока температура, за да разтопят стоманата, а пък нанотермита я срязва за секунди, но малките му количества не позволяват поддържането на постоянна висока температура за разтопяването на хиляди тонове стомана.

Но все пак е факт, че 69 дни след 9/11, чак до средата на Декември 2001 година, дълбоко под разрушените сгради бяха откривани огнища на все още разтопено желязо и стомана, погребани в среда без кислород с температури над 1600°C. Също така трябва да отбележим, че срязаните с нанотермит носещи стоманени колони не биха могли да поддържат масата на Кулите и те биха се разрушили, падайки встрани и във всички посоки, но в никакъв случай нанотермитът не би могъл да превърне Кулите на прашец от наночастици, както стана в действителност. Освен това, над 1400 автомобила, отдалечени на стотици метри от разрушените сгради, бяха напълно повредени и разрушени, с опожарени двигатели, с разтопени джанти и с ръждясала ламарина от високата температура. Изключително високата топлина и подземните горещи изпарения се задържаха дълго след събитията в цялата околност. В допълнение, малко преди разрушаването бяха регистрирани сеизмични вълни, въпреки че Ню Йорк не е сеизмично активна зона. Високата температура, разпространяваща се надалеч от разпрашените небостъргачи, както и дезинтегрирането на ЕДИН МИЛИОН ТОНА (като не включваме Сграда 7) стомана, стоманобетон, стъкло и на СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ТОНА компютри и мебелировка са неопровержимо доказателство за прилагането на някакъв тип от Оръжията с насочена енергия, или така наречените Лъчеви оръжия – свръхсекретна военна технология, базирана върху патентните разработки на последния гений на Свободното Човечество – Никола Тесла.

По причина, че целта на Втора Зететична Книга е съвсем различна, ние няма да се отклоняваме от нея и не ще се вдълбочаваме повече във военните детайли на 9/11, а само ще препоръчаме на Читателите с отворени умове да посетят един от авторитетните сайтове по темата: „Лъчевите оръжия на „Звездните войни“ и Оръжията с насочена енергия на „Звездните войни“ (DEW) (Програмата „Звездни войни“ на фокус)“ на Д-р Джуди Ууд и Д-р Морган Рейнолдс, които, въпреки че по време на списването на сайта са все още в робството на Хелиоцентризма, представят изобилен доказателствен снимков и видео материал, неприсъстващ по никакъв начин по Масонските масмултимедии. Но, търсейки информация по Интернет за този клас оръжия, трябва задължително да осъзнаем, че там няма да намерим нищо повече от остарели с десетилетия откъслечни сведения без стойност, както и манипулативна дезинформация, тъй като Оръжията с насочена енергия са с най-високата степен на секретност и на Запад, и на Изток, понеже се основават върху Истинските Закони от Действителността на непосредствената ни Вселена на нашата Плоска Земя, а не на еквилибристичната изсмукана от пръстите „физика“, разпространявана от Образователната система.

От 2002 година, та и до днес, Интернет пространството е напрестанно заливано от изследвания и видео-клипове, направени от разумни и смели Човеци, някои от които са архитекти, други са специалисти в строителството, а трети са специалисти в контролираното разрушаване на сгради, които излагат фактите пред търсещите умове. Смелите и безстрашни професионалисти логично и безпогрешно посочват начина, по който небостъргачите бяха дезинтегрирани на наночастици, и доказват без сянка на съмнение, че това най-нагло и жестоко престъпление срещу мирните жители на Ню Йорк бе извършено от Американския бранш на Световното Масонство, за да си осигури повод за започване на петролните войни срещу Афганистан и Ирак и за да ги завладее, както и за да ратифицира в Конгреса написания месеци преди 11-ти Септември Патриотичен Акт, ограбващ свободите на Американците, а в последствие и на другите Народи, като едновременно с това облагодетелства и обогати Евреите-милиардери, като Лари Силвърстийн например.

 

Разпрашаване-на-Кулите-близнаци-на-наночастици---СТАМАТ
Разпрашаване-на-Кулите-близнаци-на-наночастици—СТАМАТ

 

През Юли 2001 година Лари Силвърстийн сключил договор за наем на сградите от Световния Търговски Център за срок от 99 години и, естествено, ги застраховал срещу терористични нападения. След разпрашаването на сградите на 11-ти Септември, той завел дело, за да му бъде изплатена двойно по-висока застраховка, тъй като според него двата „самолета“, тоест, двете крилати ракети ударили сградите, били два отделни „терористични акта“. Силвърстийн спечели делото и се обогати със $7,000,000,000. Авторът горещо препоръчва на Читателите следните документални филми: 9/11 Mysteries: Demolitions – „Мистериите на 9/11: Събаряне“ на София Смолсторм (Sofia Smallstorm), която от 2015 година осъзна Истината за Плоската Земя,  и 9/11 – “Explosions” – Twin Towers Controlled Demolition – „Експлозиите на 9/11 – Контролираното разрушаване на Кулите-близнаци“.

С цел поддържането на страхова психоза у Човешкия род, наред с ограбване и на малкото останали му свободи и безусловното му подчиняване, след 11-ти Септември 2001 година, вече по няколко пъти годишно, систематично и рутинно, се провеждат Операции под фалшив флаг, наричани от войнстващата Илюминатска върхушка терористични актове на фундаменталисти от престъпни Държави, точно както Масонът Д-р Вернер фон Браун бе предупредил своята асистентка Д-р Керъл Розин – нека си припомним Изследване Единадесето. От своя страна, масмултимедиите и Холивудските супер-продукции старателно подготвят цивилизованите за скорошното огласяване на измамната заплаха от астероиди, като след нея, естествено, ще бъде осъществена и коронната последна фантасмагория и Майката на всички Активни мероприятия – Супер-операцията под фалшив флаг, наречена Извънземна заплаха!

 

 

Тема ХІ-та:

Двете Раси на Човечеството

 

 

От началото на века, благодарение на Интернет, в продължение вече на деветнадесет години можах да сваля и да се запозная с над 20,000 тома литература, разследваща Световния заговор, а също и Древна Езотерика, Херметизъм, Мистика и Окултизъм, както и съвременни изследвания на всички Световноизвестни Езотерици, Окултисти и Уфолози, всред които са: Албърт Макий, Алистър Кроули, Албърт Пайк, Теодор Херцел, Менли Палмър Хол, Антъни Сътън, Юстъс Мълинс, Джордан Максуел, Гери Алън, Едуард Грифин, Милтън Уилям Купър, Дейвид Айк, Дейвид Уилкок, Били Майер, Майкъл Тисариън, Фредерик Мортън, Фритц Спрингмайър, Текс Марс, Д-р Джон Коулман, Алън Уот, Ян Ван Хелсинг, Карол Куигли, Джеймс Билингтън, Майкъл Колинс Пайпър и много, много други.

Целта ми бе да прочета както оригиналните писания на вдъхновителите на Ционистко-Масонския Световен заговор, за да имам знание от първа ръка за същността му, така и да добия знания и да сверя собствените си открития с тези на свободните мислители, въставащи срещу него. Години наред издирвах и четях упорито и събирах достоверни знания за смисъла и мащабността на Илюминатското поробване. И накрая, преди няколко години, стигнах до съществен и отрезвяващ извод.

Човек трябва с максимално внимание да подхожда към Конспиративната литература и особено към Уфологията, защото повечето Люде, свързани с тези изследователски области, са или Правителствени агенти, или Масони, или членове на Древните Мистерии, или фалшификатори, или измамници, или всичкото това заедно. Тези Човеци задължително ще кажат някоя истина, но тя така ще бъде забулена в увъртания, измами, фалшификации и нарочно направени погрешни изводи, че целенасочено да подведе Читателя, Зрителя или Слушателя в неправилната посока, което ще се окаже пагубно за него!

Авторът от собствен опит знае, че Човек не бива да слуша и да вярва на подставени лица като: Зекария Сичин – измамник Масон, Фритц Спрингмайър – плагиат и религиозен фанатик, Майкъл Кремо – отявлен фалшификатор и налуден фантазьор, Били Майер – манипулатор и таен агент под умствен контрол, прикриващ свръхсъвременните технологии, притежавани от Илюминатския Елит, Алекс Джоунс – дезинформатор, всяващ страхова психоза и Антисемитизъм по мултимедиен канал собственост на Евреи, Дейвид Айк – разпространител на дезинформация, вследствие на умствен контрол, Дейвид Уилкок – разпространяващ дезинформация и НЛО-фалшификации, поради смъртни заплахи, Боб Лазар – дезинформатор и агент на ЦРУ, Джон Лиър – манипулатор и таен агент, работещ за НАСА, Арт Бел и Джордж Нури от „Коуст ту Коуст Ей Ем“ – платени агенти на Тайните служби, канещи в своите радио-предавания най-самодоволните и безсъвестни манипулатори, Кери Касиди и Бил Райън от „Проджект Камелот/Авалон“ – дезинформатори и манипулатори в близка връзка с Тайните служби и НАСА, Ричард Хоугланд – дезинформатор от висшия ешалон на НАСА, Д-р Стивън Гриър – може би най-известният Правителствено субсидиран дезинформатор, Д-р Карла Търнър – дезинформатор и манипулатор по отвличанията от „извънземни“ раси, Д-р Джон Мак – дезинформатор и манипулатор по темите за кръстосано размножаване с „извънземни раси“, Д-р Майкъл Мууди – дезинформатор и манипулатор по опериране на импланти, поставени от „извънземните“ и твърде много тем подобни! Има съвсем малко истински изследователи и дори още по-малко достоверни изследвания.

Едновременно със заниманията ми с Езотерична и Окултна литература и изследванията върху Световния Заговор, аз се заех да изучавам Санскрит, за да мога да чета в оригинал Бхагавад-гита, Шримад Бхагаватам, Брахма-сутра, Ведите и Упанишадите. Тези години бяха за мен най-усилните, но също и най-безметежното време, тъй като бях омаян от новото знание и звучния, макар и труден език. Напредвах бързо и започнах сам вярно да превеждам части от Писанията. Така, съвсем неусетно с бързи стъпки се приближавах към най-разтърсващия момент от живота ми, който ме Пробуди и ме промени така, че поистина завинаги влязох в един друг Свят, Една Отделна РеалностРеалната Действителност на Истината за Плоската Земя.

 

*

 

Неотменимо бе настъпването на 2012-та – годината от изключително съдбоносно значение за цялото Човечество, според голяма част от Древните календари. Естествено, всички изследователи, тоест, подставени лица, занимаващи се с темата, имаха разнопосочни становища, които защитаваха красноречиво и агрументирано. Според едни подставени лица – „близки“ до Световния Военно-промишлен Конгломерат, това време вещаеше Трета Световна война и катастрофичен край на Цивилизацията. Според други подставени лица – „близки“ до Правителствените кръгове, годината ознаменуваше идването на Новия Световен Ред и поробването завинаги на целокупното Човечество. Според трети подставени лица – „близки“ до Масонските Ложи, държащи в ръцете си и Военните и Правителствата, 2012-та бе годината, в която „извънземните раси“ щяха най-сетне да ни се разкрият като илязат наяве и щеше да настъпи „възнесението и единението“ на 144-те хиляди „избрани“ Човеци с тях, а пък другата част от Човечеството щеше да погине или в изтребителна война, или вследствие на Световен или „планетарен“ катаклизъм.

Колкото и странно да изглежда на пръв поглед и първите, и вторите, и третите бяха напълно прави, като същевременно абсолютно грешаха! А бяха прави като същевременно грешаха, защото, първо, Третата Световна Война вече бе започнала и то преди няколко десетилетия, и това е последната война, с която Илюминатската клика се стреми да зароби напълно и завинаги Сърцата и Душите на послушните слаби и невежи цивилизовани. Второ, Новият Световен Ред вече бе настъпил още с основаването на ООН, а в наши дни бремето на робството просто става все по-непоносимо. И, трето, измамата за „извънземните раси“ рамо до рамо с Постхуманизмът днес шестват с бодра крачка и с небивала мощ по всеки Масонски масмултимедиен канал и всяко цивилизовано детенце държи в едната си ръка извънземен изрод, а в другата – Постхуманистичен роботизиран урод и е приучвано от Властниците да приеме, че това са най-верните му другари и спътници в живота, тъй като родителите му са го захвърлили в душемелачката на Образователната система още от началото на неговия живот!

Твърде интересно и даже СЕНЗАЦИОННО е, че никой, ама абсолютно никой, не можа да предвиди какво всъщност се случи, или по-право е да се каже, че Мъдреците, които знаеха какво щеше да донесе 2012-та година нямаха правото да говорят, за да не нарушат Трансценденталния Закон за свободата на избор на всяка Джива! А 2012-та заистина донесе и Нов Ред, и война, и разделение на Човечеството на две Раси, и Възнесение за Провидялите Истината! След известна подготовка на съзнанието на Човечеството, с настъпването на 2014-та година на хоризонта на съвременното знание се зададе една НОВА ВЪЛНА, толкова висока и непреодолимо мощна, че през следващите ДЕСЕТИЛЕТИЯ постоянно ще залива и накрая напълно ще потопи ЦЯЛАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ, като след себе си ще остави ЕДИН СЪВСЕМ, СЪВСЕМ НОВ СВЯТ – това е вълната на ЗНАНИЕТО ЗА ИСТИНАТА ЗА ПЛОСКАТА ЗЕМЯ!

Поистина, най-важно за нашето изследване е да разберем, че промяната в Духовността на Обществата и разделението на Човечеството започна да настъпва след Операцията под фалшив флаг „9/11“, като бе определена от осъзнаването на едната част от нас, че властващият Елит ни е мамил цял живот и ще продължи да ни лъже завинаги, докато другата част от цивилизованите доброволно отдадоха съществата си на него в сляпо раболепно подчинение, като напълно отхвърлиха дори възможността за измама от страна на Властимащите. Онази част от Човечеството, която осъзна факта, че Криптокрацията систематично провежда масови изтребления на Човеци, под формата на войни, революции и терористични актове, с цел осъществяване на столетните си планове, завинаги скъса с наложената Обществено-политическа парадигма, за да не се завърне никога повече в робските редици. Както вече писахме в Изследване Единадесето от Книга Първа, Бил Купър беше предупредил още на 28-ми Юни 2001 година в своето радио-шоу, че Тайните служби организират много важна Операция под фалшив флаг, която ще се проведе в някой от мегаполисите на Америка, а по време на събитията и след тях в ефир коментираше и разкриваше истината, че Масонската клика на Чейни и Буш, с подкрепата на ЦРУ и МОСАД, подготвиха и проведоха терористичните актове срещу Американския Народ. Заради тези негови разкрития, на 5-ти Ноември 2001 година той бе безмилостно наказан, чрез показен разстрел пред собствения му дом – предупреждение към всички онези, които се пробуждаха и провиждаха Истината.

Съвсем естествено, нито наказанията, нито политическите преследвания бяха в състояние да възпрат търсещите и те се умножаваха с всеки изминал ден. Така се появи „Движението за Истината“ (The Truth Movement), но Тайните служби внедриха свои агенти и в това движение, така че по-голямата част от така наречените „Истинници“ (Truthers) бяха отклонени от Пътя и не дръзнаха да провидят заревото над Човечеството, но само онези, неподатливите на провокации, успяха да достигнат и да се слеят с Втората вълна на Освобождението на Човечеството, носеща върху Трансценденталната си пяна Истината за Плоската Земя. Тази Втора вълна на Освобождението се зароди след 2001-ва година, набра сила през 2012-та, та да изригне с пълна мощ от 2015-та нататък, когато Човечеството тръгна по два пътя, които в близко бъдеще, до две десетилетия, ще го разделят на две отделни Раси:

Първата Човешко-андроидна раса ще запази и укрепи благоговението си пред войстващата Илюминатска клика и подвластните й Правителства и Парламенти, и неотклонно ще изпълнява всички техни заповеди, включително и доброволно ще се подложи на инплантирането на чип в мозъка, чрез който Постхуманистичните „Усъвършенствани Човеци“ безжично ще бъдат управлявани от Световния Суперинтелект, прахосвайки живота си в напълно потапяща Виртуална Реалност.

Втората Човешка Духовна Раса е Расата на Просветлените Мъдреци, осъзнали същността на Пирамидата на Световния Контрол, отхвърлили веригите на Матрицата на Цивилизованото робство и изпълнили с Любов отворените си Сърца и Души, те ще задълбочават свързаността на своята Джива с Творецът-Творение.

В следващото десетилетие Криптокрацията е запланувала да подклажда недоверие и неприязън между двете Раси и дори да инсценира противопоставяне и въоръжени сблъсъци между тях, за да може, посредством насилническите Институции на Държавите-Корпорации, да унищожи Расата на Просветлените. Тези усилия, обаче, ще се окажат напразни, тъй като Илюминатите, заради невежество и липса на същинско Духовно познание, не осъзнават, че Мъдрият, живеейки в лоното на Трансцендента, изобщо не се блазни от надмощие и никакви провокации не биха го тласнали към насилие! Следователно, много вероятно е Тайните служби и Масонските масмултимедии да осъществят една хитроумно скроена Операция под фалшив флаг, инсценираща несъществуващи сблъсъци с Расата на Мъдреците, и за пореден път много лесно да измамят биороботите-андроиди, че Просветлените са победени и унищожени!

 

 

Тема ХІІ-та:

Психиатрията в служба на Световния Заговор

 

 

На Читателя трябва да стане ясно, че настоящият Цивилизационен модел изгражда своите успехи и поддържа устоите на технологизираното робство, като потулва и избягва Обществената критика, несъгласие, недоволство и открито противопоставяне, които иначе биха унищожили напредъка на Масонското „Велико Дело през Вековете“, посредством изграждането на прецизен механизъм на Психичен и Политически контрол, много ефикасно замаскиран като напълно независим от Държавата-Корпорация. Този механизъм на контрол над личността се създава още от първите ни дни на този Свят, посредством насаждане в умовете на цивилизованите на абсолютна и непоклатима вяра в конвенционалните източници на знания и информация, а именно: Образователната система и така наречената „свободна“ ПРЕСА, които, обаче, без тяхно знание се управляват от Единна Световна Централа, владееща всеки един източник на информация навсякъде по Земята.

Така че, оказвайки се далеч по-странна от каквато и да е измислица, действителността, в която живее Човечеството, е безподобно манипулирана и подхранвана с всевъзможни лъжи, а Обществата са подлагани на невъобразими по мащабите си дезиформационни мероприятия и Операции под фалшив флаг, провеждани от Тайните служби, владяни от Масонските Ложи, като по такъв начин отделните Народи са насъсквани един срещу друг и подмамвани да се хвърлят в пожарищата на войните и революциите, за да изпълнят предначертаната от векове програма на своя поробител.

 

Граф Лев Толстой - Правителствата са шайка мошеници живеещи на гърба на народа -Плоската Земя-СТАМАТ-web
Граф Лев Толстой – Правителствата са шайка мошеници живеещи на гърба на народа -Плоската Земя-СТАМАТ-web

 

Единната Световна Информационна Централа се владее от една от 13-те Илюминатски династии, която избира измежду подчинените й Аристократични родове своите медийни марионетки, опериращи с авоарите й и действащи като нейни подставени лица на Световната Политическа сцена. Обикновените Човеци са обучени да повярват в лъжата, че отделните масмултимедийни корпорации – Интернет, радио-телевизионни и телеграфни компании, печатните издателства, както и звукозаписни и филмови студия и продуцентски компании, са притежавани от отделни индивиди, като например: Ан Кокс Чеймбърс, Рупърт Мърдок, Джим Кенеди, Тед Търнър, Дейвид Гефен, Силвио Берлускони, Робърт Максуел, Джеф Бразос, Уолт Дисни, Стивън Спийлбърг, Опра Уинфри, Джордж Лукас и така нататък. В действителност, обаче, 13-тата Илюминатска династия открива кредитни сметки в Интернационалния Банков Тръст на всички тези медийни магнати, които ги използват в съответствие с разпорежданията на своите Господари.

 

 

Владеейки цялото знание и информация на Земята, Единната Световна Информационна Централа, собственост на 13-тата Илюминатска династия, решава точно коя малка част от познанието да направи йерархично достъпна за различните степени на посвещение в Тайните Общества. Всред редиците на гойим – „говедата“, „скотовете“, както те наричат обикновените Човеци, Единната Световна Информационна Централа, посредством масмултимедиите и Образователната система, манипулативно и целенасочено разпространява само информация, която е забулена от толкова много лъжи и измами, че е едновременно и безполезна и вредна за цивилизованите. Ето така, много лесно и без всякакви затруднения, Криптокрацията е в състояние да обяви всеки здравомислещ и критичен Човек, всеки Зететичен изследовател, използващ Логиката и очевидните факти от Действителността, или всеки дръзнал да й се противопостави „вътрешен Човек“, или за „нищо незнаещ глупак“, или за „теоретик на конспирацията“, или дори да го диагностицира като шизофреник, страдащ от „параноидни заблуди“.

Думата шизофрения, σχιζοφρένεια, е от Древногръцки произход, състои се от глагола σχίζω, означаващ „цепя, разцепвам, разделям“, и φρήν, означаващ „диафрагмата – седалището на Душата, ума, чувствата и интелекта“, и днес се превежда като „разделен ум“. Шизофренията е Психическо разстройство, характеризиращо се с дисфункция на мисловните процеси и емоционалните реакции, като се проявява чрез слухови халюцинации, параноични или фантасмагорични налудности, нарушаване последователността на мисълта и е придружена от бълнуване, халюцинации, нервно-психична възбуда и други подобни. Следователно, може да се счита, че шизофренията представлява абнормално Социално поведение и неспособност да се разбере Реалността.

Докато някои форми на безпричинно подозрение във всяко едно нещо със сигурност са патологични, то, от друга страна, Криптокракрацията, използвайки Бялата МАФИЯ за параван, прилага високоефективното и безотказно оръжие на симптомите на шизофренията и параноидните заблуди, за да срази инакомислещите и неудобните противопоставящи се на статуквото и за да очерни имената както на смелите изследователи на Световния заговор, така и на проговорилите доверени служители. Срещу дръзналите да разкрият манипулациите и престъпленията на войнстващата Върхушка, освен всички останали насилнически методи от арсенала на Специалните служби, могат да бъдат използвани и психиатри, посветени в Масонство, които да им поставят диагноза „шизофреници“ или „параноици“, като по този начин Елитът има мощта да решава кое е „истина“ и кое „измислица“ на Световната Политическа сцена, за да потисне, преследва, осъжда, наказва и забранява критичното мислене.

На страница 195-та в  изследването „Оценка и диагностика на личностните разстройства“, включено в МКБ-10 – 10-тото ревизирано издание на Международната класификация на болестите (ICD-10 International Statistical Classification of Diseases and Related Health Problems), което е общоприетата класификация за кодиране на медицинските диагнози, разработена от Световната Здравна Организация – машата, командваща физикалното и Психичното здраве на Човечеството, както и на страница 469-та в „Международния наръчник по Психиатрия“, а също така и на страница 162-ра в „Диагностициране на Психозите“ един от симптомите на Параноидното личностно разстройство (PPD) се определя като „загриженост за неоснователни „конспиративни“ обяснения на събития, които са непосредствени за пациента и за Света като цяло“, или както е дадено във Фрамар: „възможност за виждане на Света през призмата на конспиративни теории“.

Това определение е толкова жестоко, че дори Масонската Британска Медицинска Асоциация признава, че Психиатрията има вграден капацитет за злоупотреба, който е по-голям от този в другите области на Медицината: „Диагнозата за Психично заболяване позволява на Държавата да задържа личности против волята им и след това да налага лечение в „техен интерес“ и в по-общия интерес на Обществото.“

Злоупотребата с антипсихотични лекарства, както и с наркотици, за да бъдат възпряни и наказани инакомислещите или противопоставящите се на статуквото, като бъдат диагностицирани като „шизофреници“, страдащи от различни форми на разстройство на личността, се прилагала още от първата половина на ХХ-ти век и от двете страни на измислената само заради невежите маси „Желязна завеса“, като „добрите доктори“, и в Съветския Съюз, и в Съединените Щати, си разменяли списъци с родните дисиденти и обменяли опит за начините на медикаментозно повлияване и сломяване на ума и Психиката им, както се доказва в книгата на Робърт УитакърЛуд в Америка: Лоша наука, лоша медицина и трайната злоупотреба с Психично болните“. Начинът за справяне с инакомислещите, дисидентите и анти-правителствените интелектуалци навсякъде по Света е винаги един и същ: в началото те са осмивани пред Обществото като „говорещи празни приказки глупци“, след това са прибирани „на топло“ или освидетелствани като „шизофреници“ и накрая, ако дори след тези мерки не се „поправят и вразумят“, са инфектирани със смъртоносни болести или показно убивани, или „самоубивани“, чрез използването на алкохол, наркотици и бавнодействащи отрови.

Ето, няколко примера. През 1958 година, по време на сегрегацията, първият Афро-Американец, който имал неблагоразумието и дързостта да подаде документи за прием в Университета в Мисисипи бил затворен в Държавната психиатрична болница. През 1969 година станало общоизвестно, че Съветите прилагали психоактивни медикаменти за наказване и измъчване на дисидентите. От края на 60-те години Американските психиатрични институции вече широко използвали невролептици за успокояване както на възрастните, така и на непълнолетните правонарушители. В Масачузетс, Калифорния, Ню Джърси, Охайо и на други места много от потърпевшите, позовавайки се на Конституционните си права, завели съдебни дела, с цел да се обяви за незаконна принудително наложената им обработка с невролептици и с други психоактивни вещества. Но най-фрапантен и показателен за нашето изследване е случаят с Марта Бийл Мичъл, съпругата на Джон Нютън Мичъл, който заемал поста Генерален Прокурор на САЩ от 1969 до 1972 година. Тя била „диагностицирана“ с „параноидно умствено разстройство“, заради това че направила Обществено достояние незаконните действия на Президента Ричард Никсън и неговата Администрация, останали в историята като „Аферата Уотъргейт[4].

Бракът с Джон Мичъл бил втори за Марта. Тя била видна светска дама и горещ привърженик на Републиканската партия, като напълно подкрепяла политиката й в своите откровени, речовити, но пиперливи и често нецензурни изказвания по радио-телевизионните дискусии и вариететните шоу-програми, спечелили й прозвищата „Марта-Устата“ и „Устата на Юга“. Така например в едно телевизионно интервю, тя охулила протестиращите срещу Виетнамската война, като ги нарекла: „либерални комунисти… Както съпругът ми е казвал много пъти, бих искал да заменя някои от либералите в тази страна с Руски комунисти“. Марта имала мнение по всякакви въпроси: обичала Ричард Никсън, който „бил един от най-забавните и секси мъже в Америка“, но мразела либералите, които били комунисти, учителите – твърде либерални, адвокатите и Върховния Съд – твърде либерални, ПРЕСАТА – твърде силна, и Университетите – твърде либерални.

Животът й, обаче, се превърнал в трагедия веднага след влизането с взлом в Главната квартира на Демократите. По време на взлома Джон и Марта били в Южна Калифорния на политическа обиколка, тъй като Джон временно бил отстъпил от длъжността Генерален Прокурор, за да поеме Президентската кампания за преизбирането на Никсън. Веднага щом бил информиран за фиаското, за да се заеме с потушаването на скандала, Мичъл излетял за Вашингтон, без да каже нищо на Марта и оставяйки я сама в хотела. Марта все пак веднага разбрала за провалената тайна операция и решила да разнищи случая, тъй като нейният приятел, а също бодигард и шофьор на дъщеря й и агент и електронен експерт от ЦРУ – Джеймс МъкКорд, Младши, бил сред арестуваните взломаджии. Тя започнала настоятелно да телефонира на Джон, като в началото го молела да се отдръпне от мръсната политика, после се заканвала, че ще го напусне, ако не стори това, но едва когато го заплашила, че ще огласи в ПРЕСАТА тайните на заговорниците, съпругът й пристъпил към действия.

Мичъл вербувал агента от ФБР Стивън Б. Кинг[5] и му заповядал с всякакви средства да попречи на Марта да се свърже с журналисти, пред които да разкаже подробности около секретната операция по подслушването на Централата на Демократите. На третия ден, докато Марта вече говорела по телефона с журналистката от Пресцентъра на Белия Дом Хелън Томас, разкривайки детайли около аферата, наемният бияч, а днес Американски Посланик в Чехия Стивън Б. Кинг, връхлетял в хотелската й стая, изтръгнал слушалката от ръцете й, скъсал телефонния кабел и я повалил на леглото. Заедно с Кинг в стаята нахлули още петима мъже и набили Марта, съблекли я гола, а след това доведен за целта психиатър насила я инжектирал многократно с наркотици и психоактивни субстанции, което продължило няколко дни, като по такъв начин тя се превърнала в политически затворник.

Слугите на Криптокрацията, разбира се, не можели да държат известната медийна личност дълго време затворена и решили да приложат една непогрешима столетна тактика. За да очерни името на лицето, разкриващо заговора на Републиканците, в изявление пред ПРЕСАТА Президентът Никсън обявил Марта за алкохоличка. Неговите „другарчета“ пък, с неоценимото съдействие на престъпника-психиатър, който насила я дрогирал и й поставил диагноза „параноидно умствено разстройство“, наредили на послушните журналисти да превърнат Марта в „психично болна“ в очите на Обществото. Измамата проработила, тъй като Удуърд, Бърнстейн и другите репортери, отразяващи скандала, изпълнили заповедите и никога не потърсили Марта като източник за подробности около „Аферата Уотъргейт“. Но, от друга страна, самият Ричард Никсън, в момент на несвойствено за него откровение, изплюл камъчето и определил основополагащата й се роля в скандала. През 1977-ма година, в многотиражираната поредица от телевизионни интервюта, дадени пред послушния Масонски репортер Сър Дейвид Фрост, Никсън казал: „Ако не беше Марта Мичъл, нямаше да има Уотъргейт.

Всъщност, Джон бил централната марионетка в скандала Уотъргейт – той уреждал срещите, където се планирали всички мръсни политически интриги. Повече от две години се разнищвал скандала в публичното пространство, но Марта още преди той да започне знаела тайните на конспираторите, защото, освен голяма уста, тя имала зорко око и остър ум. Когато Джон канел съзаклятниците в дома им, тя слушала от стълбището, когато разговарял по телефона, тя подслушвала на слушалката в банята, а когато Мичъл си лягал, тя тършувала из куфарчето му и четяла секретните документи. Не помогнало дори това, че той си купил скъпо заключващо се куфарче, защото Марта отваряла и него.

Прикриването на скандала „Уотъргейт“ не би могло да успее и когато накрая заплахата се насочила към Никсън и към Джон Д. Ерликмън – съветникът по Вътрешните работи и Хари Халдеман – Шеф  на Кабинета на Белия Дом, те се опитали да отърват кожите като натопили Джон Мичъл. Тогава Марта решила да каже всичко, което знаела за престъпните деяния на Президентството и подала в Прокуратурата няколко жалби срещу корупцията в Белия Дом, а пред репортерите заявявала нееднократно, че скандалът се прикрива от самия Никсън, като призовавала за оставката му, а по-късно и за импийчмънт. Политиката нанесла непоправими вреди на брака й и през Септември 1973 година Джон Мичъл се преместил в друг апартамент и подал молба за развод.

През Февруари 1975 година, по обвинения в конспирация, възпрепятстване на Правосъдието и клетвопрестъпничество Мичъл бе осъден на осем години лишаване от свобода, които после бяха намалени на четири, от които той излежа 19 месеца в затвор с минимална сигурност. Той никога повече не видял и не говорил с Марта, като забранил на 12-годишната им дъщеря да я вижда. За разлика от него Никсън, не само че се отърва ненаказан, но Сенатската Комисия постанови забрана да бъде разследван във връзка с „Аферата Уотъргейт“.

Въпреки че Марта не била пряко замесена в политическия шпионаж „Уотъргейт“, тя бе единствената негова жертва заплатила с живота си, тъй като имала смелостта да се противопостави на видимите политически марионетки, без да осъзнава, че зад тях стоят неизмеримо по-мощните сили на Световния Заговор, целящи да опорочават, разединяват и конфронтират расите, Народите, партиите, класите и прослойките на Човешкото общество. През Октомври 1975 година тя била диагностицирана с нелечима форма на рак на костния мозък и през Май следващата година починала. По време на осемте месеца в очакване на смъртта, на нея й станало ясно, че инжекциите, които психиатърът насила й поставял при похищението й в хотелската стая, съдържали не само наркотици, но също така и инфекциозни агенти, които само за две-три години й изкопали гроба.

Заразяването с причинители на редки и стопроцентово смъртоносни форми на рака е отдавнашен специалитет на Тайните служби, за да отстранят неудобните Световноизвестни личности, нека си припомним, че Боб Марли бе заразен с Акстра ленивиден меланом, който е твърде нетипичен за неговата раса, а Франк Запа – твърде неудобният изобличител на Холивудизма и звукозаписната индустрия, бе тайно инфектиран с рак на простатата и в млада и много продуктивна творческа възраст трябваше да се раздели с живота си.

Случаят с Марта Бийл е показателен, тъй като тя била „една от своите“: яростна анти-комунистка и анти-либерал, и горещ привърженик на Трики-Дики, както наричали Никсън по онова време. Това, обаче, изобщо не попречило на Масоните най-безцеремонно да я ликвидират, когато тя в невежеството си се намесила в Голямата игра на Политическата сцена, където всяка марионетка играе срещу всички останали и всичко е позволено, защото морални норми там не съществуват. По такъв начин тя се превърна в поредния пример за назидание спрямо онези, които биха посмяли да се опълчат против статуквото, като изпълни ролята на жертвата в Активното мероприятие „Очерняне на личността“, разработено повече от 120 години преди това и за което ще говорим в Глава Седма.

От друга страна, активните мерки, които властващият Елит предприел, за да неутрализира намесата на Марта Мичъл в „Аферата Уотъргейт“, послужили за трамплин за издигане на безскруполни и безсъвестни типове, един от които е биячът на жени и агент от ФБР, а понастоящем Американски Посланик в Чехия, Стивън Б. Кинг. Той, бидейки от нисш и неизвестен произход, но с големи амбиции още от млада възраст, решил да се посвети в служба на злото, за да се издигне в йерархията на Световната система за Контрол и днес е „високо възнаграден“. За съжаление, невежите личности, постъпващи като него, съвсем не разбират огромната вреда, която нанасят на собствените си Фини тела, тъй като не осъзнават Четирите Закона на Творецът-Творение и по-специално Третият Закон: „Това, което излъчваш, е това, което получаваш!“ С други думи, вършещите зли дела непременно ще ги постигне зло, тъй като каквото е излъчването на Аурата, такива енергии тя привлича от околния Свят към Човека. Именно заради това злосторниците, мафиотите, убийците, участващите във военни действия и слугите на насилническите Институции: Полиция, Изпълнителна и Съдебна власт, живеят безрадостно, нещастно, бездуховно и неудовлетворено и много често ги застигат смъртоносни болести или ранна насилствена смърт.

За пълен позор на Психиатрията, Еволюционистът-психолог Брендан Махер се подиграл с трагедията на Марта, наказана от Тайните служби, задето разкрила заговора на Властимащите, като измислил нова диагноза, нарекъл я „Ефектът на Марта Мичъл“ и я дефинирал по следния начин: „погрешно поставяне на диагноза „параноидното личностно разстройство“ на пациенти, при които на по-късен етап от живота им се установява, че така наречените „параноидни заблуди“ представляват действителни факти“.  Трагедията на Марта Мичъл в никакъв случай не е изолиран факт, а е широко разпространен метод за борба с противопоставящите се на статуквото и спрямо онези служители на насилническите Институции, които разгласяват неудобна, изобличаваща или секретна вътрешна информация.

От друга страна, обаче, има и друг вид разобличители, които натрупват дивиденти от разкритията си, като например Ейдриън Скулкрафт – бивш офицер от Нюйоркската Полицейска служба, който от 2008-ма до 2009-та година тайно записвал на касети полицейски разговори, доказващи корупция и закононарушения в отдела, включително неправомерни арести и умишлено недокладване на престъпления, с цел статистическо снижаване на броя им. След като Скулкрафт предоставил аудио-доказателствата пред следователите от Вътрешния отдел, дванадесет висши офицери от неговото Полицейско управление през нощта нахлули в дома му и след разпит и заплахи насилствено го въдворили в Психиатричната клиника на Болничния център „Ямайка“ в Ню Йорк, където двама Масонски лекари насила го инжектирали с психотични и наркотични медикаменти. Въпреки че Скулкрафт бил прилежен и изпълнителен слуга на Институциите, той явно не бил разбрал, че работата му се състои само в изпълнение на заповеди, а не в търсене на правдата и справедливостта, следователно, трябвало да изтърпи назидателно наказание. Но Скулкрафт не се родее по никакъв начин с персонажа Сърпико от едноименния филм на режисьора Сидни Лъмет, тъй като шест години по-късно той „осребрил“ престоя си в лудницата, чрез Съдебно споразумение за обезщетение от $600,000 плюс неизплатените му за изминалия период заплати.

Случаят „Скулкрафт“ е показателен за това как цивилизованите въобще не са в състояние да разберат Законите на Творецът-Творение, а гледат на Света през Духовно замъгляващата, морално пречупващата и ценностно изкривяващата призма на Социалното преуспяване и битийната задоволеност. Сключвайки съюз с тъмните същности, които преди това се бил опитал да изобличи пред Обществото, за да допринесе за делото на правдата и справедливостта, Скулкрафт попаднал в тяхната енергийно-вибрационна схема и завинаги загубил възможността за Духовно извисяване, която бил достигнал по време на разкритията.

Когато Човек приема пари от насилниците си като отплата за причинените му телесни и Душевни мъки, той признава първенствуващата роля на Материалността, част от която са монетарните средства, пред Душевните страдания, заемащи своето място в Духовния Свят, и по такъв начин замърсява и принизява свързаността си с Трансцендента. Само онези, които не се продадат за пари, временни притежания и тленни удоволствия, а докрай отстояват високоморалната си позиция и изконните Духовни ценности, когато са поставени в житейска ситуация да разгласят престъпления, разкрият заговори или разобличат посегателства върху свободите и Висшата същност на Човека, единствено те облагодетелстват извисяването на своята Джива и допринасят за повишаване на вибрациите в Трансценденталната Игра на Творецът-Творение.

Послушанието на цивилизованите и преклонението им пред Институциите и Властимащите е насадено още от най-крехка възраст от родителите им, заздравено от Образователната система и завинаги увековечено от Единната Световна Информационна Централа, която чрез масмултимедиите постулира, че най-първата инстанция в съвременната Цивилизация са парите и тези, които им се преклонят ще станат любимци на Крипторкацията. Именно заради това все по-малък става броят на онези изследователи и търсачи на Истината, които съумяват да останат недосегаеми за подмамващите и подкупващи агенти на Поробителя, стремящи се да ги отклонят от пътя им, чрез обещания за богатства и заможност.

Но, когато посветеният осъзнае същността на думите: защото каква полза за човека, ако придобие цял свят, а повреди на душата си? Или какъв откуп ще даде човек за душата си?“ (Евангелие според Матей 16:26), то при него идва мъдростта, тъй като това не са празни слова, а най-висше откровение на онези, които в продължение на хилядолетия са отстоявали чистотата на Истината пред посегателствата на лъжата. Именно по такъв начин, четейки и отдавайки времето си само на Знанията, които се основаваха на фактите от Действителността, изложени от неподкупни и искрени Зететични изследователи, и аз достигнах и стъпих на Пътя, водещ до най-висшата Истина в съвремието – Истината за Плоската Земя.

 

 

Тема ХІІІ-та:

2012-та година – окончателно скъсване с лъжовната парадигма

 

*

„Знанието е натрупване на факти, а Мъдростта е използването на Знанието. Без факти няма Знание, а без Знание няма Мъдрост.“

*

 

Още преди 2009 година, аз се бях запознал с теорията за Кухата Земя, която всъщност е само една лъжлива теория, поднесена на наивниците, за да ги обърка и отклони от Истината. На 18-ти Март 2015 година реших отново да потърся свежи материали по темата и когато се разрових в Интернет попаднах на книгата на Ерик ДубейЗаговорът срещу Плоската Земя“, публикувана на 15-ти Ноември 2014 година, първата книга от 60 години насам, след „Небеса и Земя“ на Гебриел Онриет от 1956 година, излагаща стройно и достоверно парадигмата на нашата непосредствена Вселена.

Днес, обръщайки поглед назад към първите два месеца от сблъсъка ми с Истината за нашия Свят, все още оставам изумен колко леко и лесно приех смяната на парадигмата, което означава, че съм бил подготвен от десетилетия за това. Още в началото на книгата на Дубей, аз вече бях убеден, че това е най-голямата тайна, скривана от съвременното Човечество – доказателствата бяха тъй красноречиво и ясно изложени, така че съчетаването им с ежедневния житейски опит и логическото мислене правеше отхвърлянето им невъзможно! Проведох и няколко елементарни, но сигурни експеримента, които окончателно затвърдиха и вкорениха Истината за Плоската Земя в ежедневното ми съзнание. При мен нямаше жестоката битка на противопоставящи се псевдонаучни теории, които да се стремя да защитавам със зъби и с нокти и нямаше яростното отрицание, гневът и безпомощното ругаене, което наблюдавам при 99% от всички Читатели и събеседници, пред които излагам Действителността на нашия Свят. Аз приех спокойно, осъзнато и изцяло Истината, тъй като имам твърде обширен поглед върху Световната съкровищница от Езотерично и Окултно (скрито и тайно) знание и в продължение на 32 години старателно бях подготвял своето ежедневно съзнание за коренната промяна на Световния Мироглед, неделима част от която бях възнамерил да бъда, още когато в Трансценденталният Свят, заедно с моите Духовни Учители написах съдбините си за настоящето въплощение.

Ежедневно, часове наред, издирвах различни материали, но по това време те бяха твърде оскъдни, като голяма част от тях бяха, както и сега са, подвеждащи, недостоверни или направо измамни. Въпреки че „Обществото на Плоската Земя“ не е преставало да съществува от началото на ХІХ-ти век насам, с течение на времето то се бе разклонило на противопоставящи се дружества, които отдавна се бяха отдалечили от първоначалното Зететично Общество на Д-р Самюел Роуботъм. Тези организации още отначалото са били узурпирани от подставените лица на Върхушката, имащи за цел да дискредитират Истината, посредством измислянето на нелепици и лъжи, за да я направят да изглежда абсурдна и смешна в очите на Обществото. От друга страна, през хилядолетията, чак до наше време, се бяха запазили някои Християнски пастори, поддръжници на Плоската Земя, които в последните години започваха все по-гласовито да изповядват своите убеждения, като Джими Хенинг (jhenningkelloggia) например, но, тъй като те изхождат от строго Религиозно-догматичната затвореност на архаичните си доктринални възгледи, от тях не само не може да има полза, но, всъщност, са твърде вредни за Трансценденталното израстване на Джива.

В този смисъл, аз търсех само Зететичните изследвания на Човеци, отърсили се от индоктриниращата власт на религиите и масмултимедиите, с отворен и разкрепостен ум, надживяли егоизма, суетата и морала на фалша на Съвремието, ала жадни за знания Търсачи на Трансцендента и възлюбители на Истината, но уви, такива рядко се срещат и още по-рядко биха огласили своите открития и откровения.

Едноименното видео по книгата си „Заговорът срещу Плоската Земя“ Ерик Дубей качи на 15-ти Декември 2014 година. Макар че вече отдавна е изтрито от администраторите на Ю Тюб, във видеото бяха намерили място много сериозни и аргументирани доказателства. Видеото на Марк Сарджънт Улики за Плоската Земя се появи на части, качвани от Февруари до Август 2015 година, но то, въпреки че даваше доказателства, накрая не достигаше до никакви изводи. Видеото „Най-голямата лъжа от всички на „Уж“ Дейв (Дейвид Мърфи – dmurphy25) бе качено през Май 2015 година, но и то, въпреки доказателствата, не представя убедително новия Мироглед, а оставя зрителя в недоумение. Останалите видео-материали, блогове и уеб-сайтове бяха направени твърде неумело и дилетантски. След време установих, че дори и Марк Сарджънт се държи подозрително двусмислено и всъщност е подставено лице, заедно с Патриша Стиър, Матю Бойлан (Мат Пауърленд) и много други, на които не си заслужава да споменавам имената. Джерън Кампанела и Роб Скиба имат интересни материали, но, както и при останалите, отношението им към коренната промяна на Мирогледа не е сериозно обосновано върху Истинна Трансцендентална платформа, като и двамата все още обслужват и битуват в остарялата парадигма на разделението.

Трябва да заявя, че не всички възгледи на Ерик Дубей по отношение на Историята са правилни, но що се отнася до Плоската Земя и Еволюционистката мистификация, той доста систематизирано, по-вещо и най-точно от всички останали изследователи излага Действителната парадигма пред Читателя. Ето защо, когато на 3-ти Август 2015 година той публикува „Двеста доказателства, че Земята не е въртящо се кълбо!”, която съдържа кратки, ясни и абсолютно необорими доказателства, че Земята е плосък неподвижен диск, както и добре аргументирана Духовна обосновка за причините и източника на Световния Заговор срещу Истината за Плоската Земя, аз без колебание реших да я преведа и веднага след това да започна самостоятелна изследователска работа.

И така, на 22-ри Септември 2015 година завърших задълбочения научен превод с много коментарии и линкове към допълнителни източници, публикувах го в първия си блог, а след време и в другите си блогове, след което дублирах, а после и субтитрирах видеокнигата и я качих в YouTube канала си, а след време и във VBox7, в TubeBG и в Bit Tube.

Започнах да пиша Зететичните изследвания за Книга Първа на 23-ти Декември 2015 година, а я завърших на 2-ри Юни 2017, като междувременно преведох и няколко изследвания, които също намериха място в нея.

 

МИР и ЛЮБОВ!

1-ви Юли 2019 година


[1] Всяка от двете Кули-близнаци беше изградена от стоманени рамки, стъкло и бетонни плочи върху стоманени греди. Всяка от Кулите бе построена от 100,000 тона стомана, 160,000 кубически метра бетон и 21,800 прозорци. Всяка Кула имаше маса от около 500,000 тона. Интериорният им дизайн се състоеше от 240 вертикални стоманени колони, наречени Ферми на Вирендел, които поддържаха структурите им и спомагаха за създаването на свръхлека сграда, но изключително издържлива на ураганни ветрове и многократни сблъсъци със свръхтежки самолети клас Боинг 707. За сравнение: строителството на НДК в София погълна 335,000 м3 бетон и около 10,000 тона метални конструкции, а Айфеловата кула в Париж била изградена от пудлинговано желязо и тежи само 10,100 тона. Нагледно, 100-те хиляди тона стомана могат да се представят като 2,500 ТИР-а, превозващи по 40 тона всеки, които образуват автоколона от София до Самоков, а 160-те хиляди м3 бетон – като върволица от 17,778 деветкубикови бетоновоза, простираща се от София до Нова Загора!

[2] Пол Улфовиц бе член на мозъчния Нео-консервативен тръст Проект за новия Американски век, чийто доклад „Възстановяване на Американската Отбранителна мощ“ бе издаден през Септември 2000 година – точно година преди 9/11. Проектът бе оглавяван от Ционистите: Евреина Уилям Кристъл, Евреина Робърт Каган, Евреина Джошуа Муравчик, Евреина Ричард Пърл и Гари Шмит и представлява план-конспект за непосредствени действия при осъществяването на Американската военна и политическа хегемония в Света днес, посредством използването на Правителствена дезинформация и масмултимедийни манипулации, организирането на Операции под фалшив флаг, с помощта на създадени и поддържани от ЦРУ, МИ6 и МОСАД терористични организации, например Ал Кайда и Ислямска Държава, представяни за „терористични“ действия на бедните Държави от Третия Свят, и чрез разпалването на непрестанни военни конфликти в „непослушните“ Държави, за да бъдат наказани и завладяни, като по такъв начин Човечеството се държи в постоянен страх и ужас, а цивилизованите пребивават в първите две чакри и нямат възможност за Духовно извисяване.

[3] Термитът е пиротехническа смес от метален прах, служещ за гориво, и метален оксид (окис). Когато се запалва, посредством прилагането на топлина, термитът претърпява екзотермична редукционно-окислителна реакция. Термитите имат различен състав, като за горива могат да се използват алуминий, магнезий, титан, цинк, силиций и бор, а окислителите включват бисмутен оксид, борен оксид, силициев оксид, хромен оксид, манганов оксид, железен оксид и оловен оксид. Термат-ТХ3, който е с военно приложение, представлява смес от термити и пиротехнически добавки и превъзхожда стандартния термит за запалителни цели. Температурата на горене на термитите е над 2,200°C, но температурата при нанотермита много надхвърля тази стойност.

Нанотермит или „супертермит“ е метастабилна интермолекулярна смес (МИС), чиито основни съставки – метал и метален оксид, с големина на частиците под 0,1 микрометра, са близко миксирани в нанометричен мащаб, което води до високи нива на реакциите. МИС са създадени за военни цели и намират приложение в експлозивите, метателните експлозиви и пиротехниката. Микрометричната големина на праховия термит значително увеличава реактивността, тъй като механизмите на масовия трансфер и придвижване, забавящи скоростта на горене при традиционните термити, не са толкова съществени при нано-мащабите, така че реакциите протичат много по-бързо и са кинетично контролирани.

[4]Аферата Уотъргейт“ бил важен Политически скандал в САЩ, който избухнал след разкритието, че на 17-ми Юни 1972 година петима Републиканци – агенти на Тайните служби, влезли с взлом и монтирали подслушвателни устройства в главната квартира на Националния Комитет на Демократическата партия в хотел “Уотъргейт” във Вашингтон. Заговорът бил планиран от Предизборния щаб на Републиканската партия, включително и от Президента Никсън, неговия Кабинет и Главния Прокурор Джон Мичъл, неуспешно опитали се след това да прикрият участието си.

[5] Стивън Б. Кинг, роден на 4-ти Юли 1941 година, е Американски бизнесмен и Републикански активист. През 1967 година Кинг бил вербуван за агент на ФБР, след 1970 година бил асистент по Правните въпроси на Сенатор Едуард Гърни от Флорида, а от Декември 2017 година е назначен за Посланик на САЩ в Чешката Република.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *